De dictatuur manifesteert zich in het o zo vrije Europa. Nu is de eerste Corona-kritische arts door een speciale eenheid in zijn praktijk op brute wijze overmeesterd, gearresteerd en naar een psychiatrische kliniek gestuurd.

Het is een beangstigend voorbeeld dat binnenkort in heel Europa een precedent zou kunnen scheppen: In Zwitserland is een bekende maatschappijkritische arts gearresteerd en in de psychiatrische zorg gedwongen omdat hij in het openbaar kritiek had geleverd op de maatregelen die naar aanleiding van de Coronavirus-crisis zijn genomen. De meest recente voornemens van deze aard kwamen uit de Midden-Duitse deelstaat Saksen. Nu zijn ze in het “vrije Zwitserland” een bittere realiteit geworden, schrijft het Duitse nieuwsportaal Anonymousnews.

Kritische arts door speciaal arrestatieteam gearresteerd 

In Wettingen heeft de politie van Aargau de 58-jarige arts Thomas Binder zonder meer met een groot contingent gearresteerd, waaronder een speciaal arrestatieteam, machinegeweren en weg- en stationsbarrières. De beschuldiging: hij zou “bedreigingen tegen de autoriteiten” hebben geuit via Twitter. Dit en een “vermoedelijke onstabiele psyche” waren genoeg om de huisvader te arresteren en hem naar een psychiatrisch ziekenhuis te sturen.

Op Facebook en Twitter stuurde Binder kort voor zijn arrestatie een hulpkreet uit: “Er staat een Kapo Aargau-taskforce voor mijn praktijk, ik word opgepakt, help!”

Verwarrende verklaringen over het Coronavirus zijn voldoende voor psychiatrische huisvesting

Degenen die Thomas Binder op zijn social media kanalen volgen weten dat de arts een ongemakkelijke en kritische geest is voor de machthebbers. Steeds weer doet hij een beroep op de persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen en de kritische bevraging van de actualiteit. In de loop van de Corona-crisis heeft Binder zijn gedachten over dit onderwerp ook in het openbaar geuit. Als arts verkondigde hij plausibele argumenten die vooral gericht waren op de paniekzaaierij en de dwangmaatregelen om de pandemie in te dammen.

  Oostenrijkse regering ziet af van haar loon - Kurz is hoopvol voor de toekomst

Dit was blijkbaar voldoende voor de autoriteiten om hem als een “staatsvijand” en een “gevaar voor de openbare veiligheid” te classificeren. Ongespecificeerde “bedreigingen”, een vermeende “instabiele psyche” en het eveneens vermoedelijke “wapenbezit” rechtvaardigden toen blijkbaar de grootschalige inzet van een zwaar bewapende speciale eenheid. Volgens de autoriteiten had Binder “verwarrende uitspraken gedaan over het Coronavirus”, onder andere “ontkenning”.

Binder werd uit zijn familie weggerukt en vervolgens opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Volgens de politie is het onderzoek naar de precieze omstandigheden van de bedreigingen begonnen. Het Openbaar Ministerie in Baden heeft een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Ziet dit eruit als de toekomst voor critici van het Coronavirus of andere gebeurtenissen in Europa?

Vorig artikelAanval op het Griekse culturele erfgoed: migranten vernietigen oude olijfgaarden
Volgend artikel200.000 mensen in de Balkan willen naar Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

79 REACTIES

 1. A Summation Event towards realising WORLDWIDE LEGAL REMEDY! – 16/06/2020 – 3+ minuten
  International Tribunal for Natural Justice

  ‘Register now for the online World Health Sovereignty Summit, featuring Notable Experts speaking to key questions surrounding the COVID Pandemic. This Summation Event unites us all toward realising legal remedy to assure Human Rights, Health Sovereignty & Civil Liberties.

  Register today to secure your spot for the June 20&21 online event. https://reclaimyourlives.com

  https://www.youtube.com/watch?v=nQgLIKlKNN8

  • Nee hoor, daar kon heel veel geritseld worden en als je al gearresteerd werd kwamen ze niet met een SWAT team en overvalwagens maar gewoon met drie agenten in een Zhihuly (Lada), hoogstens gewapend met een makarov pistool, die je kalmpjes en in stilte kwamen ophalen.

