Luchtverkeerssituatie – Piloot kan niet handelen (klik hier). Vandaag was er een HiSky Airbus A321-271 met registratie YR-WIN op vlucht H4474 van Dublin / Ierland ( DUB ) naar Chisinau / Moldavië ( KIV ), met vertrek om 12:45 uur, toen de bemanning bijna 20 minuten na de start in Dublin overging op noodcode 7700 omdat een van de piloten plotseling niet meer in staat was te handelen, schrijft Dr. William Makis MD.

Het vliegtuig werd vervolgens onmiddellijk omgeleid naar Manchester / UK ( MAN ), waar het zieke bemanningslid na de landing werd overgebracht naar medische zorg. Ongeveer 14 uur na de landing in Manchester startte het vliegtuig opnieuw met een wisselbemanning voor de verdere vlucht naar Chisinau, waar het veilig landde zonder verdere incidenten.

9 andere recente pilootincapaciteiten tijdens de vlucht:

4 mei 2023 – British Charter TUI Airways Vlucht BY-1424 (NCL-LPA) Newcastle naar Las Palmas Spanje piloot werd ziek, vliegtuig teruggeleid naar NCL. (klik hier)

4 april 2023 – United Airlines Vlucht 2102 (BOI-SFO) – gezagvoerder was uitgeschakeld, eerste officier was de enige die het vliegtuig bestuurde. (klik hier)

25 maart 2023 – TAROM Vlucht RO-7673 TSR-HRG omgeleid naar Boekarest omdat 30-jarige piloot pijn op de borst had en vervolgens in elkaar zakte (klik hier)

22 maart 2023 – Southwest-vlucht WN6013 LAS-CMH wordt omgeleid omdat de piloot kort na het opstijgen instort, vervangen door een niet-Southwest-piloot (klik hier)

18 maart 2023 – Air Transat Vlucht TS739 FDF-YUL eerste officier raakte onbekwaam ongeveer 200NM ten zuiden van Montreal (klik hier)

13 maart 2023 – Emirates vlucht EK205 MXP-JFK omgeleid wegens ziekte van de piloot anderhalf uur na het opstijgen (klik hier)

  COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart Classen

11 maart 2023 – United Airlines vlucht UA2007 GUA-ORD omgeleid wegens “onbekwaamheid van de piloot” die pijn op de borst had (klik hier)

11 maart 2023? – British Airways (CAI-LHR) piloot stort in Caïro hotel in en overlijdt, zou Airbus A321 vliegen van Caïro naar Londen (klik hier)

3 maart 2023 – Virgin Australia vlucht VA-717 ADL-PER van Adelaide naar Perth vlucht werd gedwongen een noodlanding te maken nadat de eerste officier 30 minuten na vertrek een hartaanval kreeg. (klik hier)

3 recente sterfgevallen als piloot:

Overlijden van een piloot – 13 april 2023 – Phil Thomas, afgestudeerd aan de Flight Training Pilot academy in Cadiz, Spanje (FTEJerez) is plotseling overleden.

Overlijden van een piloot – 17 maart 2023 – de 39-jarige Westjet piloot Benjamin Paul Vige is plotseling overleden in Calgary.

Overlijden van piloot – 11 maart 2023 – British Airways piloot overleden aan hartaanval in bemanningshotel in Caïro vóór een vlucht van Caïro naar Londen (naam & leeftijd niet vrijgegeven)

Epoch Times artikelen over pilootongevallen

Ik heb Epoch Times geholpen met twee uitstekende artikelen over incidenten met piloten tijdens de vlucht:

18 april 2023 – IN-DEPTH: One Moment He Was in Command of a 150,000-Pound Plane, Next He Was Technically Dead

30 maart 2023 – Reports of ‘Incapacitated’ Airline Pilots Stoke Concerns, Calls for Investigations


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”Volg Frontnieuws op Telegram

  Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport 13/05/23: Paniek! Oekraïne lanceert tegenaanval
Volgend artikelValse beweringen over Rusland blijven de visie van het “Westen” vertroebelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • as mei 13, 2023 at 10:25
   Inderdaad. En dat zal dan aanleiding worden om alle luchtvaart af te sluiten, om zodoende grote stappen te kunnen maken in de ruimtevaart en het bijbehorende slopen van het firmament er voor. It’s not a matter of IF, but WHEN.

