De analyse van vandaag heeft betrekking op de bedreigingen voor de voedselzekerheid in 2023 en daarna, te beginnen met het inmiddels voor de hand liggende feit dat de voedselinflatie bijna overal blijft toenemen. Dit gemakkelijk waarneembare feit is nu zo vanzelfsprekend dat niemand meer overtuigd hoeft te worden van de realiteit van de stijgende voedselprijzen. Toch hebben weinigen eerlijk overwogen waar dit toe leidt in termen van wereldwijde hongersnood, burgerlijke onrust, revoluties en meer, schrijft Mike Adams.

In 2023 en de komende jaren staan we op het punt enkele van de verontrustende tekenen te zien van voedselschaarste en paniek onder zowel de bevolking als de detailhandelaren in levensmiddelen:

 • Gewapende bewakers bij levensmiddelenwinkels, ter verdediging tegen een sterke toename van georganiseerde diefstal van vleesproducten.
 • Toegangsbeperkingen (en biometrische ID-vereisten) voor wie toegang krijgt tot levensmiddelenwinkels en levensmiddelen mag kopen.
 • Voedselrantsoenen, afgedwongen door digitale valutacontroles, die uw voedselaankopen nauwlettend in de gaten houden en u afsluiten wanneer u uw door de overheid opgelegde limiet hebt bereikt.
 • Voedselrellen in vele steden en landen als angst en hongersnood om zich heen grijpen.
  Meer voedselvernietiging door sabotage van voedselvoorzieningen en transportinfrastructuur.
 • Opgevoerde geo-engineering inspanningen om gewassen te vernietigen door middel van door de mens veroorzaakte droogte, overstromingen en stormen.

De volledige lijst wordt behandeld in mijn podcast (zie hieronder) die ook een interview bevat met David DuByne (Adapt 2030), een Brighteon.TV presentator en wereldwijde voedselanalist.

In Amerika zal voedsel duurder en schaarser worden, maar de schappen zullen nog niet leeg zijn

In 2023 zullen de Verenigde Staten te maken krijgen met aanzienlijke voedselinflatie en periodieke schaarste, maar de schappen zullen niet op grote schaal leeg raken. In Europa daarentegen zal de voedselschaarste veel ernstiger vormen aannemen, en de consumenten daar moeten rekening houden met veel kale schappen, minder keuze, minder grote voorraden bij winkeliers en frequente aankoopbeperkingen door winkeliers.

Voor Amerikanen zal het boodschappen doen in 2023 steeds meer gaan lijken op een politiestaat met beperkte toegang, bewaakte in- en uitgangspunten bij sommige winkels, meer toezicht en speciale bewakers in de buurt van vleesafdelingen van veel winkels.

  De huiveringwekkende reden waarom grote bedrijven lucratieve deals uitdelen aan biologische mannen die zich voordoen als vrouwen

Wij verwachten meer autokapingen van consumenten die naar huis rijden, meer overvallen op klanten die de winkel uitlopen, en meer overvallen op levensmiddelenwinkels in plaats van op juwelen of andere waardevolle spullen. Wij verwachten ook dat consumenten bewust in groepjes (meerdere mensen samen) gaan winkelen, in het besef dat er veiligheid is in aantallen.

In veel gebieden in de Amerikaanse steden zal het winkelend publiek zich van tevoren bewapenen en een verborgen pistool dragen als zelfverdediging. We zullen in 2023 en daarna schietpartijen om voedsel zien.

Daarnaast verwachten we meer voedseldiefstallen op groothandelsniveau, met georganiseerde grootschalige diefstallen die zich richten op vleesverwerkende bedrijven, voedseldistributeurs en voedselfabrikanten. Zie dit als “diefstal per pallet”, waarbij vorkheftrucks en zware vrachtwagens betrokken zijn.

Uw ervaring zal grotendeels afhangen van waar u woont

Terwijl het scenario van de “supermarktpolitiestaat” zich agressief zal ontwikkelen in blauwe (Democraten) steden, gekenmerkt door wijdverspreide diefstal, geweld en het wegvallen van de financiering van de politie, zullen levensmiddelenketens op het platteland een dergelijke chaos waarschijnlijk niet meemaken. De rechtsstaat is sterker in landelijke provincies en staten in heel Amerika, en de snelle uitbreiding van de wetgeving inzake verborgen wapenbezit en constitutioneel wapenbezit (zonder vergunning) betekent dat winkeldieven zich wel twee keer zullen bedenken voor ze levensmiddelenwinkels op het platteland overvallen, waar waarschijnlijk goed bewapende klanten wonen.

