Adanac Military Cemetery / René Hourdry / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het gewapende conflict in Oekraïne gaat zijn derde jaar in. Ondertussen breidt een ander conflict zich uit in het Midden-Oosten, waar Israël bloed heeft geproefd en daar munt uit slaat. Bijna overal ter wereld zijn de spanningen ongekend hoog en belangrijke staatshoofden verzekeren dat ze er alles aan zullen doen om oorlog tussen de naties van de wereld te voorkomen. Achter gesloten deuren weet niemand wat er echt aan de hand is, maar wat wel zichtbaar is, zijn de voorbereidingen voor de Derde Wereldoorlog, en dat valt niet te ontkennen, schrijft National.

Europa is broeierig en de temperatuur stijgt, niet alleen in Oekraïne maar ook op de Balkan, waar slechts een vonk (een voorwendsel) nodig is om de Servische lont in Kosovo aan te steken.

Is Europa klaar voor oorlog? Nee!

De vraag is of de EU klaar is voor de Derde Wereldoorlog en wat er moet gebeuren in de huidige situatie. En de (on)verlichte geesten in Brussel overwegen een buitengewone maatregel – de herinvoering van de dienstplicht voor de burgers van de lidstaten!

Toen we lid werden van de NAVO, werd ons verteld dat we geen leger meer nodig hadden omdat de VS ons zouden verdedigen. Maar wat er nu aan het front in Oekraïne gebeurt, heeft de berekeningen van de westerlingen overhoop gegooid. Ze begrijpen nu dat geen enkele Amerikaanse hulp hen kan beschermen tegen Russische raketten en dat redding moet worden gezocht in hun eigen achtertuin, niet bij hun zogenaamde partner aan de overkant van de oceaan. Vooral als de miljardair Donald Trump, die geen oorlog met Rusland wil, terugkomt in het Witte Huis.

  Westerse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliest

Tegen deze achtergrond is het niet verwonderlijk dat Parijs en Berlijn hardnekkig discussiëren over de herinvoering van de dienstplicht. Het zou het enige instrument zijn dat de Europese legers voldoende training en numerieke continuïteit kan garanderen voor de nieuwe bedreigingen. Tegelijkertijd zou de EU een grote reserve aan getraind personeel tot haar beschikking hebben dat op elk moment kan worden ingezet.

Aan de andere kant tonen talrijke sociologische studies aan dat het voor de autoriteiten steeds moeilijker wordt om jongeren te overtuigen zich vrijwillig aan te melden voor militaire dienst, hoe aantrekkelijk het aanbod in financieel opzicht ook is. Er zijn landen waar de afname van het aantal militairen zeer ernstig is en de neiging heeft om erger te worden.

De spanningen tussen de EU en Rusland, het gevaar van een directe militaire confrontatie met Moskou en alle complexe economische en politieke problemen van dit moment zorgen ervoor dat Europeanen het leger weer als noodzaak gaan zien. Het alternatief is ondenkbaar!

Over de uiteindelijke vorm van het project is nog geen besluit genomen, maar er tekenen zich al wel enkele richtingen af. Sommigen willen het Scandinavische model volgen, terwijl anderen Rusland als voorbeeld aanhalen, dat zijn bevolking al vanaf de schoolbanken voorbereidt/traint.

Europa heeft een goed voorbereide tafel nodig die de bestaande geschoolde beroepsbevolking als reservecomponent kan ondersteunen en mobiliseren wanneer dat nodig is. Met andere woorden, er is behoefte aan een dienst die de strijdkrachten kan voorzien van personeel dat verantwoordelijk is voor tweedelijnstaken en klaar staat om ingezet te worden in geval van een crisis of noodsituatie.

  Mondiaal gezien zijn de G7 een minderheid

Zoals velen al hebben opgemerkt, bestaat een dergelijk systeem in de Scandinavische landen, waar de strijdkrachten bestaan uit beroepsmilitairen en er ook getrainde vrijwilligers beschikbaar zijn.

