Nu we een nieuw jaar ingaan, ligt het sterftecijfer door alle oorzaken voor de eerste zes weken van 2023 in Nieuw-Zeeland 700 keer hoger dan het langetermijngemiddelde van 2010 tot 2019 (zoals gerapporteerd door de gezaghebbende Human Mortality Database, waarin de officiële gegevens van de Nieuw-Zeelandse regering zijn opgenomen), schrijft Rhoda Wilson.

Rekening houdend met een toename van de bevolking van Nieuw-Zeeland sinds 2019 met 269.000, ligt het sterftecijfer ongeveer 17% hoger dan in 2019 en 24% hoger dan het sterftecijfer over dezelfde periode van zes weken in 2022. Met andere woorden, het sterftecijfer lijkt te versnellen. Dat zou alarmerend moeten zijn en zeker reden voor discussie en analyse, maar blijkbaar trekt niemand zich daar iets van aan.

Integendeel, regeringsdeskundigen zijn druk bezig te verbergen wat er aan de hand is. NZ vaccinoloog Helen Petousis-Harris en epidemioloog Michael Baker hebben interviews gegeven aan de internationale pers om de wijdverbreide beweringen te weerleggen dat het sterftecijfer in NZ verband zou kunnen houden met mRNA-vaccinatie.

In een artikel van 9 maart van USA Today dat zich voordoet als een Fact Check (???) wordt toegegeven dat de sterfte door alle oorzaken in 2022 in NZ in feite 10% hoger was dan in 2021, maar wordt Michael Baker geciteerd die zegt:

“Er is geen bewijs dat COVID-19 vaccinatie een oversterfte veroorzaakt. Integendeel, de hoge vaccinatiegraad in Nieuw-Zeeland heeft veel sterfgevallen voorkomen die zich zouden hebben voorgedaan als dit virus had gecirculeerd voordat de bevolking de kans had zich te laten vaccineren.”

Helen Petousis-Harris gaat nog een stap verder en zegt tegen USA Today:

“Het feit dat gevaccineerde mensen minder kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde mensen weerlegt deze fantasie rechtstreeks.”

Baker en Harris laten na melding te maken van de recente gegevens van het NZ Ministerie van Volksgezondheid, waaruit blijkt dat in 2022 gevaccineerden onevenredig meer sterfgevallen hadden dan ongevaccineerden (bekijk het HIER). Petousis-Harris presenteerde geen bewijs om haar bewering te staven, en USA Today vroeg er niet naar. Haar positie aan de universiteit en haar staat van dienst als betaald adviseur van Pfizer waren voor hen voldoende. Tot zover USA Today als factchecker, het verdient een onvoldoende of iets lager.

  "Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen."

Petousis-Harris vergat ook gemakshalve USA Today te vertellen over haar RNZ media-interview in oktober 2022 waarin ze zei:

Over een vierde booster:Ik zou niet naar buiten rennen om me te laten boosteren. Ik denk niet dat het bijzonder nuttig zou zijn. Ik zie geen enkel bewijs dat ik er baat bij heb.”

Over de Moderna bivalente booster: “Ik denk dat de verwachtingen voor de nieuwe bivalente vaccins het bewijs overtreffen. Waarschijnlijk niet veel [bescherming tegen Omicron].”

Dus, in 2023 stijgt het sterftecijfer in NZ met 17% ten opzichte van het langetermijngemiddelde, op weg om 2022 te overtreffen, maar lokale deskundigen scharen zich achter de regeringslijn dat hier niets te zien is. Hoe kan dat? Zegt u het maar. Ik ben verbaasd en ik ben niet de enige. Substack commentator Steve Kirsch meldt: “Nieuwe Israëlische MvG studie toont dat het covid vaccin uw risico op overlijden na verloop van tijd verhoogt,” maar de auteurs van de studie geven niet het vaccin de schuld, maar iets wat zij het “Gezonde Vaccinatie Effect,” of HVE noemen.

