Mijn hemel, het is verbazingwekkend dat we nog maar anderhalf jaar verwijderd zijn van de zoveelste geestelijk gestoorde presidentiële “verkiezing”, en het waanzincircus is al in de stad. Wie zal zich kandidaat stellen? Wie wordt er genomineerd? Wie zal deze keer uw redder zijn? Wie geeft u een cheque? Wie zal het land “repareren”? Wie krijgt de opdracht de waanzin voort te zetten? Welke trimmer zal door de heersende ‘elites’ in het spel worden geroepen om mee te doen aan dit op selectie gebaseerde politieke proces? Wordt het opnieuw Biden, Trump, DeSantis, M. Obama, of de nieuwe gelauwerde democraat, RFK, Jr., of een andere in het kader van het politieke uitschot van wanna-be heersers die strijden om de geselecteerde toppositie? Het doet er niet toe, want zolang deze stemgekte voortduurt, zullen dit land en deze wereld volharden in het doorspoelen van alle vrijheid in de spreekwoordelijke toiletpot van dromen, terwijl de nederige medeplichtige massa’s hun politieke goden toejuichen, schrijft Gary D. Barnett.

Het idiote idee van de mythe van representatieve regering, democratie en de belachelijke leugen van “regering van het volk, door het volk en voor het volk” zal opnieuw van de daken worden geschreeuwd door de meeste betrokkenen, inclusief de domme kiezers. Er zijn 59 eerdere presidentsverkiezingen geweest sinds 1789, en na elke “verkiezing” in de geschiedenis van dit land is het slechter gegaan. Mocht dit feit voor de meesten nog moeilijk te bevatten zijn, dan zal deze volgende cyclus van het in scène zetten van een meester, culmineren in het toestaan dat de laagste vorm van de mens in een dominante positie van heerschappij en macht over het geknechte volk wordt geplaatst. Het enige resultaat zal meer dominantie zijn, tirannie uit eigenbelang, en een voortdurende democide van deze bevolking. Zoals altijd zal dit lot van het volk in het algemeen vrijwillig zijn aanvaard.

  Nieuwe AI-bot 'ChaosGPT' wil de mensheid vernietigen en wereldwijde dominantie vestigen

Wat deze absurditeit zo onvergeeflijk gebrekkig van geest maakt, is dat dit de 60e keer op rij zal zijn dat het Amerikaanse volk opzettelijk en uit vrije wil een koning en meester heeft gekozen om over hen te heersen. Dit zal de 60e keer op rij zijn dat het “stemgerechtigde publiek” heeft toegestaan dat hun persoonlijk gedrag wordt gecontroleerd, heeft aanvaard dat de regering hun eigendom steelt door middel van gedwongen belastingen, heeft toegestaan dat er voortdurend agressie-oorlogen tegen onschuldigen worden gevoerd, de vernietiging van hun economie en rijkdom ervaren, en de vrijheid heeft opgegeven. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Einstein het citaat uitsprak of schreef: Krankzinnigheid is steeds weer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten’, maar als het gaat om de vrijwillige goedkeuring van een totalitair bewind, geldt dat idee wel. Hoe kan iemand met ook maar een greintje intelligentie zich ooit voorstellen om 60 keer achter elkaar dezelfde fout te maken? Dat is echt waanzin.

Waarom verwacht iemand dat het deze keer anders zal zijn? Hoe kan iets duidelijker zijn dan het inzicht dat een regering niets anders brengt dan tirannie, economische verwoesting en de dood van de vrijheid, en dat het aanvaarden van een “opperste leider” niets anders is dan het openlijk omarmen van slavernij? Ik wou dat iemand – wie dan ook – mij dit fenomeen kon uitleggen, want ik kan onwetendheid op dit niveau niet doorgronden.

