World Economic Forum / Wikimedia (CC BY 3.0 DEED)

De wereldbevolking moet dringend met 94% worden verminderd om “de klimaatverandering tegen te gaan” volgens een lid van het World Economic Forum die heeft toegegeven dat hij zijn leven wijdt aan het garanderen dat er binnenkort “minder zielen op de planeet” zullen zijn, bericht Baxter Dmitry.

Wat betreft de manier waarop de mondiale elite het doel van extreme ontvolking gaat bereiken, liet Sadhguru doorschemeren dat het doel de middelen heiligt. Over een recente toespraak op een conferentie zei Sadhguru: “Ze stelden me een briljante vraag. Ik zei: ‘Je moet het aantal voeten verminderen.'”

Volgens Sadhguru “is er geen oplossing voor wat dan ook, tenzij je de menselijke voetafdruk op de planeet vermindert.”

@sadhguruji I said : “we must reduce the number of feet on the planet” – World Economic Forum conference #Sadhguru #wef #worldeconomicforum #population #disaster #technology ♬ original sound – Sadhguru

Volgens Sadhguru komen alle problemen in de wereld voort uit het feit dat er simpelweg te veel mensen zijn en dit probleem moet dringend worden aangepakt om een betere toekomst te garanderen voor het kleine aantal mensen dat de massale ontvolking zal overleven.

“Ik denk erover om een beloning in te stellen,” zei Sadghuru. “Voor al die jonge vrouwen die gezond zijn, die in staat zijn om een kind te krijgen, maar ervoor kiezen om dat niet te doen.”

  Ze creëren ongelooflijk bizarre nieuwe technologieën voor de dystopische wereld van de toekomst

“Want of je het nu beseft of niet… het probleem is de bevolking.”

De ontvolkingsagenda van het WEF is geïnfiltreerd in de regering Biden en Kamala Harris zei het stille gedeelte hardop tijdens een recente toespraak.

Ja, de regering van de VS heeft zich aangesloten bij de ontvolkingsagenda van Schwab.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-“vaccinatie” begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne-oorlog en de fatale fout van het westerse systeem
Volgend artikelMaakt het zwarte paard van de hongersnood zich ook klaar om te rijden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

  • Nee, er zijn niet teveel mensen, er is wel teveel uitbuiting en veronachtzaming van de natuur. Bovendien, de enigen die te horen krijgen dat we minder kinderen moeten krijgen is de blanke westerse bevolking. Dit, terwijl we maar ongeveer 8% van de wereldbevolking uitmaken. En ja, bij ons voelt het overbevolkt omdat ons kleine landje propvol zit, maar er zijn landen die bijna leeg zijn. We worden opgeroepen om onszelf te vernietigen, trap hier niet in!

   • Sadghuru is een ssslanggg… een valse profeet, een demoon. Sadghuru praat met dubbele tong, hij is als een Jim Jones van deJonestown sekte.

    • Over fanatisme heeft hij gelijk, het gezeur over 1 dode refereert op dagelijks vlak altijd aan de enige die voor de sentimentele zwakbegaafde zelf, liefde, telt die zich een nummer voelt en ‘eerlijk’ wil zijn, de egoïst, beschermd door de Navy. Deze oprechtheid is ontleend aan de Amerikaanse retoriek dat ze klaar staan met shock and awe als er 1 Amerikaan geschaad wordt. Het heeft niets met humaniteit te maken, maar alles met lafheid en eigenwaan.

 1. De naam Sadhguru zegt het al: ’trieste goeroe’. Wat een sneue gast, een nep Hindoe.

  Volgens het hindoeïsme is het gebruik van voorbehoedmiddelen taboe, omdat het de karmische reïncarnatie verhinderd. Wat hij zegt gaat dus lijnrecht tegen de regels van zijn geloof in, en dat terwijl deze man zich uitgeeft als een ‘geestelijk leider’.

  Hij lijkt mij iemand die stiekem landmijnen legt, dat zorgt voor ‘minder voeten op de aarde’..

 2. De Brahma Kumaris is al 100 jaar bezig met de agenda, en ja 2030 loopt de agenda af en begint volgens hun en begint de gouden tijd , de grote reset het einde van de kalpa, hierbij vergeleken is de Sad zielige Guru een kleuter .

 3. Toen ik deze markante figuur een tiental jaar geleden voor het eerst tegenkwam dacht ik dat hij een “wijze oude man” met een Jezus-complex was…

  Maar nadat ik vorig jaar zag hoe hij een festival en ritueel in het openbaar opvoerde dat was opgedragen aan de slangengod wist ik dat hij de donkere kant dient.

