De EU weet haar prioriteiten: Gigantisch politieoptreden tegen “racisme” in Europa

6

De Europese Politiedienst Europol, het EU-agentschap voor rechtshandhaving, heeft in zeven landen gecoördineerde razzia’s uitgevoerd tegen zogenaamde “internet haatberichten” en “racisme”, meldt Reuters.

Onder coördinatie van Europol heeft de politie op dinsdag in zeven Europese landen “toegeslagen” tegen “cyberhaat” en “ophitsen tegen etnische bevolkingsgroepen”.

De razzia’s vonden plaats in Italië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië.

De invallen waren gericht op onlineberichten “die racisme en vreemdelingenhaat promoten”, aldus een woordvoerder van Europol.

Alleen al in Duitsland doorzocht de politie 83 woningen en gebouwen en nam zij telefoons en computers in beslag. Er worden nu 96 verdachten ondervraagd over zogeheten “haatdragende berichten” die zij op het internet zouden hebben geschreven.

Een van de verdachten zou berichten over Joden hebben geschreven en een andere zou online een politica hebben beledigd, schrijft Reuters.

De EU heeft 6,2 miljoen euro geschonken aan mensensmokkelnetwerk

  Voelen de mensen in Europa zich veilig? - Europa criminaliteit index per land 2020
Vorig artikelChina: menigte kijkt toe hoe man zijn vrouw op straat doodslaat
Volgend artikelConflictdeskundige verwacht “Bestorming op het Witte Huis” na verkiezingsoverwinning van Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wilders ontvangt dagelijks doodsbedreigingen waarvan 90% bij justitie in de prullenbak beland, er word bijna nooit iemand voor opgepakt. Het is wel duidelijk dat justitie in NL en in de rest van de EU totaal niet meer objectief is.

  2. Kan ik blind vertellen waar ze heen moeten gaan: Alle moskeetjes, de woningen van alle moslims.

    Oh sorry; linkse stijl. Selectieve verontwaardiging.Zo het linksuitkomt.

  3. Oorlogen in het Midden Oosten voor Israhell en kritiek op de vluchtelingenstroom die vervolgens naar Europa komt, blank Europa moet stuk, das natuurlijk racistisch en kritische uitspraken over joodse mensen is meteen antisemitisch en jodenhaat. Hoelang blijven we deze kul nog accepteren !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in