Wij zijn de Washington Post, de New York Times, Time Magazine en andere grote publicaties dankbaar, wier directeuren bijna 40 jaar lang onze bijeenkomsten hebben bijgewoond en hun beloften van discretie hebben nageleefd… Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als we gedurende die jaren aan de lichten van de publiciteit waren blootgesteld. Maar de wereld is verfijnder en bereid om naar een wereldregering toe te marcheren. De supernationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereldbankiers is zeker te verkiezen boven de nationale zelfbeschikking die in de afgelopen eeuwen werd toegepast.” ~ David Rockefeller

Verdeel en heers – Verdeel en heers – Verdeel en heers. Begint u te zien wat er aan de hand is in dit land en in de wereld? Kunt u misschien begrijpen dat u uw eigen graf graaft door u massaal te laten voorliegen, manipuleren en controleren? Is uw perceptie zo nauw gericht dat uw enige realiteit pure duisternis is? Dat lijkt zeker het geval te zijn als we het hebben over de benarde toestand van de massa’s vandaag de dag. Om te kunnen zien, moet men bereid zijn om te kijken en de waarheid te vinden, om vervolgens naar die waarheid te handelen. Alles minder dan dat is lafheid tegenover tirannie, schrijft Gary D. Barnett.

Als de ogen eenmaal open zijn, wordt het belachelijk duidelijk dat alles wat er vandaag de dag gebeurt een berekend complot is; een complot dat al tientallen jaren actief is, maar dat recentelijk dramatisch is versneld nu de nieuwe wereldorde en haar plan voor een wereldregering dichter bij hun voltooiing komen. Houd in gedachten dat deze wereld wordt bestuurd door een zeer klein aantal mensen, terwijl honderden miljoenen mensen hier, en miljarden op aarde, hun eigen slavernij steunen en accepteren in de handen van een kleine minderheid van wat een heersende samenzweerderige cabal is.

Denk eens na over enkele van de gruwelijkheden die plaatsvinden, en hoe ze allemaal met elkaar verbonden zijn in wat door de heersende klasse, regeringen en de gecontroleerde media, gevolgen genoemd worden. Bedenk dat de meeste van deze afschuwelijke gebeurtenissen, en de reactie op deze snode daden, plaatsvinden over vele grenzen, geografische gebieden, natiestaten en continenten heen; allemaal handelen ze tegelijkertijd op dezelfde manier. Dit is natuurlijk niet mogelijk, tenzij dit allemaal gecoördineerd wordt door een heersende klasse van kwaadaardige monsters, wiens slachtoffers alle gewone mensen op aarde zijn.

Lied brengt wereldwijde beweging op gang; mensen WERELDWIJD "snappen" waar de man over zingt ...

Voor het doel hier kan de concentratie beperkt worden tot de afgelopen vier jaar, omdat de grootste duw in de richting van totaal globalisme in deze recente periode heeft plaatsgevonden. Beginnend met de “nep”-covid fraude, werd deze valse dreiging als echt geaccepteerd, behandeld als een één-wereld narratief, waarbij vrijwel elk land ter wereld tegelijkertijd in overleg handelde. Vóór deze gefabriceerde “noodsituatie” waren al deze landen enigszins onafhankelijk, in sommige opzichten soeverein, en veel landen waren vijanden van elkaar, maar ze kwamen allemaal als één land samen om dit overduidelijke neprisico aan te pakken, dat al jaren was aangekondigd voordat het aan ons allemaal werd opgedrongen. Dit is in geen enkel opzicht haalbaar, tenzij het van tevoren wereldwijd gecoördineerd wordt.

Denk eens aan de gevolgen van deze fraude in haar mandaten, bevelen, nieuwe wetten en beperkingen, en hoe deze door elk land op aarde allemaal tegelijk werden geaccepteerd. Lockdowns waren universeel, net als het dragen van maskers, neptesten, “sociale afstand nemen”, quarantaines, reisonderbrekingen en uiteindelijk de acceptatie en massale injectie wereldwijd van volledig ongeteste, gevaarlijke en dodelijke giffen genaamd “vaccins”, die massale ziekte en dood hebben veroorzaakt die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Denk ook aan de immigratieproblemen en het wereldwijde regeringsstreven naar massamigratie, dat veel landen heeft verwoest en overal economieën heeft verwoest. Nogmaals, dit was in dezelfde periode wijdverspreid over alle grenzen heen. Dit gebeurt nog steeds elke dag en veroorzaakt wereldwijd een ravage.