  Soms kan een mens zich vergissen of in de maling laten nemen door vermeende ‘zieners’ die uiteindelijk kwaadaardigen blijken te zijn om de mensheid met mooie praatjes, leugens en propaganda te betoveren. Sadhguru is er één van.

  De naieve goedwillendheid van de mens is een speelbal voor kwaadwillenden, en zo gaat de wereld naar de gallemiezen… Niet door die paar slechte psychopaten, maar door de goede psychopaten die zich laten bedonderen en het wel best vinden. Daar maken de satanisten gretig gebruik van, iedere keer weer!

  • Was hij ook niet degene die zei dat knoflook ongezond was? Planten dus, dat heilig voedsel, daar kunnen de hexen niet tegen! (Altijd 180 omdraaien wat ploerten zeggen.)
   En dan lekker uit je bek stinken als je tegen ze praat! LOL

   • @Gerard en Antisoof…

    Sadghuru is een smeerlap. Hij praat eerst over dingen die kloppen en waar zijn, en dan stopt hij er allerlei programmering tussen. Hij zei idd dat knoflook en ui heel ongezond zijn, terwijl dat juist hele krachtige ingrediënten die ons lichaam kunnen reinigen en genezen. En zoek eens op de dood van Sadghuru zijn vrouw. Zeer dubieus verhaal en eigenlijk zou elk mens met een halve hersencel hem voor 98% zekerheid verdenken dat hij zn vrouw heeft vermoord. Ik sprak eens iemand die in zijn Ashram is geweest, creepy bedoening. Hij vond het voelen als een sekte en hij is na een week vertrokken. Op internet heb ik soortgelijke verhalen gelezen. Hij werkt ook nauw samen met het WEF en de VN. Ik zie Sadghuru als dir gestoorde satanische prieter in ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’. Fout gast.

  • Het ergste is degene die minder mensen willen staan veelal met 1 been in het graf qua leeftijd. Hopelijk al die WEF, WHO, IMF & politici aan een galg.

 4. EN : opvallend : NOOIT komen ze met een onschadelijk anti-conceptie middel ……………………….
  Dat moet medisch-wetenschappelijk toch heel goed en snel, mogelijk zijn.

  Want dat zou pas een beschaafd middel zijn.

  • @ Cool Pete Er zijn helemaal niet teveel mensen op aarde. Er komen alleen maar leugens uit de monden van die satanische cabal slangen. Het zou juist goed zijn als er weer eens een flinke lading jonge mensen in de landen met een laag geboortecijfer zou komen. De verhouding jong oud is nu hartstikke scheef en de balans is weg, jong en oud hebben elkaar nodig om een gezonde maatschappij te vormen. Maar dat is nou net wat zij niet willen voor ons: een gezonde maatschappij.

 5. Die kloot van ’n BAD.GOEROE zijn 2 platvoeten zijn ‘r al 2 om te beginnen …. !
  Die KàMàlaáá zijn ‘r ook nog 4 …. kkkk
  Wie houdt die JurkFlurk overigens tégen …?
  Wié …? IK NÍÉT in iéder gevàl !

  ’t Probléém van dergelijke misantropopjes is dat z’ àltijd de hand
  aan overige mensen, ànderen-dan-zichzelven willen slaan !
  Da’s mijn grote zorg en geBelgdheid, zie je !

  Gaat ‘r voor, BAD.GOEROE(‘s), … KàMàLaáá, HararKIRi, Mill Bell G🐐o🐐tes,
  SZWAB, SCHWARZY’s (ali. ‘SoroWszzz’ !) en consortio !
  GO 4 IT , JUMP, NOW, GLEICH SOFORT ! HARAHARAààààà ! DOÉN !

  Van mijn (Klein)Kinderen en KindsKinderen zùllen z’ àfblijven ! COMPRIS !!

  “*Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit *” 15 III 2O24 12:O6

   • Hij zou aan micro dosing cobra poisen doen.. hij offert zieltjes aan zijn afgoden… Merkwaardig figuur. Vertrouw hem voor geen cent. Ook actief vaccinatie promotor enz… Griezel.

 6. Een ego-gestuurde brahmahn. Juist ja!

  Dat is het type wat de Jim Jones sectariërs aan weet te sturen.

  De filosofie van de hopeloosheid.

