"Sheep, Shepherds, and a Goat" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Uit een wetenschappelijke studie die onlangs door Britse onderzoekers is gepubliceerd, blijkt dat bij mannen onder de veertig het risico op myocarditis bijna verdubbelt na de eerste Pfizer-vaccinatie. Het risico verdubbelde nog eens na de tweede prik, en verdubbelde nog eens na de derde prik tot acht keer het basisrisico. Bij de Moderna-versie was het risico na de tweede vaccinatie 16 keer zo hoog als het uitgangsrisico. https://alexberenson.substack.com/p/more-bad-news-on-covid-vaccines-and/comments

Waarom zijn er dan vaccinatiemandaten? Is dit domheid of een ontvolkingsprogramma? Dit is een legitieme vraag, schrijft Paul Craig Roberts.

De nadelige effecten, of bijwerkingen, van de mRNA “vaccins” die ondergerapporteerd worden aan VAERS zijn geen bijwerkingen in de traditionele zin, zoals een allergische reactie op een vaccin of het effect van een stof in een vaccin op een persoon die gevoelig is voor die stof.

Wat bijwerkingen worden genoemd, zijn gevolgen van het “vaccin” dat het menselijk immuunsysteem verandert in een wapen tegen het eigen lichaam, zoals beschreven door Dr. Sucharit Bahkdi en anderen: https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/05/video-dr-sucharit-bhakdi-these-vaccines-are-killing-the-young-and-the-old-they-are-killing-our-children/

Wat een immunogeen zou zijn, is in feite een ziekteverwekker die is gemanipuleerd om door het hele lichaam te worden verspreid en hart, longen, hersenen, eierstokken, en alle vitale organen aan te vallen. Handicaps en sterfgevallen zijn het gevolg.

Er zijn gegronde redenen om aan te nemen dat zowel het virus als het vaccin gemanipuleerde ziekteverwekkers zijn. Een daarvan is dat beide al lange tijd in ontwikkeling waren. Een andere reden is dat om een hoge mate van angst te creëren om mensen voor te bereiden om in de rij te gaan staan voor de “bescherming” van het vaccin, behandeling werd achtergehouden om het sterftecijfer te maximaliseren, en bekende remedies zoals HCQ en Ivermectin werden gedemoniseerd en verboden voor gebruik. En nu heeft het kwaadaardige Biden-regime de controle over een derde behandeling -monoklonale antilichamen- in handen genomen en onthoudt deze aan patiënten. https://www.realclearpolitics.com/video/2022/01/03/desantis_biden_admin_has_seized_control_of_monoclonal_antibodies_not_distributing_it_the_way_it_should_be.html

  Antony Mo is van plan zijn leven te beëindigen vanwege zijn COVID vaccinatieletsels: "Ik heb al touw gekocht"

De reden voor het achterhouden van behandelingen is om de vaccinatiegraad op te drijven.

Een andere reden waarom de “pandemie” verdacht is, is dat alle onafhankelijke discussie en bewijsmateriaal wordt onderdrukt door de corrupte media en het medisch establishment. Het verhaal wordt gecontroleerd, en vaccinatie wordt gepresenteerd als het enige alternatief, ook al wordt nu toegegeven dat het vaccin ondoeltreffend is tegen Covid-19 en zijn varianten. De huidige reden voor het vaccin werd onlangs verwoord door de onbekwame minister van Defensie die, drievoudig gevaccineerd, toch Covid opliep en verklaarde dat de vaccinaties hem beschermden tegen een ernstiger geval. We hebben dus een vaccin dat niet werkt tegen milde gevallen van het virus, maar wel tegen ernstige gevallen! Hoe werkt dat eigenlijk?

Het medische en wetenschappelijke bewijs is volkomen duidelijk dat het hele Covid-narratief contrafeitelijk is en dat de autoriteiten dat weten. Toch dringen ze, met gebruik van dwang, nog steeds aan op meer vaccinatie.

Vaccinatie beschermt niet. Het schaadt. Dus de enige reden om het op te leggen is om mensen te doden.

Het onvermogen van mensen om “autoriteiten” te wantrouwen en het onvermogen van mensen om zichzelf te informeren en voor zichzelf te denken, garandeert dat miljoenen mensen als gevolg van vaccinaties zullen sterven. Wanneer je ziet dat duizenden onafhankelijke artsen en medische wetenschappers hun afkeuring uitspreken over het vaccin en dit alleen maar wordt genegeerd door bureaucratische “volksgezondheidsorganisaties”, dan heb je duidelijk bewijs dat echte autoriteit niet spreekt. Het wordt onderdrukt.

Telkens wanneer debat en informatie worden onderdrukt, weet je dat er iets wordt verborgen en dat er een geheime agenda actief is.

  Wees bang voor de volgende COVID-trend... Ik hoop dat ik het mis heb

De georkestreerde “Covid-pandemie” is een enorme misdaad tegen de mensheid. Laten we ze ermee wegkomen? Of zullen er te weinig van ons over zijn om er iets aan te doen?

Addendum:

Een deskundige wees mij erop dat de medische autoriteiten het duidelijk niet erg vinden dat het vaccin mensen doodt, en dat de sterfgevallen in overeenstemming zijn met het voornemen van Bill Gates/Wereld Economisch Forum om de wereldbevolking terug te dringen. Een tussenliggend doel is echter om over te stappen op het vaccinpaspoort zoals in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Griekenland, en met Frankrijk, België en Nederland die op het punt staan zich aan te sluiten bij de eis van een digitale ID die het mogelijk maakt iedereen en elke interactie te volgen en daardoor de bevolking te controleren met beloningen en straffen zoals het Chinese Sociale Kredietsysteem. Hierdoor kunnen de gecontroleerde bevolkingen als zondebok worden aangewezen voor de chaos die door de ontvolking wordt veroorzaakt.

Dit is een redelijke verklaring voor de nadruk op Covid-paspoorten. Aangezien bekend en toegegeven is dat het vaccin niet doeltreffend is als bescherming tegen het virus, en aangezien het virus vooral gevaarlijk is voor onbehandelde patiënten met comorbiditeiten, is het paspoort zinloos voor enig ander doel dan controle. Het paspoort biedt geen enkele bescherming tegen de verspreiding van het virus en de aanval van het immuunsysteem op de vitale organen van het lichaam.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongerenVolg Frontnieuws op Telegram

  De truckers versus de regering
Vorig artikelZij die vreedzame verandering onmogelijk maken, maken gewelddadige verandering onvermijdelijk
Volgend artikelDe mensheid zoals die nu bestaat, staat op het punt van uitsterven: Een onvermijdelijke bedreiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Dat de overheid zogenaamd om onze gezondheid geeft is de allergrootste grap. Er sterven jaarlijks ongeveer 18 duizend mensen aan roken en het zal ze jeuken. Het doel is een totalitair systeem en daarom willen ze ook die QR maatschappij door onze strot duwen. Covid-19 is slechts de stok om mee te slaan en oh ja – de griep is bij toverslag verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in