Denk eens aan de truc van het “racisme” dat gefabriceerd, gemanipuleerd, voorgelogen, gecreëerd en aangewakkerd is door allemaal dezelfde spelers die de wereld beheersen. Dit nieuwe onwettige racisme is een compleet bedrog dat alleen bedoeld is om verdeeldheid te zaaien, maar elke inspectie van de motieven vernietigt de hele basis van dit frauduleuze complot om onrust te zaaien. In wezen is dit echt racisme geworden tegen alle blanken, vooral blanke mannen, maar de hele heersende klasse en haar mediahoeren die deze leugen in stand houden, zijn meestal blanke mannen. Heeft dit enige zin als echt racisme het probleem is? Natuurlijk niet, want dit is gewoon een andere manier om haat en paniek te zaaien. Het is op geen enkele manier geldig, maar wordt in veel gebieden in de wereld tegelijkertijd als wapen gebruikt.

FvD politicus Thierry Baudet aangevallen in Gent

Denk aan de onnatuurlijke branden, branden die zo extreem heet en verwoestend zijn, dat hele steden, natuurlijke schatten, houtgronden, gewilde geografische locaties en menselijk voer het doelwit zijn. Nogmaals, dit zijn geen geïsoleerde terreuraanslagen, het gebeurt wereldwijd en in overleg. De verwoestingen vinden plaats in Californië, Hawaï, New York, het grootste deel van het westen van de VS, Canada, Griekenland, Spanje, Turkije, vele andere delen van Europa, China, Australië; om er maar een paar te noemen. De meeste van deze branden zijn veel heter en dodelijker dan welke natuurlijke natuurbrand dan ook, en nogmaals, dit is tegelijkertijd wijdverspreid over de hele wereld.

De belangrijkste schuld voor veel van deze terroristische verwoestingen is gebaseerd op de leugen en fraude genaamd “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, en dat is naar mijn mening de spil van alle pogingen om deze planeet, economieën en het grootste deel van de mensen die de massa in het algemeen vormen, te vernietigen. Nogmaals, dit is een agenda die wereldwijd wordt nagestreefd, en in een gezamenlijke inspanning.

Er lijkt ook een gigantische push te zijn, fake natuurlijk, in de richting van deze krankzinnige transgender idiotie, en opnieuw gebeurt dit in veel verschillende landen over de hele wereld samen. Transgenders vormen slechts een fractie van 1% van de bevolking, maar de blootstelling aan deze fraude is wederom universeel. Als men naar televisie, sportevenementen, reclame en geënsceneerde evenementen zou kijken, zou men denken dat “transgenders” het grootste deel van de bevolking uitmaken. Scholen in dit hele land, en ook andere, worden overspoeld met deze transgender-onzin. Het is volstrekt immoreel en kinderen aan deze waanzin blootstellen is het toonbeeld van kwaadaardigheid. Maar ja, controleer de kinderen en controleer de wereld. Het is gewoon afwachten. Het hersenspoelen en indoctrineren van de jongeren zal garanderen dat wanneer de ouderen deze wereld niet meer bewonen, de heersers standaard gewonnen zullen hebben; met een totaal afgestompt, volgzaam en onwetend volk dat een hoogste autoriteit accepteert om hun leven te leiden en te controleren.