Zullen mensen in 2023 op elkaar schieten om voedsel? Wij denken van wel, ja. Maar het meeste geweld zal waarschijnlijk beperkt blijven tot steden met een hoge bevolkingsdichtheid, bevolkt door wetteloze mensen (d.w.z. linksen/Democraten).

Het geweld kan echter op elk moment toenemen door storingen in het federale voedselbonnenstelsel (SNAP-programma), die het gevolg kunnen zijn van cyberaanvallen of storingen in het elektriciteitsnet. Dergelijke scenario’s zouden waarschijnlijk leiden tot spontane voedselrellen, gevolgd door grootschalige plunderingen van levensmiddelenwinkels in de getroffen steden.

Als reactie hierop verwachten wij dat veel levensmiddelenwinkels hun activiteiten in blauwe steden zullen staken en eenvoudigweg zullen weigeren zaken te doen in dergelijke wetteloze omgevingen. Apotheken zoals CVS hebben dit patroon al gevolgd en winkels gesloten in risicogebieden (allemaal blauwe steden die worden bestuurd door wetteloze Democraten).

  Internationaal Onderzoeksjury toont aan dat globalistische psychopaten covid gebruikten om "misdaden tegen de mensheid" te plegen

Dit zal het probleem van de “voedselwoestijn” in de binnensteden, waar de voedselkeuzes al beperkt en voedingsarm zijn, nog verergeren.

Misleiding van de regering over voedselinflatie

Wanneer het Witte Huis beweert dat de voedselinflatie een “piek” heeft bereikt en misschien zelfs aan het dalen is, zeggen ze dat de voedselinflatie niet langer stijgt. Maar de prijzen blijven stijgen omdat de inflatie nog steeds positief is. Wiskundig gezien beweren zij dat de tweede afgeleide daalt (de mate van de verandering van de verandering), maar dat de eerste afgeleide (de mate van verandering) nog steeds hoog is, zodat voedsel in prijs blijft stijgen, zelfs wanneer gezegd wordt dat de inflatie stijgt of daalt.

Zeer weinig mensen begrijpen dit. De massa is zo wiskundig analfabeet dat de Britse Daily Mail meldt hoe mensen totaal verbijsterd zijn als ze horen dat 550 / 2 niet 225 is. Om de een of andere reden denken mensen dat 550/2 225 is, terwijl het duidelijk 275 is. Maar wiskundig analfabetisme is zo wijdverspreid dat typische consumenten niet eens kunnen delen een vijfde klas-leerling, laat staan de tweede afgeleide van voedselprijzen begrijpen.

Wiskunde-analfabeten zijn voor regeringen heel gemakkelijk te misleiden, en dat is precies wat er nu gebeurt.

Meer Amerikanen zullen hun eigen voedsel verbouwen in 2023 en daarna.

De zonnige kant van dit alles is het feit dat dit jaar (en nog vele jaren daarna) meer Amerikanen ervoor zullen kiezen een deel van hun voedsel zelf te verbouwen.

Thuis tuinieren zal snel veranderen van een hobbyactiviteit in een geldbesparende noodzaak. Wanneer de voedselinflatie erg genoeg is, met andere woorden, wordt het rendabel om thuis wat voedsel te verbouwen om geld te besparen. Gemakkelijk te telen gewassen zoals okra en boerenkool kunnen gemakkelijk verse producten toevoegen aan het dieet van een huishouden zonder dat daarvoor dure inputs (behalve tijd) nodig zijn.

Daarom verwachten wij voor het tuinieren in het voorjaar van 2023 een recordvraag naar tuingereedschap, kunstmest en zaden.

Het voordeel van dit alles is dat hoe meer mensen hun eigen voedsel verbouwen, hoe gezonder ze worden. Bovendien helpt lokale voedselproductie bij de decentralisatie van voedsel en stimuleert het de lokale voedselruilhandel en kleine detailhandel. Gedecentraliseerde voedselsystemen zijn veerkrachtiger en passen zich beter aan, waardoor ze slimmer en sneller kunnen reageren op grootschalige gebeurtenissen zoals economische embargo’s, droogteperioden of andere omstandigheden die leiden tot grootschalige misoogsten.

