In Bakhmut/Artyomovsk werd de hele NAVO, alle 31 lidstaten, verslagen door een restauranthouder en een stel veroordeelden, zo zag ik iemand het beschrijven. Dat is natuurlijk een karikatuur van de situatie (Wagner is goed georganiseerd), maar het zit er niet ver naast. En dat betekent een serieus probleem voor de NAVO. Al die 31 leden hebben dan wel veel controle over hun media, maar uiteindelijk kun je niet eindeloos blijven ontkennen dat je verslagen bent, schrijft Raúl Ilargi Meijer.

Dus wat gaat de NAVO nu doen? Ze zullen verdubbelen, en nog eens verdubbelen. En aan het einde van de “verdubbelingsweg” liggen kernwapens. Niet Russische kernwapens, want zoals mijn vriend Wayne laatst schreef, maken hun uiterst precieze hypersonische raketten kernwapens ruw en primitief, middeleeuws. Maar de NAVO/VS hebben dergelijke wapens nooit ontwikkeld. Zij gaven meer dan 10 keer zoveel geld uit aan wapens, doen dat nog steeds, en eindigden – in vergelijking – met pijl en boog.

Kernbommen zijn alleen goed om wijdverspreide paniek en vernietiging te veroorzaken. Maar dat is inclusief je eigen vernietiging, vanwege de Mutually Assured Destruction protocollen. Die ook bijna net zo ver teruggaan als de pijl en boog. Als u een nucleaire raket afvuurt, zal er een paar minuten later een soortgelijke raket op uw hoofd landen. Einde verhaal, einde jij.

De VS/NAVO, het “collectieve westen”, de hegemoon, heeft verloren. En heeft het moment waarop dat gebeurde gemist. Want hegemon staat gelijk aan overmoed. Kijk naar wat ze allemaal nog steeds zeggen, en je merkt dat ze niet kunnen zien, en niet kunnen erkennen, dat -en hoe- de wereld veranderd is. Niet alleen dit weekend, en de 9 maanden daarvoor, in Artyomovsk. Het is het hele verhaal van Oekraïne: het illustreert hoe het Westen “de weg kwijt is”.

  Brits wapenarsenaal gereduceerd tot "niets"

De VS pleegden een staatsgreep en verlegden de grenzen van de NAVO naar het oosten, en Rusland reageerde precies zoals ze zeiden dat ze zouden doen. Geen kernwapens, geen nazi’s, geen NAVO. Ze kregen de laatste twee, en weten dat ze de eerste ook kunnen verwachten. Maar het westen blijft volhouden dat de speciale operatie van Rusland niet uitgelokt was. Kijk, ze luisteren niet eens meer. Ze willen graag onderhandelen en een einde maken aan dit alles, maar onderhandelen over wat? AZOV terugzetten aan de grenzen van de Donbass, zodat ze daar nog meer Russen kunnen vermoorden? Gaat niet gebeuren.

Het gaat niet alleen om wapens, hoewel dat een grote rol speelt: de hegemoon kan zijn eisen niet meer stellen op basis van militaire macht. Die is voorbijgestreefd. Evenmin kan hij eisen stellen op basis van de status van de dollar als reservevaluta, en dat heeft hij zelf veroorzaakt. De bewapening van de munt heeft een zodanige terugslag gehad dat de de-dollarisering een proces is geworden dat niet meer kan worden tegengehouden.

Het moment dat de Saoedische prins MbS “Joe Biden” de rug toekeerde, is een mijlpaal. Want toen hij dat eenmaal deed, was het duidelijk dat velen zouden volgen. Als u in Centraal-Azië Kazachstan of Oezbekistan bent, waarom zou u dan in hemelsnaam kiezen voor de G7/VS/NAVO in plaats van de BRICS? Waarom zou u kiezen voor de mogendheid die afneemt en niet voor de opkomende? Rusland is uw grootste buur, sterk verbonden met China dat zijn BRI-netwerk in uw regio aan het opbouwen is, en de nabijgelegen Arabische staten staan op het punt zich bij dat netwerk aan te sluiten. Waarom zou u zich aansluiten bij de G7? Terwijl u weet dat al uw buren dat niet doen?

  Is er ook maar iets dat de Amerikaans-Europese globalisten niet willen riskeren om Rusland ten onder te laten gaan?