Pas op voor de Ides van maart? Te midden van angst voor Trump 'dictatuur', lezen sommigen moordaanslag tussen de regels door

Is dit allemaal, en natuurlijk nog veel meer, toeval? Is het allemaal toeval? Kan alles wat er in deze wereld gebeurt bijna overal gebeuren, en allemaal tegelijkertijd, door alle verschillende soorten mensen en culturen, en toch als natuurlijk beschouwd worden? Of is het verordend door een of andere grote cabal die een plan heeft voor de rest van de mensheid dat alleen maar leidt tot totale overheersing? Als de meeste van deze wreedheden allemaal tegelijk gebeuren, en in veel gevallen universeel, is het dan niet duidelijk dat dit allemaal georkestreerd is, en dus een vooropgezet complot tegen vrijheid en individualiteit? Ik beweer dat dit precies is wat er gebeurt, en het meest trieste is dat de meesten van u verblind zijn door uw eigen verlangen om zich te verbergen voor de waarheid en de werkelijkheid, door uw ‘overtuigingen’ die u door de regering worden gevoed, en door het accepteren van koningen en heersers die u vrijwillig tot uw meesters hebt gekozen.

Onze wereld van vandaag is er een van geheime genootschappen, van NGO’s, van regeringen, van verborgen oligarchen, van technocraten, van ‘gezondheidsmeesters’ genaamd farmaceutica, van de media, en van centrale banken en bedrijfsleiders, die allemaal samenwerken en precies dezelfde agenda nastreven, terwijl de nederige massa toekijkt zonder een vinger uit te steken. Dit is ons echte probleem.

“Niemand is hopelozer tot slaaf gemaakt dan zij die ten onrechte geloven dat ze vrij zijn.” ~ Johann Wolfgang von Goethe


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wordt 1984 een realiteit? – George Orwell’s waarschuwing aan de wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse inlichtingendiensten: “Rusland zal in 2024 nog 5 regio’s van Oekraïne overnemen – Het stuurt 1 miljoen manschappen”
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Kiev escorts onthullen schokkende boodschap – Zagen Zelensky een vent pijpen tijdens orgie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

57 REACTIES

 1. Duidelijk weergegeven en vooral de laatste zin, dat de meeste gewone mensen het gewoon accepteren, dat zij als slaven worden misbruikt. Alleen denken zij dat zij vrij zijn. Als jij deze wijsheden tegen hen verteld, wordt je weg gezet als complotdenker en/of een doemdenker. Je loopt bij de meeste tegen een muur van bewuste onwil aan. Alsof de meeste gewoon figuranten van het systeem zijn. Die komen nooit in actie tegen hun bazen, die gehoorzamen strikt hun meester.

  • Oorlogen worden niet gevochten en gewonnen door de mensen die denken dat ze vrij zijn terwijl ze slaven zijn. De massa heeft nog nooit iets in de wereld verandert. Verandering kom van de 0,01% elites en hun 0,90% hardcore slaven of de 2% wakkere mensen.

   Het probleem is mijns inziens vooral dat de wakkere mensen nog niet snappen dat wij deze oorlog moeten winnen. De 2% wakkeren blijven maar denken dat ze de 97% slapers mee moeten krijgen. NEE!!! Wij zijn het leger, en we hebben mazzel, want ik vermoed dat we met meer dan 2% zijn. Maar WIJ moeten realiseren dat WIJ aan zet zijn. Niemand komt ons redden en de slapende slaven al helemaal niet. Maar ipv verenigen en strijdbaar worden, praten we onszelf de put in en focussen we volledig op verlies en de ondergang.

   Ik vind dat heel bijzonder. Dus omdat de massa niet ten strijden trekt, laten de soldaten het ook maar afweten? Dus omdat de zombies, zombies zijn gaan wij ook maar niets meer doen? Dus omdat de meeste mensen geen oorlog zien en geen urgentie voelen, laten wij ons ook maar vernietigen? Tijdens WO2 zaten er meer mensen thuis op de bank dan dat ze aan het front stonden re vechten, hadden die soldaten daar een boodschap aan of vochten ze desondanks voor de vrijheid???

   Ik word doodmoe van de focus op wie er allemaal niet wakker zijn, ipv de focus op het verenigen van iedereen die wakker is. HET IS AAN ONS!!! NIEMAND KOMT HELPEN!!! WIJ ZIJN HET LEGER DAT MOET VERENIGEN EN STRIJDEN!!!

   • Niemand sleept ons mee!