   Die Zwitsers maken ook deel uit van de geschifte vrienden van Onkel Klaus Schwab.

 2. Thomas Binder geeft al vele jaren problemen en recentlijk verspreidde leugens dat Assad helemaal gee wapens gebruikte and dat de electroden op een meisje dat zwaar gewond in gebombardeerd huis lag, fake waren. Als cardioloog, zo beweerde hij, waren de electroden in die positie niet bruikbaar. Wel, hij had het verkeerd. de electroden waren voor noodgevallen exact correct geplaatst. op vele manieren heeft hij fake news verspreid, meer recentlijk was hij de grote stimulant van the theorie dat Bill Gates COVID in de wereld gezet, on ons dan te laten vaccineren met micro electroden en het G5 net zou ons dan allen besturen.
  Op de avond van zijn aanhouding heeft hij familie leden en mensen daarbuiten met de dood bedreigd. Omdat hij gewapend is, deed de politie deze ingreep. Niets met een afwijkende mening over COVID te doen. De aanklacht voor gerecht is dan ook de bedreiging en de oproep die hij plaatste op Twitter on de straat op te gaan met geweren en massief verweer te geven tegen de bevolking. De man heeft een paranoide psychose. Hij hoort in de psychiatrie. Het c=zal je cardioloog maar zijn !

 3. Net zoals destijds in de communistische USSR worden nu ook ‘dissidenten’ in de ‘EUSSR’ geïnterneerd in psychiatrische instellingen.

  Niet het corona virus maar het rood-groene virus vormt het grootste gevaar voor de mensheid.

  “The goal of socialism is communism.” – Vladimir Lenin.

 4. Kom in verzet op wat voor manier dan ook! We zitten niet te wachten op een sovjet dictatuur! Waarom zit dat schorem er nog steeds, omdat we er schijnbaar de ernst niet van inzien! Wordt wakker, voor het te laat is!

 5. In verzet tegen de volksgezondheid ? Het logo dat je voert leidt er toe te denken dat je een fan bent van vergassen en massa moorden. Schaam je een Nedertlander te zijn, al is het dan een NSB’er.
  Het COVID virus is een drama, duizenden Nederlanders dood, en zelfs in jouw land, Duitsland is het 25’000 dodental nu overschreden.
  Je hoort ook in de psychiatrie met je waan voorstellingen. Bijna zo erg als Trump.

  • lees je in man! je weet duidelijk niet wat er gaande is in de wereld, maar het zou ook kunnen dat je een trol van de overheid bent of knetter links! vergeet je medicijnen niet en de reddende prikjes straks.

   • Dat prikje waar jij voor in de rij gaat staan. Als arts heb ik genoeg ellende van COVID gezien. Goede mensen sterven eraan, jou soort niet. We hebben snel een betere wereld wanneer Trump lovers zoals jij verdwijnen.The US heeft nu een democratisch White House, een democratisch Congres en een democratische Senate. geen plaats meer voor terroristen zoals jij met een klein zwart snorretje, een aan de kant gekamde vetkuif en een bruin shirt.

    • Heb jij als arts niet een eed afgelegd.
     https://debataafschecourant.files.wordpress.com/2021/01/afbeelding-15.png
     Waarin je belooft om je best te doen, gezworen zelfs.
     En dat betekend niet je patiënten vol spuiten met ongetest materiaal terwijl er nog nooit een corona virus is geïsoleerd of gevonden.
     Ze nemen aan dat er iets zou kunnen bestaan.
     Daarom geloof ik er geen moer van dat jij arts bent zo als je beweert.
     En sinds wanneer maakt een arts onderscheid tussen wie goede en slechte mensen zijn?