Dan zijn er de stemmen die zeggen dat de VS zullen aandringen op een grotere en bredere oorlog, misschien met Amerikaanse troepen. Ten eerste omdat de NAVO aan de verliezende hand is, en ten tweede omdat het Amerikaanse soldaten op de grond zou kunnen betekenen, en presidenten verliezen geen verkiezingen in oorlogstijd. Ik heb al eerder gezegd dat ik verwacht dat ze eerst met Poolse troepen zullen gaan, mogelijk ook op Pools grondgebied. Maar de Polen lijken überhaupt niet meer zo enthousiast. En ook geen enkel ander Europees NAVO-land. Duitse, Franse en Nederlandse troepen zijn niet in oorlogsvorm, en in de VS is meer dan 70% van de potentiële troepen zwaarlijvig en/of anderszins gehandicapt.

Oekraïne had misschien wel de beste grondtroepen in Europa, sinds 2014 gefinancierd en getraind door de NAVO, en ze verloren van een cateraar en een losse groep ingehuurde krachten. Dat ga je niet winnen. Je enige optie is lange afstandswapens, raketten, vliegtuigen, noem maar op. Maar daar heeft de NAVO geen voordeel in ten opzichte van Rusland. Op zijn zachtst gezegd.

Het enige dat in uw voordeel is, is dat Rusland u niet wil vernietigen. Ze willen in vrede leven en handel met u drijven. Hetzelfde geldt voor China. De NAVO staat gelijk aan unipolair. Maar de wereld is opgeschoven naar multipolair. Ergo, de NAVO is achterhaald. Oekraïne zal zijn “verloren” gebieden nooit heroveren, en Zelensky zal verhuizen naar een of ander landgoed in Italië of Florida, om nooit meer iets van te horen, tenzij misschien in zijn overlijdensbericht. De dood van ongeveer 300.000 landgenoten zal hij op zijn geweten hebben.

  Civilisatie & dollar gaan eindigen

Maar ook op dat van alle “leiders” die hun tweedehands wapenarsenaal naar Kiev hebben gestuurd. Zij zijn net zo goed verantwoordelijk voor al die doden. De wereld is de afgelopen jaren sterk veranderd, en onwetendheid is geen excuus als je een “leider” bent, of een “Joe Biden”. Zelfs niet als je “slechts” een kiezer of lezer bent. Die doden zullen op uw hoofd staan als u St. Petrus aan de poort gaat opzoeken.

PS: Wees niet verbaasd als “Joe Biden” toch Amerikaanse laarzen op de grond stuurt. Geen enkele hegemoon heeft ooit lichtvaardig zijn macht opgegeven. Dat deel van de weg is aan jullie, VS en EU kiezers. Misschien moet u de straten vullen zoals u nog nooit heeft gezien. De rest, de meerderheid van de wereld, zal afwachten of u dat doet of niet. Ze zijn voorbereid op een van de twee opties.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vernietigd, verslagen en getekend: Wagner verpulvert Oekraïense hoop (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland en China versus de verenigde Staten – Revenge of the nerds Part Deux
Volgend artikelChemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. In deze geen vlees noch vis.
  Toegeven van hun eigen falen is een illusie.
  Zie het somber in voor het westen,
  bakzeil halen zie ik niet gebeuren…dus escalatie

  • We gaan door met deze criminele overheid, totdat wij ons zelf helemaal hebben vernietigd.
   Met A-bom? Dan is het klaar!
   Zonder? Dan gaan de islamisten het hier overnemen!
   Maar klaar zijn we, doodsimpel omdat de ziel uit de mensen is gehaald.
   Zonder bezieling geen overwinning.
   Sorry maar ik zie het niet anders.

   • Niet opgeven, dat is psychologische oorlogvoering die ze doen, ons laten denken dat we loosers zijn omdat juist wij, jij en ik en iedereen die hier komt de sterkste van Nederland zijn door niet te conformeren. Van ons zijn ze bang. Wij zijn hun obstakel. Houd moed en blijf geloven en volhouden dat jou ruggengraat hier te zijn er toe doet. Wat jij voelt en ervaart doet er toe. Jou weigering te conformeren doet ertoe. Jij maakt ons samen sterk. Houd moed,want moed verzet bergen.

    • Dankjewel.
     Ik begrijp het hoe en waarom van deze tijd.
     Maar ik houd moeite met de blindheid en doofheid van velen.
     Ghandi heeft een heel continent veranderd, wat zeg ik? de wereld.
     Maar ik ben Ghandi niet.

     • Nee je bent ghandi niet. Onze engelen vragen dat ook niet, alleen dat jij jij bent en in je kracht gaat staan. Dat is meer dan je maar kunt bedenken, weten dat jje van goddelijke afkomst bent en dat een leger aan engelen zich achter jou heeft geschaard. Je ziet het niet en voelt het misschien niet. Maar er word met je gestreden in volle glorie van gods licht. Want jij en ik en allen die hier komen en frontnieuws zijn belangrijk om het goddelijke licht hier brandende te houden.
      Dat is al wat de engelen vragen om jou kaarsje brandende te houden.
      Zoals Moeder theresa zou mooi zei,” kom wees mijn licht zodat ik mij aan jou kan warmen”.