    In elk Europees land kan een groep die is georganiseerd het systeem volledig plat leggen, niet met geweld tegen een gewapende overmacht maar door een slimme aanpak.

   • Dit, dat is idd het grote probleem.

    Bovendien is het SSysteem te groot geworden en mensen te afhankelijk van geworden.

    Als de MSM (foute) nu eens totaal van deze planeet verwijderd zou zijn, dan maken we al iets meer kans, maar das pas de start.

 2. Gary zegt het goed. Maar helaas zullen mensen altijd in hun eigen verklaringen blijven geloven, ipv de harde feiten. En zo krijgen de jongens met het geld het voor elkaar te doen waar ze zin in hebben, achter jouw rug om. Ga bijv ook eens kijken naar de vele verwoestende tornado’s die tegenwoordig overal plaatsvinden. Oh, dat is de natuur! zeg je dan. Oh, dat is de global warming, de klimaatsverandering! De zon brandt harder! De Aarde warmt op! De Pool verschuift! De zonnevlammen schieten! De koeien laten scheten! De stikstof, de CO2 verhit de boel! Maar niemand vraagt zich af waarom de natuur tegenwoordig bijv de pannen van de daken rukt in een klein gehucht vlakbij Barneveld. Het feit dat het niemand boeit naar de feiten te kijken die door de EIGEN MEDEMENS veroorzaakt worden, betekent dat er maar een klein handjevol de boel op Aarde beheerst en de overgrote rest de stront in mag zakken – en is inclusief die zgn ‘wakkeren’ want die gaan het ook meemaken. En de kuddedieren moeten ook nog eens meedoen. En meedoen met de GMO gifspuit is een vereiste voor wat er nog komen gaat!

  (Maar wat ik uitleg is niet half zo spannend als de crazy shit die tegenwoordig overal te vinden is, ook op bijv Vrijland zijn website, waar ik al vanaf gejaagd ben, over de koepels en de 88 dit en dat, en andere spannende scifi verhalen over platte aarde en de plasma maan die 4 km verderop in de lucht hangt. Etc. Verzin er zelf nog een paar… je kan het vast!)

  p.s. En ook Mamma Rusland doet mee aan die Ruimtevaart, de 4th Industrial Revolution! Snap je…

   • Joep september 30, 2023 Bij 19:19
    Beste Joep, eigenlijk is dat een heel domme vraag… Je kan zelf zien waarom dit actueel is; er zijn namelijk heel veel bronnen waar je kan lezen. Ja, het is een geld put, maar er zijn serieuze pogingen aan het plaatsvinden om naar de “ruimte” te gaan. Ik ga je niet meer dan tien jaar lezen in een paar zinnen uitleggen hier, maar ik kan je wel op weg helpen. Men is bijv nooit naar de maan geweest, maar men wil wel naar andere planeten tegenwoordig. Is dat zo, en hoe doe je dat? Daar kun je dus over lezen. Bijv hier:

    https://www.spaceconnectonline.com.au/satellites/6007-new-fleet-exec-to-focus-on-humans-exploring-other-worlds

    En hier is een advies: als je het zo vervelend vindt dat iemand andere mensen wil waarschuwen over de schadelijke gevolgen van de Ruimtevaart (aka de 4e Industriële Revolutie – zie bijv ook het boek van Klaus Schwab) dan lees je deze Reaguurder’s berichten toch niet meer? Stoor je je er zo erg aan dat je deze domme vraag moet stellen hierboven? Stoort het je bijv ook als mensen het constant over de Bijbel en de Openbaringen hebben? Ik heb je daar nog geen vragen over zien stellen. Succes en veel leesplezier.

    • Beste Immortal.

     Mijn reactie was geenszins een aanval op u.
     Mij verbaast slechts uw aanhoudende drang om de ruimtevaart aan te halen, terwijl deze niet bestaat.
     Er bestaat geen ruimte.
     Wellicht bestaat er wel een ruimte verder op onze plane.
     Ik ga daar vanuit 😉

     Anyway, ik zal uw link eens gaan bekijken.