  Er komt veel stront uit het riool van het WEF.

 7. Yes well, the UN, WEF, Klaus, Gates, globalists etc can go eat a bowl of diarrhea.. but but but, I do think China and India should make ‘adjustments’ to their population.

  I mean 1,4 Billion per country is a lot of people and a 1 child policy should be enforced, sorry to say but there is only so much resources in this world.

  Do I think Earth can support 10 billion, yes sure.. but why would we want to go there, when is it enough? – 15, 20 Billion?

  I hate crowds and places with many people, it annoys the sh1t out of me.. people irritate me very fast.

  I don’t think this is something “evil” – we just have to be somewhat responsible, surely to the Earth that suffers from pollution – and NO not the BS climate change nonsense.

 8. Heb wat van zijn yuptrup video’s bekeken, op het eerste oog lijkt hij heel wijs…. Maar hij trekt met zijn halve waarheden en verborgen agenda volksstammen jeugd achter zich aan .
  M’n bek viel open toen ik hoorde dat hij een wef adept is, gevalletje duivel die zich voordoet als engel.

  Voor hem geldt, verbeter de wereld begin bij jezelf, en neem dan ook dat fossiel Saab mee, wordt het nog gezellig in de hell.

 9. Als al die randdebielen die zo bezorgd zijn over klimaatverandering, overbevolking etc nu eens een pact zouden sluiten om zich op hun volgende verjaardag van kant te maken dan zou dat enorm veel problemen oplossen.
  Minder bevolking, minder angstzaaierij, minder oppressie en minder geestelijk gestoorden. Klinkt mij wel als een goed idee.

  • Een hele goede oplossing. Dank je wel. Ze hebben een hele grote muil, maar om er echt zelf iets aan te doen is blijkbaar teveel gevraagd.

 10. Sadhguru die poept en piest zoals ieder mens, is voor mij een wolf in schaapskleren. Hij hoort bij de satanische kliek met als opdracht ( labiele ) mensen te hersenspoelen.
  Waarheid vermengt hij met leugens, de bekende hersenspoeling tactiek.
  Kort nadat ik hem jaren geleden zag op youtube, vond ik hem intuitief meteen een vies mannetje.
  Hij sprak mij totaal niet aan en bleek na onderzoek zijn vrouw te hebben vermoord en een geldwolf te zijn.
  Mijn directe intuitie bleek dus juist te zijn, hij is niet meer dan een op geld beluste smerige rat!

  • Sadhguru is er om de groep spirituelen af te vangen. Iemand die zo arrogant en betweterig als een zionist spreekt over de planeet met de mensheid kan je al helemaal niet vertrouwen, ook al komt ie nog zo spiritueel over. Die oplichter gebruikt spiritaliteit als wapen zoals religie ook gebruikt wordt.

 11. Ik zou zeggen WEF geef het goede voorbeeld en neem de dodenpil als eerste in. Maar zoals elk macht wellustelling vinden zij JUIST wel dat zij het recht hebben om te leven.

 12. Weer wat meer bewijs dat het WEF geen onschuldig praatclubje is zoals Rutte op vraag van Forum ons wilde laten geloven. Laat Gideon hem deze vraag, met bovenstaand voorbeeld, nog eens stellen.
  Ik zou zeggen, laat meer van dit soort drek naar boven komen en het WEF is zijn eigen graf aan het graven.
  Pfizer valt ook al door de mand met hun gifspuiten en het gevolg is dat de vaccinatiegraad daalt, en zo moet het, pak ze waar het hun pijn doet: hun portemonnee. En jawel, diegenen (aan het oppervlak) die het meeste pijn voelen klagen nu het hardste, zoals flapoor jantje.

 13. Sadhguru is chantabel ( moord op eigen vrouw ) en een geldwolf, dus moeiteloos omkoopbaar.
  Een makkie dus voor de cabal om het ventje in hun broekzak te plaatsen.

 14. Ook in de soep van het WEF worden wijze mannen van allerlei allure gemengd om interessant te zijn. Sommige mensen houden van onoplosbare problemen om anderen schaakmat te krijgen. Zo trouwt een Kaag met een Palestijn of wordt iemand plotseling Jood om een ‘moderne’ spiritualiteit aan te hangen waar simpele voor de hand loggende moraal geen rol speelt, want daar zijn ze al lang in gefaald.