    • ….met hoeveel zijn we Greet ? 3 a 4 in Belgie, 7 in Holland ? Karikaturaal gesteld uiteraard maar zo is het , 99% is nu overtuigd dat ‘moeder Rusland’ en haar Poetin, duivels zijn, msm indoctrinatie heeft weeral positief resultaat , net zoals tijdens de ‘pandemie’ trouwens, waar bijna 99% onnozelaars zich lieten vaxxineren…IDIOTEN !

     • Zelfs al was ik nog alleen, dan was het genoeg.
      Al is je geloof zo groot als een mosterdzaadje en zeg je tegen de berg verga, dan zal de berg vergaan.
      Ik weet gewoon dat wij overleven en winnen en dat zij de verliezers zijn. Niet van vandaag op morgen,maar overmorgen, bij wijze van.
      Houd moed als onze Schepper met ons is wie zal dan tegen ons zijn.
      Voor onze Schepper is deze strijd al gestreden en beslist. Jij en ik doen ertoe.🥰

 2. EN DAN… gaan die Rutte en Ollongren fans het ineens zelf merken… geen meer hippe koffietentjes meer en geen gesubsidieerde Tesla en lekker vanaf de laptop uurtjes declareren aan overheidsinstellingen of de NPO… nee, dat wordt een veldtocht te voet door de sneeuw, met als je geluk hebt smeltwater uit de beek en alles zonder vergoeding voor dezelfde meesters… de hand die jullie voedde waar jullie zo blij mee waren.
  We hoeven geeneens de straat op te gaan… het kartel-systeem kan zo’n veldtocht niet aan…

  • Beste emile,
   Zodra de echte shit gaat losbarsten zullen de ons bekende oorloghitsers het als eerste weten en dan ook reeds ver weg zijn naar veilige oorden voordat wij merken dat de shit eraan komt.
   Als voorbeeld; De oranjes tezamen met de toenmalige regering ( inclusief het goud van de staat )
   vanaf de andere kant maar via radio oranje het ‘ Wilhelmus ‘ draaien en zeggen; ” hou vol Nederlanders en verzet u tegen den boze vijand”.
   Toen de shit eenmaal over was, en de hele bups weer terug kwam, stonden massa’s nederlanders te juichen en te zwaaien met vlaggetjes,
   ” leve de koningin ”
   Gewoon een stukje geschiedenis.
   ( doorgaans is deze gedoemd zich te herhalen)

 3. Ik ben niet bekend met nederlandse achtergrond van de koning.maar met beetje uitzoeken en hulp van mijn engelen begin ik te begrijpen waar bij victoria nuland aka joodse nudelman haar haat ligt naar nederland en waarom wij in een tijdsloep zitten die nederland kapot wil maken. Blijkbaar loopt er nogal veel russisch tsarenbloed door het koningshuis via willem de ll. Nu begrijp ik de tijdslussen en hun connectie in elkaar.
  Victoria Nuland is wel het sleutelfiguur hier wederom. Ook martin armstrong heeft vandaag weer op zijn blog aangegeven hoe hatelijk en venijnig deze vrouw is.
  Zoals ik begrijp zit zij in de tijdslus met haar bloedlijn bij het vermoorde van het tsaren gezin in rusland. De enorme haat in haar bloedlijn heeft heel veel invloedrijke connecties gemaakt.
  In het mijne zit een wrijving met khazaarse klotetjoden. Vandaar mijn venijn naar haar toe.
  Ze staat voor de vernietiging van welvaart, veiligheid en de samenwerkende kracht, maar Rusland en Nederland zit aan deze miserie van tijdslussen vast via de oranjes. Begin nu steeds meer te begrijpen waarom rutte de verrader moet zijn, zoals willem van oranje werd verraden. Zo is rutte de verrader van koning willem alexander. Dus rutte moet van een joodse bloedlijn zijn. Om Nuland aka nudelman te versterken.
  Nu is het een joodse khazeren bloedlijn enfin was het eigenlijk altijd al bij alle oorlogen.

