De medische gemeenschap in Louisville, Kentucky was verbijsterd toen zij ontdekte dat één van hen, Dr. SarahBeth Hartlage, die drie Covid-19 vaccins had gekregen, op 17 maart “plotseling en onverwacht” was overleden. De medische gemeenschap en de media weigeren vragen te stellen over haar dood. Waarom heeft de lockdown-lievende, masker-dragende, drievoudig gevaccineerde dokter de “winter des doods”, die de ongevaccineerden zou teisteren, niet overleefd? Waarom stierf de jonge, volledig geboosterde arts plotseling zonder reden? schrijft Lance D Johnson.

In plaats daarvan heeft de gemeenschap haar dood gebruikt COVID-19 vaccins te promoten. “Wij zijn verbijsterd en diep bedroefd door het plotselinge en onverwachte overlijden van Dr. SarahBeth Hartlage,” zei Dr. Sarah Moyer, directeur van het Department of Public Health and Wellness. “Als gevolg van haar leiderschap, kennis en planning hebben duizenden van onze inwoners van Louisville levensreddende COVID-19 vaccins gekregen.”

De medische gemeenschap van Kentucky rouwt om het verlies van de meest fervente vaccinpusher

Als assistent medisch directeur voor het Louisville Metro Department of Public Health and Wellness, stond Hartlage in de frontlinie van de COVID-19 response, en voerde de orders van Dr. Anthony Fauci met plichtsgetrouwe loyaliteit uit.

Hartlage was vroeger assistent-professor in de Anesthesiologie aan de Universiteit van Louisville. Omdat Hartlage bereid was de regeringspropaganda over COVID-19 vaccins en lockdowns te promoten, steeg zij in 2020 snel tot roem als de geassocieerde medisch directeur van de stad Louisville. In haar marionettenrol voerde zij vaak het woord tijdens de wekelijkse COVID-19 updates van de stad, alleen om vaccin/masker-mandaten en burgerlijke vrijheidsbeperkingen te promoten. Niet één keer sprak zij over natuurlijke immuniteit, behandelingsmogelijkheden, de medische fraude die gebruikt wordt om COVID-19 te diagnosticeren, of het onmenselijke beleid van onderwerping dat gezinnen scheidde en mensen onwettig in hun huizen vastzette. Niet één keer heeft zij informatie gegeven over het ziekenhuisprotocol en de problemen met de COVID-19 vaccins.

  Nederland met de hoogste oversterfte in de Europese Unie en vaccinweigeraar Bulgarije met de laagste

Zij pakte de overheidsgelden en de farmaceutische propaganda aan en maakte plichtsgetrouw reclame voor de LouVax-initiatieven. Zij zorgde ervoor zoveel mogelijk mensen te dwingen zich te laten inenten met spike-eiwit mRNA, en hield de stad in gijzeling tot de massale naleving bereikt was. Wanneer zij de stad toesprak, maakte zij snel reclame voor nieuwe COVID-19 varianten om het publiek bang te maken vaccins te nemen, die uiteindelijk in heel 2021 uitbraken, ziekenhuisopnames en sterfgevallen versterkten. Zij steunde mandaten en het verlies van de autonomierechten van het lichaam.

Oneerlijke medische gemeenschap gebruikt de dokter’s dood om vaccins te promoten (die de overleden dokter religieus nam)

Maar niets van haar daden schijnt er toe te doen, omdat de medische gemeenschap haar als een held ziet, en haar heengaan als martelaarschap wil gedenken. Deze arrogantie is de reden waarom het Amerikaanse medische systeem de derde doodsoorzaak is, en een grote rol speelde bij het sterftecijfer in het ziekenhuis tijdens het COVID-19 schandaal. Deze dokters zijn niet eerlijk over de fouten die zij gemaakt hebben. Zij worden niet ter verantwoording geroepen voor sterfgevallen als gevolg van medische fraude en wanpraktijken, omdat hun verzekering betaalt om de families te laten zwijgen. Zij worden niet ter verantwoording geroepen, zelfs niet wanneer vaccinfouten overduidelijk zijn, wanneer mensen acuut gewond en gehandicapt raken door vaccins.