    • Geen plaats meer voor linkse ratten, wat zullen we een fijne wereld krijgen! Lees de geschiedenis van de sovjetunie van dessident Alexander Solschenitzin er maar op na, hoe fijn het was in het arbeider “paradijs” 60 miljoen onschuldige Russen, op een vreselijke manier afgeslacht, over massamoord gesproken! En vergeet nooit, dat de zio banken die zg Russische revolutie hebben gefinancierd, Schift en Warburg van Walstreet!

   • david, ik vind de opmerking, Bijna net zo erg als Trump, wel grappig.
    Dan heb je het gedaan hoor, als je bijna net zo erg als Trump bent.
    Nog erger kan bijna niet meer, jij bent erg, maar Trump is nog erger.
    Daar moet je toch om lachen.

    • En dat een president van de U.S. Alzheimer heeft en dat het klootjesvolk doet of er niets aan de hand is.
     Er zijn genoeg video’s in omloop van Biden,waar je dubbel om ligt,behalve de zweigende meerderheid….hehe

  • Ach Johan, bij iedere griep heb je duizenden dodelijke slachtoffers. In 2017 nog 10.000 doden in Nederland. Toen hoorde je de zorg niet. Ja Covid bestaat. Net als de gewone griep. De maatregelen echter zijn misdadig, ondermijnend en niet verdedigbaar. Rutte zei aan het begin van de pandemie dat we nooit meer teruggaan naar normaal. Zoiets verklaar je alleen als er een kwaad plan achter zit. Zou dat niet zo zijn dan had hij hoop en optimisme moeten uitstralen. Ik hoop dat ze achter slot en grendel gaan.

 6. Bert, omdat joj het virus ongebreideld wilt laten doden, en het systeem overspoeld wordt en mensen sterven door jou, dwing jij artsen deckeuzecte maken wie leeft en sterft, terwijl jij jevop het zolderkamertje bij je mama isoleert. Je weet niets, niets, niets. Ik heb je Hippocrates eed beloofd, niet gezworen. Ik heb de eed nooit geschonden en zal dat nooit doen. Ik injiceer geen vaccins in mensen. Je bent net zo erg en net zo dom als Trump. Die heeft ook de delusie dat hij gewonnen heeft.
  Jammer voor jou dat je te laat geboren bent, je zou een hele fanatieke aanhanger van de Hitlerjugend zijn geweest. Die geloofden in dezelfde principes.

  • O nee, jij injecteert niet zelf, daar heb je je personeel voor die nog wat minder slim zijn om daar op te reageren in geval ze een vraag krijgen.
   Zodat jij schone handjes blijft houden, lafaard.
   En misschien ben ik wel zo oud om je vader te kunnen zijn qua leeftijd, snotneus.
   jij hebt nog niks geleerd in je trieste leven waarin het linkse onderwijs je volledig heeft geïndoctrineerd tijdens je opleiding om de gewenste houding aan te nemen en hoe je moet reageren bij tegenstand.

  • Ja inderdaad te laat geboren, had ik een prachtige jeugd gehad! Schuldenvrij, omdat de woeker bankiers er uit gedaan werden!

 7. Ik lach niet om mensen die sterven aan kanker. Ik lach niet om mensen die sterven aan COVID. Je domheid kent geen grenzen. Het COVID virus is geisoleerd, kan in het lab worden gereproduceerd apen er zijn vaccins. Zelfs je God, Trump, had het.

  • Trump had griep.
   Net zo als al die andere mensen die ziek worden in deze periode van het jaar.
   En daar ga je wel eens aan dood als je wat ouder bent of al wat mankeert.
   Hebben ze jou dat niet geleerd op school?

   Leg mij eens uit hoe het komt dat er niemand meer griep heeft tegenwoordig?

 8. 0.1% van de mensen gaat dood aan griep. 1.2% gaat dood aan Corona. Maar omdat je te stom bent, zal ik ophouden je wat bij te brengen. Je wil het niet geloven tot je mammie, die nu nog je acne pukkels uitdrukt eraan dood gaat. Dus laat het hier maar bij. Misschien krijg je het zelf of je hoort het liedje Wappie van Youp, dat slaat op jou. Maar ga nu eerst maar ophouden vieze boekje te lezen, voor jou zal nooit een meisje zich interesseren, die kijken meer naar jongens met hersenen. O, ik zal stoppen, je mammie roept voor lunch.
  Je moet nog veel leren. Maar als je te stom geboren bent om dat te kunnen, dan krijg je mismaakten als jezelf.

