De oorlog in Oekraïne is een menselijke ramp”, verklaarde Tucker Carlson dinsdag in een aankondigingsvideo waarin hij uitlegde waarom hij besloot de Russische president Vladimir Poetin te interviewen.

“Dit is waarom we het doen [Poetin interviewen],” onthulde hij. “Ten eerste omdat het ons werk is. We zitten in de journalistiek. Het is onze plicht om mensen te informeren over een oorlog die al twee jaar bezig is en de hele wereld verandert. De meeste Amerikanen zijn niet geïnformeerd. Ze hebben geen idee wat er gebeurt in deze regio hier in Rusland, of 600 mijl verderop in Oekraïne. Maar ze moeten wel weten dat ze voor veel ervan betalen op manieren die ze misschien nog niet helemaal doorhebben.”

Carlson bekritiseerde het beeld dat de Westerse media van het conflict schetsen en beschuldigde hen van nalatigheid en vooringenomenheid, vooral in de berichtgeving over de Oekraïense president Zelensky, die hij omschreef als “peptalksessies”.

“Amerikanen hebben het recht om alles te weten te komen over een oorlog waar ze bij betrokken zijn, en wij hebben het recht om ze erover te vertellen omdat wij ook Amerikanen zijn,” vervolgde Carlson.

“We zijn hier niet omdat we van Vladimir Poetin houden. We zijn hier omdat we van de Verenigde Staten houden, en we willen welvarend en vrij blijven.”

Als reactie op Carlson’s aankondigingsvideo ging het establishment volledig in paniek. Hillary Clinton schilderde Carlson woensdag af als een “nuttige idioot” voor Poetin, een duidelijk teken dat Carlson’s interview een onmiddellijke bedreiging vormt voor het narratief van het establishment.

  "Geen tegengif": Oekraïense troepen doodsbang voor onstuitbare precisie glijbommen van Rusland

De waarheid is dat ze bang zijn omdat honderden miljoenen mensen voor het eerst Poetin te zien en te horen zullen krijgen zonder het filter van de bedrijfsmedia.

Carlson zegt dat het interview een uitoefening van de vrijheid van meningsuiting is en dat Amerikanen het recht hebben om verschillende perspectieven op de oorlog te horen, waaronder die van Poetin. Hij moedigt kijkers aan om het interview te bekijken en hun eigen mening te vormen, waarmee hij het belang van vrijheid van meningsuiting en informatie onderstreept.

Klik hier om het volledige interview te bekijken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker waanzin is goed voor AmerikaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCNN bespot na aanval op Tucker Carlson
Volgend artikelPoetin-Carlson interview: Volledig Nederlands transcript
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Tucker Carlson heeft meer verstand van de basisprincipes der democratie dan de westerse politici bij elkaar.
  Hij is het die een staande ovatie in de westerse parlementen verdient.
  Westerse politici zouden zich kapot moeten schamen.

  • @Edwin Vissers;

   De basis van het leven. Ze leren ons dus dat al het goede, juist slecht is, zodat we op celniveau nog kwaadaardigheid zien in een symboliek die zij hebben overgenomen. We leven vanaf celniveau in hun matrix van leugens om ons te laten leven in angst en wegkijken, zodat wij onszelf nooit kunnen en zullen begrijpen.

  • Edwin Vissers februari 9, 2024 Bij 06:49
   Heel interessant punt, Edwin! Wat ook die hele shitzooi over CO2 raakt.

   Dit is het atoom C, dat in de zgn carbon backbone van het leven gebruikt wordt. C heeft 6 protonen en hetzelfde aantal aan electronen. C12 is de meest voorkomende isotoop met 6 neutronen. De neutrons kunnen verschillen van 2 tot 16, boven de 12 zijn ze zeldzaam en niet meer stabiel, en meestal manmade.

   Suiker bestaat uit C en O en H. Glucose, bijv, is C6H12O6.

   De backbone zelf is een keten van C en H, die gebruikt wordt in organische moleculen zoals proteines, DNA en meer. Zonder die carbon backbone kunnen die moleculen niet gemaakt worden.