  Joden die rusland kapot maken. Daar gaat het hier om, joden die het koningshuis willen slopen.
  Omdat er russisch bloed doorstroomt en van joden mag er nooit Russisch bloed heersen. Vanwaar die haat weet ik niet maar ik zag dat het al duizenden jaren terug gaat tot in Egypte. Blijkbaar zijn de joden Egyptenaren en de echte joden wonen in Jemen en iretrea en Afghanistan, Turkije etc en een gedeelte in rusland. Er zijn veel moslims origineel van joodse afkomst van abraham.
  Er is een ongekende haat al zeker 1500 jaar lang van joden naar wat vroeger russen waren.
  Er is een geheime oorlog aan de gang ook al zeker zolang. Families die deze hetze tegen russen en al wie met Rusland te maken heeft kapot wil maken.
  Ze zijn systematisch alles wat met onze voorouders te maken heeft aan het vernietigen. Incluis vaticaanstad Die willen ze nog het liefst in brand steken .
  Er is een hele donkere kant aan victoria nudelman die te maken heeft met een strijd die ook in de bijbel beschreven is aan engelen die vechten in de hemelen.
  Die vrouw is de personificatie van het kwaad der aarde . Die doet aan occulte dingen dat is duidelijk.
  Maar wat ze niet kan is de Z pinch connecties in onze tijdlussen voorkomen. De geschiedenis wissen. Als puntje bij paaltje komt zal Rusland de adem inhouden voor nederland als de koning diep buigt of dat vraagt vanwege zijn Russische bloedlijnen in de tsaren familie. Dat zou onze redding kunnen zijn in de toekomst.
  Want rusland is met ons verbonden in bloedvergieten en verdriet en verlies, hun verdriet is ons verdriet .
  Of we dit nu graag willen of niet, zo zitten de tijdslussen in elkaar.
  Alles maar dan ook alles begint in elkaar te storten, alle tijdslijnlussen komen overelkaar te liggen en het is aan ons,of we de hologrammen waaruit deze bestaat gaan vullen met overwinning of wederom verdriet en verlies. De cyclussen van martin armstrong zijn tijdslussen die rond spinnen en door overeenkomsten in elkaar draaien in bepaalde ervaringen. Nu schuift alles over elkaar wat z pinches of sparks veroorzaakt. Een spark is een kinetische energieloop met een holografische geheugen. Het geheugenveld of hologram komt tot leven in onze tijdslus en heeft dus een soort matrix een herinnering draagveld aan gebeurtenissen die nu in onze lus gaan liggen als een matrix of loadpunt. Het vormt een actief geheugenveld dat bestaat uit voedende opgeslagen energievelden. De kracht, de bron die de spark is zorgt ervoor dat dingen herbeleeft kunnen worden in een nieuw jasje. Een nieuwe godcel omarmt alle andere tijdslussen godcellen, geheugenvelden.
  Wat wij hier doen is tegengas geven en zorgen dat wij de energie oppikken waar willem van oranje mee vocht.
  En ja wij winnen uiteindelijk , zo gaat dat gewoon. En dan sluit de tijdslijn zich weer over paar jaar en komt de eerste 40 jaar niet meer terug .

  Zo moeilijk uit te leggen,maar ik wil iedereen hier vragen door te gaan met tegengas geven, het helpt echt, geen onderwerping. Onze ruggengraat recht houden en klaas schwaab en nudelman , soros , biden en gespuis zien voor wat ze zijn , intruders……vernietigers , zo ook rutte en zijn gespuis. Er is niets goeds aan hun dominante houding en intense haat naar ons en hun drang naar macht. Ze proberen ons te vertellen dat wij fout zijn, psychologische oorlogsvoering heet dat. Maar zij zijn de verraders en slangen aan het hof……….hun energie blijft uitmoorden en uitroeien en het moet stoppen bij ons. Door nooit te conformeren. Ons energieveld is nodig in de tijdslus als obstakel. Het is onze tegenwerkende energie die versterkt word door het geheugenveld van het verleden en kracht bij zal zetten de verraders te dwarsbomen in hun zieke spel ons te willen onderwerpen aan hun zieke gedachten.
  Het is onze overwinningsovertuiging die alles zal beëindigen uiteindelijk , wij impregneren de tijdsloep met onze energie als winnaars. Zo is het ook voorzien voor ons , zoals Pim Fortuin voor ons moest sterven om de tijdsloepen over elkaar te schuiven in ons voordeel. Niets is voor niets.

  • Beste Greet,
   “je schrijft ” Blijkbaar loopt er nogal veel russisch tsarenbloed door het koningshuis via willem de ll. ”

   Naar alle waarschijnlijkheid niet.
   Toen Russische onderzoekers de dna restanten van de tsaar wilden vergelijken met bloedverwanten hebben ze het Britse koningshuis alsook het Nederlandse koningshuis benaderd om het dna te verifiëren.
   De Britse koningin heeft dna afgestaan waaruit bleek dat zij bloedverwantschap had met de Russische tsaar.
   Van het Nederlandse koningshuis heeft zowel Juliana alsook Beatrix geweigerd dna af te staan.
   Waarom zou dat dan zijn?
   Als je goed in de geschiedenis duikt dan kom je erachter dat de leden van ons koningshuis geen Oranjes zijn.