Maar zoals eerder gezegd, gaan er ook stemmen op voor een defensiemodel dat gebaseerd is op een systeem van algemene dienstplicht – alle mannelijke burgers boven de 18 jaar worden opgeroepen voor militaire dienst. De duur van de dienstplicht kan variëren tussen 6 en 12 maanden. In de daaropvolgende jaren worden korte evaluaties van de effectiviteit van de mobilisatieprocedures en een update van de militaire basisconcepten uitgevoerd.

We weten niet wat de EU zal beslissen, maar het signaal is duidelijk en Roemenië is een van de landen die de Brusselse richtlijn moeten implementeren. De voorbereidingen voor een totale oorlog met Rusland zijn in volle gang, maar dit wordt ons niet openlijk verteld.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Britse burgers ‘zullen worden opgeroepen om te vechten’ in geval van oorlog met Rusland, waarschuwt legerleiderVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen tijd van oorlogen en geruchten over oorlogen, hongersnoden, plagen en grote natuurrampen
Volgend artikelNiet in staat overwinningen te behalen aan frontlinie, vallen Oekraïense nazi’s burgers aan in Donetsk (18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

  • Hoe werkt dit.
   De Regering en het leger maken een gezamenlijke “VIJAND”.
   Dan beginnen ze met liegen.
   Dan vertellen ze dat de VIJAND ons wil aanvallen.
   Zo gaan de verhalen door, tot ze kompleet gehersenspoeld zijn.
   Net als de MSM media het publiek de hersenen hebben gespoeld.
   HET ZELFBEWUSTZIJN IS “UITGESCHAKELD”, en het publiek plus de militairen zijn vanaf dat moment 100% “MANIPULEERBAAR”.
   Op naar de DOOD of de GLADIOLEN.
   Uilskuikens.

 1. de vraag is of studenten bereid zijn om zich als kanonnenvoer te laten gebruiken Want als je daar in die brandhaard naar toe gaat dan weet je dat je er meestal niet meer levend meer van terug komt…. Dus welk orlogzuchtige debielen zitten daar in de EU/WEF bende in Brussel!!! Bovendien gaan dan veel universiteiten zonder studenten zitten en zijn veel studenten woningen die dan leeg komen te staan!!!!!!!!!!! De woning nood is dan wel opgelost en we kunnen nog meer oekrainers hierheen halen want die zijn niet meer bereid om te vechten tegen de grote beer Rusland en dacht je dan dat studenten dus jonge mannen van 18/19 jaar daar gaan in de rij gaan staan om afgeknald te worden Dus roep geen onzin!!!!!!!!!!!!

  • Precies, iedereen heeft nu wel gezien (hoewel de meerderheid het openlijk niet durft toe te geven, big Brother) hoe 2 jaar van overwinningen er voor de burgerbevolking van Oekkieland eruitziet.
   Plus dat iedereen nu veel meer met zichzelf bezig is dan 30 jaar geleden.
   Denk je echt dat er animo is voor marcheren, tenten en kantine voer?
   Bovendien is het aantal “Nederlandse” Nederlanders dat geboren wordt sterk aan het afnemen en met het oog op politieke correctheid kunnen we niet van nieuwe Nederlanders eisen zich voor het gastland te laten doodschieten (zeker niet als b.v. de ouders oorlogsgebieden zijn ontvlucht)
   Ik denk dat er niet veel te ronselen valt.

   • Er lopen op dit moment nog steeds heelveel gekken rond die in militaire dienst zitten.
    Ook zijn er veel vrouwe die graag getrouwd zijn met een militair.
    Als het lijk terug komt. Vloeit het pensioen geld voor de weduwe en alle kinderen rijkelijk binnen.
    Als je voor stommerd geboren bent, wordt je nooit een slimmerd.

 2. We kijken naar een script wat gevolgd wordt…alles is al jaren geleden bekokstoofd..2009 bakellende met andere EU pipo’s een wet getekend voor doodstraf invoeren in EU in tijden van oorlog. Vooral bij volksopstanden…toeval bestaat niet in de matrixwereld.

