Screenshots video X/Twitter

CNN heeft journalist Tucker Carlson aangevallen voor het interviewen van Poetin. Maar nu trekt het links-liberale mediabedrijf zijn eigen extreem wulpse interviews met Volodymyr Zelensky de aandacht.

Voormalig Fox News presentator Tucker Carlson’s reis naar Moskou om de Russische president Vladimir Poetin te interviewen heeft tot verontwaardiging geleid.

CNN beschuldigde Carlson ervan geen “echte journalist” te zijn en een leugenaar.

De voormalige Fox News verslaggever wordt er ook van beschuldigd een propagandist van het Kremlin te zijn en er wordt betwijfeld of hij wel een serieus en kritisch interview heeft gehouden.

Ondertussen wordt een fragment van een eerder CNN interview met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky nu op grote schaal verspreid op social media. In het interview gedraagt CNN’s Erin Burnett, 47, zich bijna als een verliefd schoolmeisje dat met sprankelende ogen haar idool ontmoet. Ze stelt vragen als: “Als mens kijken zoveel mensen tegen je op, en niemand kan begrijpen hoe moeilijk het is – doe je ooit iets alleen voor jezelf?”

De clip is onder andere gedeeld door IT-professional Kim Dotcom.

“De harde journalistiek die CNN wil zien van Tucker Carlson,” schrijft hij op X.

Tucker Carlson heeft zelf gewezen op de kritiekloze hulde-interviews van de Westerse media met Zelensky als reden waarom hij ervoor koos om Poetin te interviewen.

  Washington heeft het schrikbeeld van een nucleair Armageddon nieuw leven ingeblazen

Via Friatider.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker Carlson: We “stevenen af op een van de grootste rampen in onze geschiedenis” met Oekraïne-beleid (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-parlement wil kritiek op genderbeleid gelijkstellen aan terrorisme en mensenhandel
Volgend artikelTucker Carlson heeft Must-See interview met Vladimir Poetin gepubliceerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Die verslaggeefster van CNN had zeker gevraagt dat Olena Zalenska er niet bij mocht zijn, het leek erop dat ze klaar kwam tijdens het interview

 2. Gadver. Dit neemt geen mens toch serieus???

  Ze maken er een zielig potje van. Ik heb het idee dat dat hele corruote etablisement in een klap weggegevagen kan worden. Ze zijn zwak, zielig en zeer slap. We moeten dat alleen even inzien, en daarop actie ondernemen. De autoriteiten zijn echter ook zwak, zielig en zeer slap.

  Dus…het volk zal het moeten doen. Vraag me af of het Putin interview daaraan bij gaat dragen.

  • Daarom blijft ik opstaan, blijft ik deze SS’er franS timmermanS aanvallen.
   Green Senile met zijn verbod op rietjes.

   Echt waar hoor mede debieltjes bij de Verenigde Nazi’s.
   Het milieu gaan we redden met het verbod op rietjes.
   Geen paniek, we blijven gewoon doorgaan met het spelen van oorlogen met de vriendjes van de United Stasi of All!

   Bij de SS’ers franS timmermanS moet ik aan een klotsend bad denken wat niet stopt.
   Aan het slachtoffertje van deze klootzak.
   Hij zal niet voor niets zich hebben aangesloten bij GewoonLink, wat pedofilie niet strafbaar wilt stellen!

 3. smeken als een Davos-Hoer… maar ze spreekt tegen een muur die Paljas is niet in voor vrouwen… juist zoals Yasser Arafat…ja ik weet het die pipo was ook getrouwd.. achter hem liep zijn echte vrouw meestal Rechts van hem… Bodyguard… letterlijk én figuurlijk…als Dr Ekman hem ziet zal hij op de Seconde zeggen… geloof me vrij…

 4. A: I.. like ACDC in early morning… for relax.. and rethink. I like the energy… my special reflective moments…
  Q: You are my hero.. i feel becoming juicy downstairs..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in