De tiran die, om zijn macht te behouden, elke superioriteit onderdrukt, goede mensen uit de weg ruimt, onderwijs en kennis verbiedt, elke beweging van de burgers controleert en hen, door hen eeuwig in slavernij te houden, aan onwaardigheid en lafheid wil laten wennen, overal zijn spionnen laat afluisteren wat er tijdens bijeenkomsten wordt gezegd, tweedracht en laster onder de burgers verspreidt en hen verarmt, is verplicht oorlog te voeren om zijn onderdanen bezig te houden en hen een permanente behoefte aan een leider op te leggen.” ~ Aristoteles

Wat Aristoteles meer dan 2.400 jaar geleden begreep over tirannen en de zwakheid en pathetiek van de mens, geldt vandaag de dag nog steeds. Wat dit betekent, is dat met al die verstreken tijd, al die geschiedenis, al het voordeel van de grote denkers gedurende duizenden jaren, modern ‘onderwijs’, moderne technologie, en elke mogelijkheid voor een menselijk ontwaken, de gewone man intellectueel niet vooruit is gegaan, noch is geslaagd in wat voor zoektocht dan ook om zijn eigen vrijheid te bevestigen. De werkelijkheid suggereert in feite dat de mensheid in het geheel niet vooruit is gegaan, maar dieper is afgedaald in een staat van chaotische onwetendheid, schrijft Gary D. Barnett.

Hoe kan een kritisch denkend mens, gezien deze langdurige gewenning, dan verwachten dat de mensheid als geheel plotseling zal veranderen tijdens deze huidige totalitaire aanval op de individuele vrijheid? In de loop van de geschiedenis hebben sommige landen en sommige delen van de wereld een wreder en tirannieker bewind gekend dan andere, maar enige collectieve vrijheid heeft altijd kort bestaan in bepaalde samenlevingen. Dit leidde altijd tot de “hoop” dat de mogelijkheid van vrijheid net om de hoek lag, of op zijn minst bereikbaar was voor degenen die bereid waren ervoor te vechten. Dit werd natuurlijk nooit verzekerd of bereikt omdat de bevolkingen van deze minder misbruikte samenlevingen nooit bereid waren de waarheid onder ogen te zien, of de volledige verantwoordelijkheid of het risico voor hun eigen welzijn op zich te nemen. Echte vrijheid kan nooit bestaan zolang regeringen over anderen blijven heersen, ongeacht de bestuursstructuur, maar de perceptie dat vrijheid haalbaar bleef voor de massa werd in leven gehouden. Was dit met opzet?

  FvD waarschuwt: "Transhumanisme is even gevaarlijk als nazisme of communisme" (Video Nederlands transcript)

Het grote verschil vandaag is dat deze poging tot fascistische en communistische overname een totale wereldwijde inspanning is, zodat vrijwel elk land op aarde belegerd wordt door kwaadaardige regeringsmachten en degenen die hen controleren. Met andere woorden, er is een gezamenlijke inspanning van de zogenaamde meesterklasse, om een wereldwijde overname van de mensheid te verzekeren, waarbij elke gedachte aan individuele gedachten en vrijheid onder de collectieve massa’s wordt verstikt. Er is maar één toevluchtsoord in een wereld als deze, en dat toevluchtsoord kan alleen bestaan in de intellectueel volwassen psyche en ziel van vrij denkende onafhankelijke individuen. Als de weinigen over de velen kunnen heersen, waarom kunnen de miljarden dan niet de heersende kliek verslaan die probeert de mensheid zoals die nu bestaat te vernietigen? De dreiging van de vernietiging van de mensheid had al lang geleden door de meesten als onvermijdelijk moeten worden erkend, gezien alle historische getuigenissen van totalitaire agressie, niet alleen door die enkelen die de moed hebben gehad om de waarheid onder ogen te zien.