Er zullen de Trump-getrouwen zijn, en het lijkt erop dat zij nooit zullen wankelen totdat de laatsten hun “Trump-vaccin” krijgen, in de gevangenis worden gegooid, of nog duizend keer worden voorgelogen. Zijn zogenaamde partijtegenstander, DeSantis, die niet kan beslissen wat hij moet zeggen of doen, wie hij moet steunen of niet, maar die de lieveling is van de cross-over menigte tussen de overtuigde “conservatieven,” de “libertariërs,” en degenen die denken dat hij de ware is om Amerika te redden omdat hij gouverneur was van een staat die iets beter was dan D.C. tijdens de fraude en het bedrog van de valse “covid”. Er zijn ook vele anderen, zoals Haley, Hutchinson, Ramaswamy, (?) en Stapleton, aan Republikeinse zijde, en de altijd hersendode Biden, Williamson en Scott aan Democratische zijde, althans tot nu toe. En dan is er nog de altijd aanwezige Kennedy, die voor allerlei verwarring zal zorgen, aangezien libertariërs, Democraten en Republikeinen een aneurysma zullen krijgen bij het uitzoeken hoe ze met deze tegenstrijdigheid moeten omgaan. Misschien kunnen ze allemaal elkaars hand vasthouden en Kumbaya zingen, en samen het plebs regeren. Ik weet zeker dat vele anderen hun hoed in de ring zullen gooien, zodra hun heersende klasse hen groen licht geeft.

  Duitsers worden gewaarschuwd voor "moeilijke herfst" en "zeer zware winter"

Men streeft ernaar een beeld van de dingen te schetsen, zodat de meesten ten minste de waanzin kunnen begrijpen, enige waarheid in pacht krijgen, en de absurditeit eruit kunnen halen, maar dat is in deze tijd onmogelijk zonder extreem sarcasme en schaamteloze parodie. Dit is echt een circusevenement als er ooit een op deze aarde heeft bestaan, en velen hebben nog steeds het psychotische verlangen om niet alleen deel te nemen en deze idiotie te bekrachtigen, maar om deze keer een andere uitkomst te verwachten. Als Mencken vandaag nog zou leven, zou hij waarschijnlijk voor altijd verteerd worden door ofwel gekmakend gelach, ofwel diepe en waanzinnige schizofrenie. Dat zou de enige redding zijn van gezond verstand in een wereld die wordt verteerd door deze waanzin.

Wat moet er in vredesnaam van ons worden? Hoe kan iemand naar deze spelshow kijken en niet denken dat hij zich in een wereld van politiek fanatisme bevindt? Als het niet zo absoluut gevaarlijk was, zou het de meest diepgaande komedie aller tijden zijn.

In plaats daarvan is het deze gefabriceerde en geleide werkelijkheid die aan deze niet-denkende maatschappij is opgedrongen, en door de massa’s als normaal wordt aanvaard. Als dit normaal is, wat is dan het belachelijke, en wie kan zo’n staat van verwarring en neurotisch bestaan nog begrijpen? Zoals Louis-Ferdinand Celine zo correct stelde: “Ik heb nog nooit in mijn leven gestemd… Ik heb altijd geweten en begrepen dat de idioten in de meerderheid zijn en dat ze dus zeker zullen winnen.” En dat hebben ze gedaan, keer op keer, in een systeem van eeuwigdurende domheid.

  Als ze ons niet kunnen doodvriezen, zullen ze ons uithongeren

“Naarmate de democratie wordt geperfectioneerd, vertegenwoordigt het ambt van president meer en meer de innerlijke ziel van het volk. Op een grote en glorieuze dag zullen de gewone mensen van het land eindelijk hun hartenwens bereiken en zal het Witte Huis gesierd worden door een regelrechte idioot.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Volgens Robert Kennedy Jr. zouden klimaatsceptici in de gevangenis moeten belanden


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?
Volgend artikelSombere vooruitzichten voor Oekraïne – Het veelgeprezen “tegenoffensief” van Oekraïne lijkt een voorgeprogrammeerde ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ja het gros is zwak en heeft anderen nodig die ze valse zekerheid beloven. Het Stockholm syndroom en we kunnen ze missen en dat lost zichzelf wel op met die fantastische vaccins..

  Compleet waardeloze groep mensen is het

  • zijn er wel heeeelll veeeel, schat zon 10 miljoen minimaal, zwaar gehersenspoeld met het geheugen van een goudvis. Ze vergeten vandaag al wat er gisteren gezegd of gebeurt is!

