Viktor Vasnetsov / Source/Photographer http://lj.rossia.org/users/john_petrov/166993.html / Wikimedia / (Public Domain)

Op de een of andere manier voelen de meeste mensen wel aan wat er gaat komen. Daarom bereikt de verkoop van noodvoedsel recordhoogten, zijn overlevingsprogramma’s een van de populairste op televisie en bouwt Mark Zuckerberg een “zelfvoorzienende doemsdagbunker” in Hawaï. Miljoenen van ons beseffen dat we aan de vooravond staan van een extreem chaotisch hoofdstuk in de menselijke geschiedenis. Natuurlijk zijn de afgelopen jaren al behoorlijk wild geweest, maar ik geloof dat de jaren die vlak voor ons liggen de dingen naar een heel nieuw niveau zullen tillen, schrijft Michael Snyder.

Een paar jaar geleden was “Derde Wereldoorlog” niet eens aan de horizon, maar nu barsten overal op de planeet conflicten uit en de mainstream media gebruiken apocalyptische taal om te beschrijven wat ons te wachten staat.

Het volgende komt bijvoorbeeld uit een artikel op Yahoo News met de titel “Terwijl oorlog dichter naar Armageddon kruipt, lijkt het einde der dagen niet meer zo ver weg”…

Vanaf de heuveltop van Megiddo is er een geweldig uitzicht over de Westelijke Jordaanoever, niet meer dan twee mijl verderop.

In het noorden zijn de raketten van Hezbollah – in totaal zo’n 160.000 – in deze richting gericht, terwijl in het zuiden de Israel Defense Forces (IDF) woedende vuurgevechten uitvechten met Hamas in een oorlog die al bijna vier maanden duurt.

Israël staat op scherp. Als je in Megiddo staat, precies in het midden van het land en nu de thuisbasis van een enorme archeologische vindplaats, is er een gevoel van onheil dat de regio doordringt.

Een artikel op Yahoo News waarin het woord “Armageddon” werd gebruikt, trok echt mijn aandacht.

Als Israël Zuid-Libanon binnentrekt om Hezbollah ten noorden van de rivier de Litani te duwen, wordt het echt een gekkenhuis in het Midden-Oosten.

  Wereldwijde Force Majeure op komst die rechten, pensioenen en meer teniet kan doen

En er wordt gemeld dat IDF-eenheden in het noorden bezig zijn geweest met “rigoureuze training” ter voorbereiding op de naderende confrontatie…

De Israel Defense Forces (IDF) is bezig met “rigoureuze training” in de noordelijke reserve paratroepersbrigade om de paraatheid langs de noordelijke grens te verhogen.

Bij de oefeningen, die deel uitmaken van de voortdurende inspanningen om de operationele paraatheid te verbeteren, was de Noordelijke Parachutistenbrigade (226) betrokken, een cruciale eenheid binnen de ‘Hempetz’ (146) formatie.

Soldaten werden geconfronteerd met uitdagende winterse omstandigheden, waaronder regen en mist, terwijl ze tactieken oefenden voor in dichtbevolkte gebieden. De training omvatte verschillende eenheden, van kleinere squads tot grotere bataljonteams, waarbij verschillende strijdkrachten zoals tanks, infanterie, genie en artillerie werden geïntegreerd.

Aan de andere kant van de wereld hebben de Chinezen hun “intimidatiecampagne” tegen Taiwan opgevoerd…

De Volksrepubliek heeft haar intimidatiecampagne opgevoerd in de weken na de presidentsverkiezingen van deze maand, waarbij de pro-Amerikaanse Lai Ching-te werd verkozen.

Beijing heeft bijna dagelijks spionageballonnen het Taiwanese luchtruim ingestuurd, zowel voor als vlak na de verkiezingen. Geopolitieke analisten suggereren dat dit een poging is om de roep om onafhankelijkheid van het eiland te verzwakken.

Oorlog zal de komende jaren zoveel dood en verderf zaaien.

En het zal onze snel groeiende wereldwijde voedselcrisis nog erger maken.

