Het is zo overduidelijk dat je je afvraagt hoe het komt dat journalisten, politieke auteurs, wie er ook maar betrokken is bij Joe Biden, het niet (willen) zien? Dat was al voor de verkiezingen duidelijk, getuige het feit dat Biden’s managers hun kandidaat in de kelder van zijn huis verborgen hielden en slechts af en toe en lang van tevoren voorbereide toespraken het daglicht lieten zien. De regelmatige fouten bij Joe Biden, zijn klaarblijkelijke moeite om gesprekken te volgen, te onthouden, coherent te spreken, niets van dit alles kon echter voorkomen dat Biden alleen in gecontroleerde omgevingen werd vrijgelaten.

Zijn mislukkingen zijn imiddels legio:Al voor de verkiezingen dacht een groot aantal Amerikanen dat Biden tekenen van dementie vertoonde. Sinds de verkiezingsfraude waardoor Biden in het ambt werd gehesen, is zijn geestelijke toestand niet verbeterd, wat met dementie toch al niet te verwachten was. Ondanks alle evidentie, alle indirecte bewijzen, de massale aanwijzingen, dat er een oude seniele man in het Witte Huis zit die alleen in fragmenten schijnt te kunnen begrijpen van wat er om hem heen gebeurt, ondanks dit alles doen de journalisten van de mainsteam media alsof zij met een normale Amerikaanse president te maken hebben. Alsof Joe Biden niet de eerste Amerikaanse president in tientallen jaren is die gedurende meer dan 50 dagen in functie vragen van journalisten ontwijkt, alsof Biden niet een van de eerste Amerikaanse presidenten is die niet onmiddellijk na zijn verkiezing een State of the Union toespraak houdt voor het Amerikaanse Congres, alsof Biden niet overduidelijk zo’n grote, onvoorspelbare last voor zijn begeleiders is dat het koude zweet hen over de rug loopt bij de mogelijkheid dat Joe Biden, die president van de VS wil zijn, een vraag van verslaggevers kan beantwoorden waarvan het antwoord hem niet in grote letters en langzaam op de teleprompter wordt voorgelezen, zodat hij het met veel moeite kan lezen, zoals hij donderdagavond in zijn korte toespraak deed. Iedereen met ogen in zijn hoofd kan dat zien, alleen de mainstream media, die de wereld nog steeds willen wijsmaken dat met Joe Biden een normale president op een normale manier het Witte Huis is binnengetrokken, blijven proberen hun consumenten een leugen voor te houden, om te doen alsof alles niet alleen normaal is, maar veel beter dan onder Donald Trump, bericht ScienceFiles.

  De vijf FUBARs

Degenen onder de journalisten die nog een beroepsethiek aan hun werk hebben verbonden, beginnen te zeggen wat vanzelfsprekend is. Sky News Australia, toch al een van de weinige lichtpuntjes in de politiek-correcte woestenij van de mainstream media, wees er een paar weken geleden op dat Joe Biden niet alleen dement is, maar ook een veiligheidsrisico vormt, vermoedelijk een van de redenen waarom de VS-Democraten fraudeurs hem de beslissingsbevoegdheid over het gebruik van kernwapens willen ontnemen.

Nu heeft ook Dominic Green, de adjunct-hoofdredacteur van de Amerikaanse editie van de Britse Spectator, in de Telegraph, en dus in een van de grootste Britse dagbladen, zijn hart gelucht. Biden brokkelt voor onze ogen af, zo titelt hij zijn stuk over de geestelijke aftakeling van Joe Biden. Drie dagen is Biden uit de publieke belangstelling geweest, schrijft Green, drie dagen die hij nodig had om zich voor te bereiden op zijn korte toespraak van afgelopen donderdag. Ondanks alle voorbereiding, is het duidelijk dat:

“We can see it in his struggle to follow the simple lines on his autocue, and in his bungling of the simplest ad-libs. We see it in the clips of his increasingly desperate handlers trying to block him from questions at his rare and carefully managed appearances before the cameras. Most of all, we see it in his eyes”.