  • Ik word op mijn wenken bediend.

   https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-populisten-willen-ons-europa-vernietigen/#comment-279624

   Het is een feit dat primitieve culturen nog enkel leven op de 3 lagere centra, de chakra’s beneden het hart die enkel gericht zijn op zelfbehoud in ras en seks. Seks is dus geen entertainment, en dat is de legitimiteit vanuit hun religie. Onsterfelijkheid wordt door de egoïsten onbewust gezocht in nageslacht. Ze denken animaal in groepsverband. Daartegenover staan de Westerse culturen die door bescherming zijn kunnen groeien tot dit punt waar het egoïsme van de clan is afgenomen en er een ander beeld is ontstaan over de ‘mensheid’. De mens is hier doorgaans lichter van kleur, innerlijk en uiterlijk in die volgorde. Deze culturen zijn een stap verder in hun evolutie (een evolutie als enige garantie voor menswaardig voortbestaan) die echter weer teruggedraaid wordt door de politieke notie dat oudere culturen automatisch verder ontwikkeld zijn, zoals de Semieten of de Chinezen. De eigenwaan van het op kwantiteit gerichte, dus schuldbewuste Westen dat iedereen wil helpen (integreren) vernietigt echter de overlevingskansen praktisch op 2 manieren voor iedereen, de eigen onderbevolking en aan de andere kant de overbevolking van doorgedreven racisme toegenomen op materieel vlak. Ik laat het spirituele doel van bestaan achterwege dat draait om minder van het lagere ego dat de simpele levensbehoeften steeds verder raffineert en manipuleert.

 15. De Hollanders waren expert in scheepvaart, Italianen in pizza’s, enz. enz. Hindoestanen in bevolkingsgroei. India is China geloof ik voorbij gestreefd met meer dan anderhalf miljard mensen, dus zij zullen het wel weten: Nederland moet meer tegen de overbevolking doen. Meer kerncentrales, meer abortus en meer anticonceptie.

  • Als er over (bijvoorbeeld ’te veel’) mensen gesproken wordt, is dat altijd een indirecte verwijzing naar de blanken die blijkbaar als enige groep als mens worden aangemerkt, en die dus altijd de problemen in hun eigen tuin moeten oplossen.

  • Het waren vgs mijn info de Venetianen (toen) in Holland die experts in de scheepvaart waren, denk ik. Fenicië (Phoenicië)>schrift: fonetisch>Venetië>handel>Amsterdam>VOC>IOC>London City>banken>beurzen>macht

  • De Hollanders die genoeg eigenwaan hebben voor de rest van de wereld nemen de uitdaging graag aan, ze staan altijd klaar om hun rol in de voorhoede te spelen en allerlei natuurlijke functies een andere bestemming te geven, vooral als er geld in zit.

 16. IK hecht niet zoveel waarde aan die malthusianen. Er kunnen nog veel meer mensen bij. De hele wereldbevolking past in de staat Texas. Buiten dat is er hoogstaande technologie beschikbaar die nu nog aan het ‘gepeupel’ onthouden wordt. Nicola Tesla had het al over vrij energie.

 17. Ik zie alle berichtgeving als bezigheidstherapie, laat die breinen maar malen en kauwen op de belachelijke hoeveelheid informatie die er op ons word losgelaten.. ik ben er wel klaar mee, het plaatje is helder (absoluut niet negatief bedoeld tov deze website, geweldig wat iedereen hier bijdraagt!)

 18. Uiteindelijk zijn dit soort overtollige luizen gewoon gepatenteerde lafaards die géén knip voor de neus waard zijn. Ik denk toch er uiteindelijk meerdere jonge én moedige mensen genoeg hebben van deze luizen en ze vertrappen!

 19. Mooi om te zien: alles wat op een piédestal staat, dondert er ooit af. Dit is eindelijk ook het geval met deze droeve goeroe. We dienen wel toe te geven dat hij enigszins gelijk heeft op het vlak van de overbevolking aan nutteloze monden die helemaal niets bijdragen tot de ontplooiing van de mensheid. Van dit soort komen er elke dag (te)veel bij.

 20. Sadghuru is wijs. Jullie halen zijn woorden uit de context.
  Ik ben nu wel zeker dat de meeste reacties hier AI-gegenereerde propaganda zijn.
  En als de rest wordt weggecensureerd.