 3. De leeftijd van mijn zonen is allang voorbij .Maar mijn 2 kleinzonen GAAN NIET IN HET LEGER OVER MIJN LIJKZelf ben ik van voor de 2de wereld oorlog mIjn Zat 4,5 in een jappen kampWij hebben gezworen ONZE NA ZATEN GAAN NIET IN DINST. WIE OORLOG WIL VOEREN GAAT ZELF MAAR

  • Zo zeg, begrijp ik het goed 4,5 jaar? Vanaf welke leeftijd? Is alles al daarover al gezegd, er zijn duizenden boeken over geschreven. Of kunt u nog wat aanvullen?

   • Dat is een onmogelijke vraag.
    De ervaringen met bijbehorende herinneringen zijn net zo makkelijk te vertalen als het proberen te omschrijven van kleuren aan een blinde.

  • Heb U gezien hoe de President van Canada de protesterende aan pakte.
   De protest mensen werden van hun bankrekening gehaald.
   De omstanders die de protesterende supporte hadden geen bankrekening meer.
   Hun banen werden opgezegd.
   En de voedselbanken die deze protesterende eten gaf werden in brand gestoken.
   Ik heb familie in Ottawa wonen, die hebben mij verteld, dat die president erger is de Hitler.
   Sorry voor U, maar U gaat Uw kleinkinderen niet kunnen beschermen.
   U kunt met Uw hele familie verhuizen naar een BRICS Land, maar dan moet U het niet uitstellen.
   Ik zelf voer al jaren mijn eigen Oorlog, ik Boycot alle Amerikaanse producten. Het voelt steeds dat ik win.!

  • Helemaal mee eens laat die gore politici oorlog hitsers zelf maar gaan de vieze klootzakken makkelijk hé oorlog keeren en een ander het laten opknappen de tyfus voor die politici

 4. Laten we eerst een compagnie samenstellen met de ruifvreters van de 1e & 2e kamer, Alex voorop als vaandeldrager.

  2e compagnie samengesteld uit korpschefs, GGD-ers, romeo”s, burgermeesters en consorten.

  Dan nog een divisie aangevuld met, Okievlagzwaaiende figuren, dwangspuitgevers, gutmenchen, asieleisers, en niet te vergeten die jankers die roeptoeterden als je geen masker ophad. (aanvullingen gewenscht).

  Die allemaal de gehaktmolen in, het schuim der natie zeg maar, en dan eindelijk de flessen vodka soldaat maken. Wat een dorst.

  Geen druppel zweet, laat staan bloed voor dit verpauperde land. Soit.

 5. Kom maar op met die dienstplicht. Ze zullen wat gaan beleven dan. Bestel maar extra bodybags… Ik keer me tegen ons eigen leger zodra ik de kans krijg.

  • Mijn oudste zoon is behoorlijk “wakker”, weet wat er speelt in de wereld. Die gaat echt niet z’n leven wagen voor die corrupte en satanische bende, sterker nog, hij geeft aan dan onder te duiken en mochten ze hem te pakken krijgen dan leert ie z.s.m. schieten en op het juiste moment schiet hij de hoogste in rang dood voor maximaal effect. Naar het front? Letterlijk over z’n lijk en hij probeert er dan zo veel mogelijk mee te nemen. ja, zou ik ook doen, aardje naar zijn vaartje (ik ben trots op hem).

  • Dat heeft u gelijk in maar het verbaasd me dat je daar op een paar partijen niemand over hoor ze zijn stapel gek al die mensen levens weggooien hoe moeilijk is het om over vrede te praten

 6. Nutteloze verplichting, de EU kan dat niet/nooit betalen..onze leefwereld moet drastisch veranderen, toen ik achttien was was de leger verplichting al een gruwel voor de jeugd..ik moest lachen met de schijters die al aan het huilen waren enkel voor de eerste testen die 2 dagen duurden, het jaar daarna waren het 3 dagen én een jaar ongeveer was het zover… enkele jaren later werd de dienstplicht opgeheven, oorlog zou nooit meer komen… hahahaa..

  • Ik had het in 1994 ook wel door, ik zag zo’n BTR meer zitten dan onze YPR, maar goed het is toen niet fout gegaan.
   Ja 12 maanden en daardoor 2 schooljaren kwijt.
   Maar eigenlijk wel een leuke tijd gehad.