Hoewel Hartlage een vooraanstaande stem was in de medische gemeenschap van Louisville, durfde geen van haar collega’s haar dood te onderzoeken en te achterhalen wat de oorzaak was dat zij zo plotseling op 36-jarige leeftijd overleed. In plaats daarvan roemde de burgemeester haar optreden van de afgelopen twee jaar als “inspirerend”, terwijl hij haar prees voor “het leiden van de stad Louisville door de coronapandemie, vooral met de uitrol van de COVID-19 vaccins.” Het ziet ernaar uit dat zij gebruikt is.

  Alles wat we voorspelden over de COVID pandemie komt uit

Als artsen niet eerlijk kunnen zijn over de bloedstolsels, de uitputting van het immuunsysteem, de cardiovasculaire stoornissen en het risico van beroertes als gevolg van deze injecties, dan zijn zij absoluut niet te vertrouwen. De oorzaak van de dood van hun jonge collega onder het tapijt vegen is NIET hoe de geneeskunde of de wetenschap op een meelevende of humane manier vooruitgang boekt. Het prijzen van juist datgene (de vaccins) dat bij haar dood betrokken had kunnen zijn, is op zijn zachtst gezegd sadistisch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DOSSIER VACCINZELOTEN

Braziliaanse journalist viert zijn 3e COVID injectie, stort paar dagen daarna in en krijgt vijf hartaanvallenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideo: Ontsnapte burgers uit Mariupol klagen misdaden van het neonazistische Azov-regiment aan
Volgend artikelHypocrisie, Oorlog, Moord, Leugens, Verdeeldheid, “Racisme,” Afhankelijkheid: Allemaal opzettelijk beleid van de V.S.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Spelen voor God en in dit geval de Duivel lijkt niet goed!

  God straft onmiddelijk, de Duivel doet het met drie plaagprikjes!
  Tragisch voor de slachtoffers die het mens heeft gemaakt.

  • Nou dat dus. En ook dat ze waarschijnlijk veel mensen heeft geprikt EN overgehaald heeft om geprikt te worden. Bah. Ze komt er veel te goed vanaf.

 2. Reactie op Ing. Onno Dekker. God straft niet….het is de mensheid die zichzelf en/of zijn medemens straft.
  Het ging al fout bij Adam en Eva!

 3. Quote”“Als gevolg van haar leiderschap, kennis en planning hebben duizenden van onze inwoners van Louisville levensreddende COVID-19 vaccins gekregen.”

  Mijn koffie zit tegen het beeldscherm gesproeid 😛
  Un fucking real 🙂

 4. “Deze dokters zijn niet eerlijk over de fouten die zij gemaakt hebben. Zij worden niet ter verantwoording geroepen voor sterfgevallen als gevolg van medische fraude en wanpraktijken, omdat hun verzekering betaalt om de families te laten zwijgen. Zij worden niet ter verantwoording geroepen, zelfs niet wanneer vaccinfouten overduidelijk zijn, wanneer mensen acuut gewond en gehandicapt raken door vaccins.”

  Dit is precies de reden dat de artsen, ziekenhuis voor ziekenhuis, praktijk voor praktijk, arts voor arts wel eens een keer keihard moeten worden aangepakt om dit soort misdaden tegen de menselijkheid te voorkomen.

  “Als artsen niet eerlijk kunnen zijn over de bloedstolsels, de uitputting van het immuunsysteem, de cardiovasculaire stoornissen en het risico van beroertes als gevolg van deze injecties, dan zijn zij absoluut niet te vertrouwen. ”

  Waarheid als een koe.

 5. Gelukkig hebben we hier in het dorp een dokter die zegt: wácht nog maar even met de prik…..
  En mijn eigen huisartsen zijn sinds de prik, die ik niet genomen heb, buitengewoon vriendelijk tegen mij….

 6. Een duivelse dikzak met wsch te hoge bloeddruk. Versneld geveld door de vax. Ze heeft velen van de klif geduwd, om promotie te maken. Wat zou het leuk zijn om eens een seance te houden om met de geesten van dit soort nep-mensen te babbelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in