Grof gezegd suggereert de HVE-theorie dat mensen op het punt stonden te sterven, maar het covid-“vaccin” kregen en daardoor hun gezondheid weer opkrikten. Vier maanden later haalde het lot hen in en stierven ze alsnog. Statistisch gezien klopt dit allemaal niet, maar het geloof in mRNA-“vaccins” is zo groot bij degenen die goed betaald worden om ze toe te dienen, te promoten en te onderzoeken, dat bijna elk gek argument aanvaardbaar is om het stijgende sterftecijfer te verbergen en de covid-“vaccins” geweldig te laten klinken.

U ziet toch wat er gebeurt? In tegenstelling tot Petousis-Harris zijn de auteurs van de Israëlische studie verplicht toe te geven dat mensen consequent sterven in de maanden na de vaccinatie. Dus verzinnen ze een argument dat past bij hun “vaccins zijn geweldig” narratief, ook al klopt die niet met de gegevens. Dit alles doet je afvragen wat er in hemelsnaam aan de hand is. Hebben deze mensen hun verstand verloren? Denken ze dat we zo dom zijn dat we het niet merken?

  Voormalig Pfizer chef Mike Yeadon heeft gelijk gekregen - Wij zijn voorgelogen

Op dit moment is het bewijs voor de gevaren van de covid-“vaccins” absoluut overweldigend. Soms denken we naïef dat we logica, gegevens en wetenschappelijk bewijs kunnen gebruiken om de voorstanders van covid-“vaccins” te overtuigen van de gevaren, maar dat lukt niet. Net als verslaafde gokkers, die niet in staat zijn het over een andere boeg te gooien, plaatsen zij weer dezelfde klungelige weddenschappen.

Het gevolg is dat we te maken hebben met een situatie vol potentiële gevaren waarvan de uiteindelijke uitkomst zeer onzeker is. Het is een perfecte storm van factoren en niemand met gezag wil dat weten:

 • Het aantal alle oorzaken sterfgevallen door vaccinatie neemt toe.
 • De omvang en het volume van biotechnologische experimenten neemt toe.
 • Het aantal verwondingen door vaccins breidt zich uit tot zeldzame aandoeningen.
 • Regeringen verdubbelen de promotie van mRNA-vaccins.

Als er één ding is dat de pandemische gegevens ons inmiddels hadden moeten vertellen: knoei niet met DNA – het is het anker waar ons hele leven van afhangt. DNA is het vitale onderdeel van het geïntegreerde fysiologische netwerk dat gezondheid, bewustzijn en alles wat ons menselijk maakt ondersteunt. Hoe DNA dat doet wordt weinig begrepen en is in feite grotendeels onbekend, maar één ding is duidelijk: DNA doet dat automatisch, zonder onze persoonlijke tussenkomst.

In dat proces neemt het DNA elke dag biljoenen en biljoenen gezonde beslissingen namens ons. mRNA-“vaccins” doen het omgekeerde. Zij dwingen het DNA diep in de celkern om zich anders uit te drukken, waardoor de natuurlijke afweerreacties in de betrokken cellen worden genegeerd. Volgens vooraanstaande genetici die al in januari 2020 schreven, zijn rampzalige resultaten onvermijdelijk, waaronder een totale ineenstorting van het systeem.

  Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden

Dit is het gevolg van een perfecte storm van factoren, waaronder met name de onderdrukking van het immuunsysteem. Een andere factor is contaminatie van covid-“vaccins” met overgebleven expressievectoren die worden gebruikt bij de vervaardiging van mRNA’s. Recent gerapporteerde analyses zouden kunnen wijzen op een contaminatieniveau dat 100 keer hoger ligt dan oorspronkelijk werd voorgesteld en dat biljoenen replicatiecompetente DNA circulaire plasmide moleculen per vaccindosis impliceert. Deze zouden mogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor het versnellen van kankers en/of bacteriële infecties.