  • Echt, ik ben zwaar onder de indruk.
   Dit is nou het niveau van iemand die beweerd arts te zijn.

   Waar blijft je bewijs nou van dat geïsoleerde corona virus.
   Moet je zeker nog even opzoeken ergens.
   Als je het gevonden heb, stuur het dan even door naar het RIVM en het WHO.
   Zelf kunnen ze het namelijk niet vinden of bewijzen dat het bestaat, beweren ze zelf.

 9. Griep komt minder voor omdat men alle voorzichtmaatregelen in acht neem die COVID, maar ook griep verhinderen. Maar de nieuwe variant van COVID is besmettelijker dan de eerste versie, dankzij mensen als jou. Eigenlijk hoor je in de bak thuis. Kan je wat opgeruimd worden van achteren, wat je zo graag hebt.
  Wacht jij maar tot je mama de zogenaamde griep krijgt. Misschien ga je nadenken over wat ik je hebt geprobeerd uit te leggen op haar sterfbed.

 10. Haha, een medisch wonder, die familie van jou. De eerste personen die griep in hun DNA of in hun genen hebben. Griep, ook wel influenza genoemd, is een virus en komt van buiten je lichaam. Het zit niet in je genen of in je DNA. Genen zijn opgebouwd uit DNA, zoals je binnenkort op de middelbare school gaat leren.
  Het COVID virus is geisoleerd en kan worden gekweekt, zoals het influenza, HIV, hepatitis en duizenden andere virussen. Helaas is alle literatuur over de isolatie, de werking en de methode hoe het vaccin is ontwikkelt in engels omdat dat nu eenmaal de wereldtaal is en alle wetenschappers en artsen zo communiceren over nieuwe en spoedeisende zaken. Omdat engels lezen voor jou een schot te ver is, maar de neo-n@zi literatuur die je leest wel in Nederlands bestaat heb ik met je te doen. Zielepoot. Wappie.

  • Lul toch niet zo slap man, je hebt helemaal geen bewijs.
   Anders liet je het wel zien, al was het in het Chinees.
   Google translate er over en iedereen kan het redelijk lezen.

  • En dat medisch wonder klopt ook nog, wij zijn nooit ziek.
   Echt helemaal niemand.
   En mijn ouders zijn inmiddels alweer 85 en 80. Kleine ouderdom kwaaltjes, meer niet.
   Waarschijnlijk was ik dan een nakomeling met mijn puistjes op mijn zolder.
   Ik denk dat mijn moeder dan de oudste in Nederland was die nog kon werpen.

   WAAR BLIJFT JE BEWIJS NOU ????????

  • Louis Pasteur zou het met je eens zijn geweest, maar dat was dan ook een charlatan. Antoine Béchamp zou je tegengesproken hebben, en aan het eind van zijn leven heeft Pasteur veklaard dat Béchamp gelijk had.

 11. Is allemaal in Engels geschreven Bert. Voor jou ‘out of reach’.
  Veel geluk met die ouwe lui van je. Schat hun kansen niet goed in met een mentale stoorzender als jij in hun huis.

 12. IS er hier nog iemand op deze site die gelooft dat Johan het bewijs heeft in het Engels?
  Greengo kan goed Engels spreken en lezen, die woont ergens in Canada.
  Dus die zal het wel snappen. Doe het dan voor hem als het voor niet toch niet de moeite waard is.
  De beheerder kan ook uitstekend Engels lezen en zo zijn er nog wel meer hier.

  LAAT MAAR ZIE DAT BEWIJS.
  JE HEBT HET NIET.

