Pixabay

In een recent interview met de Duitstalige Hongaarse krant Budapester Zeitung besprak de Hongaarse premier Viktor Orban onder meer de toekomst van de West-Europese identiteit. Orban beschreef de Duits-Hongaarse betrekkingen als sterk op bijna alle gebieden. Tegelijkertijd merkte hij op dat er politiek gezien “veel te doen is”, aangezien de ideologieën van de huidige regeringen van de twee landen “werelden van verschil” zijn.

“Voor mijn reis heb ik het programma van de federale regering bestudeerd. Er zitten werelden tussen die en de onze! De twee regeringen moeten punten vinden waarop we kunnen samenwerken, afgezien van de duidelijke verschillen. Het is een grote klus,” zei hij.

Duitsland beweegt zich “steeds meer naar links”

Orban noemde de regerende sociaaldemocratische partij onder de huidige kanselier Olaf Scholz “de meest vijandige partij [tegenover Hongarije] in Europa vandaag.”

Hij onthulde ook dat hij geen enkele hoop koesterde dat de CDU, waarmee Orbans Fidesz-partij eerder had samengewerkt, weer een redelijke conservatieve kracht zou worden.

“De CDU gaat haar eigen weg, die niet de onze is. Vanuit Hongaars perspectief is de CDU nu een linkse partij,” zei Orban.

De premier merkte ook op dat het Duitsland dat hij regelmatig bezoekt heel anders is geworden dan Hongarije, inclusief zwaar bewapende politie bij synagogen, en dat de Hongaren willen blijven leven in de samenleving die ze nu hebben.

Meer Europeanen naar een veilig Hongarije

Orban gelooft dat steeds meer Duitsers hun toekomst in Hongarije zien en moedigt “Duitsers en andere West-Europeanen aan naar ons te komen.”

“In de komende tien tot twintig jaar zullen steeds meer West-Europeanen naar ons toe komen en liever bij ons wonen omdat Hongarije een veilig, christelijk en traditioneel land is.”

Hij vindt dat emigratie naar Hongarije vanuit West-Europa “buitengewoon goed en welkom” is en zegt dat Europeanen “die vrij en in een andere samenleving dan thuis willen leven, naar ons moeten komen.” Daar zullen ze met “open armen” worden ontvangen.

Hij voegde eraan toe dat hoewel Hongaars niet gemakkelijk te leren is, het een geweldige taal is die nieuwkomers graag gebruiken als ze hem eenmaal hebben geleerd.

Hongarije blijft openstaan voor burgers “die ons en onze tradities met respect behandelen,” zei Orban en sloot af met de zin: “Westerse vluchtelingen zijn welkom!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin’s generaal Shoigu: “Straks 82.000 extra soldaten” – Binnenkort 300.000 soldaten
Volgend artikelDe banaliteit van het kwaad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

86 REACTIES

 1. Tsja, die taal, dat houd mij nog wel een beetje tegen. En ook hoe zij over ‘vaccineren’ denken. Als je daarin vrijgelaten zou worden, dan waren we waarschijnlijk hier al weg. Hier je stulp verkopen en daar een paleisje terugkopen. En nog geld overhouden ook. Ik heb al heel wat pareltjes bewonderd in Hongarije. Ik ga er nog eens een nachtje over slapen.

  • Het valt eigenlijk wel mee met die talen Alice.
   Ikzelf woon sinds een dik anderhalf jaar in Bulgarije waar dan als extra nog bij komt het cirylische schrift maar als je je aan wilt passen en je doet wat moeite om de taal te leren gaat dat spelenderwijs.

 2. Het drugsbeleid houd me tegen. Een paar gram op zak en je zit jaren in de Hongaarse lik.
  Nee dank je. Verder mooi land met nog echte weerseizoenen.

 3. Willen jullie vluchten? Laten jullie je je land Nederland afpakken? Verzet je door geen zaken te doen met allochtonen of vluchtelingenorganisaties. Geen huizen te verkopen of te verhuren aan statushouders. Of door te stoppen met werken, want met werken draag je financieel en fysiek bij aan je eigen ondergang. Bekijk wat jij kan doen en strooi zoveel mogelijk zand in de raderen des verderfs.

