Uit de laatste officiële gegevens van Public Health in Engeland, het enige land met gedetailleerde wekelijkse gegevens, blijkt dat de gevaccineerde populatie goed was voor meer dan 82% van de Covid-19 sterfgevallen in september, terwijl ook 69% van de ziekenhuisopnames en 54% van de vermeende Covid-19-gevallen van 11 september tot en met 8 oktober voor rekening kwamen van de gevaccineerden, bericht Theexpose.uk.

Het Covid-19 Statistical Report is een wekelijks verslag over Covid-19-gegevens dat wordt gepubliceerd door Public Health Scotland, en de laatste update, gepubliceerd op 13 oktober, bevestigt dat de situatie voor de volledig gevaccineerde bevolking met de week verslechtert, terwijl de situatie voor de ongevaccineerde bevolking verbetert.

Tabel 16 van het verslag bevestigt dat de meerderheid van de Covid-19 gevallen zich in de week van 11 september 2021 onder de ongevaccineerde bevolking heeft voorgedaan, goed voor 13.553 gevallen. Terwijl de volledig gevaccineerde bevolking niet ver achterbleef met 12.120 gevallen. In de drie weken daarna hebben de volledig gevaccineerden echter de meerderheid van de gevallen voor hun rekening genomen, waarbij het verschil tussen de ongevaccineerden met de week groter wordt.

Bron

Het totale aantal gevallen naar vaccinatiestatus, zoals bevestigd door de bovenstaande tabel, tussen 11 september en 8 oktober 2021 was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 39.166 gevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 5.049 gevallen
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 40.223 gevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking 54% van de Covid-19 gevallen tussen 11 september en 8 oktober voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde bevolking 46% voor haar rekening nam.

Het verschil tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden wordt echter veel groter als het gaat om ziekenhuisopnames, waarbij de volledig gevaccineerden sinds ten minste juli 2021 verantwoordelijk zijn voor de meerderheid van de ziekenhuisopnames voor Covid-19.

  Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen
Bron

Uit bovenstaande tabel blijkt dat de ongevaccineerde 60-plussers tussen 11 september en 8 oktober slechts 11% van de Covid-19 ziekenhuisopnames voor hun rekening namen, terwijl de gevaccineerde 60-plussers 89% voor hun rekening namen.

Het totale aantal ziekenhuisopnames per vaccinatiestatus voor alle leeftijdsgroepen tussen 11 september en 8 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 17 van het PHS-verslag, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 868
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 106
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 1850

Dit betekent dat 69% van de Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 11 september en 8 oktober 2021 voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 31% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

Maar opnieuw wordt het verschil tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden veel erger als het gaat om sterfgevallen die verband zouden houden met Covid-19.

Volgens tabel 18 van het Public Health Scotland Covid-19 Statistical Report is het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 in de week van 11 september bijna verdubbeld ten opzichte van het aantal sterfgevallen in de week van 4 september 2021.

Bron

Maar opnieuw betrof de overgrote meerderheid van hen mensen die volledig waren gevaccineerd.

De totalen van het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen naar vaccinatiestatus tussen 4 september en 1 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 18 van het PHS-verslag, waren als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 89 sterfgevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 18 sterfgevallen
 • Volledig gevaccineerde populatie = 393 sterfgevallen

Dit betekent dat in september 2021 82,2% van de Covid-19 sterfgevallen voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 17,8% voor rekening kwam van de ongevaccineerden.

Sommigen zullen aanvoeren dat dit te verwachten is als het merendeel van de bevolking gevaccineerd is. Dat zou waar zijn, ware het niet dat uit officiële gegevens blijkt dat het aantal Covid-19 sterfgevallen in september 2021 2.172% hoger lag dan het aantal in september 2020.

  Voorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23
Bron

Tussen 4 september en 30 september 2020 werden slechts 22 Covid-19 sterfgevallen geregistreerd, terwijl er tussen 4 september en 30 september 2021 500 Covid-19 sterfgevallen werden geregistreerd. Het verschil tussen de twee is dat in september 2020 niemand was gevaccineerd, terwijl in september 2021 80% van de bevolking was gevaccineerd.

Dit bewijst niet alleen dat de Covid-19 injecties niet werken, het suggereert ook dat ze de ontvanger juist slechter maken.

De reden dat het aantal sterfgevallen in september 2020 zo laag was, is dat het seizoensgebonden karakter aan onze kant stond, zoals dat altijd het geval is geweest met alle luchtwegen-virussen.

Het feit dat seizoensgebondenheid niet heeft gewerkt in 2021, toen we ook Covid-19 vaccins aan onze kant hadden, suggereert dat de gevaccineerde bevolking een zeer zware winter voor de boeg heeft, omdat we nu al de eerste tekenen van antilichaamafhankelijke verergering zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De groeiende lijst van mysterieuze sterfgevallen onder Covid-19 wetenschappersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAspirine verlaagt risico op COVID: Nieuwe bevindingen ondersteunen voorlopig Israëlisch onderzoek
Volgend artikelVaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen: Een nieuwe studie over vruchtbaarheid en pandemie “Black-Eyed” baby’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat is nu de WAARHEID? RIVM heeft al veel onwaarheden verteld. Berichten van ver kan ik niet controleren.
  Dit is voor mij wel een tweesprong.
  Leugen of Waarheid
  Leugen en Bedrog.
  Wie spreekt de Waarheid????????

 2. ‘Britse officiële cijfers: Gevaccineerden waren in september goed voor 82% van de Covid-19 HOAX sterfgevallen, 69% van de ziekenhuisopnames en 54% van de gevallen.’

  ‘Britse officiële cijfers: Gevaccineerden waren in september goed voor 82% van de Covid-19 GENETISCHE INJECTIES sterfgevallen, 69% van de ziekenhuisopnames en 54% van de gevallen.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in