  • Blijkbaar heeft deze zogenaamde nep arts een vrije dag.
   Hij heeft nogal de tijd hiervoor om overal op in te gaan.
   Waarschijnlijk is het toch niet zo druk zo als beweert wordt of hij werkt thuis, een beetje administratie doen.
   Zelfs de verpleging verveeld zich soms volgens gommers en wordt dan maar naar huis gestuurd.
   Hoe kan dat nou als er zoveel zieken zijn.

  • Beste Johan, wat ben jij een domme rukker. Zo bevestigd het maar weer dat artsen zelf echt geen idee hebben hoe de wereld werkt. Paar jaar een basis opleiding van alles wat geleerd en denken dat je verstand hebt van ultra geavanceerde biotech omtrent immunologie, vaccinologie of virologie.. je weet niks vriend. Het vaccin zorgt ervoor dat je hele immuumsysteem compleet wordt gereset. Sterfte percentage wat je schetst klopt niet. De democraten in amerika zijn extreem links en socialistisch. Hitler was een socialist. Alles wat jij geloofd over Corona zijn leugens vanuit big pharma die domme artsen zoals jij erg gemakkelijk blijkbaar kunnen manipuleren. Je stelt niks voor jij. Virus is nooit geïsoleerd, sterftecijfers na prikken zijn hoger dan sterftecijfer van mensen die de ziekte krijgen. Virus is door Amerikanen ontwikkeld in Wuhan en de patenten zijn in bezit van de mensen die jouw salaris betalen. Kritische artsen met hersens worden de gevangenis ingegooid en jij noemt ons bruinhemden. Je spoort niet. Je moet haast wel een trol zijn.. Of oerdom.

 13. Ik geef je een link naar de belangrijkste medische bron, onafhankelijk en hoog wetenschappelijk: The New England Journal of Medicine. Ze hebben een deel van het wekelijkse blad gewijdt aan Corona, dat nu 357’000 amerikanen het leven gekost heeft.
  Ik weet dat geen enkel bewijs je overtuigen kan, omdat je zo’n angst voor Corona hebt op je zolderkamertje, maar dit is de laatste energie die ik erin steek om een idioot zoals jou, mensen die veel corona doden op hun geweten hebben, maar nog nooit een ziekenhuis van binnen gezien hebben, te overtuigen.

  https://www.nejm.org/coronavirus

  Krijg nou maar Corona en laat mij voor min patienten zorgen. Geen mondlapjes waar ik woon in Australie, want onze regering greep op tijd in, tenminste in de staat waar ik woon.

  • Dit is een site vol met reclame waarom we er bang voor moeten zijn.
   Geschreven voor en door aanhangers van het vaccin.

   Ik ga geen 100 of meer artikels door nemen, haal het goede artikel er maar uit.
   Die site staat helemaal vol met kleine berichtjes die je moet openen en verder lezen.
   Maar dat wist je zelf ook wel om het vooral wazig te houden.

   • Dan kan je altijd nog zeggen dat het ergers er tussen staat op die ellenlange site.
    Maar dat ik het niet wil lezen. Te makkelijk.
    Plaatst de goede link maar, het |RIVM en het WHO zijn ook zeer benieuwd.
    Maar dat van die zolderkamer zal je lang over nagedacht hebben.
    je vond ‘m blijkbaar zo goed dat je ‘m blijft herhalen.

    Iemand wel eens een arts iemand een ziekte verwensing horen zeggen naar iemand?
    Of voor moordenaar uitmaken en dat het mij schuld is dat ze dood gaan.

  • Ik denk dat je zelfs niets weet van uw thuisland Australië waar mondmasker quasi overal verplicht zijn en de ene na de andere strenge loc downs worden toegepast.
   Verder is covid nog nooit gevonden in de longen van een overleden patiënt bij een autopsie, zodat er een oorzakelijk verband kon/kan gelegd worden. Op een Petri’s schaaltje idd wel met materiaal van apen maar dit is géén bewijs voor verband met mensen.
   Nu even copy/paste van situatie in uw thuisland?:

   Alert!
   Face masks – from midnight Sunday 27th June 2021, face masks are will be required in certain public settings within the ACT. Find out about the face mask requirements.

