Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Het WEF-gecontroleerde Trudeau-regime heeft ziekenhuizen in Canada goedgekeurd om te beginnen met het euthanaseren van patiënten die lijden aan ‘long COVID’ – een mysterieuze ziekte die volgens velen wordt veroorzaakt door de mRNA-vaccinaties zelf.

Tracey Thompson, 55 uit Toronto, is de eerste burger die gebruik maakt van de radicale nieuwe regeling en heeft gevraagd om door de staat te worden gedood omdat ze zich voortdurend uitgeput voelt en geen baan kan krijgen.

DailyMail meldt:

Mevrouw Thompson wil haar leven beëindigen via het Canadese programma voor begeleid sterven, dat algemeen wordt beschouwd als een van de meest vergaande ter wereld.

“Mijn levenskwaliteit met deze ziekte is bijna onbestaande, het is geen goed leven”, vertelde ze DailyMail.com. Ik doe helemaal niets. Het is pijnlijk saai. Het is enorm isolerend.

In Canada kan iedereen met een ongeneeslijke medische aandoening een aanvraag indienen om te sterven, zelfs als de ziekte zelf niet terminaal is, zoals long Covid.

Thompson liep Covid-19 op in maart 2020 en kreeg, net als miljoenen andere patiënten, keelpijn en verloor haar gevoel voor smaak en reuk.

Maar pas maanden later begon haar helse beproeving pas echt. In plaats van beter te worden zoals bij de meesten na een paar weken, ging haar gezondheid langzaam achteruit.

In mei van dat jaar had ze nog steeds moeite om te denken, te ademen of zich lichamelijk in te spannen en ging ze naar de eerste hulp, waar artsen tests uitvoerden.

“Op dat moment wisten ze niet eens wat long Covid was – niemand wist dat,” zei mevrouw Thompson.

Toen de artsen niets definitiefs konden vinden, stuurden ze haar naar huis. Thompson voelde zich ‘afgewezen’ en voegde eraan toe dat ze het ‘moeilijk vond om serieus genomen te worden’.

In de herfst lag ze weer in het ziekenhuis nadat ze 36 uur lang pijn op de borst had gehad en moeite had gehad om adem te halen. Na maanden van tests en dokters- en ziekenhuisbezoeken kreeg ze in 2021 eindelijk de diagnose long covid.

Aanvankelijk kon ze leven van haar spaargeld, maar haar financiën begonnen te slinken omdat ze geen actief inkomen had en moest betalen voor huisvesting, eten en medische behandelingen.

Nu, zonder werk of energie om veel te doen, vertelde mevrouw Thompson aan DailyMail.com dat elke dag ‘pijnlijk saai’ is.

  JoJo, "gevaccineerde" zilverrug gorilla in Chicago's Brookfield Zoo, is nu "plotseling gestorven" - de tweede gevaccineerde gorilla die de laatste 3 maanden in gevangenschap gestorven is

De meeste dagen zien er hetzelfde uit: ze wordt wakker, neemt verschillende medicijnen, drinkt een maaltijdvervangende shake en gaat naar het toilet.

Genoeg energie verzamelen om naar het toilet te gaan is het ‘grootste deel van mijn dag.’

Daarna gaat ze weer in bed liggen en wacht tot het tijd is om te eten. Mevrouw Thompson was ooit een professionele kok die van koken en eten hield, maar nu is ze ‘allergisch voor alles’ en het voedsel dat ze kan eten is beperkt. De meeste dagen kookt ze ongekruide kip en groenten.

Daarna neemt ze nog meer medicijnen, waaronder een pil om te gaan slapen. Dan word ik wakker en doe ik alles weer opnieuw.

Mevrouw Thompson heeft geen familie en zegt dat ze de meeste van haar vrienden is kwijtgeraakt door haar ziekte. Ze moest ook haar hond weggeven omdat ze niet meer goed voor haar kon zorgen.

Ze woont soms virtuele sessies van ong Covid steungroepen bij en scrollt op Twitter om mensen in vergelijkbare situaties te vinden omdat ‘daar mensen zijn.’

Op een goede dag, zei mevrouw Thompson, kan ze soms een tijdje rechtop in haar stoel achter de computer zitten en twee keer per maand loopt ze een blokje om.

Ze vertelde DailyMail.com: ‘Mijn kwaliteit van leven met deze ziekte is bijna niet bestaand. Er is een echte afwezigheid van leven. Het is geen goed leven.’