  • Klinkt leuk achter een toetsenbord beste Magere hein, maar de werelijkheid zit toch iets anders in elkaar.
   De mens is nou eenmaal niet vies van winst met het gevolg dat je redenering totaal niet op gaat.

   • Nederland wordt met de dag onleefbaarder. En we zijn er nog lang niet. Ik zie het somber in voor de komende tijd. Alles is al veel te ver heen. Alle goedbedoelde demo’s, het geteisem in Den Haag hebben er vet schijt aan. Ik zei ook altijd dat ik niet zou vertrekken. Dan zouden alle slachtoffers van WW II voor niets zijn geweest. Hoewel mijn vader* altijd zei: Er komt een tijd en daarbij zal de oorlog van ‘40-‘45 verbleken. Blij dat hij dit niet meer mee hoeft te maken.
    Maar wetend wat ons nog te wachten staat lonkt emigratie steeds harder.
    Ik walg van mijn land. Elke dag meer.

    • @Alice,

     Beste,

     Allereerst……..u had een wijze vader…….want hij had gelijk met zijn statement hoewel ook velen hier dit nog steeds niet door hebben…….

     En voor wat betreft uw laatste uitspraak…….ja…..ook ik walg van MIJN land waar ik eerst zo trots op was….

     Groet…

     Gladiator

     • @ Gladiator

      Ja mijn vader was een ziener. Ik denk dat het appeltje niet ver van de boom is gevallen. Ik zag al heel snel dat de plandemie fake is. Meteen tijdens de eerste ‘pestconferentie’ toen Führer Rüttler zei: ‘Dit is het nieuwe normaal’ wist ik genoeg en voelde als een koude hand om mijn hart. Ik heb me nooit aan alle buitensporige onzinregels gehouden.
      Ik vind het leven nu al onleefbaar en weet heel goed dat dit nog maar het begin is. Het voelt ook heel dubbel: je vaderland verlaten. Maar ik zal me nooit aan al die regels van die duivelse reptielen onderwerpen. Dan lonkt een land waar nog wel waarden en normen gelden. En lig je in een spagaat. Het laatste stukje van mijn leven in pais en vree leven, het begint steeds vaker in mijn hoofd te spoken……. Erg aantrekkelijk is het wel.

      • Ik speel met dezelfde gedachten, idd is het dubbel… WILLEN VECHTEN , je land herstellen, normen en waarden… t laatste stukje v mijn leven, ik ben 73 in vrede leven… ik probeer al + 10jaar t voor elkaar te krijgen dat onze zgn. #VOLKSVERTEGENWOORDIGERS deze CRIMINELE BENDE onder BURGER ARREST moeten stellen en heb het aangepast aan WEF GLOBALISTEN CRIMINELEN, t GEBEURT niet! Ik heb tegenwoordig t idee dat allen medeplichtigen zijn, zij MOETEN v ál dit op de hoogte zijn geweest, zoniet dan zijn zij sws ONBEKWAAM, ik ben het meer dan BEU! En al die schapen… zo VERBIJSTEREND…

    • Ik heb mijn dochtertje opgepakt, m’n huis verkocht en ben 2 maanden geleden mijn land ontvlucht. Met pijn in mijn hart maar ik was dood en dood ongelukkig daar door die kut Rutte, ik kan zijn bloed wel drinken.

     • @ Spooked

      Hier nog een. Als ik bepaalde koppen zie krijg ik spontaan wurgneigingen.
      Mag ik heel brutaal vragen waar je heen gegaan bent?

  • Dus jij zou geen zaken met mij doen omdat ik eruit zie als een allochtoon? Ik ben half Nederlands en half Surinaams. En mijn waarden, normen en zorgen zijn net als die van heel veel mensen hier op de site. Met de huidige dreiging moet je toch kijken naar de overeenkomsten tussen elkander. We hebben ieder wakker persoon nodig.