   There are currently travel requirements in place for New South Wales, Victoria, Queensland, Northern Territory, Flights and New Zealand. Find out the latest advice.
   Bron : https://www.covid19.act.gov.au/

   En uw IFR klopt ook niet! Is respectievelijk 0.05% en 0.23 % Bron : Peer reviewed studie die op het WHO staat van John P. A. Ioannidis , dus niet ergens op een website als deze.

   En nog even dit; 200.000 jaar wordt de mens aangevallen door bacteriën, virussen enz.. ga naar de zee, ga eens zwemmen en krijg een borrel zeewater binnen. Dan krijg je 1.5 miljoen virussen binnen en uw lichaam rekent er mee af zonder dat de mens er iets van voelt. Jij doe mee aan het totaal kapotmaken van ons immuun-stelsel door vaccins de rol van ons immuun stelsel te laten overnemen -volgens de regels van het WHO die stelt dat herd-immunity- enkel nog met een vaccin kan verworven worden! ( Kijk op site WHO) en dat beste, is een dodelijke handeling.

   Mvg,

   Gene

 14. Man man wat een haat en nijd hier,nietnormaal wees blij dat er mensen zijn die kritisch kijken naar wat er door de farma beloofd word maar niet verantwoordelijk wil zijn voor de gevolgen,en wat heeft mengel en trump in godsnaam met deze discussie te maken jullie moeten je diep schamen dit op tafel te gooien,wees blij dat je die periode niet hebt hoeven meemaken want dan lulden jullie wel anders!!!

  • Oh, dat is nog niks.
   Er zijn hier reageerders die joden als het grootste gevaar in de wereld zien.
   De oorzaak van alle ellende wereld wijd.
   Die hitler de grootste held vinden die ooit geleefd heeft omdat hij ze door had.

   Je weet niet wat je leest als je zo een reactie tegenkomt.

    • Heb je toevallig ook nog uit gezocht hoeveel er van die gasten, die graag de wereld willen overnemen of veranderen toevallig refo, katholiek of weet ik veel welk geloof zijn.
     Of kunnen dat aqlleen maar joden zijn.
     Omdat de rest zo iets nooit van ze leven ooit zal doen.

     • Ik reageer maar, het gaat niet om alle joden, de orginele semieten die al eeuwen in Palestina wonen en de gematigde Jeruzalemse Talmoet aanhangen, worden hier helemaal niet mee bedoeld, ook niet de gematigden,die in Europa wonen, maar juist de zionisten en caballisten, die de caballa ook aanhangen, een occult joods boek waarin de Satan aanbeden wordt en kinderoffers normaal zijn, flikken het en zijn vnl Khazaren, die rond 1200 na Chr het joodse geloof hebben aangenomen en juist de extreem sektarische stroming, Babylonische Talmoet, waarin een ongelovige, gewoon Goyim is, vee! Niemand weet dat het onckel Adolf het niet om de gematigden ging, maar juist die sektarische groep, die inderdaad de wereld heerschappij willen, ze zeggen het zelf! Er zaten 150.000 in de Wehrmacht en zelfs 7000 in de SS, waaronder zijn vertrouweling, chauffeur en mede oprichter van de SS, Emile Maurice en de wehrmachts soldaat van het jaar Werner Goldstein! Er waren zelfs kampbewakers die van joodse origine waren! Tsja alles is niet zo zwart wit als het lijkt!

 15. ik ben een zeer groot voorstander van vrijheid van meningsuiting.
  Maar als je niet meer kan inbrengen dan, omdat het joden zijn.
  Hou dan maar op. Dan heb je geen mening maar een ziekelijke storing in je hoofd.