In december 2022 diende ze een aanvraag in bij Canada’s Medical Assistance in Dying, een programma dat mensen toestaat hun leven te beëindigen als ze een ongeneeslijke ziekte hebben.

Mevrouw Thompson vertelde CTV News Toronto in juli 2022 dat haar beslissing vooral ‘een financiële overweging’ was vanwege haar gespannen omstandigheden.

Hoewel ze een aanvraag heeft ingediend voor het programma, vertelde ze deze website dat ze wettelijk gezien geen verdere details kon bespreken over de status van haar MAiD-aanvraag.

Toen het in juni 2016 werd aangenomen, kwamen alleen mensen met een terminale ziekte waarvan de natuurlijke dood redelijkerwijs te verwachten was – bekend als Track One patiënten – in aanmerking om een MAiD-aanvraag in te dienen.

Maar in maart 2021 werd de wetgeving bijgewerkt om Spoor Twee patiënten te creëren. Deze worden gedefinieerd als mensen die lijden aan een ‘ondraaglijke’ en ‘onomkeerbare’ ziekte of handicap die niet in de buurt van een natuurlijke dood mogen zijn.

  De VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJ

Vorig jaar bleek uit gegevens dat 13.241 mensen MAiD kozen om te sterven, een stijging van 31 procent ten opzichte van 2021. Dit was goed voor één op de 20 totale sterfgevallen in het land.

Het controversiële beleid, waarvan sommigen zich zorgen maken dat mensen zichzelf uit wanhoop zullen doden, werd in december 2022 verder bijgewerkt, zodat mensen die MAiD willen gebruiken om hun leven te beëindigen uitsluitend als gevolg van een psychische aandoening, in maart 2024 in aanmerking zullen komen.

Om in aanmerking te komen voor MAiD, moeten mensen aan alle criteria voldoen: in aanmerking komen voor gezondheidsdiensten die door de overheid worden gefinancierd; minstens 18 jaar oud zijn en mentaal competent worden geacht; een onherstelbare medische aandoening hebben – een aandoening die onomkeerbaar is, in een vergevorderd stadium verkeert en ondraaglijk fysiek of mentaal lijden veroorzaakt – een vrijwillig verzoek indienen om te sterven; en geïnformeerde toestemming geven om medische hulp te ontvangen om je leven te beëindigen.

Er zijn twee methoden die MAiD gebruikt om iemands leven te beëindigen. Bij de eerste dient een arts of nurse practitioner een medicijn toe dat de dood veroorzaakt. Bij de tweede methode schrijft een arts of nurse practitioner een medicijn voor dat de patiënt zelf inneemt.

Medicijnen die gebruikt worden bij MAiD sterfgevallen zijn vaak medicijnen die zorgverleners al voor andere doeleinden gebruiken, maar in veel lagere doseringen, zoals pijnbestrijding, verdoving en misselijkheid.

Sinds haar eerste Covid-diagnose heeft mevrouw Thompson de diagnose myalgische encefalomyelitis, of chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CFS), posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (PoTS) en mastcelactiveringssyndroom (MCAS) gekregen.

ME/cvs is een gecompliceerde aandoening waar veel artsen sceptisch over blijven, gezien de dubbelzinnige definitie, de moeilijkheid om een diagnose te stellen, de onbekende oorzaak en de gelijkenis met andere aandoeningen of bijwerkingen van andere aandoeningen. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat de ziekte niet bestaat.

Patiënten met het chronisch vermoeidheidssyndroom worden gediagnosticeerd nadat ze zes maanden lang lijden aan ernstige uitputting die niet verbetert door rust. Lijders zeggen dat ze zo moe zijn dat ze dagenlang aan huis gebonden zijn na het uitvoeren van zelfs de eenvoudigste taken.

Er bestaat geen genezing voor de aandoening.

Ze is ook gediagnosticeerd met POTS, een aandoening waarbij de hartslag zeer snel stijgt na het opstaan uit een zittende of liggende positie. Bij POTS kan het lichaam het bloed niet op een gezond tempo laten stromen en de bloeddruk niet stabiel houden.

  V.K. laboratorium vindt grafeen in C19 vaccins

De aandoening kan licht in het hoofd, duizeligheid, hersenmist, vermoeidheid en pijn op de borst veroorzaken. De precieze oorzaak van POTS is niet bekend, maar mensen die recent een virale ziekte hebben gehad, lopen een hoger risico om het syndroom te ontwikkelen.