  Ter verdediging van het benoemen van de problemen waar we voor staan

Bovendien gebruiken de meeste lokale tuiniers en kleine boeren meestal heirloom of niet genetisch gemodificeerd zaad, wat het sparen van zaden en de duurzaamheid van lokaal voedsel bevordert, zonder gebruik te maken van giftige herbiciden zoals glyfosaat.

De hoge prijs van monocultuurvoedsel van bedrijven, met andere woorden, zal waarschijnlijk een lokale voedselrevolutie ontketenen die enorme voordelen heeft voor de mensheid.

Het is tijd dat de mensheid gaat groeien.

Lees meer in de Situation Update podcast van vandaag, met een interview met David DuByne:

– Update over NFL-speler die in elkaar zakte en 9 minuten lang gereanimeerd moest worden
– Chaos in het Congres nu McCarthy er niet in slaagt gekozen te worden tot voorzitter
– Goudprijs stijgt naar hoogste punt in 6 maanden
– Oude mensen vilten beren meer dan 320.000 jaar geleden
– WEF verklaart dat pedofielen de mensheid zullen redden
– Microplastics verdrievoudigen op zeebodem en worden niet afgebroken
– Lobbyist: Coca-Cola betaalde NAACP om tegenstanders van frisdrank “racistisch” te verklaren
– Plannen versnellen om vee te injecteren met mRNA-“vaccins”.
– Maak je klaar om je gemalen rundvlees SPIKE-EIWIT hamburger te eten
– 10+ bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023
– Geo-engineering zal overstromingen, droogtes en stormen versnellen
– SABOTAGE van voedselfaciliteiten blijft een tol eisen
– Voedselproducenten sluiten door arbeidstekorten
– Verwacht voedselrellen in 2023 en voedselrantsoenering in veel landen.
– Verstoringen van de transportinfrastructuur zullen de schaarste verergeren
– Uitgelicht interview met David DuByne over voorspellingen van voedselschaarste voor 2023


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Waarom de HIMARS zo moeilijk te raken is
Volgend artikelDe rampzalige gebeurtenissen van het jaar 2022 zullen ons plagen zolang we bestaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Losse waterfilters aanschaffen (die zwarte van Berkey) en ’t wildplukcompendium zodat je weet wat je plukken kunt buiten. Ook een fuik, want daar kun je ook vogels mee vangen als je er gele crocussen of aardappels instopt. Wij vingen daar fazanten mee die onze buurman voor ons slachtte en dan kreeg hij de helft van de buit.
   Niemand hoeft nog bang te zijn voor hongersnood. Het eten groeit je de bek in als je weet wat je eten kunt. Maar informeer jezelf NU!

 1. Ik verwacht een verbod op het zelf produceren van groente en andere gewassen. Onder het stikstof predikaat zal kunstmest verboden worden. Heirloom zaden zullen schaars worden en opgekocht, gestolen of vernietigd worden.

  De eigen moestuinen zullen geroofd worden, geplunderd, verwoest zelfs. Tenzij je je kunt weren tegen bewapende bendes.

  Hetzelfde geldt voor preppen. Tenzij je je kunt weren, zullen plunderaars jouw voorraad als eerste willen kapen.

  Het enige waar ik aan denk om te kunnen doen is moeilijke barricades opwerpen in je eigen wijk. Containers/bulkies vol (goedkoop) beton. Dat maakt het in-/uitgaan van je leefomgeving een stuk moeilijker met voertuigen. Tenzij die rupsbanden, groot stootgewicht of andere eigenschappen heeft om zulke barricades te beslechten.

  Het volk (ik incluus) heeft nooit educatie gehad over zelfverdediging, zelfonderhoud, zelfvoorziening etc. Dat is natuurlijk bewust. De onderdanen worden niet wijzer gemaakt dan voor de dictator oppressor nuttig is.

  • Uw zorgen zijn gebaseerd op realiteit.