 7. Misschien een goed idee om onze Afrikaanse gelukzoekers als landsverdedigers op te lijden. Kunnen ze iets terug doen voor alles wat ze hier gratis hebben gekregen.

  • Lijden doen ze hier niet, was het maar waar. Opleiden wordt ook een probleem. Defensie in de us of a had/heeft stripboeken om ‘militairen’ het een en ander uit te leggen met betrekking tot het ‘hoe te handelen in een gewapend conflict’. Ik vrees echter dat zelf dat hier niet gaat werken. Gewapende overvallen daarentegen zullen fors toenemen.

 8. je bent helemaal krankjorum als je in dienst gaat sterven voor de elite zij lossen het wel op ja op de ruggen van jonge mensen russen kom maar gauw dan pak je de elite nog en de transgender leger

 9. Ze lopen hier ruim 30 jaar achter de feiten aan na het weloverwogen afschaffen van de dienstplicht van weleer en het gevolg? Ruim 2 verloren generaties lopen nu op straat die alles standaard aan boord hebben waar niemand op zit te wachten. De ‘producten’ van hun ouders die bleven pamperen en pleasen zodat hun kindjes nu geen NEE kunnen verdragen en geen enkele tegenvaller of teleurstelling kunnen incasseren. Het gros vergelijk ik met huisdieren: het krijgt te eten en te drinken, er is veelal een zeer beperkte interessespanne en activiteitenspanne per dag om vervolgens in verlammende lusteloosheid te vervallen met een display voor hun snufferd op de bank of in bed. De ouders hebben levenslang voor wat betreft de zorg voor hun kindertjes. Daar kan je de oorlog niet mee winnen. Uitzonderingen hierop komen veelal van het platteland, de agrarische sector of het bedrijfsleven.

  Is trouwens helemaal niet aan de orde gezien de inmiddels overvolle stallen van het COA met paarden van Troje. Militairen incognito zat! Mogelijk binnenkort ook verplicht bij u in huis?

   • Die Russen zijn veel te bang voor ons, die hebben geen zin om ons eten op de scooter te brengen en te zorgen dat de verwarming lekker hoog staat.
    Dat peultje mogen we zelf schillen

    • We kunnen ook niks meer, dus de Russen kunnen we ook afschrijven. Tja, wat blijft er dan over Afrikanen? Die slaan elkaar al het AZC uit! Hoe krijg je die onder controle.

     De Arabier heeft geld zat, de Chinees zegt “ fuck you”. Zuid-Amerika dan. Onee, kan niet. Die hebben connecties en dat brengt de cocaine business weer in gevaar. Je ziet altijd dat ze tonnen cocaïne pakken in de pers, maar nooit dat de partij vernietigd word. Daar willen we geen concurrentie op.

     Europa is dead man walking. Straks moeten we onze eigen luiers verschonen in het verpleeghuis. Reken er maar op.

   • Mijn vrouw kan zich intussen prima verweren, een hond heb ik niet en wie mijn dochters zou lastigvallen ervaart heel snel dat dit ‘fucking with the wrong daddy’ is.

 10. REMIGRATIE…al die immigranten gaan ècht niet voor een Europees land vechten…ik zie die Turkse, Afrikaanse én Marokkaanse jonge mannen al zeker Niet tegen de Russen vechten 😂 dan heb je de LMGBT(of zoiets) jongeren niet tegen een leger vechten (neuken misschien wél)…dan kom je aan de Sport, voetballers m/v, én de Hooligans, mm misschien dat krapuleuze volkje wel, de Wielrenners, alle zaalsporters, dan het Showbizz volkje én hun volgers, de tik-tokkers, jongens toch dat lukt de eerste 10 jaar niet, plus je moet een Oorlog’s economie opstarten…daar is eenvoudigweg geen geld en/of goesting voor… kortom, dream on EU…

 11. De dag dat je als dienstplicht soldaat een schietgereed wapen toebedeeld krijgt…. zoek de hoogste in rang in jouw eigen verrotte organisatie en doe wat je net hebt geleerd!!!!!