   • Het zogenaamde stamboom van de zur Lippe B./von Amsberg/Zorregieta clan is niet meer dan kachelhout of brandhout.
    De zoon van de Zwijger was al kinderloos.

   • Ook Lilibits ega Philip, duke of Edinburgh (1921 – 2021) heeft DNA afgestaan.
    WA van Amsberg + Màxima Zorreguieta hebben gezamenlijke Duitse voorouders, die
    teruggaan tot de 18de eeuw; iets met de 13 bloedlijnen?

   • Hm… snap wat je wil zeggen. Het draait om willem van oranje die vocht als een leeuw voor het behoud van een goed leven in nederland, en er is wel zeker een bloedlijn naar de russische tsaar, maakt niet uit of die tsaar geen russenbloed heeft. Het draait om de bloedlijn die alles samen verbind. Het dna is nl een energiekoord. En willem alexander zit aan deze energiekoord vast, en ja duits ook, er zit meer pruisenbloed in de russen dan ze zelf ooit zullen beseffen .joden haten het en het moet kapot.
    Het is alsof joden die energiekoorden willen doorknippen.
    Ik kan die energiekoorden lezen, weet niet waarom ,dat kon ik al van kindsafaan. Ik houd 1 minuut je arm vast en weet alles van jou,je heden en verleden op alle fronten.
    Ook van een paard of koe of vliegtuig.
    Ik zag als klein kind in een bde hoe ons energiesysteem werkt, de laagjes, de niveaus ,maar nog meer de tijdslussen, want het zijn echt lussen die een soort pinecone vormen. Alsof het gehaakte lusjes zijn. Het vibreert in heel veel trillingen en lagen. Heel complex om simpel uit te leggen.
    Ik voel en zie de tijdslussen in elkaar schuiven en vraag aan mijn engelen wat er in zit en of ik mag zien en zij tonen mij de ingang. Onze moeder van al, zijnsheid directe aanwezigheid is de drager van al. Ik surf in haar en zij toont mij de waarheid zoals die in haar schoot rust, als tijdlussen een complex geheel en ik swirll in en uit de lussen en weet de connecties met elkaar. Altijd maar ook altijd is de moeder van al de waarheid.

    Zij toont mij de haat van de joden naar andere mensen, als tijdslussen , ik voel ze en word ze. Ik ben dan de jood, de haat , hun vernietigende drang en begrijp waarom ze het doen. Omdat ze zelf niet weten hoe ze de tijdslussen moeten uitschakelen, of hoe ze zich moeten weren tegen het kwade dat hen al duizende jaren opvreet, ze worden systematisch gehersenspoeld met hun rabbis die hun vertellen dat ze uitverkorene zijn en ze begrijpen niet dat dat een leugen is. Wij moeten hen stoppen,ons geloof in God en Jezus moet hen stoppen. Vergeet niet dat de joden Jezus hebben gedood omdat ze zo een ongekende haat naar ons hebben.
    God gaf zijn oogappel en de joden doden hem. Dus zijn de joden geen geliefd volk, ook nooit geweest ,zijn allemaal leugens. Maar hun gehersenspoeld zijn weerhoud hun van ontwikkelen in gods liefde.
    Ze proberen steeds al die andere mensen waarvan hen verteld word dat zij gentiles zijn uit te moorden want. ZIJ ZIJN DE UITVERKORENE. En het dringt geen seconden tot hen door dat ze een sekte zijn geworden. Wij moeten uitgeroeid worden want zo wil god het word hen al duizenden jaren verteld daarom zijn de moslims ook joden zij verkondigen dezelfde onzin. Zien ook niet in dat er sektes zijn ontstaan in hun vertakking.
    De moeder van al toont mij daar waar geen enkele vrouw aanbeden mag worden daar is geen God geen engele,maar de macht van mannen die vrouwen haten.
    En zij maken dan weer een sekte. Dat is waarom katholieken die in moeder Maria geloven zo een groot energieveld op aarde weten vast te houden,zonder het te beseffen. Daar houd de moeder van al van. Tenslotte is de schoot waaruit wij voortkomen een moederschoot. Alles komt voort uit de moederschoot ook onze vader schepper in de hemel en ook Jezus.
    En dat is waarom ik kan zien waarom rutte en die blaaskaak de jonge het nauwelijks tot niet zullen overleven . Ik zag hun tijdslussen de hologrammen erin. En rutte ligt niet verweg omdat ik twee weken terug het heengaan van tina Anne Mae turner zag in een hologram, zo word het getoond aan mij, duurt enkele seconden en een week later lieten ze de hologram van rutte zien dat hij flinke rake klappen krijgt. Ik wist ook niet waarom ik het toen weer terug zag. Omdat het in april 2020 al was getoond aan mij wat er te gebeuren stond. Nu 3 jaar later opent zich het hologram van tina en van Rutte.
    De eerste keer ik het openlijk liet weten was in april 2020 op youtube bij jenssen.
    Daar had ik de leeftijd 83 bij gezegd van Tina Turner of Anne Mae Bullock zoals de engelen het communiceerden. Moest nog uitzoeken wie dat was🙈. En dacht dan hebben we nog jaren te gaan. In mijn hart wilde ik niet dat Tina Turner weg ging van ons. Ben echte levens fan van haar.

