Algemene mobilisatie aangekondigd in Kiev.

In het Obolonsky district van Kiev werd de mobilisatie van burgers die in aanmerking komen voor militaire dienst aangekondigd – zelfs degenen die geen oproep hebben ontvangen, moeten op het plaatselijke militaire registratie- en aanmeldingsbureau verschijnen, bericht Hal Turner.

In het geval dat de inwoners van Kiev, die onder de mobilisatie vallen, niet aan deze eis voldoen, worden ze strafrechtelijk aansprakelijk gesteld.

De algemene mobilisatie werd ook aangekondigd in de regio Ivano-Frankivsk.

Hieronder ziet u een afbeelding van het huidige mobilisatiebevel (in de originele Oekraïense taal).

Hieronder ziet u een machinevertaling van Oekraïns naar het Nederlands:

Klik voor groot

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Creepy minidrone-aanval & MaxxPros branden prachtig in ZaporozhyeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het lot van Poetin wordt bepaald door het plan van Surovikin: "Ik zal de Oekraïners in de Dnjepr aan stukken snijden en wij zullen Kiev binnenvallen"
Vorig artikelHet Oekraïense tegenoffensief had geen schijn van kans – De NAVO faalde om dat uit te leggen
Volgend artikelCabalistische duikbootvaarders botsen met de werkelijkheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Ik zie ze al strompelen die oudjes, met hun artrose knietjes. Waarom gaan de goed-geboesterde deugmensjes in NL toch niet helpen daar? Je doet het toch voor een ander….

 2. En de rijkere globalisten en hoge midden klasse die zijn gevlucht?
  Ook de mensen van de kerk, politicus, de ouders van Zelensky op de eerste rij. Als deze mensen niet terug komen ook voor een corrupt land gepusht door de VS niet vechten.

 3. Laat ze ook dat schorum met hun uk te dure auto’s en wangedrag maar terughalen. Opsaute met dat enge volkje.

 4. Wagner trekt al naar Voronezj, waar de Belgorod groep zich bij hen aansluit. Vandaar naar Moskou?
  Als ook de Tsjetsjenen zich bij de muiterij aansluiten zou het zelfs kunnen lukken. Rusland zal de muiterij onderdrukken, maar het front in Oekraiene stort in elkaar.
  Vandaar mobilisatie, de kans ligt voor het grijpen. Een bal voor open doel.
  PS: De CIA zit ook niet stil: het schijnt dat die Prigozjin hierin gelokt hebben.

  • PJ, U omschrijft nu precies wat het westen denkt of moet denken. wat de media voorspiegelt.
   mogelijk, of waarschijnlijk, zit het anders in elkaar en is dit onderdeel van het russische schaakspel.

   • Geen Russisch schaakspel, maar een schaakspel van de schaduwmacht om de illusie van oorlog in stand te houden. Alle politici zijn vrijmetselaar, dus ook Putin. Er is geen sprake van oorlog tussen landen, maar tegen het goyim. WO1,2 en 3 is bedoeld om de Nieuwe Wereldorde te kunnen vestigen.

 5. Putin heeft zijden handschoenen aan naar de Ukrainers, dit omdat het ook na het conflict verder moet met de buren.
  Progozjin is echter meer van shock and oww wat militair misschien de juiste is maar politiek op de lange termijn tegen zal werken.
  Begrijpeiljk is dan zijn fustratie maar dit op SM op deze wijze naar buiten brengen is onwijs.
  Of, zoals eerder de NATO debielen op een verkeerd pad zetten en is dit een plan voor het uitlokken van
  opnieuw een totaal verkeerde move. De tijd zal het leren.

 6. En toch mensen is het een heel raar verhaal.
  Eerst werk je samen, dan gaat het niet goed voor de nato, dan leg je een zgn.? bom bij een afdeling, en woeptie er is muiterij.
  Dan komt een geinfiltreerde groep zomaar binnenrijden in de kern van Rusland.
  Jawel of ehhh….

 7. Wat een in en in verrotte wereld. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat die krankzinnige oorlogophitsers tevreden zullen zijn?
  De waanzin ten top wat daar gebeurt. De mensheid leert NIETS van de geschiedenis. Mijn oma zei in de jaren dertig al dat de wereld geregeerd wordt door 3 G,s.
  Die G staat voor godsdienst, geld, en gat ( daar bedoelde ze de sex / chantage mee.
  Het lieve mensje heeft zo,n gelijk gehad. De wereld is niets, maar dan ook niets veranderd.
  Zolang de hebzucht naar geld en macht de boventoon voeren, dan is het gezonde verstand verdwenen.

 8. Dit werkt zelfs nog beter dan die gifspuiten. Gewoon alle mannen tussen 18 en 65 uitmoorden en je bent van de zogenaamde overbevolking af. Heel de planeet gered in slechts een paar jaar tijd. Idioten. Er blijft echt helemaal niks over van dat land. Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat zulke debielen en moordenaars overal aan de macht zijn?

  • Precies! Het heeft zo ver kunnen komen, omdat de schaduwmacht hun tentakels overal heeft zitten. Alle politici zijn vrijmetselaars en voeren de nieuwe wereldorde agenda van de schaduwmacht uit.

 9. De kabbalisten willen blijkbaar zoveel mogelijk blanke mannen uitroeien, als de Oekraïners nog enig verstand hebben gebruiken ze alle verkregen wapens tegen hun eigen overheid, anders worden ze allemaal gewoon afgeslacht.

  • Dat zou het juiste zijn inderdaad, maar dat gebeurd pas als ze inzien dat er geen werkelijke oorlog gaande is tussen Rusland en Oekraine maar een oorlog tegen het goyim.

 10. Binnenkort geen Oekraiense mannen meer voor wederopbouw. Behalve degenen die gevlucht zijn dan. Worden die niet gestraft met uitlevering? Of sturen we alleen wapens en miljarden? En houden we de goedkope arbeiders als slaven.

  De rest uitgemoord aan het front op bevel van het westen. En binnenkort weer huilen over de Holocaust.

 11. Deze oproep is eigenlijk hetzelfde als oproepen om het nazi regime onderuit te halen. Een burgerlijke opstand dus, want moeders en vaders zullen hun kroos niet zonder slag of stoot laten vermoorden.
  Mensen die niet willen vechten zullen dat ook niet onder dwang doen en als ze dan toch een geweer in hun handen krijgen gepropt dan is diegene die dat doet waarschijnlijk het eerste slachtoffer. In geval van nood, en dat is dit: moedwillig (onder dwang dus) zelfmoord plegen voor het regime, maken mensen rare sprongen, ook diegenen die normaal gezien anti geweld zijn.

 12. Heeft de mondiale lhbtqia+-gemeenschap reeds haar/ zijn/ het afkeuring laten blijken, omdat slechts de mannen tussen de 18 en 65 jaar een oproep hebben ontvangen. Vanuit feministisch maandblad ‘Opzij’ is het ook nog immer oorverdovend stil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in