Daarnaast is ze gediagnosticeerd met MCAS, een aandoening waarbij iemand herhaaldelijk symptomen van anafylaxie, een ernstige allergische reactie, ervaart. De symptomen zijn netelroos, lage bloeddruk, zwelling en ademhalingsmoeilijkheden.

Ernstige anafylaxie kan dodelijk zijn.

Hoewel de symptomen lijken op een allergische reactie, wordt MCAS niet veroorzaakt door allergieën, hoewel behandeling voor allergieën – zoals antihistaminica en epinefrine nuttig kunnen zijn bij de behandeling van de aandoening wanneer de symptomen optreden.

Er bestaat ook geen genezing voor deze aandoening.

Long covid treft naar schatting tussen de negen en 20 miljoen Amerikanen, maar het is notoir moeilijk te diagnosticeren omdat de meeste klinische diagnostische tests normaal lijken en er in de begindagen van de pandemie nog niet veel over bekend was.

Hoewel miljoenen mensen melden dat ze aan de aandoening lijden, is long Covid moeilijk te diagnosticeren omdat de meeste diagnostische tests – zoals een urineonderzoek of röntgenfoto’s – normaal lijken.

Patiënten worden vaak afgewezen door artsen die denken dat het allemaal in hun hoofd zit of dat ze een andere aandoening hebben.

De aandoening bestaat uit een constellatie van symptomen die aanhouden nadat iemand is hersteld van de eerste Covid-infectie, waaronder aanhoudende vermoeidheid en hersenmist.

Uit een onderzoek dat in september werd gepubliceerd, bleek echter dat bloedtesten van mensen die melden lang aan Covid te lijden, duidelijke biologische verschillen vertonen met mensen die de aandoening niet hebben.

Het onderzoek suggereerde dat bloedtesten nuttig zouden kunnen zijn bij het identificeren van mogelijke behandelingen voor de symptomen, wat hoop geeft aan mensen die melden met de aandoening te leven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinzeloten hebben een nieuw symptoom voor hun vaccinverwondingen verzonnen: “Long Covid na vaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?
Volgend artikelZelensky’s wereldwijde bedeltournee is een obsceen fiasco
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Laat gaan Bas, maar de gedragsverandering is er wel, ook bij mezelf. Goed eten, goed drinken, geen stress en bovenal de witte jassen mijden. Dat heeft de zogenaamde long COVID wel duidelijk gemaakt.

   Ren weg van de witte jassen. Ik had zelfs het hele circus uitgelachen als Ik niet was buitengesloten door mijn medemens en toen werd het minder, hugotje ook nog even deur voor deur en arm voor arm begon uit te kosten vond ik het wel mooi geweest.

   Hugotje moet ook voor de rechter, dit kan niet onbestraft blijven. En hij weet het! Die rat moet de maatschappij uit. Vucht is het beste wat hem kan overkomen. Het sentiment draait en dat is goed. We hebben een paar goeie officieren van justitie nodig. Dat is alles.

 1. Er lijkt iets anders aan de hand te zijn met die ‘long covid’. Want jaren geleden, meer dan 20 jaar geleden of zo, speelde die chronische vermoeidheid ook al. Heel veel mensen kregen plotseling deze ‘chronic fatigue syndrome’ waar geen verklaring voor was. Bij sommigen duurde dat wel een jaar. Daarna ging het onverklaarbaar ook weer voorbij. Je kan dan werkelijk niks, alsof er geen fut meer in je zit. Je wil wel, en je bent gemotiveerd om iets te doen, je wil bewegen en actief zijn, maar het lijkt alsof de aanvuring weg is. Je lichaam doet gewoon niet mee, en je kan alleen maar zitten en wachten. Een korte wandeling leidt tot uren uitrusten, terwijl je eigenlijk gewoon nog uren wilt wandelen. De stekker is uit het stopcontact, lijkt het wel, de batterij is leeg. In je hoofd wil je nog steeds actief zijn, je wil stofzuigen, je wil naar de winkel, je wil naar een tentoonstelling, dus aan motivatie ontbreekt het je niet. Maar het gereedschap staat stil, er is geen energie voor, en het doet niks meer, het komt gewoon niet in beweging. Het is super raar, en super onverklaarbaar, maar het is echt zo. Als je dit hebt, zit je gevangen in een hul waarvan de batterij nauwelijks oplaadt, en je zit constant te wachten tot die batterij weer vol is, wat hij nooit wordt, en hij is ook zo weer leeg. Net als de batterij in je rotte mobiel die steeds leeg loopt. Toen hoorde je jarenlang niks meer over die CFS, en nu speelt het weer een rol, maar nu in samenhang met die covid en die gifspuit. Er lijkt toch iets heel vreemds aan de hand te zijn.