  • Toegegeven dat het me niet lukt om de uitspraak uit de titel dat hij de wereldbevolking met 94% gereduceerd wil zien te vinden. Maar wijs? Zijn manier van spreken komt erg wijs over, maar of het dat ook is? Alleen al dat hij aantoonbaar samenwerkt met het WEF wekt bij mij een groot wantrouwen op.
   Zijn betoog om mensen te stimuleren geen kinderen meer te nemen leidt tot een verdere mentale afstomping van de bevolking, omdat de mensen zonder een opleiding hem niet horen.
   Wanneer je het er met zijn allen over eens bent dat er teveel mensen zijn dan is een wijzere optie om te kiezen voor een twee kinderen politiek, waarmee je de bevolking geleidelijk afbouwt tot een aanvaardbaar niveau, alhoewel dat op mij nog steeds nogal geforceerd overkomt. Een nog wijzere oplossing is om te kiezen voor betere educatie en oprechte gezondheidszorg in arme landen en het stimuleren van de economie aldaar, dan neemt de drang in die landen om veel kinderen te krijgen en tevens om te emigreren vanzelf af. Er is al lang een krimp gaande in de bevolking van blanke Nederlanders, het bevolkingsaantal groeit hier voor zover mij bekend alleen maar dankzij immigratie en een procentueel groter aantal kinderen onder immigranten.
   Geen idee trouwens hoe ik zou kunnen bewijzen geen AI te zijn. Misschien met wat rare zPeLLvautjeNz?
   Deze lettercombinatie levert op dit moment 0 resultaten in de zoekmachine op, maar na het plaatsen van dit commentaar wordt het er vast één.

 21. Ieder die meent iets over een ander te moeten vinden, kijkt het beste eerst naar zichzelf.

  Definieer “nutteloos” en kijk waar je dat op baseert.
  Wie heeft verzonnen dat het leven niet leuk mag zijn, enkel “nuttig”?

  Wiens doel of belang dient dit hele circus?
  Die van the happy few…?
  The HAPPY few, dus het leven mag voor hen wel leuk zijn?
  Definieer “leuk”.

 22. Al deze dingen hebben te maken met het naar voren treden van de Christus, en dat is van de Ashram (school) die een mondiaal energieveld is waarop mensen ingetuned zijn, of proberen in te komen. Het is niet zo simpel dat dit van de ene dag op de andere gebeurt, zoals voorgesteld, en er kan zeker een bepaald bedrog in gezien worden als je ongeduldig bent, hoewel aanvankelijk beweerd werd dat dit in een jaartje zou kunnen gebeuren.
  Er zijn veel weerstanden, meestal op uiterlijkheden, vooral door gevestigde belangen geïnitieerd, en de Christus kan niet dichter bij de mensheid komen omdat mensen niet tegen de energie op kunnen, die kan enkel veilig gehanteerd worden door de groep, door samenwerking. De energie van liefde versterkt alles, goed en kwaad, altruïsme en egoïsme. Dat is het zwaard des onderscheids. Discipelen die daar niet mee te koop lopen, brengen de informatie naar buiten, en zijn zelf niet volmaakt, ze vormen ook het beeld dat van de meesters bestaat die met de Christus samenwerken, dat ook niet volmaakt is, en onvermijdelijk persoonlijk gekleurd.
  De bekende goeroes zijn geen meesters, maar zij worden soms door hen geïnspireerd als deel van hun eigen ontwikkeling. Langzaam wordt de emotionele aspiratie omgezet in mentale belangstelling. Ook zijn er die te rationeel zijn op het onbenullige vlak, en daarin gekristalliseerd, die alles kapot rationaliseren. Rationaliteit is ook maar de laagste vorm van logica.

 23. Los van alle energetisch esoterische dwaallichterij.. covidprikjes propaganda… Klimaat guru..
  Wat is het verhaal achter de roddel dat deze meneer met baardje zijn vrouw zou hebben omgebracht?

 24. Op het einde der tijden zijn er vele valse profeten die opstaan. Veel mensen verblindend is dit er zo één. Deze man houdt zich bezig met doe dit, doe dat niet en vooral met magie. Aanwezig zijn zijn bij deze satanische vereniging zegt al veel over de persoon zelf. De luxe waarin hij zich wentelt spreekt boekdelen.

  • Er zijn veel mensen. Misschien wel. Maar… Wat is te veel? En is het daarmee gerechtvaardigd om genocide onder het mom van giftige prikjes te promoten. Mag/kun je mensen met insecten vergelijken en vervolgens een insecticide verplicht stellen… dat is wat die man die doet. Die man die zichzelf hoogmoedig satguru noemt die met dat baardje..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in