“We zien het aan zijn worsteling om de eenvoudige regels op zijn autocue te volgen, en aan zijn geklungel met de meest eenvoudige ad-libs. We zien het in de video’s van zijn steeds wanhopiger wordende assistenten die hem proberen te weerhouden van vragen tijdens zijn zeldzame en zorgvuldig geregisseerde optredens voor de camera’s. En vooral zien we het in zijn ogen”.

  Scott Ritter: The Dead Zone, herbekeken

Green verwijst naar deze episode:

Voeg daarbij de recente ramp waarin Biden niet alleen de naam van het Pentagon was vergeten, maar ook die van zijn minister van Defensie.

De enscenering van Biden’s presidentschap is een “Theatre of Cruelty”, schrijft Green, dat maar op één manier kan eindigen: Biden zal in het openbaar worden ontmaskerd als de demente oude man die hij is, en de VS-Demofraudeurs die hem het Witte Huis in hebben gemanoeuvreerd ongeacht zijn dementie (en met verkiezingsfraude), alsmede de mainstream media die het hele complot in de doofpot hebben gestopt, zullen worden ontmaskerd in hun verraad aan de Amerikanen. Het vertrouwen in de democratische instellingen zal blijven afnemen en we zullen getuige zijn van de publieke demontage van Joe Biden.

Zo klinkt het als een journalist die, terwijl hij met zijn observatie in in vergelijking met andere journalisten de waarheid schrijft toch koudwatervrees krijgt en probeert de gevolgen van deze samenzwering van de VS-Demofraudeurs en … [vul in wie volgens u een samenzweerder is) te minimaliseren. Of het zal eindigen met een verder verlies van vertrouwen wanneer de Amerikanen van de VS (en niet alleen zij) en masse beseffen hoe zij maanden (jaren, misschien decennia) zijn genaaid, voorgelogen en bedrogen door wat het politieke establishment wil zijn, wat in de VS kortweg wordt omschreven als “the swamp” (“het moeras”), dat is een wijd open vraag.

“The longer Biden waits, the more newsworthy his delayed appearance will be, and the greater the scrutiny of his performance. And once Biden has surrendered to the rising expectation that he speak live and unscripted, he will be expected to do it again, and again, just like any other President.

  Biden-regieme vraagt SMS-aanbieders om toezicht te houden op "verkeerde informatie" over vaccins in privé-sms-berichten

This presidency is turning into a theatre of cruelty. It can only end one way. Sooner or later, Biden will be caught in the spotlight. The Democrats who promoted an unfit candidate to America’s highest office, and the media who covered for him, will be exposed as having betrayed their responsibilities to the American people. The people’s trust in democratic institutions will decline further. And we will all be party to Biden’s public humiliation.”

Dit alles verandert natuurlijk niets aan het feit dat de mainstream journalisten-dramaturgen blijven proberen hun consumenten wijs te maken dat Joe Biden een volkomen normale president is die op volkomen normale wijze aan de macht is gekomen. Het ligt voor de hand dat ze met leugenaars samenspannen tegen hun eigen klanten.

Dementie: hoe lang kan Joe Biden nog aanblijven?

Vorig artikelOver de psychologie van de samenzweringsontkenner
Volgend artikelProfessor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Kamala Harris is al warm aan het draaien.
  De fraude show gaat gewoon door.
  Ssoros zal de USA ten gronde richten met zijn stromannen en vrouwen.

 2. Het feit dat het UK naar de VS wijst in een poging om het volksverraad van boris johnson, uit de schijnwerpers te halen, maakt dit er niet minder om.
  Van een overtuigde anti vaxxer, naar een totale farma slaaf in een week tijd, zou de ogen van de engelsen moeten doen opengaan.
  Hij heeft de opdracht/bevel gekregen, om zoveel mogelijk engelsen, om te brengen, nadat ze het gewaagd hebben, om uit te eu te treden.
  Dit schrikbewind zal de andere twijfelende volksverraders dan wel terug in de pas laten lopen

 3. De man moet in een inrichting.
  Met zoiets aan de top kan je een natie niet zo serieus nemen.
  Maar hij is wel in staat om na de linkse rellen–antifa, BLM, het land verder te verpesten

  Maar wat zal ik zeggen?
  Vandaag wordt er gestemd in NL; wedden dat het stemvee weer links stemt?
  En daarna lekker klagen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in