  • Ik herken dit, ging met mijn probleem naar de huisarts en die zei, maar mevrouw je bent gezond, ik zie het aan je bloed! Ook testte hij op schildklierhormoon. Na jaren verder sukkelen en door de hel gaan kwam ik eindelijk terecht bij een goede hormoonarts. Die constateerde, te weinig van een bepaald schildklierhormoon T bij mij, direct na 1ste bloedafname.

   Een normale arts test slechts op 1 type T, alle gewone huisartsen testen standaard op hetzelfde type T, dus vinden ze de oorzaak niet en sturen ze je met een kluitje in het riet.

   Probleem nu gelukkig opgelost. 🙂

   Ik wist toen niet of ik CVS of wat anders had, maar ik denk dat CVS een verzamelnaam is indien de artsen het zelf niet meer weten.

   • Bezorgde burger december 16, 2023 Bij 13:13
    Vreemd toch? Je voelt je niet ziek of zo, maar je lichaam reageert gewoon niet meer op de impuls in je hoofd om actief te zijn. Die schildklier is wel een interessant punt. Ik meen dat straling gevolgen heeft op de schildklier. Geen idee wat er voor straling was 25 jaar geleden, maar wie weet wat voor rare experimenten er toen al niet uitgevoerd werden.

   • uitgepute bijnier maakt ook apathisch en oververmoeid
    komt dmv langdurig onder druk staan.
    b.v. door brievenbus terreur van de roofheren.

   • Joost Visser december 16, 2023 Bij 13:43
    Zou dat een jaar aanhouden, en op zo’n manier dat je je dus niet ziek of vermoeid voelt, maar je lichaam is gewoon niet in staat om te reageren op je hersenimpuls om naar de winkel te lopen en te genieten van de buitenlucht. Ik ben er nog steeds niet achter wtf het was, heb het wel proberen te knopen aan een zeer zware bronchitis die er daarvoor was, maar je voelt je niet “ziek” of “vermoeid” – je lichaam reageert gewoonweg niet meer. Je kan alleen maar zitten, en verder niks. Je voelt je niet “moe” of zo, je kan gewoon niks. Je wil echt actief zijn, en gaan joggen en zo, maar je lichaam doet het niet. Je wil opstaan van de bank, maar je lichaam doet gewoon niet mee… het is niet voor te stellen. Super bizar.

 2. Het lijkt op een burn out Immortal, ben overigens geen arts. Maar we leven ondertussen ook wel in vergiftigde maatschappij. Is het niet het voedsel dan is het wel die krankzinnige druk die we te verduren krijgen. Is het niet de televisie dan maken we elkaar het leven wel zuur.

  Ga op de tribune zitten en je lacht je kapot hoe ze aan het rennen en aan het draven zijn. Dat heeft longcovid mij gebracht. Ik zeg nu tegen alles fuck off, en geloof het of niet. Er gebeurt je niks. Het is alleen maar en vooral allemaal angst die ingeprogrammeerd is.

  Lach erom.

  • Gijp december 16, 2023 Bij 11:06
   Nee Gijp, dat is geen burn-out… het is iets heel vreemds. Je bent gewoon opgewekt, je hebt heel veel zin om dingen te doen, je was bezig je huis mooi te maken, je wil door de stad lopen, je wil naar een park rijden om daar een lange wandeling te maken, je hebt zin in nieuw werk, je wilt koken, je hebt gewoon heel veel enthousiasme voor alles wat het leven te bieden heeft, etc etc, en je bent niet depri of somber. Maar je kan het niet – je lichaam als gereedschap doet het gewoon niet. Je denkt, nu sta ik op, maar je lichaam geeft geen reactie. Je kan het gewoonweg niet, alsof je verlamd bent, maar je bent niet verlamd want je kan nog bewegen. Het is alleen zo dat de impuls van in beweging komen geen gehoor krijgt door het lichaam. Als je dan eindelijk in staat bent om op te staan en iets te doen, en je denkt dat dit goed gaat, dan ben je na 5 minuten totaal uitgeput en moet je weer zitten of liggen. Het is heel erg en je zit je af te vragen of dit ooit weer verdwijnt. Het is echt geen verzinsel. Kan zijn dat het met die schildklier te maken heeft, ik geloof dat straling gevolgen heeft voor de schildklier.