   • @Donker wit

    We hebben elkaar idd keihard nodig. We zitten allemaal in dit verrotte schuitje. De machthebbers dromen van een rassenoorlog en oorlog op alle andere fronten. Iedereen wordt tegen iedereen opgezet. Ik geef niks om kleur… mensen zijn vreedzaam en liefdevol of ze zijn het niet. Iedereen heeft vrede en liefde nodig… iedereen… behalve de psychopaten die ons dit allemaal aandoen.

   • Geen probleem. Heb niks tegen Surinamers, of Indo’s, of wat dan ook of waar ook vandaan! Heb een probleem met de enorme influx van maatschappij ontwrichtende culturen.

    • Ben 63 jaar maar ik merk hier in Utrecht dat al die Marokkanen in mijn buurt eerder voor dit land willen knokken dan al die Hollandse zombies die de hele dag met een telefoon in de weer zijn..Mijn vriendengroep bestond uit Surinamers,indo’s, Ambonezen(die overigens toen de indo’s haten),Spanjaarden ,Hongaren en natuurlijk Hollanders .We scholden elkaar soms voor alles (wat nu blijkbaar? niet meer mag) uit maar bleven altijd vrienden!Ik mis de lef en knokkers-mentaliteit die we toen hadden ..als ik de jeugd van nu zie lopen met papieren tasjes met parfum en kleding en die het uiterlijk belangrijker vinden dan voor je vrijheid te knokken.. sta ik er verbaast naar te kijken en denk wat is er toch gebeurd in die korte tijd…Het zal wel een generatiekloof zijn…

 4. Sorry, maar daar is het allang te laat voor. Nederland is Nederland niet meer. Over een jaartje of 20 is het Iran aan de Noordzee.

  • @freefighter,

   Beste,

   U heeft vandaag denk ik uw positive gedachte parade de vrije loop gegeven……

   Over 20 jaar zegt u…..oh……dan denk ik dat ik in een ander land woon dan u………

   Ik woon hier in een gat van een gat……totaal wonen er hier een dikke, hou u vast…….50 mensen waarvan 5 kinderen……………en ja, hier is het nog helemaal vrij van alles wat met islam te maken heeft……echter ik hoef echt niet ver te rijden om van al dat mooi te kunnen genieten en het komt steeds dichterbij…..zelf in dat gat van dat gat waar ik woon…..

   En daarbij……..achter 20 jaar is niets meer van wat er ooit was hier in mijn land en ik heb geen illusies.

   En @Peter,

   U heeft net een huis gekocht…..da’s al niet zo heel erg slim maar dat maakt over het geheel gezien niet meer zoveel uit echter wat u daarna zegt doet toch mijn tenen krullen…….. “nog een paar jaar naar m’n (vroeg) pensioen en dan”………..

   Dus u denk werkelijk nog steeds dat u uw welverdiende pensioen zult gaan ontvangen……

   Oké……denk dat dit ijdele hoop is maar droom gerust verder…..uw droomwereld zal net zoals als die van iedereen hier in volle vaart tegen de muur slaan!

   Dat is niet meer tegen te houden en dat staat als een paal boven water!

   Huizenmarkt zal zeer binnenkort daarbij volledig instorten en daar zijn reeds aanwijzingen voor te vinden…..maar goed……..ik zal wel te pessimistisch overkomen….hoewel ik denk dat dit eerder realistisch is…..maar ik kan me vergissen…..

   Ik zal NOOIT MEER werken in DIT systeem, NOOIT MEER en ik pluk er alleen no maar uit zolang dit nog kan…….en voor degene die nu zegt daar heb je weer zo’n profiteur van de maatschappij….prima…..echter bedenk hierbij dan wel dat ik er ruim 40 jaar werken heb opzitten en mij ALLES is ontnomen en nog veel meer dan dat!

   Ik heb de rollen omgedraaid…..pluk ze doe ik nu in reverse……ik trek uit het systeem en doe daarvoor mijn uiterste best zoals ik altijd gedaan heb…….

   Wat zo jammer is aan uw statement……dat zal ik u uitleggen en heel kort…..

