Vladimir Zelensky is door TIME Magazine uitgeroepen tot “Person [sic] of the Year”. Uiteraard leest niemand die niet wacht om zijn tanden te laten polijsten TIME, en dat doen ze al meer dan tien jaar niet, maar het nummer “Man van het Jaar” blijft een culturele instelling, schrijft Andrew Anglin.

Zelensky is de zeer kleine Jood die een corrupt Oost-Europees shithole de grond in stampt. Hij voert een oorlog tegen Rusland en probeert de hele wereld daarin mee te slepen. Ogenschijnlijk is het doel van de oorlog het verdedigen van een klein stukje land in het oosten van de grenzen van de Oekraïne van 1991, waarbij hij beweert het eeuwige recht te hebben dat gebied te controleren en de Russen die daar wonen etnisch te zuiveren.

Gewoonlijk gaat de prijs niet per se naar de “beste persoon van het jaar”, maar naar de persoon die de grootste impact op het jaar heeft gehad. Vanuit dat oogpunt is het eerlijk om de prijs aan Zelensky te geven. Maar natuurlijk interpreteren mensen de cover als een viering van de man (en ik weet zeker dat het artikel binnenin, dat niemand ooit zal lezen, hem bejubelt).

Het is zeker begrijpelijk dat mensen erg boos worden dat de media een seriemoordenaar vieren die de hele aarde probeert te vernietigen.

  Politiek Westen gebruikt Oekraïne om Russische krijgsmacht te testen en in diskrediet te brengen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tucker Carlson: “Zelensky liegt om ons de oorlog in te slepen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense leger vermoordt 20 burgers in vijf dagen van opzettelijke beschietingen op Donbass-woonwijken (Video’s)
Volgend artikelBovenop de enorme brandstofprijzen: Nu ook nog spot en hoon uit Rusland (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Ook die ontkomt niet aan een gruwelijk einde. Ik mag voor hem hopen dat rusland hem kan opakken en dat hij daar veilig in een cel mag wegrotten. Zoniet zal die op een dag gevild worden…….dat is zijn lot. Eén van die twee.

 2. Je moet je niet afvragen wie deze oorlog is begonnen, want meestal worden oorlogen uitgelokt, zoals deze. Zowel de regering Biden/de NATO als clown Zelensky zijn duidelijk schuldig wat dat betreft.
  Waar het ook nu om gaat is dus: wie had de oorlog kunnen voorkomen?
  Dat was niet Poetin, hij heeft een jaar geleden (en eerder) duidelijk aangegeven wat er moest gebeuren om een oorlog te voorkomen.
  Zelensky, de NATO, de EU hadden de oorlog simpel kunnen voorkomen, maar hebben daar geen enkele moeite voor gedaan, integendeel.

  • De media is in handen van vrienden van veelal de Navo dus, ik lach er cynisch om Banjer wat moet je anders?
   Indien de Russen het verliezen op de lange termijn dan zou bij mij het lachen wel vergaan, alhoewel ik mij realiseer hoeveel doden er nu niet allemaal vallen, wat een drama, weet wel wie hier schuldig aan is natuurlijk, jarenlange provocaties vanuit Washington+Nazi vrienden uit Oekraïne en zie het resultaat, zouden zij trots zijn nu?

 3. Die is gewoon een baarmoederafval van een zionistisch gespuis die een volk afslacht (waar hij geen banden mee heeft)dit in opdracht van de wef en de yankee-mummie,om de rijkdommen van dit land te jatten maar gelukkig steekt Poetin daar een stokje voor

  • Persoon. Een man is hij niet. Zie ook de gore filmpjes waar hij in ‘acteert’.
   Je zult ermee getrouwd zijn. Zelensky’s vrouw bekijk je toch ook niet met een frisse blik. Het zal een rotte tante zijn.

 4. Deze coke snuivende clown wordt genoemd in de Panama papers met een geschat vermogen van 800 miljoen dollar.
  Rara waar dat geld vandaan komt. Zeker niet van zijn clown salaris uit het verleden en al helemaal niet van het salaris van zijn rol als president.
  Binnenkort is de US deze geschifte idioot zat en krijgt hij bezoek van een CIA “wet team”. Poef….

  • 800 miljoen, dat is dus 1000 euro per Oekrainer die voor deze Joods Oekrainse patriot gesneuveld zijn. Is maar een kleine vergoeding, maar toch een aardig gebaar van Zelenski

 5. Het is niks anders dan waardeloze reclame (propaganda), maar dan op de voorpagina. Hein heeft nog nooit een tijdschift gehad, het is allemaal bagger.

 6. De grootste smeerlappen blijven in leven. Anders was Zelensky de zionist al lang opgeruimd, niets staat Rusland in de weg ongewenste gasten op te ruimen.

  En zo is het. En zo blijft het. Alles heeft een doel.

 7. En wij maar denken dat we met de gang naar de stembus deze waanzin kunnen stoppen. Vergeet het maar, een kortstondige revolutie zet meer zoden aan de dijk. Politici zijn het vergif van deze aarde.

 8. Te grappg.

  Met nog een beetje openstaan voor je intuïtie krijg je direct de rillingen over de rug bij het zien van deze crimineel.

  Maar het blijft moeilijk om de humor van de horrorpoppenkast waar we in zitten te blijven zien.

 9. Wat wil je. De media is in handen van de grote neuzen club. Net zoals de Nobelprijs, is niks meer waard, corrupte media en regeringen. Rotter kun je het niet hebben.

 10. Kunnen ze geen WC rollen op de markt brengen met zijn beeltenis er op, want ik schijt aan die vent. Maar wel met de tekst er onder; Ik ben een coke-snuiver en massamoordenaar. En voor de darters onder ons; dezelfde beeltenis van hem met die tekst er onder om met pijltjes zijn miserabele bakkes verrot te gooien. Of anders als vogelverschrikker bij boer en tuinder. Marion Koopmans ging hem al voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in