  • Gijp december 16, 2023 Bij 11:06
   p.s. verder ben ik het wel eens met je hoor! Grote grijns. Al dat neurotische gedoe…krabben en bijten. Het houdt niet op. En je wordt er zo zuur van, van al dat gezeik om je heen. Beter om maar ver weg te blijven van de zuurbekken. En zelf gewoon vriendelijk blijven glimlachen, doet wonderen.

 3. Beuk op mensen in met alles wat je hebt……drijf ze naar de rand………en geef ze dan de keuze tussen zelf springen of een zetje.

  Gore schoftentroep.

  • Inhetmeer december 16, 2023 Bij 11:20

   “Beuk op mensen in met alles wat je hebt……”

   Geef zelf het voorbeeld beste inhetmeer, ik heb nog een bot Herman den Blijker koksmes in de keukenla liggen.

   • Dat klinkt duur, maar desondanks toch bot???
    Je kan ook niks meer vertrouwen. Een slijpsteen van een paar tientjes doet wonderen. Ik heb het zelf geprobeerd. Met behulp van een paar YouTube filmpjes, dat dan weer wel

 4. Het is net als na de zomer het nieuwe schooljaar begint aan een universiteit, de nieuwe studenten stromen binnen en er heerst een lage energie van puberale onrust. Hetzelfde met de politiek wanneer ze steeds met nieuwe ideeën moeten komen die allemaal fout zijn. Je moet zelf bepalen wie je vrienden zijn, het zijn allemaal bedriegers en de rest is fatsoen.
  Ik werd zelf, achteraf gelukkig, van school gestuurd. Dezelfde mensen die er de aanleiding van waren zijn er nog, het klinkt stoer. Ze hebben allemaal weleens seks met elkaar gehad. Ze denken misschien wel dat ik er weer bij probeer te horen. Dus dat soort mensen spreek ik weleens, tot ze verrader worden. Een ervan vecht nu voor zijn leven, het was wel ‘iemand’ met motoren enz. en er wordt over geschreven op social media, misschien is het exploitatie. Zijn vrouw is weg.
  Ze kwam langs op straat met haar hond aan de lijn en die stopte, ze keek om zich heen en haalde haar poepzakje al tevoorschijn; de hond had diarree. Ik volgde niet hoe het verder ging.
  Ik heb oog gekregen voor hen die niet goed genoeg zijn. Ik kwam op mijn verjaardag toch even in de stad, 20 kilometer met de fiets. Vorig jaar was er toevallig iemand die ik nog kende die er met de Jehova’s Getuigen was. Ik begrijp dat. Ik maak geen afspraken en vier geen verjaardagen, want dan kunnen ze zich voorbereiden, waar ik wel rekening mee moet houden, het is een tweede natuur. De problemen gaan van generatie op generatie, qua ontwikkeling zijn de kinderen netter en leger. Fatsoen: hygiëne, controle.

 5. NIET ZEIKEN :Euthanasie is nog ALTIJD een VRIJE keuze en zo zou het altijd en overal MOETEN zijn ! Mensen worden sowieso veel te oud, dikwijls in leven gehouden door onze nu, dramatisch afbrokkelende, onbetaalbare, vooral westerse, verzorgingsstaten ! Stel je voor 8 miljard vretende en schijtende naar luxe strevende individuen die allemaal het recht hebben om gemiddeld 80 jaar te worden , dan hebben we 5 aardbollen nodig om dit in stand te houden !

 6. Longcovid???? Bestaat bronchitis, astma, longemfyseem niet meer? Volgens mij krijgen we in 2024 een nieuwe pandemie diarree “covid”. De eerste schijtlijsters zullen wel ondekt worden in China, hup met zijn alle in de rij voor een prik.

 7. als je de necrology canada volgt zie je, dat er heel veel mensen zachtjes inslapen. Recent zie ik dit ook in Belgische berichten. Ik vraag me af, hoeveel van die zachtjes ingeslapen mensen doodgespoten zijn. En tot overmaat van ironie, lees je in vele berichtjes van mensen gestorven van kanker :de familie dankt de oncoloog en wenst dat u geld overmaakt ter herinnering… mensen, bedanken jullie degenen die jullie dierbaren hebben laten doodgaan op 40, 50, 60 jaar, terwijl er zoveel therapieen zijn die kanker kunnen genezen, en zenden jullie dan ook nog geld voor de waardeloze foundations die hun bestaan danken aan het NIET gebruiken van genezende processen? waar zijn jullie mee bezig?
  Het lijkt me dat Canada ook veel gehandicapten aan het verliezen is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in