   Door mensen als u blijft dit totaal verrotte en corrupte systeem heel mooi in stand…..blijf vooral binnen de lijntjes lopen want anders dan…….wordt u er hardhandig aan herinnerd en geloof me……deze weg heb ik reeds een poosje achter me gelaten en de overheid……..de meesten weten hier dat ik daar ruim 25 jaar voor heb gewerkt wat me een voorsprong geeft inzake het feit dat ik precies weet hoe deze intern werkt……vandaar dat ik mooi met rust gelaten wordt!

   Beste @Peter,

   Ik gun u met zekerheid het allerbeste maar weet dat dit allemaal een illusie is.

   En Hongarije…….ik ben al langer aan het denken om weg te gaan en ook Hongarije staat op mijn lijstje, net zoals Bulgarije en Portugal maar ook Mexico (Acapulco) maar ben er om diverse redenen nog niet uit.

   Degene die zegt dat we ons ons land niet moeten laten afnemen…..100% mee eens…..echter dan nu 1 ding……kom maar op dan, wanneer beginnen we met terugpakken……

   EN TOEN WERD HET STIL……………………HEEL STIL……en doet zelfs het beruchte toetsenbord het opeens niet meer!

   Fijne avond verder gewenst….

   Gladiator

   • PRECIES… zo is het… HEEL STIL… GEEN ENKELE REACTIE MEER KRIJG JE…. lees maar mijn ‘klacht’ over +10jaar proberen mensen wakker te krijgen is al langer zie ik nu, maar goed…. ik ben naar Portugal vertrokken, is daar nog rustig vergeleken bij NL, maar n socialistische regering… wat ik me niet gerealiseerd heb toen ik 6 jaar geleden vertrok… zo corrupt als de pest, dol op de EU en Navo Nato baantjes en doen alles wat brxls v hen wil… vandaar dat ik alsnog toch nog denk om naar Hongarije te vertrekken… t enige dat mij deed aarzelen mijn huis hier te koop te zetten was dat Orban net zo achterlijk was qua die injecties…’je moet je laten injecteren anders ga je dood’ schijnt hij met verve geroepen te hebben… had ik niet gedacht van zo’n intelligente man verder… ik WEET t niet meer eerlijk gezegd, mijn kinderen willen mij graag terug in NL zien, maar zij denken helaas niet zoals ik… if u get my drift… dus dat wordt heel moeilijk, maar ms hebben ze mij ‘straks’ nog hard nodig wnr zij geen placebo hebben gekregen mr het gif… BULGARIJE TSJECHIË POLEN… IN WEZN is t om te JANKEN!

 5. Ik woon nu in Portugal, ook geen problemen met asielzoekers, die zijn hier niet, en ook goedkoop en met de Engelse taal kom je overal,

   • Helaas nog veel meer geïnjecteerden daar dan in NL. En asielzoekers misschien niet zo, maar buitenlanders te over in Portugal.

    We waren 10 jaar terug in Caldas da Rainha en zagen zoveel Russische en Oeki winkels en hoorden zo veel Russisch op straat. Verbazingwekkend. Bij navraag bleek toen al de bevolking van 20.000 koppen voor 40% uit Russen en Oekies te bestaan, ruim 8000.

    In Caldas kom je met Russisch overal… 😉

   • Ik woon ook al een aantal jaren in Portugal en tijdens de corona gekte hadden wij te maken met restricties, maar lang niet zo erg als bijvoorbeeld in NL. Ik woon in centraal Portugal. Daar kun je beter wonen dan in het zuiden. Liboa is onbetaalbaar geworden en Algarve is 60% Brits en ook hartstikke duur. Hier in centraal valt het mee, en het noorden is nog goedkoper. En zeker, er zijn best veel buitenlanders hier, maar zeer weinig moslims. De meesten komen uit de voormalige kolonieen en daar hebben wij hier geen last van. De meeste crimminaliteit komt hier van de zigeuners. Oekies heb je hier ook, maar die klagen steen en been omdat er hier geen sociale voorzieningen zijn. In Portugal moet jij jezelf redden. Geen gratis huis, na 3 maanden werk zoeken of in ieder geval voldoende inkomen hebben. Handje ophouden zoals in NL is er hier niet bij. Daarom vertrekken de meeste dobbernegers ook snel richting het westen waar zij wel in de watten worden gelegd.
    Verder heb ik drie maal een oproep gekregen om een prik te halen, maar daar ben ik gewoon niet in gegaan. Verder word er niets gevraagd. En tijdens de corona gekte mocht je als niet gevaccineerde restaurants niet binnen, maar gelukkig is het weer hier meestal goed en kun je gewoon buiten op het terras eten en drinken. En ik kon aan valse vaacinatiebewijzen komen via een contactje.
    Ik ken hier trouwens ook veel mensen die tegen de prikjes zijn. Een vrouw die ik ken werd in een restaurant niet bedient omdat zij niet geprikt was. Zij stond op, kocht een bak sushi in de supermarkt, ging weer terug naar het restaurant en at daar haar suchi. Prachtige actie!