  • Mee eens, en vooral zeggen dan weten we zeker dat we niet door de selectie komen. Let je effe op AIVD? Gijp zegt nee. Niet mijn oorlog

  • Ik schreef hierboven al dat mijn oudste zoon daar ook zo over dacht. Dus ik denk dat dit wel ook echt gaat gebeuren deze keer mocht het zover komen. Ik heb ‘m dat niet in z’n hoofd gepraat, hij zal het wel ergens anders vandaan hebben. Bemoedigend, deze generatie laat niet met zich sollen door een corrupte overheid.

 12. En onze generale staven bestaan uit kantoorklerken met mooie matsbaantjes.
  Onze ministers van Defensie zijn naïeve lieve dames, die sociologie oid gestudeerd hebben.
  De Russen staan in Zandvoort voordat we met onze ogen geknipperd hebben.

 13. De Derde Wereldoorlog is al aan de gang. Alleen de grootste partij weet er niets van. Maar zodra het wapengekletter begint, zullen ze geschokt zijn en beseffen dat ze niets te winnen hebben door toe te geven aan degenen die het sociale contract hebben geschonden. Deze oorlog zal vele lijken uit de kast halen en de mensheid van het grootste kwaad zuiveren.

 14. De mobilisatie in Roemenie is inderdaad een feit, elke Roemeen tussen 18 en 55 jaar wordt opgeroepen (ik kan het weten want ik woon er deeltijds sinds de plandemie).
  De Roemeense corrupte president is een Amerkaanse gattenlikker en hoopt zo terug aan een postje bij de Navo of Europa te komen. Is vrij normaal, een looser min of meer daar, wat maakt het uit. De mobilisatie in Roemenie wordt uitgevoerd in 3 fases: de eerste fase begon 6 maanden geleden, 2 weken geleden is de tweede mobilisatie fase begonnen, de derde fase begint in Maart. Als alle fases voltooid zijn in Maart is het bang afwachten wat de politieke schurken uit hun mouw schudden….
  Inderdaad zullen deze landen EERST als proefkonijn dienen. Veel volk zullen ze niet zien, want wie wil er nu zijn enig leven opofferen voor het klote Europa of een klote land in Europa…?

  Wat willen ze? ALs je niet sterft van de prik, dan maar het leger in …

 15. Lieve mensen,

  Mag ik opmerken dat de trein van het WEF lekker doordendert?
  Alle ellende in de wereld is in het voordeel van de NWO.
  Mag ik u nog even herinneren:

  “You will own nothing and you will be happy”.

  Daarbij:

  “Bild Back Better”,

  en het cirkeltje is rond!

  Peace!😎

  • Inderdaad zo is het, de WEF trein dondert maar door en de mens manipuleren blijft zo simpel als vroeger…verdeel en heers en de schapen zullen volgen!!

 16. De militaire leeftijd van de autothonen bevolking, is of woke of is plat gespoten met die experimentele prikken, de derde partij weigert in alle talen. Er is geen bereidheid meer vanuit de bevolking, onze landen zijn al overspoeld door ander volk tegen onze zin. Tevens worden we continu voor gelogen en bedrogen, die nu rond toeteren dat andere maar het leger in moeten. Dan ga je niet de landverraders beschermen tegen hun zelf uit gelokte waanzin. Laten zij het zelf maar doen, zij wisten het toch telkens beter. Laat Davos met zijn praatgroepje maar gaan, die weten toch ook alles beter. Zij vinden dat zij Goddelijke macht bezitten, dus wat is dan het probleem in Oekraïne tegen Rusland.

  De nazi gespuis begint redelijk in paniek te raken, om nu steeds harder op de oorlogstrom te slaan hopen zij weg te komen met hun criminele zaken van o.a. kinderhandel/ adrenochroom productie/ het biowapen covid-19 injecties/ ontvolking door massa immigratie en het grote graaien e.d. Deze psychopaten zijn in wezen een held op sokken, als erop aankomt.