   Je zou dus kunnen zeggen dat het patroon van bedrog in de mens ingebouwd zit! Zoals ik het zie is het “satanische” (die beruchte 666) alleen gebonden aan het vleselijke, aan de materie. Het getal 666 staat voor bedrog en leugens, verderf. En dat is wel duidelijk te herkennen in de mens, en zeker de laatste paar jaren. Grappig dus dat het al in dat ene atoom beschreven staat welke absoluut noodzakelijk is om het leven in stand te houden!

   Als het atoom C verdwijnt, houdt het leven op.

   Hier is er nog eentje met interessante getallen:
   Bloedsuiker is glucose, en bestaat uit C6H12O6. Tafelsuiker (sucrose) daarentegen bestaat uit C12H22O11. Zoals ik dat lees is het slechte troep: de 22 betekent groot verlies, en de 11 betekent grote veranderingen. Dus, als je suiker eet sta je bloot aan verliezen en veranderingen, en dat klopt ook. Mensen die veel suiker eten verliezen hun tanden, hun gezondheid, en er ontstaan grote veranderingen in hun leven, zoals diabetes en infecties, en meer. Suiker is een product dat manmade is, en niet nodig om gezond te zijn. Je krijgt voldoende uit fruit en groente. Suiker was een verkoopmiddel.

   (Nee, niet iedereen lijdt aan gezondheidsproblemen door suiker, zoals iemand zometeen gaat gillen. Er is altijd wel een uitzondering, maar de feiten over suiker zijn bekend.)

   Bedankt voor de interesssante opmerking, Edwin!

 2. Ik bekijk het transcript, er is geen (Engelse) ondertiteling, maar een voice-over. Ik kan niet tegen dat Amerikaanse dialect van Poetin.

 3. 17 December 1935
  Brieven van Helena Roerich

  De wederopstanding van Rusland is een garantie voor welvaart en vrede voor de hele wereld. De vernietiging van Rusland is de vernietiging van de hele wereld. Sommigen beginnen dit nu te beseffen. Vrij recent dachten mensen echter het tegenovergestelde, namelijk dat de vernietiging van Rusland de redding van de wereld zou zijn, en ze deden hun uiterste best om haar te vernietigen en te verdelen. Groot was de angst voor de groei van Rusland, en zelfs als deze angst zijn reden had, schreef niemand het toe aan de ware oorzaak. Er was dus angst voor allerlei vormen van machtsovername door Rusland, maar niemand kon de gevolgen voorzien en afleiden van die explosie (die door velen enorm werd geholpen), die het wereldevenwicht zou verstoren.

  https://agniyoga.org/

   • https://www.frontnieuws.com/poetin-zweert-nazisme-voorgoed-uit-te-roeien/#comment-264489

    John januari 28, 2024 Bij 17:38

    Als je iets zegt bouw je voort op wat er aanwezig is aan cultuur. Ik heb met veel verschillende mensen gesproken die soms niet heel veel weten, zeker theoretisch, maar zo was ik ook zodat ik authentieker ben, dus ik weet me uit te drukken op hun niveau, hoewel de arrogante ziekte van democratie niets aan wil nemen van iemand die hen kan helpen, ze zullen wraak nemen. Er zijn twee soorten mensen, de een zegt dat ik het te veel over anderen heb, dat doe ik omdat het makkelijker is bekendere mensen, schrijvers enz. aan te halen die tot een dergelijk inzicht kwamen als het mijne of ze moeten het van mij hebben, dat terzijde. De tweede soort zegt om dezelfde reden dat ik het te veel over mezelf heb, ze noemen me een egoïst. Beide zijn niet in staat iets te leren behalve uit ervaring, die ze zich op deze manier voorbereiden. Dit is echt zo. Kanker. Dus wil je met iemand praten moet je heel erg bescheiden zijn. Ik ken mensen met wie ik dagelijks vertrouwelijke, enerverende gesprekken had die plotseling 4 universiteitsstudies afgemaakt hadden, die niet meer te bereiken waren. Een zo iemand hinderde zich er bijvoorbeeld aan dat ik er schijnbaar van uitging dat ik al gered was. In 99 procent van de gevallen is eigenwaan de valstrik. Niemand is onschuldig, zelfs geen kinderen van 4.