Oorlog wordt al duizenden jaren gebruikt om de massa’s te onderwerpen en te controleren, allemaal in naam van de veiligheid. De dreiging van oorlog zal een pijl in de koker van de heersende monsters blijven, zoals vandaag de dag te zien is met de agressieve houding van de VS tegenover Rusland, China en een groot deel van de rest van de wereld. Maar de conventionele oorlog is niet langer het eerste instrument van de tirannie, nu de valse dreiging van niet-bestaande ‘virussen’ en plagen, gecreëerde verdeeldheid en opzettelijk aangewakkerde haat de ‘moderne’ methoden van oorlogsvoering zijn geworden. De moderne oorlog is niet langer een oorlog tegen ver verwijderde denkbeeldige vijanden met behulp van geweren en kogels onder het mom van nationalisme, maar een oorlog die op wereldschaal specifiek gericht is tegen de binnenlandse bevolking. Deze tactiek maakt niet alleen totale controle over samenlevingen mogelijk, maar maakt ook massamoord door de staat op de eigen burgerbevolking mogelijk, wat neerkomt op democide. Een van de meest door de staat gewenste voordelen van deze gruwelijke benadering van het doden, is dat het de heersers in staat stelt specifieke individuen of groepen aan te pakken, waarvan ten onrechte wordt beweerd dat zij een bedreiging vormen voor de regering en het publiek. Al diegenen die niet in de gunst van de heersende klasse staan, zouden een gevaar zijn voor de status quo, waardoor de angstige bevolking tegelijkertijd, als gevolg van de niet aflatende propaganda, agressie steunt tegen diegenen die dapper genoeg zijn om zich tegen de staat te verzetten.

  De vaccin "Berlijnse muur" wordt eindelijk neergehaald nu het Hooggerechtshof van NY het "grillige" vaccinatiemandaat van NYC verwerpt

Juist de mensen die de mensheid zouden kunnen redden, zullen het doelwit zijn. Hiertoe behoren waarheidssprekers, klokkenluiders, andersdenkenden, moedige anti-vaxxers, voorvechters van de vrijheid, eerlijke demonstranten tegen de staat, en alle anderen die niet bereid zijn gehoorzame dwazen te zijn en zich neer te leggen en te buigen voor het afschuwelijke valse gezag. Zij zijn de redders van de mensheid, maar men zal zeggen dat zij de vijand van het volk zijn, terwijl zij in feite de verdedigers van de vrijheid en de vijand van de tirannie zijn.

Het plan van de onmenselijk geclaimde “elites” en hun volgelingen in de regering is deze aarde te ontvolken, diegenen te vermoorden die bereid zijn zichzelf en anderen te verdedigen tegen deze totalitaire overname die “De Great Reset” wordt genoemd, alle monetaire systemen te monopoliseren en een wereldwijd gedigitaliseerd systeem te creëren om controle te krijgen over al het geld en bezit, het menselijk genoom te veranderen om een volledig controleerbare cyborg samenleving te creëren onder technocratisch management; dit alles onder de valse voorwendselen van veiligheid en het beschermen van de aarde tegen de door mensen veroorzaakte nep-klimaatverandering. Dit kan worden gedaan met injecteerbare biowapens die ten onrechte “vaccins” worden genoemd, en ook met andere invasieve technieken, maar tot nu toe is dit meestal bereikt door de volledige vrijwillige medewerking van de pathetische massa’s.

Wat moet er van de moderne mens terechtkomen? Menselijke problemen, angsten, gebrek aan moed en overtuiging, verlangen om aan verantwoordelijkheid te ontsnappen, onverschilligheid, en vertrouwen op anderen in plaats van op zichzelf, hebben niet alleen geleid tot een vermindering van het intellect, maar hebben ook de onderbuik van het miserabele moderne menselijke dier blootgelegd. De vier meest duidelijke kenmerken van de moderne mens zijn zwakheid, onwetendheid, afhankelijkheid en angst, en al deze eigenschappen kunnen alleen maar leiden tot een leeg leven van dienstbaarheid.

  Vertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen

Maar zie het maar als een grap. Ga zo door, neem geen verantwoordelijkheid voor jezelf, hoop en wens op betere tijden, verberg je in de schaduwen, leg je mobieltje nooit neer, kijk alleen naar het mainstream nieuws, geef je buren aan die niet voldoen aan de bevelen van de staat, toon je papieren waar je ook gaat, draag je maskers, krijg je ‘Covid’ injectie en elke booster, en zing luidkeels het nationale volkslied. Uw “nieuwe normaal” zal hier zijn voor u het weet!

