Een nieuw paper op een open access platform (OSF) over het Duitse overmatige aantal sterfgevallen door alle oorzaken is een belangrijke aanvulling op het groeiende aantal bewijzen dat over de hele wereld wordt gemeld. Er zijn een aantal interessante punten in de Duitse gegevens die naar leeftijd zijn uitgesplitst. In 2020 piekten de Covid-infecties maar was de sterfte door alle oorzaken niet significant verhoogd, terwijl in 2021, toen het mRNA-vaccin werd uitgerold, de Duitse sterfte door alle oorzaken voor de 15-79 leeftijdsgroep verhoogd was, schrijft Guy Hatchard.

De schrijver is in Nieuw-Zeeland.

Dit is geen op zichzelf staande statistiek. Het aantal sterfgevallen door alle oorzaken onder de bevolking in de werkende leeftijd neemt toe. De officiële Amerikaanse gegevens over sterfgevallen door alle oorzaken geven een deprimerend vergelijkbaar beeld met de Duitse en Nieuw-Zeelandse cijfers. Gegevens van commerciële verzekeringen bevestigen dit.

Een vergelijking van 15-79-jarige Duitse alle oorzaken sterfgevallen met vaccinaties per maand laat zien hoe het aantal vaccinaties het aantal sterfgevallen weerspiegelt. Het laat ook zien hoe een toename van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken optrad toen de boosters werden uitgerold. Het verband is vergelijkbaar met de waargenomen overmaat aan sterfgevallen door alle oorzaken in Nieuw-Zeeland.

Het belang van deze gegevens kan niet overschat worden. UKHSA meldt dat de gemiddelde leeftijd van mensen die aan Covid sterven 82,9 jaar is, wat hoger is dan de gemiddelde Britse levensverwachting. Daarom wordt niet verwacht dat het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in de leeftijdsgroep van 15-79 jaar aanzienlijk zal toenemen ten gevolge van Covid-infecties. De implicaties van de waargenomen stijgingen in verschillende landen zijn zeer verontrustend. In de meeste studies naar de resultaten op lange termijn na Covid-infectie wordt geen onderscheid gemaakt tussen personen die gevaccineerd zijn en personen die dat niet zijn. Daardoor kunnen voorstanders van vaccins, farmaceutische fabrikanten en regeringen ongunstige resultaten, waaronder sterfgevallen, blijven toeschrijven aan alleen Covid-infectie of aan toevallige gebeurtenissen, zonder rekening te houden met het ongunstige effect van mRNA-vaccinatie, waarvan de gevolgen op lange termijn misschien nog groter zijn. De Duitse gegevens ondersteunen de oorzakelijke toeschrijving van de toename van sterfgevallen door alle oorzaken aan de effecten van mRNA Covid-vaccinatie.

  Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de "mRNA Tsunami" zullen worden uitgesloten van de samenleving

Sommigen beginnen het licht te zien. Vorige week wisselde John Campbell, gerespecteerd pro-vaccin YouTube Covid commentator uit het VK met 2 miljoen volgers, van kant. Hij las de belangrijkste punten voor uit de door de rechtbank bevolen vrijgave van de documenten over de bijwerkingen door Pfizer, gooide wanhopig zijn handen in de lucht, en uitte zijn woede over hoe wij allemaal vanaf het begin misleid zijn. Een lijst van 1.223 sterfgevallen en 42.086 bijwerkingen in brede categorieën van ernstige ziekten leidde tot zijn censuur.

Nieuw-Zeeland gaat toch door

Tijdens een persconferentie op donderdag zei het hoofd van het Northern Region Health Coordination Centre (NRHCC), Dr. Andrew Old, dat slechts een derde van de 1.000 mensen die momenteel met Covid-19 in het ziekenhuis liggen daar was vanwege de gevolgen van het virus. Hij gaf geen bijzonderheden over hoeveel van dit derde deel gevaccineerd waren en hoeveel ongevaccineerd. Hij gaf geen gegevens over hoeveel van het bescheiden aantal sterfgevallen “met Covid” waren en hoeveel er “door Covid” waren. Dus vrij spel als het gaat om de analyse van de NZ-gegevens. Toch zei Dr. Ashley Bloomfield, de directeur-generaal Volksgezondheid van NZ, die gisterochtend door Mike Hosking geïnterviewd werd, dat de 1000 mensen in het ziekenhuis er niet zouden zijn als er geen Covid was geweest. Hosking moest hem corrigeren.