   • Prima toch, kunnen we meer asielinstroom aan..

    Ik heb mensen gewaarschuwd en ik was een gevaarlijke gek, ik rol ze wel aan de kant als in de weg liggen met hun rottende chemische kadaver.

    Ben er wel klaar mee als je in deze idioterie vol blijft houden en steeds in de houding springt.

  • Von munchauden by-proxy
   En
   Stockholm syndrome

   Het voed elkaar tot in de
   Totale vernietiging.
   Yolo!!

   Moeder aardes eigen recept voor de grote schoonmaak.

 2. Wat is communisme?

  Wat de vrijmetselarij betreft: “Elke vrijmetselaarsorganisatie probeert alle vereiste voorwaarden te scheppen voor de triomf van de communistische revolutie; dit is het voor de hand liggende doel van de vrijmetselarij”, zegt Rakovsky, zelf een hooggeplaatste vrijmetselaar.

  Het doel van de revolutie is niets minder dan de werkelijkheid opnieuw te definiëren in termen van de belangen van de bankiers. Dit omvat de bevordering van subjectieve waarheid boven objectieve waarheid. Als Lenin “voelt dat iets echt is”, dan is het echt. “Voor hem was elke realiteit, elke waarheid relatief ten opzichte van de enige en absolute: de revolutie.”

  Dit is kabbalisme: kabbalistische joden creëren werkelijkheid omdat ze geloven dat ze het kanaal zijn voor Gods wil. (Met andere woorden, de mensheid is gevallen voor een gigantische fraudeur.)

  Met andere woorden, wit is zwart en omhoog is omlaag. Zo ging het in de Sovjet-Unie; en nu worden waarheid en gerechtigheid in het Westen vervangen door politiek dictaat. ‘Politieke correctheid’, een bolsjewistische term, wordt nu algemeen gebruikt. Zo werd homoseksualiteit, dat door psychiaters altijd als een ontwikkelingsstoornis werd beschouwd, in 1973 door een politiek dictaat een ‘levensstijlkeuze’. Nu moedigen openbare scholen heteroseksuele kinderen aan “te experimenteren met hun seksualiteit”. Dit is ongezond en onnatuurlijk, maar dat is waar satanisme en “revolutie” echt over gaan, het omverwerpen van de heilzame inherente orde.

  https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html

  • Je kunt er ook voor kiezen om gewoonweg niet meer te stemmen, ik doe dit zelf als het om Europa gaat, in de VS vind ik het systeem nog veel erger dan in ons land, daar gaat het nog meer om veel geld en dat is er bij ons gelukkig niet het geval, maar ja zoals ik al meerdere keren hier schreef, de VS is dan ook geen voorbeeld voor mij.

 3. Kies een clown en krijg een circus.
  Vóór de verkiezingen krijg je een duim omhoog, na de verkiezingen krijg je van dezelfde hand een middelvinger.
  Dat is nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden zolang mensen hun EGO laten prevaleren.

 4. Er is massaal gefraudeerd bij de laatste shitshow in de usa. Niets van de (terechte) bezwaren heeft ook maar iets opgeleverd. Zelfs speciaal onderzoeker John H. Durham lijkt van de aardbodem verdwenen. Maar er zijn natuurlijk weer hele volksstammen die straks een totaal andere uitkomst verwachten, ook als hetzelfde trucje wederom geflikt wordt. Naïeve stupiditeit noemen we dat.

 5. Toen de neonazi’s hier in de buurt een grote boom bij een parkeerplaats weghaalden om tijdelijk voor hooguit een paar maanden alternatieve parkeerruimte te geven voor wat verderop, er mogen geen bladeren op de auto vallen, keek ik op internet en koos Trump voor de deelname van de VS aan een mondiaal biljoen bomen plan.

 6. Voor mij kort en duidelijk:
  Dit politieke probleem, verdwijnt niet met een politieke oplossing.
  Lang Leve de proletariër, lang leve de revolutie.