 1. Als je met het controle centrum in de hersenen gaat knoeien dmv deze gifspuit, die daar specifiek voor bedoeld is, kun je dit soort dingen verwachten. Dat de zelf-aangestelde experts zoals Malone, Bhakdi en Yeadon dat nog steeds niet erkennen – niet te begrijpen. Het is overduidelijk waar de ingredienten voor bestemd zijn, iedereen met een beetje achtergrond in moleculaire biologie kan dit vatten. Is het zo moeilijk om de pijnappelklier en de rest van dit controle centrum onder ogenschouw te nemen versus die gifspuit? De bijwerkingen zijn toch duidelijke symptomen dat er met deze zeer belangrijke, mss wel de meest belangrijke, hersenstructuren geknoeid is. Dit experiment heeft jaren in beslag genomen, om zover te komen.

  Maar mss is het juist wel de bedoeling dat mensen er stupide voor blijven. Ook best. Of niet? (Eigenlijk wel…)

  • Volgens mij zijn de mensen die u noemt al vanaf het begin tegen de experimentele prik vanwege potentiele bijwerkingen en m.n. Bakhi heeft in alles gelijk gekregen.

   • Ja, ze waren er al snel op tegen. Maar ze hebben niet verteld waar die gifspuit specifiek voor diende. Ik heb dit ook wel eens aan Yeadon uitgelegd. De bijwerkingen zijn niet voor niets – maar ze vertellen niet HOE die gifspuit werkt… daar gaat het mij om. HOE werkt de troep, en waarop. Het is niet alleen de zgn capsule, de lipiden, de grafeen, etc etc, maar de specifieke werking van de mRNA die de genen verandert, en wat die mRNA codeert, en op welke structuren die zgn ‘spike eiwitten’ heel specifiek acteren, en hoe dat een cascade van geïmpacteerde lichamelijke processen veroorzaakt, o.m. de neurologische en de systematische. Zolang mensen de spike eiwitten aanmaken, worden belangrijke processen verstoord. Het “centrale controle systeem” in de hersenen is er mee gemoeid, en dat wordt niet aangekaart. Als jij de central processing unit van je laptop vernielt, dan werken jouw laptop’s processen ook niet meer naar behoren. Ook verlaagt dit het bewustzijn van mensen, omdat de hersenklieren waar ik het over heb, de menselijke antenne zijn met de levenskracht. Ik heb deze uitleg al eens eerder geschreven, ga het niet weer herhalen….

     • Source mei 13, 2023 at 20:28
      Of het “buitenaardse technologie” is, dat denk ik niet, als ik kijk naar hoe de troep is samengesteld. Maar wat je schrijft, daar komt het wel op neer; je menselijkheid wordt er mee vernield, je koppeling met de levenskracht – noem het ‘godsbewustzijn,’ whatever. Mooi artikel van Frans Langenkamp, fijn om te lezen. 🙂

 2. Misschien bestaat God wel en zijn die piloten door hun hogere werkplek meer en vaker in het zicht van Petrus dan bijvoorbeeld buschauffeurs, hun gegronde collega’s, en is het Petrus die bij tekort in de rij wat extra bij plukt….wat in het oog springt wil de hand hebben…..

  • Denk dat dit één van de reden is waarom statistieken CDC etc opgeschaald worden- covid, misleiding om dit geloofwaardig te maken.

 3. Het was te vrezen en het gebeurt, maar dat de bazen dat niet doorhebben daar snap ik niets van.. voetballers bijvoorbeeld worden voor elke match gescreend en dragen rond hun borst een hartslagmeter…maar een piloot ??? Trouwens wat een laffe idioten in de eerste plaats…hun en andere levens in de weegschaal leggen en toch maar de injectie…Laf meer kan ik er niet van zeggen… iedereen daar trouwens… Iedereen ba🤮

  • Ach ja zo lang de bevolking maar op vakantie kan gaan…….

   Ik zei eergisteren nog onder mijn collega’s: als morgen de regel terugkomt om een masker te dragen dan doet IEDER hier op kantoor weer vrolijk eraan mee…..lafaards!

 4. Zoals ik ooit al eerder zei: het is echt een hel om tussen deze sheeple te leven. Anderzijds benijd(!) ik ze weleens. Zo zorgeloos lekker veilig in de schoot van de matrix.

  Zalig zijn de simpelen van geest. Niet dat ik nou zo slim ben maar wel ‘wakker’ genoeg om te zien dat er niets maar dan ook niets klopt in dit gore tranendal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in