    Maar goed dat was de que voor mij. Ik kan niets veranderen aan de beelden, Anne Mae Bullock is dood en de miserie gaat beginnen, juni word de aftrap wereldwijd van onrust op velerlij gebied banken en vooral prikschade . Juni is het begin van alles eigenlijk. Je zult voelen dat de energie verandert , meer levendig ,meer drukker. Maar negatief voor velen.
    Behalve wij die wakker zijn voor osn is het beetje aankijken hoe mensen wakker worden en hun rare reacties daarop. Maarja wij weten alles al jaren van David Ick zei weten nog van niets, juni zal ze wakker beginnen maken.

  • Greet mei 25, 2023 at 15:36

   Mooi Greet ik heb een paar link voor je, misschien heb je je die wel eens bezocht of niet, andere reguurder moet wel over een ruim denkkader bezitten om het niet af te doen als onzin, herinner er wordt zöveel verborgen gehouden.

   https://robscholtemuseum.nl/marianne-stelling-mark-rutte-en-zijn-geavanceerde-technologische-vermogens-ciwfnl-klonen-dat-wil-niemand/

   https://www.niburu.co/lezersbrieven/15709-mark-rutte-en-zijn-geavanceerde-technologische-vermogens

   veel leesplezier.

   • Ik heb het gelezen. Heel interessant.
    Ik snap haar invoel vermogens. En vaak denk ik ook er zijn aliens onder ons gemingeld.
    Vooral narcisten komen van een andere planeet denk ik dan. Die zijn hier geïncarneerd en begrijpen er geen bal van. Die willen continu een machtsovername doen of het nu een wereldleider is of in het klein een man die zijn vrouw en kinderen moet beheersen met kwaad of een moeder die haar kinderen terroriseert als narcist een pedo die een kindje overheerst. Het is en blijft narcisme en ik weet dat het ingeboren is. Geen psycholoog kan dat rechtbreien voor mij. Gewoon omdat ik zie dat een persoon gewoon slecht geboren is in het veld van narcisme die als een energielus zich verbind in onze navelstreng het dna. Een energiekoord dat zij aliens infiltreren en in beslag nemen. Dat is ook de ware strijd van de engelen op een ander niveau continu die indringers afweren uit onze tijdslussen.

    Toen ik onze Schepper ontmoete was ik in awe , zijn uiterlijk grijs gemêleerd lang haar golvend in dansend grijze witte golven , zijn lichaam als dat van een topatleet uit de Romeinse tijd met sandalen aan. In zijn rechterhand hield hij een staf vast en ik was zo dom om die staf aan te raken, de moment ik dat deed stoven er drie grote engelen op mij af. Was erg beangstigend. Begrijp ik was zo groot tot halverwege de kuiten van onze Schepper. Maar goed in een flits zag ik duizenden aardbollen voor hem uitgesorteerd in rijen onder elkaar en naast elkaar en achter elkaar en onze schepper wist precies wat waar gebeurde.
    Het was voorbestemd dat ik mocht aanraken want hij hield de engelen tegen. Die zijn verdorie fel en vurig. Toen keek ik omhoog in zijn ogen en ik zag hetzelfde vuur branden,schijnen. Geen kleur maar brandend vuur van verlangen als licht straalde uit zijn ogen. En ik verdween er was geen ik meer alleen maar een verlenging van zijn gloed uit zijn ogen. Ik Brande van verlangen overal intrinsieke meerwaarde aan te willen geven in liefde vreude en gewilligheid. DE ENIGE DRIE EENHEID DIE BESTAAT
    LIEFDE
    VREUGDE
    GEWILLIGHEID.