Volgens de VN hebben we nu te maken met een “perfect storm” die heeft geleid tot “een hongercrisis van ongekende proporties”…

Conflicten, economische schokken, klimaatverandering en stijgende prijzen voor voedsel en kunstmest vormen samen een perfect storm die een hongercrisis van ongekende proporties veroorzaakt. Op dit moment is er op sommige van de hongerigste plekken ter wereld gewoon niet genoeg voedsel om de bevolking te voeden.

De meeste Amerikanen beseffen dit niet, maar we zitten op dit moment midden in de ergste wereldwijde voedselcrisis in de moderne geschiedenis.

  Aardbeving levert een wereldschokkende slag toe aan de door de VS geleide NAVO-hypocrisie

En volgens de EU is het aantal mensen wereldwijd dat te maken heeft met acute voedselonzekerheid in 2023 10 procent hoger dan het recordniveau van 2022…

De wereldwijde voedselcrisis treft miljoenen mensen over de hele wereld.

In 2023 blijven recordniveaus van acute voedselonzekerheid bestaan als gevolg van langdurige voedselcrises en nieuwe schokken. In 48 landen worden 238 miljoen mensen geconfronteerd met een hoge mate van acute voedselonzekerheid – 10% meer dan in 2022.

Dit is natuurlijk nog maar het begin.

Als de wereldwijde voedselvoorraden nog krapper worden, zullen we uiteindelijk overal op aarde ernstige hongersnoden zien.

De afgelopen jaren waren de plagen die zich als een lopend vuurtje over de wereld verspreidden ook een belangrijk thema.

Een paar dagen geleden schreef ik over de waanzinnige explosie van gevallen van mazelen die we in Europa en elders zien.

In dit artikel wilde ik het hebben over de snelle verspreiding van de vogelgriep in de staat Californië.

Alleen al in de afgelopen twee maanden hebben uitbraken van vogelgriep geleid tot de vernietiging van meer dan 1 miljoen kippen en kalkoenen in die staat…

Een jaar nadat de vogelgriep leidde tot recordprijzen voor eieren en wijdverspreide tekorten, richt de ziekte die bekend staat als hoogpathogene vogelgriep verwoestingen aan in Californië, dat ontsnapte aan de eerdere golf van uitbraken die pluimveebedrijven in het Middenwesten verwoestte.

Het zeer besmettelijke virus heeft Sonoma County geteisterd, waar ambtenaren de noodtoestand hebben uitgeroepen. In de afgelopen twee maanden hebben bijna een dozijn commerciële boerderijen meer dan 1 miljoen vogels moeten vernietigen om de uitbraak onder controle te krijgen, wat een economische klap betekende voor boeren, werknemers en hun klanten.

  Het Mechanisme: Hoe de verzonnen op "orde" gebaseerde regels afglijden naar wreedheid

In totaal zijn er sinds het begin van de vogelgrieppandemie meer dan 82 miljoen kippen en kalkoenen uitgeroeid in de Verenigde Staten.

Dus als je je hebt afgevraagd waarom pluimvee veel meer kost dan vroeger, dan weet je het nu.

De afgelopen jaren waren ook een tijd van grote natuurrampen.

Er wordt zelfs gemeld dat het aantal miljarden kostende natuurrampen in 2023 het hoogste was dat ooit is geregistreerd

Milieurampen en natuurrampen zouden werknemers zorgen moeten baren, vooral nadat deze incidenten de wereldeconomie in 2023 380 miljard dollar hebben gekost, volgens een rapport van Aon.

Dat cijfer ligt 22% boven het gemiddelde van de 21e eeuw.

In totaal waren er 398 opmerkelijke rampen in 2023. En het economisch verlies van 66 miljard dollar vorig jaar is het hoogste ooit gemeten en overtreft het jaarlijkse gemiddelde van 42.

Het hoeft geen betoog dat wat we tot nu toe hebben meegemaakt slechts een voorproefje is van wat ons te wachten staat.

Er komen nog veel grotere en veel destructievere natuurrampen aan.

Als je aan de westkust, de oostkust of in de breukzone van New Madrid woont, moet je vanaf nu alert zijn op ongewone schokken.