 16. Volgens mij is die Johan een AFGEKEURDE arts die voor het UWV werkt en de opdracht heeft gekregen om zoveel mogelijk mensen te late inenten en DOOD te laten gaan om zo de UITKERINGEN naar beneden te halen, hij is het woord ARTS nog niet eens WAARDIG!!!!! Gewoon een GENOCIDE medewerker

 17. Johan moet eerst eens zijn cijfers op orde brengen.
  Zoals het nu is is de ifr nagenoeg hetzelfde als een griep epidemie ongeveer 0.13/0.15.
  Bedenk wel dat de meest kwetsbaren tevoren ook nog een griepvaccine hebben gehad en dus de griep ifr
  veel hoger had kunnen zijn.
  Bovendien is er bij Covid patienten geen doelmatige behandeling toegepast die er wel was/is.
  Aan het covid vaccine zijn er teveel ernstige bijwerking die hij als arts zou kunnen accepeteren.
  Temeer dat slechts een klein deel van deze ernstige bijwerkingen worden gerapporteerd.
  Als de komende griep/corona seizoenen komen is er bovendien de mogelijkheid dat veel
  gevaccineerden een ADE ontwikkelen en mogelijk hieraan sterven.
  Diegenen die vrijwillig meedoet aan dit experiment moeten dit zelf weten.
  Val mij daar niet lastig mee.
  Ik neem aan dat Johan zich heeft laten inspuiten met dit experimentele goedje en waar bemoeid deze
  joker zich dan mee.
  Hier vindt je mensen die niet alles maar zondermeer aannemen van de eerste de beste dierenarts in een talkshow doch eerst de kat uit de boom kijken.
  ARTS…. denk het niet.

 18. Zal ik er dan ook maar wat van zeggen? De producent weigert verantwoordelijkheid te nemen voor de schade, de overheid houdt zijn handen er vanaf. Waarom denk je dat ze ongeinformeerd personeel gebruiken van de GGD? Probeer jij je huisarts maar een contract te laten ondertekenen dat hij garant staat voor enige schade van dit wondermiddel. Die van mij weet wel beter. Dan weet je toch ook gewoon genoeg?

 19. Ik woon al 15 jaar in Zwitserland en het verhaal van Dr Thomas Binder, cardioloog en internist is helemaal waar. Sterker nog ik zit hem in dezelfde medische club. Hij is door zijn uitspraken over de PCR test opgepakt en met blote voeten naar een een psychiatrische inrichting gebracht. Inmiddels is dat allemaal verleden tijd maar echt walgelijk. Thomas Binder strijdt verder en werkt samen met Kennedy in van front docters en die was hier een paar weken geleden ( bern) bij de hele grote landelijke demo. Ik ken hem goed en het is bizar dat mensen die de waarheid uitspreken woredn behandeld als idioten en gevaar voor de samenleveing maar zelf de grootste criminelen allertijden zijn.

 20. Dit krijg je als je een hoofd boven het maisveld uitsteekt, er moeten veel meer tegelijkertijd op staan! het creëren van een ondergrondse verzet vergt tijd maar is veel beter als steeds 1 persoon op staat wordt hij onderuit gehaald en als dat continu gebeurd zijn we straks klaar zonder wat te hebben bereikt. deze arts is voor mij zeker een held maar in deze tijd en heb je een leger aan helden nodig!

  Hoop het beste voor deze man en als het er ooit toe komt dat we mensen moeten gaan bevrijden uit deze gevangenissen meld ik me gelijk aan!

 21. Wie zijn eigen immuunsysteem laat werken en op oudere leeftijd vit.C en D aanvult heeft weinig te vrezen van C19.
  En loop je het toch op, wat na twee jaar bijna niet meer voorkomt, kun je met Ivermectine die infectie snel stoppen.
  Daar heb je geen experimentele en gevaarlijke gen manipulatie voor nodig, waar velen aan bezwijken.
  Al die spookverhalen zijn een middel om de totalitaire controlemaatschappij op te tuigen van de zoveelste Mof.
  Mof 1 Karl Marx Das Kapital toegepast in vele communistisch staten met als gevolg miljoenen vermoorde mensen.
  Mof 2 Adolf Hitler Mein Kampf veroorzaakte een herrenvolk ideologie met de tweede wereldoorlog tot gevolg.
  Mof 3 Klaus Scwab Das Fierte Reich utopie over een nieuwe wereldorde met rijke elite en miljoenen slaven.
  Moffen? Ver vandaan blijven. Dood en verderf waaiers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in