    Ik maak weer een sprong voorwaarts nu.
    Ik behoor tot de stam van abraham en jezus is mijn que.
    Joden denk ik behoren tot een andere Schepper en hebben geen afginiteit met ons die in jezus geloven omdat het hun stam niet is.
    Het is ook waarom katholieken van de stam van Jezus zijn en niet van aliens. Niet van Joden. Wel van abraham. Die heb ik gezien in onze hemel waar wij vandaan komen.
    Niettemin zijn er joden die ook van de Jezus stam zijn en moslims. Niet alles over één kam scheren zeggen de engelen dan.

    Ze heeft gelijk Marianne dat er veel is waar wij niets van weten dat hier incarneert in onze tijdsloepen.maar dat doen ze al duizenden jaren.
    Begrijp goed de vloed die heeft ontstaan van noah was veroorzaakt door aliens.
    Alles wat in het oude testament staat gaat over volken die zich op aarde hebben geïnstalleerd vanuit een andere planeet.

    Er is een moeder van al.
    Gewaarzijn = draagkracht
    Bouwsteentjes = materie
    Geluid= energie
    En de moeder van al als gewaarzijnsveld van bouwsteentjes en geluid brengt deze samen wat resulteert in = creatiedrang.
    De moment gewaarzijn (moeder als gewaarzijn) als geluid bewoog was er energie bewust te willen sturen.
    De moment gewaarzijn als geluid door bouwsteentjes die sluimerden bewoog was er creatiedrang, hence de moeder van al die ontstond als creatiedrang die sturing wilde geven aan bouwsteentjes in het rekbare oneindige ….
    En voor alles was was er gewaarzijn gewaar van het oneindige als geluid in bouwsteentjes en onze eerste waker ontstond. Waker over alles, een energie waker die de moeder van al liet ontstaan omdat ze zag haar oneindigheid te willen creeren en deze creatie veilig te stellen voor eens en voor altijd. Zichzelf te willen beschermen riep dus een waker op. De originele energiebron.

    In één beweging de moeder gewaarzijn was bewegend als bouwsteentjes gewaar van energie die sturend was bewoog de moeder zich als tweede waker en heerser en verdeler van de bouwsteentjes . De Creatiedrang van haar te beschermen voor altijd en eeuwig uit liefde. Haar bezielende energie die daaruit ontstond was wat alles in beweging bracht. Een waker die de energiebron bewaakt en voed en een waker die heerst over te bezielende bouwsteentjes. Altijd is de moeder van al veilig bewegend als gewaarzijnsveld in energie en bouwsteentjes.

    In één beweging net voor het ontstaan van de wakers zag de moeder van al alles wat ooit was en zal zijn en haar oneindige beweging te willen creeren en schermde het af met twee wakers maar net daarvoor door die intrinsieke inherente drang alles te willen beschermen ontstond de eerste Godcel waar alles als oneindig in beweegt als alles in alles. Twee wakers bij elkaar gehouden door die éne. Ying yang samengevoegd door de originele moeder van al alvoor zijn versnipperd werd in vele.
    Daarom zit om alle tijdslussen een originele kopie van de moeder van al als bron als voeder. En iedere tijdlus heeft weer een waker die als een spinning energie beweegt in die godcel en de energie uit de wanden van de originele kopie oproept en convergeert naar alles wat deze als godcel beheert. Bezielde energie van de moeder van al in creatie.
    Oftewel een imprint van intentie- wens.

    Ieder mens dt geboren word komt via een baarmoeder een godcel dus. Alles maar dan ook alles beweegt in een godcel die wij met het oog niet zien, onze tijdlus. Ik kn de werking zien en sommige mensen met een bde vertellen over een ronde vorm die ze om zich heen voelen en woesj door een vortexveld worden ze vooruit gestuwd naar een licht. Zoals een baarmoeder een navelstreng heeft zo heeft onze godcel waarin ons holografische energetische lichaam leeft een gecodeerde dnastreng waardoor we suisen naar onze verbinding toe. Als een klok uit een klok uit een klok……