Dit betekent dat wij de laatste weken onderworpen zijn geweest aan een nietszeggend psychobabbel van aantoonbaar valse Covid-statistieken, ontworpen door het Ministerie van Volksgezondheid om ons in een staat van voortdurende angst te houden. Waar de regering het niet echt over heeft gehad, is hun falen om de spoedeisende hulp afdelingen van de NZ ziekenhuizen te upgraden (ze hebben twee jaar de tijd gehad om zich voor te bereiden), en in plaats daarvan 64 miljard dollar geleend geld uit te geven om een ondoeltreffend Covid vaccinatieprogramma te promoten. De NZ Herald bericht dat ons ziekenhuissysteem in een crisis verkeert, tot het breekpunt gespannen is. Uit de statistieken blijkt dat de ziekenhuizen overstelpt worden met gevaccineerde Covid-patiënten, maar u zou het niet weten, tenzij u verder kijkt dan de regeringspropaganda.

  DNA-veranderingen bij mensen door mRNA reeds 10 jaar mogelijk

Ondanks de toenemende bewijzen van ondoeltreffendheid en ernstige schade, is de aandacht van de regering en de gezondheidszorg nog steeds gericht op verzadigde reclame waarin de veiligheid en doeltreffendheid van mRNA-vaccinatie wordt verkondigd. Intussen worden duizenden mensen die met ernstige ziekten in en buiten het ziekenhuis liggen, nog steeds onvoldoende behandeld en in sommige gevallen verwaarloosd.

Te veel door alle oorzaken sterfte is geen statistiek die genegeerd kan worden. Dr. Ashley Bloomfield zegt dat het niet nodig is een verplichte rapportage van ongewenste bijwerkingen na vaccinatie in te stellen. Op welke planeet leeft hij? Er moet onmiddellijk een einde komen aan de mandaten, de bijwerkingen moeten naar behoren worden geëvalueerd, en de getroffenen moeten naar behoren worden vergoed en behandeld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKiev zegt dat Oekraïners zuiverbloed Slavische mensen zijn, Russen zijn vuile rasmengers
Volgend artikelRussisch leger zegt bedankt: Duits oorlogsmaterieel voor Oekraïne al na drie dagen verloren – huurlingen vluchten massaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Mijn gevaccineerde, geboosterde zwager heeft opnieuw wondroos. Antibiotica kuren slaan niet aan. Schijnt door vaccinatie veroorzaakt te kunnen zijn, maar is zeer zeldzaam. Toen hij en mijn zus voor mijn verjaardag langskwamen, werd ik ziek op het moment dat ze de deur uitgingen. Ik ben niet gevaccineerd. Ik ben wel 3 weken ziek geweest. Heb heel veel supplementen ingezet. Zouden de huidige C vacs toch verspreidend zijn naar niet gevaccineerden. Duitsland gaf begin vorig jaar toestemming om die te ontwikkelen. Als ik ontwikkelen lees dan denk ik ze bestaan al lang.

  2. Overigens heb ik die discussie over raszuiverheid ook vaak over mijn Eurasier en Keeshonden. Met als mijn tegenstanders mensen met diezelfde eugenetische trekjes. Het ontwikkelen van rassen honden ontstond ongeveer in dezelfde tijd als de Eugenetica theorieeen. In de UK dreigt 1/4 van de rassen Hond uit te sterven. Sommige rassen zijn een totale mislukking, met veel gedragsklachten en gezondheidsklachten. Barstende koppijn bij Pim Fortuyn hondjes bijv. Arrogante fokkers die vinden dat alleen zij met stambomen honden mogen fokken. Voor mijn mening uitkomen en confronteren met wat ware feiten over genetische diversiteit en te kleine gene founder pools die het ras Hond in gevaar brengen leveren mij steevast op dat ik uit die FB groep getrapt wordt. Vuilnisbakken ras zijn genetisch sterkere honden. Een primitieve stam haalde regelmatig mensen van andere stammen binnen om de genetische diversiteit te vernieuwen en versterken. Een puur slavische stam leidt tot inteelt, kijk naar sommige gebieden in de USA en elders, en uiteindelijk tot extinctie. Maar dat gevoel van je ontheemd voelen in eigen land, regio herken ik. Ook al kwamen velen van mijn voorouders ook van elders. Viking huurleger, Napoleontische leger en Franse Hugeonoten, wat Friezen, Duitsers, Texelaars en wie weet wat nog meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in