 17. Tijdje geleden las ik dat alle 17-jarigen NL een brief kregen dat er nog geen dienstplicht was, maar dat dat wel kon komen indien nodig. Brief gelezen, stond of op FN, NFN of Niburu.
  Even samengevat in mijn eigen woorden. Moet er niet aan denken dat die jongelui die net droog achter de oren beginnen te worden, wellicht in dienst moeten en hun toekomst kapot wordt gemaakt. Jawel, nu ook al, maar velen zijn zich daar niet van bewust. Ik voorzie de paniek al als dat inderdaad uitgevoerd gaat worden.
  Het hemd is nader dan de rok, dus ik maak me dan ook zorgen over mijn kleinkinderen die net jongvolwassen zijn. Ik gun ze zo heel graag een goed en stabiel leven.
  Maar ook dat gaan we weer zien, geen zorgen voor de dag van morgen zullen we maar denken. Wat een klote zooi toch!!

  • Klopt, mijn toen 17 jarige dochter kreeg deze vorig jaar ook. `U bent opgenomen in het dienstplichtregister. Maar er is geen opkomstplicht` (nog niet). Gelukkig is ze wakker, en no fucking way dat ze ooit in het leger gaat. We hebben meerdere buitenlandse objecten (ook buiten de EU) en verhuizen haar per direct als ze een oproep mocht krijgen.

   • Mike, wees blij verguld en trots op het feit dat u weet dat ze ‘wakker’ is.
    Dat kan helaas niet iedereen oprecht en welgemeend zeggen. Al wat hier uit voortkomt is alleen maar positief. Wakkere mensen vertegenwoordigen nou eenmaal een eigen mening.

   • Totdat er een brief op de mat valt met de mededeling “u bent opgeroepen”. Meesten gaan gewoon, ondanks hun weerzin. Dienstweigeren is maar voor een handjevol weggelegd, de meesten doen wat ze gezegd wordt uit angst voor represailles.

    • En daar heb je het weer, net als bij vaxx. Hoeveel doen niet aan het circus mee. En reken er maar op dat er represailles komen. Alleen als er genoeg zeggen “ fuck you” dan is er niks aan de hand.

     Ik vraag me trouwens af hoe ze zo’n mobilisatie gaan realiseren? Mij oproepen om schuttersputje te graven aan de grens? En s’avonds met het boessie terug gebracht worden naar moeder de vrouw voor de gehaktballen of moet ik het anders zien?

  • En ze kunnen wel oproepen maar als er niemand komt opdagen is het feestje snel over.
   Je kunt iemand wel opbellen maar wordt er niet aangenomen dan… helaasjes.
   Je kunt varkens dwingen tot de trog maar nooit tot vreten.

 18. En, wat gaan ze met alle weigeraars doen? Laat ze maar lekker regeltjes bedenken die toch niet werken, in ons land is sowieso geen handshaking en zéker niet voor zo’n dwaas project. Laat ze gewoon een beroepsleger opbouwen onder dezelfde navocondities als Voorhees. 2%bnp en Trump is ook tevreden en er is weer voldoende afschrikking. En natuurlijk GEEN grootschalige inbetrekking van moslims daarin. Dan graaf je verder je graf

 19. Ik lees hier vooral veel commentaren over anderen, generatie Z (de Z van Zelf? Wij hebbe die generatie Zelf opgevoed toch?) Gedoe over Elites, dienstplicht, oekies en Afrikanen…. mocht er ooit oorlog komen (wat ik zeker verwacht) kun je met die verhalen een vijand verslaan? Zeg het aan de grens tegen de Russen of wie dan ook als ze komen. Keren ze uit medelijden om?

  Waar is het geloof, de strijdlust en het vertrouwen wat ons volk altijd gekend heeft? Geen Romein, Spanjaard geen enkel ander land heeft ons land vroeger ooit bezet. (En ja ik weet dat we in wo2 zijn overvallen, maar wat als men toen bij de grebbenberg etc wél mocht doorvechten?)

  Persoonlijk geloof ik dat deze strijdlust en dapperheid nog in het Nederlandse volk zit. Men weet dat ook, daarom worden we bezig gehouden met allerlei toestanden om verdeeld te worden. Daarom houdt men ons zwak en comfortabel. Anders zijn wij het gevaar voor hun agenda…
  En toch… als de ellende uitbreekt staan we dan samen wéér als een volk en gaan we het gevecht aan? Of blijven we achter onze laptop snikken en gaan we kogels slikken?