We staan op het punt om een van de meest cruciale tijden in de geschiedenis van de mensheid binnen te gaan.

En velen van ons voelen dat er een ramp op komst is.

Ik wil jullie aanmoedigen om je voor te bereiden nu het nog kan, want dit is geen spelletje.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Overleven van de sterkste: Machtige mensen en miljardairs bunkeren voor de “Apocalyps” (+Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereld is niet langer bang voor het Amerikaanse imperium; de dood van de mainstream media versnelt
Volgend artikelDe EU bereidt ons voor op een oorlog. Militaire dienst wordt weer verplicht!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Openbaring vermeldt vier paarden: wit, rood, zwart en vaal.
  De paarden, die verovering, geweld, honger en dood voorstellen, zijn in (met hun ruiters) symbolen, het zogenaamde hoofdkruis in de astrologie, van Steenbok (wit, midhemel, de boog van de ruiter is geleend van de Boogschutter, hem werd een kroon gegeven), Ram (rood, ascendant, hem werd een zwaard gegeven), Weegschaal (zwart, descendant, met weegschaal) en Kreeft (vaal, imum coeli, de onderwereld, of het middernachtspunt – de vale kleur komt van de maan – hem werd macht gegeven over het vierde deel der aarde).

 2. Als het zover is, dan merken we het wel, persoonlijk prefereer ik voor mezelf een snel einde…op 74 jaar is dat best te accepteren maar helaas voor de jonge mensen onder ons is het overleven of het onvermijdelijke…

  • De dood is geen ontsnapping, zoals sommigen (‘dood is dood, dus ik heb nergens last van’) het willen, want bij de laatste strijd zijn alle niveaus van bestaan betrokken. Dat is ook nu het geval.

  • Maar omdat u dienstweigeraar bent geweest, zal men misschien een oogje dichtdoen.

   Hoewel dienst in ruimere zin de maatstaf is voor redding.

  • Ja, Raphael, we gaan het zien.
   Ik ben 73 en voel me best okay, ondanks de gigantische catastrofe die er aan zit te komen.
   Je kunt het gewoon ruiken.
   De “feel good” periode van de jaren 60 en 70 komt niet meer.
   Ik lees af en toe een stukje in Openbaring en denk, verhipt!
   Rommel krijgt er ook meer interesse in.

 3. Het Laatste Oordeel is nog niet aangebroken, waar alle bekende oorlogen als niets bij zijn, maar een deel van de mensheid dat de verkeerde kant kiest bepaalt haar lot nu al.

 4. Het wordt hier met de dag somberder. We moeten elkaar – denk ik – geen ‘Apocalyps’ aanpraten, want ook dát is een teken van de tijd waarin we nu leven. Er zijn nog genoeg mooie, kleeine dingen die tussen mensen gebeuren en in de natuur. Laten we daarvan nog zoveel mogelijk genieten en vooral de schaterlach niet opdoeken. Aan de grote dingen kunnen we sowiso niet veel veranderen.

 5. Het teken van het beest zit er ook dik aan te komen. Dus Jezus zal als het zo,n tempo aan neemt binnen 10 jaar terug op aarde zijn. Ook de tempel zal snel herbouwd worden. Het zij wel met hulp van de verkeerde kant.

  • En wat kan een kind van 10 jaar doen aan alle corruptie, oorlogen, hongersnood, ongelijkheid enz enz. Als je denkt dat Jesus uit de lucht komt vallen heb je flink je hoofd gestoten. De mens komt de wereld in door een vrouw.

 6. Er worden overal weer meer kinderen verwekt en geboren en de jongeren denken dat oorlog nooit meer zal gebeuren dus fokken ze er gewoon maar op los en denken nergens aan dat ze hun kroost in de hel storten van dood en geweld die ons te wachten staat Maar dit was vroeger 1914 /1940 ook het geval….. Dus de mens is en blijft een ego wezen en denkt nergens meer aan al ze paarlust hebben dat ze begeren want dat is geen ,,,,,doodzonde,,,,,, omdat de schepper hen heeft opgedragen met de woorden GA HEEN EN VERMENIGVULDIG U!!!!!! De mens is en blijft een bloeddorstig wezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in