“Als jullie te zwak zijn om jezelf je eigen wet te geven, dan zal een tiran zijn juk op jullie leggen en zeggen: “Gehoorzaam! Bijt op je tanden en gehoorzaam!” En alle goed en kwaad zal verdrinken in gehoorzaamheid aan hem.” ~ Friedrich Nietzsche


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe bevolking wordt uitgeroeid met Covid mRNA “Vaccins”
Volgend artikelDe zinloosheid en de gevaren van boosterisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. de wereld is een school ,wij die leren zullen overgaan,zij die falen te leren zullen zitten blijven
  dit tijdperk is een test voor de ziel
  het is een iq test
  Gods kinderen zullen tot Hem komen

 2. Klinkt allemaal geweldig. Ik denk er hetzelfde over, maar voel me vreselijk alleen en krachteloos. Bijna niemand denkt zoals ik, ik woon in Italië en ben inmiddels mijn baan kwijtgeraakt door niet buigen naar de vaccinatieplicht. Wat moet ik nu doen dan? Dwars zijn met weinigen? En wat bereik ik daar mee? ?

  • @ Daniela – Ten eerste: mijn complimenten en all power! In NL zijn er Twittergroepen met mensen die elkaar ondersteunen. Misschien is zoiets ook in jouw omstandigheid te vinden? De tip van # menno is er inderdaad een om te overdenken en wellicht ook uit te voeren. Ik wens je al het goede toe op je pad en niet in de laatste plaats Gods zegens!

  • Hoi Daniella, bezie het positief. Wees blij dat je niet zult buigen want er gaan vele doden vallen door de vaccins. Er zullen vele ogen opengaan van mensen die spijt krijgen en beseffen dat ze zijn bedrogen.
   Er zal een tijd komen dat we met heel velen zullen zijn, de awakening is begonnen maar heeft nog even tijd nodig. Ondertussen… volg je intuitie… blijf niet bij de pakken zitten, Je bent niet alleen.
   xxx eugene

 3. daniela ,mijn advies is vertrekken ,anders naar het achterland werk zoeken bij een boer,
  uit de maatschappij stappen ,heb je kinderen > neem ze mee,
  ben je alleen is beter ,never give up never give in

 4. De relie opmerkingen hier is net een vette herpes je komt er nooit meer van af 😛
  geen respekt voor deze site .
  Roepende in de woestijn .. 🙁

 5. Als je onafhankelijk wilt zijn, wordt je op alle mogelijkheden manieren tegen gewerkt. Is het de staat niet, zijn het wel je naaste. Het lijkt wel of iedereen de ander niets gunt. Alles wat jij doet en onderneemt om je zelf te willen bedruipen, om te kunnen overleven. Wordt door andere niet echt gewaardeerd omdat zij mee willen profiteren van jou kennis, kunde en inzet.

  Jij wordt door de staat al direct bij je geboorte aangifte toegeëigend als bezit op papier. Op scholen wordt je geïndoctrineerd dat de staat heilig is en dat jij moet delen met je klasgenoten. Met gezamenlijke opdrachten, waar altijd wel een klaploper in je groepje zit. Dit niets uitvoert, maar wel meer lift op de inzet van de groep. Soms krijgen die klaplopers zelfs nog een hoger punt als jou, onbegrijpelijk voor mij. Maar dit fenomeen zien we steeds terug in de maatschappij. Mensen die bereid zijn om over de ruggen van andere mooi weer willen spelen of door hun eigen onkunde. Krijgen veel vaker promotie en vinden we ze vaak in de politiek. Zij dragen zelf eigenlijk niets bij, maar buiten andere alleen maar uit.