   Al geruime tijd is de overheid bezig om te trekken aan zelfredzaamheid en pleiten ze er voor om een grote schare (winter-) gewassen voor 1 oktober uit de grond te hebben vanwege, jazeker, stikstof problemen en klimaat.
   Vanzelfsprekend zijn daarna de doorgewinterde particulieren aan de beurt met hun (collectieve) groententuinen.
   Dat er al met grote regelmaat geroofd en geplunderd wordt uit groententuinen en haardhoutvoorraden zie ik al geruime tijd plaatsvinden.

   Mensen vormen (goed) georganiseerde groepen in de regio om zich te beschermen tegen de maatregelen vanuit overheden en andere plunderaars en verdelen tactisch hun voorraden en essentiële kennis van zaken. Helaas blijven veel potientiëel geïnteresseerden bij deze groepen nog teveel in de ‘het zal uiteindelijk wel meevallen en het komt wel weer goed’ modus hangen waardoor deze snel klaar zijn wanneer de pleuris uitbreekt.

   Barricades opwerpen is zinloos zoals we in het verleden gezien hebben naar aanleiding van diverse goedbedoelde acties vanuit de agrarische sector. Naar mijn idee is het zinvoller om te wennen aan het gegeven dat veel mensen noodgedwongen van huis moet gaan om elders met minimale middelen en mogelijkheden een doorstart te maken.
   Hier zal het voor de meeste angstaanjagend snel duidelijk worden hoezeer deze mensen zich hebben laten vangen door de afhankelijkheid van de overheid en overheidsgerelateerde instellingen, om het nog maar niet te hoeven hebben over de afhankelijkheid van medicatie.

   De ontwapeningsrondes uit het verleden en recentelijk ook weer in Frankrijk zijn allemaal doordachte strategieën om de weerstand van het goedgelovige volk te breken. Dit zal ook dit jaar weer een vervolg krijgen op eigen bodem waar op basis van aangescherpte wet- en regelgeving weer gepoogt zal worden om de vanuit de overheid uit te rollen agenda te bespoedigen en te vergemakkelijken.

   Bij steeds meer mensen komt het besef dat ‘smart-apparatuur’ en andere voor de meeste mensen nutteloze digitale gadgets bedoeld zijn om ze dom en onwetend te maken en te houden.
   De meest bekende holle frasen zoals: ‘Voor uw veiligheid, voor uw gemak, voor uw eigen portemonne, voor uw toekomst, voor uw gezondheid’ bleken het synoniem voor ‘voor uw eigen ondergang’.

   Kennis is macht en delen is de kracht.
   De tot voor kort beschimpte compleetdenkers zullen waarschijnlijk een grote rol kunnen gaan spelen (op basis van gunning) in het begeleiden van grote hoeveelheden (carriëre-) mensen die er achter zullen komen dat ze eigenlijk niks kennen en kunnen.
   Tijdens oorlog is geld niet te eten en dat zal over niet al te lange tijd pijnlijk duidelijk worden.

   Onthoud u allen 1 ding: de kracht van de massa is het beste wapen tegen de politiek en daarnaast zijn gebundelde takken niet te breken.

   • @Veteraan Delta,
    Goede realistische analyse…
    Heb zelf een behoorlijke kennis van bushcraft, maar het vinden van een gedisciplineerde groep met deze kennis is niet zo gemakkelijk
    Vaak ontmoet ik mensen die met een gebrekkige kennis van wat zij ‘survival’ noemen, denken dat ze het wel gaan rooien.
    Daar heb je niets aan; sterker nog, ze zijn een blok aan je been als je in barre omstandigheden komt, omdat ze geen ervaring hebben met, wat ik maar ‘de natuur’ zal noemen

    • Tevens verbaas ik me erover dat veel mensen denken dat het weggooien van je (smart)phone je minder vatbaar maakt voor tracking.
     Denk eens verder na, en besef dat je bankpas, je ID kaart en de andere digitalia die je bij je draagt allemaal kleine chips bevatten…
     En dan nog FLIR, waarmee je als een brandende toorts door een donker bos loopt, zal bij de meesten niet opkomen…
     Zomaar een paar dingen, er is nog veel meer…

    • https://zelfwerkzaamheid.com/
     Zoekt en gij zult vinden.

     Kennis van zelfredzaamheid is een pré. Echter het belangrijkste blijft het in contact staan met serieus gelijkgestemden met een grote onvoorwaarlijke bereidwillendheid tot samenwerking en ruilhandel. Delen van kennis en vaardigheden zijn nog nooit zó belangrijk geworden als op dit moment zonder dat er enig financiëel motief op de voorgrond moet staan.