 6. Ik denk dat er meer mensen over na gaan denken over deze uitnodiging. Voor degene die de mogelijkheid hebben om dit waar te maken.
  Zet wel de Nederlandse politiek voor een flinke joker. Als het toch blijkt dat er veel Nederlanders zijn die deze stap gaan maken.

 7. Je bent alleen welkom met een paar koffers gevuld met cash of een lading aan diploma’s (plus een paar koffers gevuld met cash) maar dat staat er natuurlijk niet bij. 🤣

  Hongarije, echt niet!

  • @ Druif: lijkt mij evident dat je wel een start kapitaal nodig hebt en enige vorm van educatie en basisvaardigheden bezit. Als je geen geld hebt en ook niets kan…dan ben je niet echt een verrijking en toegevoegde waarde voor het land.

  • Dat valt wel mee, je kunt ook huren tegen nette prijzen. Denk dan aan €200- €250 per maand. Heb je echt wel iets voor. Je moet wel kunnen voorzien in je levensonderhoud maar dat is overal zo.

 8. Hongarije, prachtig land, meren, bossen, bergen natuur, Dracula en Sissi 🙂
  Veel geschiedenis, monumenten en cultuur.
  Maar ook diepgewortelde karaktertrekken van koningshuizen en vorstendommen.

  Natuurlijk zijt ge welkom in Hongarije, ze kampen met vergrijzing en lage geboorten. Ondertussen hebben ze contracten lopen met multinationals, en de autoindustrie: audi, suzuki, bmw, bosch…

 9. Hongarije wilt dus westerlingen opnemen. Okay, maar wordt Hongarije dan niet een multicultureel land omdat er meerdere (overeenstemmende) culturen bij elkaar zitten.
  En West-Europa zit vol met buitenlanders die een westers paspoort hebben. Krijgen deze mensen ook toegang tot Hongarije?
  Het is maar een idee.

 10. De geplaatste foto is trouwens van Praag maar goed, kleinigheidje, dat is ook een mooie stad 😉
  Hoewel er voor mij echt niets boven Boedapest gaat!

  • NIET DOEN, DENK AAN MARC VAN RANST DIE SMEERLAP EN BUITEN DAT ZOU IK ME NOG MAAR EENS GOED BEDENKEN… MEERTALIG MAAR DE FRANSEN VOELEN ZICH SUPERIEUR AAN DE VLAMINGEN, AAN DE WALEN EN ALS NEDERLANDER BUNGEL JE NIET EENS AAN DE LAAGSTE SPORT vd LADDER… HEB ER 15 JAAR GEWOOND EN MIJN MAN IS ER IN T ST LUC V ZIJN LEVEN BEROOFD…

 11. Sinds 2016 dacht ik ook aan Hongarije omdat ik het zag aankomen,hoewel ik geen helderziende ben.
  Maar dan wel met de hele familie, en dat was nou het punt.
  Op dit moment zouden ze misschien meer geïnteresseerd zijn,maar wat mijn man zegt :” Orban zit er nu, maar voor hoelang ? “
  En inderdaad, een Orban die zand in de raderen van de EU/ WEF plannen gooit,zou wel eens kunnen worden geliquideerd. En wie wordt het dan? Een Sorospuppet?
  In dat geval kom je van de regen in de drup.