  Zolang de werkende groep geen stap op zij doen, waardoor de nietsnutten niet meer kunnen profiteren van andere, kunnen de werkende een nieuwe en een eerlijke maatschappij opbouwen, waar samenwerking in het vaandel staat en waar geen centrale macht is. Maar helaas zit er bij bijna elk mens wel een stukje afgunst ten opzichte van andere. Dit wordt ons aangeleerd op scholen door het competentie gedrag, om beter te zijn dan andere. Zodat er concurrentie strijd ontstaat onderling en waar de nietsnutten van kunnen profiteren. Die meestal in de politiek of het hogere bedrijfsleven die de spelregels maken. Zodat zij jouw inspanningen kunnen afromen voor hun eigen gewin. Dat noemen we belastingen. Door dit afromen, ontstaat er dat er minder gepresenteerd wordt. Want hoe harder jij werkt en hoe meer jij verdient, hoe meer jij belasting moet afdragen aan de nietsnutten. Nu krijg je zelfs hele vreemde situaties zelfs, want als iemand die 80.000 euro per jaar bruto verdient houdt er soms netto minder van over, dan iemand die in de bijstand zit met allerlei toeslagen. Of dat de politieke leiders 1,5 ton binnen harken, waar bijna geen belasting van afgaat, vanwege allerlei onkosten regelingen.

 6. Het fiat geld wat op niets is gebaseerd. Laat iedereen zich door dit fictieve geld misleiden. Nu we in een steeds meer digitale omgeving komen, is het nog absurder. Want de banken mogen geld uitgeven, wat ze uit het niets laten ontstaan. Bij elke lening ontstaat er geld en over dat geld uit het niets, moeten we een afsluit boete en een rente percentage over betalen. Deze twee laatste wordt geen extra geld uit het niets gemaakt. Hierdoor zal er steeds minder geld in omloop zijn. Geld uit het niets wordt daardoor steeds schaarse en banken moeten zo steeds meer leningen uit blijven geven, willen ze kunnen overleven. Maar hieruit zien we dat de banken constant het geld in hun bezit houden, wat zogenaamd in omloop is. Want omdat ieder een bankrekening heeft verplaatst de getallen enkel van de ene bankrekening naar de andere. Bij alles waar het volk voor werkt of aan uitgeeft, blijft het geld in handen van de banken. Daarmee zijn de banken eigenlijk de heersers van de wereld, die eigenlijk alles op de wereld zo in hun bezit hebben gekregen.

  De overheden en de bevolkingen leven in een fictie, die de banken hebben opgezet. Wat vele niet weten dat Nesara eigenlijk al vanaf 2010 van kracht is, Nesara is de goudstandaard die elke bank op de wereld moet naleven. Door al hun uitgegeven leningen te dekken met de goudwaarde. Zodat ze niet onbeperkt geld uit niet kunnen laten ontstaan. Zoals de centrale banken het al sinds 1913 het al doen. Sinds de financiële crisis van 2008/2009 is er door de banken al 2 tot 3x zoveel geld uit niets gecreëerd, als voor die tijd. En zo ieder land hun staatsschuld zover laten oplopen, dat het nooit meer terug betaald kan worden aan de banken. Zij negeren bewust de NESARA, want eigenlijk zijn alle banken en beursgenoteerde multinationals failliet.

  Zo proberen ze nu met een financiële reset om alles van waarde bij de bevolkingen te onteigenen. Zodat dat de bevolking failliet gaat en niet de banken en de beursgenoteerde multinationals. Dat is de ware redenen van het gehele corona hoax. Om zo de bevolkingen te reduceren en ieder tot slaaf te maken met behulp van die zogenaamde vaccins.

 7. Er is maar 1 manier om onze vrijheid te winnen en dat is een massale volksopstand. Iedereen tegen een paar. Al het andere helpt de vijand alleen maar verder in het zadel.

 8. KIJK EENS GOED NAAR DE AFBEELDING VAN KL.SCHWAB,ALS U EVEN GOED KIJKT, NIET ALLEEN UITERLIJK, MAAR DRING DOOR TOT ZIJN INNERLIJK.
  WAT ZIET U DAN. GRAFEEN-OXIDE.
  DEZE MAN IS GIFTIG EN EEN GROOT GEVAAR .

  DAAR WIL JE JEZELF TOCH NIET AAN UITLEVEREN.
  PRACHTIG, MOOI GESCHAPEN MENS.
  U KOMT ALLE EER TOE.

 9. Goed bedoeld, maar imo kort door de bocht. Laat de geïnteresseerde zich eerst erin verdiepen waarna misschien erkenning waardoor geloof en dan heeft zoiets te doen nut en slechts wanneer men vasthoudt en niet loslaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in