    Wij zijn door onze parels die de moeder van al na “het ontstaan van energie en bouwsteentjes “samen gebundeld . De moeder werd een brandende vortex die als geluid en bouwsteentjes een bezielende haard vormde waaruit wij geboren zijn.
    Kleine engeltjes bewegen boven die lava bron van liquide kristallen en zingen ze in bestaan. Kleine fonkelende bezielde kristalletjes worden dan opgevangen en via een grote gouden raat waarin kristallen bloemen liggen opgevangen en er word een dna code in geïmpregneerd ,in gezongen dus. Met blijdschap vreugde in liefde en gewilligheid.
    Wij zijn dansende liefde ontstaan uit het bruisende hart van de moeder van al.
    En wij rusten in een soort bloemenraat, daar komen we uiteindelijk terrecht bij wederom twee wakers. Een energie waker die waakt over onze uit te besteden energie en een engel waker die waakt over onze bezielende bouwsteentjes aka bezielende creatiedrang.
    Alles ligt gebed in bloemblad formaties als geheugenhologram.
    Ook onze kristal die wij origineel zijn, deze ligt in de kern van de bloem als kristalnin een liquide kristallen vloeisel omhuld in gouden bladeren. Prachtig om te zien.
    Het is een heel netwerk aan soort lotus bloemen en bladeren.ankers van wie we zijn en waar we thuishoren.
    En vandaar worden we bezield met een bestaan door onze engel van bezieling die ons lied zint zoals de kleine engelen ons in bestaan zongen uit het bruisende hart van de moeder van al met onze eigen dna code.

    Maar vandaar vertakken we weer en vertakken we weer en zo gebeurd het dat engelen vielen bij wijze van en ook een bezielde engel put met zijn kristal uit de liquide levensbron. Maar sommige verder van onze schepper af werden corrupt. En konden niet goed meer bij uit eigen energiebron putten en gingen stelen ui de bron van anderen, parasiteren dus zoals een narcist doet.
    En rutte is dus gecodeerd door slechte engelen te putten uit andermans bron zoals hitler en hele vele slechte mensen op aarde ooit bestaan hebben en er nog zijn.
    Zijn dnacode is vervuilt en weet niet beter dan te stelen van anderen omzichzelf in leven te houden. Zo doet trudeau dt ook en klaas schwaab. Ze kunnen nl niet meer putten uit hun eigen bron omdat hun engelen geen voorraad meer hebben dan alleen hun kristallen bestaan.
    Daarom is rutte gedoemd te mislukken omdat engelen in de hemel in het kristallen netwerk tussen onze raten ons energienetwerk de connecties verwijdert, wat onze schepper veel verdriet doet. Want beter was dat zij door goede daden kunnen putten uit de originele bron zelve. Immers heeft de moeder van al ieder wezen op aarde of waar dn ook voorzien van een kopie godcel van de EERSTE originele bron. De moeder zelve als energie haard. Zij had alles immers al voorzien ook hoe een verdwaald deeltje terug kan naar haar schoot in liefde gewilligheid en vreugde.

    Daarom zijn wij zo belangrijk. Om de gezonde dna strengen intact te houden op aarde als waarheid uit de bron de moeder van al en niet als wandelende gehersenspoelde moslims joden indiers etc,en al die sektes ……maar als zuivere lijnen van onze schepper met zuiver dna.
    De engelen vechten voor jou en mij. Daar bewustzijn is , is de moeder sterker aanwezig.
    En nee geen gebulshit over een verkoren volk maar gewoon ,je bent hier om te ontwaken en te zien wat je echt bent.
    LIEFDE
    GEWILLIGHEID
    EN VREUGDE
    TE ZIJN EEN CREATIEDRANG VAN DE MOEDER VAN AL
    EEN INTENTIE WENS, GEWILLIG VREUGDE EN LIEFDE TE VERSPREIDEN TOT IN HET REKBARE ONEINDIGE
    GIJ ZIJT DAT👏

    Allee moeilijk om uit te leggen zo kort mogelijk.

    • Onze Schepper vader in de hemel is de waker over ons vlees en bloed en waker over onze energie en bezieling. Heeft vele engelen wakers die waken over ons aardse goed. Hij heeft ons gemaakt zoals we nu zijn. zo ook Jezus is een waker geboren uit de moeder van al en de schepper in de hemel. Daarom is zijn moeder maria net zo heilig🥰

 4. Kom op besten…rondje lopen op een plein…een veldje…een rondje kerk..door een weffertje gestuurd kutje?..sorry heet nu een zogenaamd iek niet weet? patient(e) ?dreadlockjes,trommeltjes,wookkiemusics en gaan ….gaan man, yeah. mega//chill/ en vooral yooooooohhhh. je weeeet wel mannnnn?
  met respect voor menig reaguurders/mede reageerders…combats in arms…zeg het maar…wie wat WAAR EN WANNEER

 5. Natuurlijk moet er weer een negatief beeld gecreeerd worden maar feit is wel dat de Wagner groep erg doeltreffend is. Laten we eerlijk zijn…een oorlog win je niet met koorknapen en prevelende monniken maar met tactiek en geweld. Helaas blijft de hersenloze massa stil en laat een klein groepje machtswellustellingen ongestoord onze toekomst en geluk kapot maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in