Het veiligheidsonderzoek om deze mogelijkheden te onderzoeken is nooit uitgevoerd. Als u naar topics over vaccinatieschade gaat, ziet u meerdere gevallen van septische shock na covid-vaccinatie, wat kan leiden tot amputatie van ledematen. De teneur van deze rapporten is dat eenvoudige infecties zoals griep plotseling kunnen veranderen in zeldzame levensbedreigende ziekten, zoals in dit geval waarover zondag in de NZ Herald werd bericht (zonder melding te maken van mRNA-vaccinatie). Als het immuunsysteem wordt onderdrukt, komt de totale systeemstabiliteit van de fysiologie in gevaar.

Onze gezondheid hangt af van een gezonde relatie tussen ons DNA en de mondiale biosfeer. De kwaliteit van ons voedsel en water, klimaatomstandigheden zoals zonneschijn, regenval, wind, temperatuur, de lucht die wij inademen, seizoensgebonden en dagelijkse routines, en familie en sociale interacties spelen allemaal hun rol, maar boven al deze factoren uitstijgend en de dans van het leven beheersend, is DNA de stille controleur van de immuniteit. DNA orkestreert gezondheid, het doet dat automatisch door middel van de instrumentatie van alle natuurwetten. Als u denkt dat u het beter kunt, denk dan nog maar eens na. De gegevens zijn binnen: mRNA-“vaccins” veranderen de manier waarop DNA zich uitdrukt en dat kan fataal zijn. Ze werken niet, en bovendien zijn ze zeer gevaarlijk. De dood stalkt de mRNA-gevaccineerden.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel Douglas Macgregor: De naderende storm
Volgend artikelmRNA-vaccin contaminatie veel erger dan gedacht: Prikken “tot 35%” DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Al die zeer betrouwbare en intelligente “experts” die nu compleet “baffled” echt niet begrijpen wat er aan de hand is. Het is allemaal zo nieuw en onbegrijpelijk, die ‘virus wetenschap’.

  Daarom komt het aloude mantra van de allerergste criminelen langzaam weer uit de coulissen geslopen:

  “Wir haben es nicht gewusst!” Nee, echt niet hoor…

  • En de meesten komen er net als toen, gewoon mee weg!

   Alleen als het volk al dat soort zelf gaat opjagen kan je wat teweeg brengen, ook veel ellende, magoed, das dan luide ellende, dat van hun is geniepig, silent, stilhouden via sluipmoordenaars mede door onze regeringen en slaafse hulpjes.

   • @GTRene… Ik fantaseer wel eens over de films Boondock Saints, The Punisher en The Equalizer.

    En dan realiseer ik me weer dat alles zich vermenigvuldigd, dus geweld maakt geweld, liefde maakt liefde. We komen wel langzaam op een punt dat goede mensen, om de liefde in leven te houden, even wat geweld moeten gebruiken. De dictators stappen niet vanzelf op.

    Jammer dat de wakkere groep weinig nadenkt over oplossingen. We herhalen vooral de fearporn en de sensatie ipv na te denken over hoe we de koers kunnen veranderen. Maar misschien is dit allemaal wel uit onze handen en zijn er hogere machten aan het werk. De mensheid stelt geweld liever uit, dat noemen sommigen zwak, maar ik zie daarin vooral dat de mensheid in de kern gewoon samenwerking, vrede, veiligheid en LIEFDE wil.

    De demonen die oorlog willen zijn amper 0,5% vd mensheid. 99,5% wil al deze ellende niet. Als wij verenigen en uit liefde opstaan, kan geen enkele politie- of legermacht ons stoppen.

 2. Als ik de sterftecijfers van de eerste 9 weken bekijk zitten we al boven dat van de eerste 9 weken van 2022. Op dit moment nog wel iets onder dat van 2021 maar de laatste weken neemt de sterfte weer toe. Het kan heel goed dat 2023 zowel 2021 als 2022 in sterfte voorbij gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in