  • Dat zelfde speelt ook steeds door mijn hoofd. Want ze deinzen er niet voor terug om hen, die tegengas durven geven, uit de weg te ruimen. En ja, wat komt er dan voor in de plaats? Vaak gonst het door mijn hoofd: ‘Vluchten kan niet meer……’.

  • EU/WEF poppetjes kunnen ook geliquideerd worden. Maar wat je zegt…als Orban op een of andere geëlimineerd wordt en opeens een andere beleid gevoerd gaat worden. Maar dat denk ik niet, het merendeel van de mensen daar is nog niet gehersenspoeld en hun geest nog niet vergiftigd.

   • Ik denk wel dat ze hem gaan vermoorden. Er is voorspeld dat daar in die buurt een ‘grote’ wordt afgemaakt door twee huurmoordenaars. Een kleine donkere man en eentje met licht haar.
    En dat dan de derde wereldoorlog uitbreekt.
    Wie zou je in die buurt anders een erg belangrijk figuur kunnen noemen dan Orban?

    • Telling in Brazilië gebeurd met stem computers. In NL zijn de stem computers software heel oud en niet beveiligd, systeem beheerder kan zonder dat er een melding van komt getallen aanpassen. De software is ontwikkeld door een prominent D666 lid.

  • Je man heeft een goede vraag. Ik zelf dacht daar ook al aan. Wat komt na Orban.
   Echt heel moeilijk om te beslissen waar je het beste kan wonen.

 12. Ik dacht ook aan Montenegro, prachtig land in de Balkan, maar ze zitten daar te springen om bij de EU te komen. Dus ook weer een bubble burst. Turkije?

 13. Orban een man van traditionele normen en waarden, laat zich niet gek maken door de EU terreur. Hongarije lijkt mij zeker een goede optie: geen woke gedoe, geen regenboog propaganda 👍

  • Alfred: Zekers. Hoe groot gaat die boot worden? Wie is de kapitein? Hoe beschermen we ons tegen de parasieten? Hoe bekostigen we het eea? Hahahaha, ik moest zo denken aan die zeiltochten die ik maakte op ruime catamarans met een aantal zeilgenoten: er moest altijd een “potje” gemaakt worden, en dan zaten er twee of drie als beren te vreten en was het potje ineens leeg, en kon je er weer 100 dollar inflikkeren, terwijl je zelf nauwelijks veel vreet. En de kapitein stond dan ergens te lullen, terwijl de rest de koffers aan dek sleepte. En bovendien verving hij de hoofdkussens van iedereen met rotte kussens, zodat hij de lekkere kon inpikken. Ja, gezellig was het met zijn allen! En knopen konden ze ook niet maken, en zo verloren we op nieuwjaarsavond de dinghy. En je had ze moeten zien vliegen toen ik vroeg waar de reddingsvesten waren, en of er genoeg waren voor iedereen. Inderdaad, er waren er niet genoeg, en ik had er geen. Maar catamarans kapseizen gelukkig niet zo snel. Op een boot wonen vereist heel veel kennis… en heel veel samenwerking. Kies je mensen goed uit, Alfred.

 14. Volgens mij is het overal even slecht op andere manieren. De mensheid moet zn angsten loslaten en de vijand verwijderen. We zijn in oorlog met een minuscule minderheid die ons bestuurt om alles kapot te maken. We moeten niet in oorlog raken, maar we moeten de kopstukken verwijderen en andere orders in hun slaven stoppen. Ik heb veel gedacht aan Portugal en Hongarije, maar beide landen hebben hun voor- en nadelen. Het is ook wel heel toevallig dat Orban steeds wat tegengas geeft, maar uiteindelijk vaak toch meebeweegt. Portugal is een socialistisch land. Zo links als maar kan. Ik voorzie dat Portugal volledig zal meewaaien met alles wat de EU wenst. Uiteindelijk zit er maar 1 ding op… angst en loslaten en opstaan voor onze vrijheid. Wereldwijd, iedereen in zn eigen land. Komop mensen… de 99,999% wordt door 0,0001% kapotgemaakt. WIJ ZIJN MET MEER… VEEL VEEL VEEL MEER. We zijn nog niet eens begonnen om ons te verzetten. Binnenkort crasht de economie en dan ontstaat er een machtsvacuüm omdat overheden allemaal omvallen. In dat vacuüm kunnen de wakkeren de macht nemen en de koers gaan bepalen.