  • https://www.frontnieuws.com/poetin-carlson-interview-volledig-nederlands-transcript/#comment-268984

   Poetin begint met Rurik, die zou kunnen dienen als boegbeeld van goede betrekkingen tussen Amerika en Rusland.
   Helena Rurik, in de Engelse taal beter bekend als Roerich, was een Russin die bijna haar hele leven met haar man Nikolaj Rurik, kunstschilder, schrijver, filosoof, archeoloog, in het buitenland verbleef, een belangrijk deel van hun leven in India. Ze legde het symbolische verband tussen hun naam en de oorsprong van Rusland.
   Helena vertaalde de Geheime Leer van Blavatsky in het Russisch. Ze was een discipel van de Meester Morya die haar boeken (van de serie Agni Yoga) telepathisch aan haar doorgaf. Morya (volgens de esotericus Benjamin Creme dezelfde als de apostel Petrus op de 1e straal van de zeven waarop de meesters zich zouden bevinden) is een van de eerste meesters, de Mahatma’s, die met de wereldleraar Maitreya (de Christus) naar buiten treden. De Ruriks waren met president Roosevelt oprichters van het Roerich-pact, ook wel het Rode Kruis voor kunst en cultuur met als (vredes)symbool: de Pax Cultura.

 4. https://tuckercarlson.com/join/

  Die Tucker is een slimmerd. Voor 6 euro moet je je aanmelden bij “Team Tucker” om het transcript te kunnen lezen. Wsch staat er niet veel anders in dit interview dan Poetin al gratis gezegd heeft vele keren tijdens zijn superieur keurige toespraken die we dankzij FN voorgeschoteld kregen?

  Staat het interview toevallig nog ergens anders?

 5. 5 September 1935
  Brieven van Helena Roerich

  De opzettelijk verwrongen ideeën over Rusland die zelfs vandaag door buitenlanders worden gehouden, onthullen alleen hun onwetendheid. Voor de meerderheid van de buitenlanders was en is Rusland een land van vandalisme, allerlei soorten schendingen en licenties, en vooral van diepe onwetendheid. Zelfs de knapste koppen geloven dat Rusland niet erg ver is gevorderd sinds de tijd van Ivan de Verschrikkelijke. Beschaving heeft de betekenis van cultuur verdrongen, en velen begrijpen niet dat men een beschaafde wilde kan zijn. Mensen vergeten dat de ophoping van cultuur door de eeuwen heen is verzameld, terwijl beschaving in een decennium tot stand kan worden gebracht.

 6. Prachtig interview , heb genoten van Putin zijn verhaal. Enorme strategist die vast houd aan de rode lijn van het verleden. Wat hem tot een zeer wijs mens maakt. En hopelijk worden de schapen nu wakker,te beseffen dat Putin 1,5 jaar alles al had willen beëindigen …..het is niet rusland maar de rest van het gepeupel dat niet wil. Jammer dt deze onnozele rest niet beseft dat rusland en Putin nooit buigt of barst. Echt een geweldig interview . Tucker kan nu trots zeggen, ik bracht een vredes missie mee naar huis en nu is het aan jullie regering om er iets mee te doen. Een echte held.

 7. Boris Johnson speelt in ieder geval weer een hoofdrol.
  Ik lees de laatste nieuwsbrief.

  FVD Internationaal-directeur John Laughland was deze week speciale gast bij de Franse zender TV Libertés. Er werd hem gevraagd naar Brexit en naar zijn rol bij FVD. Hij legde uit dat Brexit niet echt heeft plaatsgevonden omdat het Britse establishment, inclusief de huidige regering, geen gebruik heeft gemaakt van de nieuwe vrijheden die het biedt. In plaats daarvan heeft Groot-Brittannië de afgelopen jaren geprobeerd om nog nauwer aansluiting te vinden bij Europa dan voorheen, bijvoorbeeld door een extreem agressieve leiding te nemen in de oorlog tegen Rusland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in