     Voeding (zaaien, telen, oogsten, verwerken, opslaan, vermeerderen), betrouwbaar water, onderdak, warmte, kleding (voor alle seizoenen plus herstelmiddelen), veiligheid, gereedschappen, machines, brandstoffen, medicatie, medische benodigdheden, ziektenpreventie/ behandelingen, hygiëne, transport (te land, te zee en door de lucht), communicatie, verdediging, training, plan B, plan C…
     Het zijn geen onderwerpen en items welke te leren en/of te doorgronden zijn met een ‘cursusje hier of daar’.
     Met alleen attributen en gereedschappen kom je er niet en ook internet heeft qua informatie zijn beperkingen.(de meeste bushcraft die-hards op Youtube worden helaas niet door iedereen voor vol aangezien)

     Mijn heilige bijbel die ruim 30 jaar in mijn bezit heb is geschreven door een collega en kan ik eenieder van harte aanraden om te kopen, te lezen en te blijven praktiseren.(de originele vierkante uitvoering, niet de compacte veldgids-versie)
     Survival het S.A.S. handboek van John Wiseman. Aanrader en onmisbaar voor ieder huishouden!

     Blijf uzelf verrijken met kennis en vaardigheden en benut de daarvoor beschikbare middelen en mensen.
     Een goede pen maakt immers nog geen schrijver.

   • Daarom zaad inslaan en de plunderaars deze geven en zaden die snel uitkomen zodat ze weten dat ze snel weer eten hebben en dat geven met een briefje erbij hoe aan eten te kunnen komen zonder op boeven pad te gaan met alle risco’s die men neemt hiermee. Je zet bv op dat briefje dat de onder-schors van de eik en de den dat je die kan eten en dat deze geen smaak heeft en men direct van de boom kan eten of eraf schrapen en laten drogen zodat het meel is om brood mee te bakken of pannenkoeken en dat deze onder-schors veel eiwitten bevatten. Dat men eikels en de wilde kastanjes kan eten als deze twee uur gekookt heeft en in die twee uur twee keer het water ervan is verwisseld in proper water. Van het water van de wilde kastanjes daar kan je je was mee doen. De tamme kastanje die hoeft je geheel niet te koken. De bladeren van de druivenplant die kan je ook eten en die behoor je dan te koken dat het blad slap is ivm de cel van deze plant hard is en deze kapot gekookt behoort te worden ivm anders de vit en mineralen niet opgenomen kunnen worden voor de darmen, deze plant bevat kalk en heel veel ijzer. De bladeren van de paardenbloem die bevatten hele vele vit en mineralen die je als mens nodig hebt en deze kan je rauw eten als salade. Met dit briefje en zaad kan je hen tevree stellen als je nog voor drie dagen hen eten meegeeft en hen de weg wijst waar veel dennen en eiken bomen staan. Geef ze evt een tas mee zodat ze eten onderweg kunnen plukken. Het is van belang dat je veel voorraad nodig hebt en deze goed verstopt in je huis door valse plafons en muren te maken en zorgt dat je mee mager word met de rest en dat is het belangrijkste.

    • Goed weergegeven, echter rekening houdend met de veelal door chemisch verrijkte vulling (=huidige ‘voeding’) veroorzaakte corpulentie en bijbehorende in-toleranties zal deze manier van voeding vergaren plus consumptie mogelijk fatale consequenties teweegbrengen. De luiheid van het gros en geprogrammeerde gemakzucht leidt tot de weg van de minste weerstand: plunderen en diefstal.

 2. Beste Mensen

  Conclusie
  Inzicht
  Als men goed kan nadenken
  Dan geeft men de huidige kinderen educatie om GEEN Kinderen meer op Aarde te bestellen
  Dan hoeft er ook niemand te worden vermoord
  Laat het leven uitvloeien
  Uit de mens voor een bepaalde periode om de mensheid op pijl te brengen
  Immer bij alles geld dezelfde Wet
  Al te veel is Ongezond

  Dank U

  • Beste Ringo, nav “al teveel is ongezond”. Diverse malen is al voorbij gekomen dat het niet “teveel mensen zijn” die de oorzaak van de problemen zijn. Hele bevolking op een kluitje heeft maar weinig ruimte nodig en de rest de aarde is dan LEEG.
   Maar als de idioten die hun plannen uitvoeren, en ook de overbevolking daarvoor als reden aanvoeren, niet de voedseltekorten zouden veroorzaken, dan was er niets aan de hand.
   Honderden jaren is dit leugenspel al aan de gang waarbij “boeren, burgers en buitenlui” constant voor de gek zijn gehouden. En wij zitten daar nu met de gevolgen van.

