De EU weet haar prioriteiten: Gigantisch politieoptreden tegen “racisme” in Europa

5
955
EUROGENDFOR-2

De Europese Politiedienst Europol, het EU-agentschap voor rechtshandhaving, heeft in zeven landen gecoördineerde razzia’s uitgevoerd tegen zogenaamde “internet haatberichten” en “racisme”, meldt Reuters.

Onder coördinatie van Europol heeft de politie op dinsdag in zeven Europese landen “toegeslagen” tegen “cyberhaat” en “ophitsen tegen etnische bevolkingsgroepen”.

De razzia’s vonden plaats in Italië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië.

De invallen waren gericht op onlineberichten “die racisme en vreemdelingenhaat promoten”, aldus een woordvoerder van Europol.

Alleen al in Duitsland doorzocht de politie 83 woningen en gebouwen en nam zij telefoons en computers in beslag. Er worden nu 96 verdachten ondervraagd over zogeheten “haatdragende berichten” die zij op het internet zouden hebben geschreven.

Een van de verdachten zou berichten over Joden hebben geschreven en een andere zou online een politica hebben beledigd, schrijft Reuters.

De EU heeft 6,2 miljoen euro geschonken aan mensensmokkelnetwerk

2019: Bijna een miljoen asielzoekers zijn weer naar de EU geëmigreerd!

5 REACTIES

  1. Wilders ontvangt dagelijks doodsbedreigingen waarvan 90% bij justitie in de prullenbak beland, er word bijna nooit iemand voor opgepakt. Het is wel duidelijk dat justitie in NL en in de rest van de EU totaal niet meer objectief is.

  2. Kan ik blind vertellen waar ze heen moeten gaan: Alle moskeetjes, de woningen van alle moslims.

    Oh sorry; linkse stijl. Selectieve verontwaardiging.Zo het linksuitkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here