Pixabay

Jonge gezonde mensen sterven plotseling en onverwacht aan een mysterieus syndroom, meldde de Britse Daily Mail woensdag. Het wordt Sudden Adult Death Syndrome genoemd, of kortweg SADS.

Waarom sterven deze mensen plotseling? Omdat ze ingespoten worden met een gif dat een ontsteking van het hart veroorzaakt, volgens patholoog Ryan Cole, die sprak met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij noemde Foo Fighters drummer Taylor Hawkins als voorbeeld.

Studies op muizen hebben aangetoond dat het mRNA tot een vergroot hart kan leiden, aldus Cole. Als gevolg daarvan kan het hart steeds minder bloed pompen, treedt hartfalen op en sterft u.

De patholoog heeft autopsie-weefsel gezien van triatleten die dood neergevallen zijn. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Vroeger waren het er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zegt Cole.

“Waarom? Is er iets veranderd? Ja, dat is juist. Een giftig lipide nanodeeltje en giftig gemodificeerd RNA,” zegt hij. De patholoog wees erop dat het vaccin niet een paar dagen in het lichaam blijft, zoals beweerd wordt, maar dat het spike-eiwit tot 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste injectie nog steeds in de bloedvatwanden werd aangetroffen.

Wij stoppen dus iets in het lichaam dat niet wordt afgebroken, een giftig spike-eiwit vormt en tot 15 maanden na de vaccinatie nog in monocyten (witte bloedlichaampjes) gevonden kan worden, aldus Cole. “Het is krankzinnig om door te gaan met het inspuiten van het meest dodelijke en gevaarlijke medische product dat ooit op de markt is gebracht”.

  Covid-vaccins zijn officieel het dodelijkste medicijn in de geschiedenis en niemand mag erover praten


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne is een valstrik voor de NAVO – Moskou wil Biden en de NAVO een vernederende nederlaag toebrengen in Oekraïne
Volgend artikelBritse journalist keert terug uit West-Oekraïne: “Het zit er vol met nazi’s”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. ‘Het is krankzinnig om door te gaan met het inspuiten van het meest dodelijke en gevaarlijke medische product dat ooit op de markt is gebracht’.

    Eh weet u wel wie u voor zich heeft Dr Cole? Juist ja, dat krankzinnige elitaire satanische Wefclubje dat momenteel (nog) de touwtjes in handen heeft. Nuff said.

  2. Je kunt niemand waarschuwen het lijkt erop dat slachtoffers in Zombie modus zijn en niet ontvankelijk voor argumenten of feiten die ze in hum omgeving te zien krijgen. Dat is erg bevreemdend. Of het ‘nieuwe normaal?

  3. De angst van de schaapjes is dat zij op het verkeerde paard hebben gewed zij zullen als zombies door het korte leven gaan wat ze nog hebben laat ze zich maar vol spuiten en geloven dat ze nu gered zijn maar ze zullen straks zich zelf nog van het beetje leven dat ze nog hebben zelf een einde aan gaan maken van de pijn die ze krijgen en de ouders die hun kinderen met gift hebben laten vol spuiten zullen geen andere uit weg meer vinden om het verdriet wat zij zich zelf en hun kinderen hebben aan gedaan die zullen tweemaal zoveel pijn en in angst leven zij mogen voor mij allemaal creperen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in