  • “In dat vacuüm kunnen de wakkeren de macht nemen en de koers gaan bepalen.” Als ze de kans krijgen….

   Er zullen altijd parasieten opstaan die de macht willen hebben om zichzelf te bevredigen, en er zullen altijd gemakzuchtige schapen zijn die dit toestaan. Dan sta jij weer met een bek vol tanden, en durf je niks te zeggen omdat de meerderheid weer regeert. Tenminste, ik zie het somber in voor het mensdier. Want niemand durt wat te zeggen als ze het er niet mee eens zijn, en bovendien laten de gemackzuchtige schapen altijd het vuile werk door een ander opknappen, en als je medestanders nodig hebt, dan zijn ze er niet, of ze zien (nog) niet wat jij al ziet. Ik hoop dat je gelijk hebt.

   • Ik ben het deels met je eens, maar onderschat de mensheid en de intelligentie/bewustzijn dat wij zijn niet. We worden al duizenden jaren genaaid. Er komt een dag dat we ineens beseffen dat alles heel eenvoudig wordt als je alle informatie omkeerd. Ze hebben namelijk gewoon alles omgedraaid en op de kop gezet om ons te verwarren, maar het eenvoudige is dat het altijd overal dezelfde formule is. En zo doen ze alles op alle fronten. Dat spel werkte duizenden jaren, maar het is op. En ze hebben geen andere strategieën dan intimidatie, geweld en corruptie. WIJ gaan inzien dat zij altijd overal maar 0,0001% zijn en dat ze altijd liegen, intimideren en manipuleren, en dat ze altijd alles omdraaien en doen alsof ze de meerderheid zijn. De 99,999% gaat dat ineens allemaal beseffen zodra iedereen beseft dat we door het putje gaan. Dat gaat binnen nu en een paar jaar gebeuren en dan gaan mensen dankzij de wakkere groep heel snel beseffen hoe het zit. De druk loopt verder op, maar de laffe schapen blijven passief tot ze alles verliezen en dan zijn wij aan zet om ze op te vangen. Dan gaat het heel snel. Jij en ik leren elke dag. Over een jaartje zijn wij klaar om heel ontspannen de grootste crisis aan te pakken. Niks kan tegenhouden dat iedereen gaat doorzien dat het een oorlog van 0,0001% tegen de 99,999% is. En dat weten ze.

 15. Kijk! En zo gemakkelijk kan het omslaan in de politieke arena! Nu is dit geen Hongarije, maar wat niet is kan nog komen, zeker gezien de fraude die tegenwoordig wordt toegepast in de huidige verkiezingen!

  “BREAKING: Socialistische crimineel en globalistische favoriet Lula de Silva verslaat Jair Bolsonaro in de presidentsverkiezingen in Brazilië – ZUID-AMERIKA GAAT SOCIALISTISCH”

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/breaking-socialist-criminal-globalist-favorite-lula-de-silva-defeats-jair-bolsonaro-brazil-presidential-election-south-america-goes-socialist/

  • Precies, ook in Brazilië, WEF wins again.
   Nergens zijn we veilig totdat die duivelse wef-bende compleet is opgerold.
   Oftewel geliquideerd 😉

  • Mooi toch… wereldwijd overal vervalste verkiezingen. The world is watching. Iedereen gaat de optelsom maken dat dit overal structureel gebeurt. Iedereen zal gaan inzien dat we in een oorlog zitten van de 0,0001% tegen de 99,999%, en dat ze letterlijk alles controleren en besturen en dat ALLES één grote maffia is. Ik zou voor geen 100 miljardmiljoen bij die WEF groep willen horen als dit over maanden, en hooguit over een paar jaar, door iedereen wordt beseft. Het wordt een bende… voor de 0,0001%!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in