   Zover ik begreep komt bij het einde van je leven de film van je eigen leven voorbij en voel je zelf wat je anderen hebt aangedaan.
   Dan zal ook voor dat canaille de afrekening komen. Zullen ze weten, voelen en angst hebben voor hun “zijn” in het hiernamaals. En misschien komt die afrekening wel eerder en op andere manieren. We gaan het wel zien.
   Goed weekend!

   • beste Klien,
    Er bestaat zoiets als Karma, de wet van oorzaak en gevolg.
    Uiteindelijk krijgt iedereen te oogsten wat hij/zij gezaaid heeft.
    Helaas krijgen ‘slechte en/of boosaardige mensen dat niet altijd op momenten dat wij dat graag zouden willen.
    Edoch, er komt ook voor hen het moment dat ze de rekeningen moeten betalen.
    Een ieder is verantwoordelijk voor het eigen handelen.
    Daar kan geen wet of contract iets aan veranderen.

    Ook u een goed weekend.

    • Karma, tja….
     Tijdens diverse buitenlandse missies heb ik van dichtbij gezien dat een bedrogen volk vroeg of laat wraak neemt.
     Oorlog betekent immers een wettteloze staat van handelen op basis van intuïtie en opgestapelde emoties jegens vermeende veroorzakers en/of medewerkers van en aan diverse crisissen.
     De meeste mensen die hun medewerking verlenen aan het voeden van het monster zijn zich niet bewust dat ditzelfde monster hen uiteindelijk evengoed zal verslinden.

    • Ware woorden, ook van Veteraan Delta en anderen. Maar zwaar kl*te is het natuurlijk wel, zowel voor zij die bewust zijn alsook voor zij die dat niet zijn.
     Intussen wel wat eelt op mijn ziel, maar dit topic grijpt me dan toch weer even aan. En voel ik mijn boosheid weer opvlammen. Enfin laat ik het weekend maar laten beginnen, anders laat ik me verleiden om te gaan schelden, en dat schiet ook niet op. Voor niemand en zeker niet voor me zelf.
     Genieten van een gezellig weekend is een beter idee voor ons allen!

     • Nog een tip van een ex-commando voor iedereen die het snapt:

      “Zet de angstknop uit en het leven aan. Heb het lef om te leven zonder ANGST”

   • Even een aardigheidje met betrekking tot de stelling ‘er zijn teveel mensen op aarde’:

    Indien men de totale wereldbevolking 1m2 per persoon gunt kan deze met gemak plaatsnemen in geheel Nederland. Er blijft dan nog zelfs ruimte over!

    Er is genoeg voor ieders behoefte maar te weinig voor de hebzucht van enkelen.

    • Dan is alleen de provincie Brabant en Zeeland en Limburg bevolkt en de rest van de wereld is dan zonder de mens.
     Geef je ieder persoon 1000 vierkanten meter bij wijze van spreken dan is alleen Australie bevolkt en de rest van de wereld leeft dan zonder mens.
     Zo overbevolkt is dus deze wereld. Dus met andere woorden Rini, net wat je zegt er is geen overbevolking.

     • Precies dát. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om tot verrassende conclusies te komen.

      Interessante mensen die vandaag op dit artikel gereageerd hebben.
      Ik zou er wel een paar van willen ontmoeten.