 7. Washington DC coöperatie is al sinds 2020 failliet, na Trump bestond er geen U.S.A. meer. Waar Biden president van is dan nog steeds een raadsel. Het zelfde geldt hier in de EU, alle lidstaten zijn failliet verklaard sinds 2020. Alle regeringen wereldwijd kunnen enkel regeren als ze direct een oorlog aan iets verklaren en anders niet. Ik kan het wel allemaal uitleggen, maar het heeft eigenlijk geen zin. De fictieve spooktrein dendert gewoon door en eigenlijk niemand interesseert het nog. Alle zogenaamde verkiezingen zijn puur fake toneel opvoeringen, om de illusie hoog te houden. Stemmen voor iets wat in werkelijkheid niet meer bestaat.

  • Door wie en waar zijn ze dan failliet verklaard?
   Dit is ongeveer hetzelfde van wat ik telkens lees dat die en die “bekende persoon” zijn geëxecuteerd.
   Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de zgn geëxecuteerden helemaal niet eens bestaan.
   Het enige dat ik weet is dat ik een foto of filmpje van een persoon zie, die ik helemaal niet ken.

  • Alle service lease contracten “burger service nummers”
   Met de centrale bankiers liepen af op 01-01-2020.

   Betaal geen biet meer aan de C0rp-0ratie en weiger elke fiat monopoly “hulp”.

   Elke knaak van hun is een .:
   Con=oplichting
   Tract=Grip
   +——————=
   C0N-TRACT!!

   Doet me aan Cleopatra denken die de strijd om haar land verloor maar zich liet lauweren bij terugkomst alsof ze had zegengeviert.
   Hierna pleegde ze zelfmoord door zich (vermeend) door een slang te laten bijten.

 8. 🎈duidelijk inzichtelijk gemaakt artikel over politiek.
  Het lijkt op een religie, geloven in gecreëerde sprookjes figuren.
  blijken allen echte wezens uit één bwv Hollywood family te zijn met riante gages.
  Politiek is wegwerp product,
  (ambtstermijn) hun wetten echter niet, voor meer vangst.
  Tijd voor ontbinding van dit toneelgezelschap USA/EU.

  • isgeschiedenis.nl
   historiek.net
   Kun je zien waar democratie vandaan komt ; uit Griekse rijk,
   En wie dit bedreven, waar toen al voor gewaarschuwd werd door Filosoof Plato.
   Dit lijkt ahw uitgekomen.

   • Deze “zaligmakende” wat men noemt democratie heeft voor stagnatie gezorgd bijvoorbeeld
    Wet – Marchant
    28 september 1919 ( heeft ca 3000 jaar geduurd ten gevolge van democratie) kiesrecht voor vrouwen
    Hiervoor mochten vrouwen ‘avonds vaak ook niet overdag zonder begeleiding de straat op
    Geen recht op eigen vermogen
    Geen rechtszaak beginnen
    Allemaal dankzij de adel , zichzelf gekroond , ca duizend voor jaartelling. Heeft dus ca 3000 jaar geduurd eer DIT slaven facet eraf ging.

    Democratie door ‘ familie cult opvolging’ werkt mi niet bijzonder goed/ voorspoedig voor inwoners. De stemmers.

    • Upside down;
     Tijdlijn 1919 ; satanisch : 19
     Kun je stellen dat 100 jaar; 2019
     De tijd is gegeven, OM vrouw los te koppelen van de man
     (slavenhouder) zodoende vanaf 2019 haar in te kunnen lijven in digitale ID, CO2, medisch dossier etc.

   • Het woord democratie en het idee erachter is dan wel Grieks maar het is totaal iets anders dan wat tegenwoordig democratie heet. De enige demos die toen stemrecht hadden waren de gezinshoofden die verantwoordelijkheid droegen voor hun erfgoed. Dus alleen de belasting betalende landeigenaren.

    Dat Plato ertegen waarschuwde is niet zo vreemd omdat Plato een vroege illuminati was die de elite wilde laten heersen over alle onderdanen. Plato wordt nog steeds vereerd onder de ‘elite’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in