  Nee ik ben niet pessimistisch maar wil iedereen wakker schudden, bent u bereid om te strijden of blijven we typen? We hebben geen regering of elite nodig maar zullen geloof en vertrouwen terug moeten krijgen.
  Heb geloof in Nederland, ons volk en vooral in onze God, dan komen we er samen wel uit. 😀

   • En dan heb ik het nog niet over het volk dat wel gevaxt is en zeer agressief en intolerant was en is tegen de ongevaxten en daar moet je als broeder in de strijd je leven voor geven?? Never.

    • Daar heb j’n P.nt, creapie !

     Die ‘zogenaamdGeV@xten’ blijken precies met die
     bucht van ’n injectiesmeerlap(pe)rij, nie alléén maar hun
     gezondheid, immuniteit, en in veler geval ook hun leven
     bij ingeschoten te hebben, maar al evenzeer, zoniet nog
     méér hun gezond verstand, REDE, de CONITIO om fout van
     juist, kwaad van goéd, en OBSCUUR NARRATIEF van realiteit te
     (kunnen!!!), (willen ???) percepteren, interpreteren, en ELIMINEREN …. !!

     ’t Lijk me juist dááròm óók dat er in de (geo-politieke)
     samenleving geen mogelijkheid meer is van ’n quasi
     overmacht/meerderheid aan common sense en gelijkgezinden bij
     mekaar te krijgen, omdat de ‘grijze hersenmassas’ van de
     “GROTE MASSA” simpelweg geen kapacitaire vatbaarheid tot rede
     meer heeft, om tegen ’t kwaad in de samenleving, de globalisten en vvvE.FCKf en overige machtswellustelingen ìn te gaan, en er tegen
     òp te staan !

     ‘k Vrees dat dat demonisch c°j°nagifbrouwsel hier méé debet aan is !

   • Ik ook niet. Nederland is Nederland niet meer, de overheid is corrupt tot het bot, op m’n werk is meer dan de helft niet Nederlands en een groot deel daarvan zelfs van buiten de EU. Universiteiten ook en er wordt alleen nog in het Engels colleges gegeven. Het grootste deel van het volk zijn irritante deugmensen geworden, heb ik totaal geen binding meer mee. Worden we door de Islamieten bezet maak ik er ’n eind aan. Komen de Russen heb ik geen problemen mee, goed volk.

 20. Wie geen dienstplicht wilt kan aangeven een pacifist te zijn die graag in vrede leeft met zijn medemens waar ook ter wereld en nooit in opdracht mensen zal doden.

 21. Alle holle woorden jarenlang uit Brussel gedicteerd, 1 Eurpa zorgt voor meer vrede. Maar hun opzet is nu duidelijk, 1 Europa om proberen Rusland te verslaan. Nu dat mislukt is door deze achterbakse Eurocraten gaan ze terug naar hun oude techniek, diensplicht om soldaten te trainen om deze tegen de Russen te laten vechten. Waar is de diplomatie gebleven om vrede te handhaven?

 22. moet je eens over nadenken.
  Het leven is iets eenmaligs. Of het nu goed is of slecht. Het is leven, interactie, beleven, voelen, ruiken, ervaren, verliefd worden, leren, lachen, huilen, vallen, opstaan……kortom leven van uw kinderen telt niet voor de rijke luchtfietsers.
  Nu hebben deze hypocriete politici en hun steenrijke influencers hun hand overspeeld en willen ze het leven van honderduizenden jongeren offeren om voor hen te vechten tegen een vijand die ze zelf gecreeerd hebben.
  Daarnaast stelen ze via miljarden euros aan wapendonaties van de bevolking en via de opgelegde Russische sancties maken ze het leven alleen maar duurder voor iedereen.
  Daarnaast willen ze, als Timmermans in nederland aan de macht komt, ook nog eens het erfrecht belachelijk gaan ophogen zodat een groot deel van dat wat u tijdens uw leven gespaard heeft naar de staat gaat.
  Moet u eens echt over nadenken wat dit volk zich permitteert met hun belachelijke praktijken.
  Wat denken ze wel niet dat ze zijn ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in