    • Beste Mensen

     Verhoudingsgewijs gezien
     Naar gelang de kunde van vernietiging
     Zijn er zeker een Super veelheid aan Satanisch bezeten wezentjes
     Genaamd Mensen
     De mensheid is als enige in staat om Moeder Aarde hoeveel malen te vernietigen ???
     Weet men dat ?
     Juist ja …
     Dus … Weg met alle Wapentuig
     Sterk reduceren dat tuig wezentjes
     Waarvan er dus 99% te veel is
     Dat is de enige waarheid waar Hilly Bolly Geit groot gelijk in heeft als ook Soo..Roos en kornuiten
     Alleen het reduceren ervan mag op een humane manier plaats vinden
     Het uitvloeien op een Natuurlijke basis
     Dus precies als eerder voor gesteld
     Helaas bestaan er ook dieren genaamd mensen die barbaars aan hun einde willen komen
     Tegen hun word gezegd
     Wie een ander wezen pijn toebrengt
     Zal ook pijn lijden tot zijn/haar einde komen
     Veel plezier bij de keuze van heen gaan
     Jezus zeide als men een klap op de ene wang krijgt
     Draait de andere toe
     Schaapjes weten niet beter dan hun word opgelegd

     Dank U

   • Beste Mensen

    Indianen en Aboriginals zijn uit gemoord vermoord Uitgeroeid net als Nu de nazaten Europeanen genaamd Amerikanen bezig zijn met Oekraïne uit te Moorden
    Wie wonen er hoofdzakelijk in
    Amerika ?
    Bezeten Witte mensen
    Door wat bezeten ?
    Door het Blanke bekend als de Negatieve Geest en veel meer slechts

    Het is èèn lichaam
    Die is in strijd met zichzelf
    De Rechterhand vecht met de Linkerhand en wil het alleenrecht op het lichaam opeisen

    Die vergeten even dat bijde handen nodig zijn om geluid te kunnen produceren door erin te klappen om vreugde te kunnen maken en hebben

    Jah …
    Te veel achter de computer zitten is ook niet goed
    Brengt zulke hersen beschadigingen aan

    Dank U

 3. Ik lees ook steeds dat onteigend boerenland vervolgens onder water wordt gezet…
  Zo kán er heel lang niks verbouwd worden..
  Er is goed over nagedacht.

  • Beste Mensen

   Tussen gebieden tussen Zoetermeer en
   Leidschendam
   Grote delen staan al onder water en er zullen nog meer volgen
   Boerderijen met landerijen waar men vroeger melk kon gaan halen is nu een water vlakte voor doortrekkende vogels
   Best wel mooi om te zien
   Al die vogels
   Rustgevende plaatsen gecreëerd
   Heel fijn
   En niet te vergeten kampeer plaatsen
   Voor baldadige onrust stokers en vandalisten Vissen Pesters Moordenaars
   Heb het zelf gezien hoe gemeen die dieren welken Mensen heten kunnen zijn tot dieren die anders dan hunzelf uitzien
   Bah heel vies om te zien

   Trouwens Richting Breda heeft men ook soortgelijke heele mooie plaatsen
   Helaas ook hier weer met van die baldadige Terroristen plaatsen erbij
   De Natuur krijgt geen seconde rust met hun in de buurt
   In Groningen Paterswolde heel mooi gebied aangelegd
   Helaas ook hier weer omringd met torenhoge gebouwen en plaatsen aangelegd voor Kampeer terroristen

   Laat de Natuur met rust beste mensen
   Bewandel rustig alleen de aangelegde paden Schreeuw niet
   Het is een rust plaats

   Dank U

 4. Hier moet ik toch mee lachen…

  Wat zal verdwijnen?
  Koekjes en zoutjes en sausjes en kant en klaar en nepsoja’s en sprinkhanenbrei, nepchocolade, suiker- en nepdrankjes …

  Voor mijn part mogen die fabrieken dicht,

  Wat overschiet is gezond voor hart en bloedvaten, weg obesitas, weg dieet…

  Maar de misdaad zit bij zij die de gezonde onbewerkte voeding zullen opkopen en met maffiamiddelen zullen verkopen dmv Raketeering en Fraude, al dan niet onder gezag en bestuur van de overheid.

  • Beste Mensen

   Daarom moeten die Criminelen eerst worden aangepakt
   Zoals men al lang en breed weet
   Alle Super Rijken
   De Banken directeuren
   De Farmatie Clan
   De Alom bekende Famillie clans
   Rockefellers Rothschild enzovoorts
   Allemaal in het gevang ermee op droog Witbrood en Water om hun Geheugen een kleinbeetje op te frissen
   Bij brengen van alles zullen we Samen delen
   Met Alles en alle Levende Wezens inclusief de Mensen
   Let op :
   Inclusief de Mensen !!!
   Dus alle anderen gaan voor ?!

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in