     En vwb reacties over de Bijbel: een ieder moet doen wat hij of zij wil.
     Rommel doet zijn ding wat dat betreft.
     En wat mij betreft stopt hij ook alle new age-reacties zoals die van ene Andreas Dirker met zijn troep.

     Mja, wie ben ik?
     Ik klooi ook maar wat aan het leven, heb geen idee wat ik hier kom doen op deze platte aardkloot

      • “heb geen idee wat ik hier kom doen op deze platte aardkloot”

       Ahh, ik snap je nu, u denkt dat er geen ‘ruimte’ bestaat, en ik moet dat dus ook denken. Ik zou hetzelfde kunnen vragen, waarom hebben mensen de aanhoudende drang om over de platte aarde te praten. Jammer dat we geen bijeenkomsten hebben waar mensen gewoon lekker met elkaar kunnen kwaken over van alles en nog wat…ook al vindt de een van de ander dat zijn verhaal of geloof niet klopt. Dat zou leuk zijn, zonder ruzie en zo. Cheers! 🙂

       • Touché 🙂

        We zitten kennelijk op elk onze eigen golflengte, met elk onze zienswijze daaruit gedistilleerd.
        Welke de waarheid is, zal moeten blijken.
        Als een van ons beide zienswijze al de juiste is…

        Het enige wat ik weet, is dat alles wat ons is verteld, praktisch een leugen is.
        Daar hou ik me aan vast, als het ware.
        En van daaruit is mijn zoektocht begonnen.
        En ik zoek en zoek en zoek…
        De waarheid echter laat zich lastig zoeken en wellicht nooit vinden voor ons, simpele mensen.

        Maar toch hoera voor ons!
        Want wij zoeken tenminste 😉

    • Welnu, ik heb die link even gelezen.
     Een hoop gewauwel en uiteraard wederom niets meer dan dat.

     Voor uw info meld ik nog even dat ik inmiddels ook al 10 jaar bezig ben hiermee.
     En ik ben nog steeds niets tegengekomen wat uw verhaal ondersteunt.
     Wellicht heeft u nog andere links die wel interessant zijn?
     Ik sta nl altijd open voor nieuwe visies, ook als deze mijn visie torpederen.
     T gaat om de waarheid, mochten we die ooit vinden…

     • Beste Joep, ik zit even te peinzen. Het kan best zijn dat u gelijk heeft, met die platte aarde. Of dat Godgevlamste gelijk heeft met zijn Grotere Aarde. Heb je de video’s van hem wel eens gezien? (Google Godgevlamste, werkelijk bijzonder en sluit aan bij wat u zegt – hij spreekt van een Grotere Planeet waarop onze Aarde in een kleine krater zit. Deze planeet wordt gespiegeld in de “maan” en daar zit dan het hele kleine kratertje Aarde op.) Dan is er nog de Vibes of Cosmos, die ook beweert dat de hele Aarde gespiegeld wordt in de “maan” met nog veel meer land wat niet gedocumenteerd is – dus niet als kleine krater. Echter, kan ook zijn dat er inderdaad een bolle planeet is, die onder druk staat door de plasma laag er om heen die de planeet beschermt en bij elkaar houdt, vooral het water. Wb de space link, zo zijn er nog wel meer met spannende verhalen over de technologie en nieuwe planeten die gevonden zijn, etc etc. Wel is het een feit dat de grootmachten allemaal bezig zijn met het ondernemen van vluchten in de ‘ruimte’. Zie bijvoorbeeld Branson met zijn space toerisme. Daar kun je wel veel over vinden. Hoe zie jij de ‘ruimte’ of het ontbreken daarvan, dan voor je? Ik kan me er niets bij voorstellen. Ik heb ook interesse in andere visies, dus ik lees ook van alles. Maar net zoals jij over de bolle Aarde, heb ik nog geen overtuigende berichten gevonden voor de ‘platte aarde’. En ook niet wat ik me bij dat “plane” moet voorstellen. Een grotere planeet, met de Aarde in zijn eigen krater, dat kan ik dan nog wel zien… met de andere ‘planeten’ verderop in kraters en zo, zou kunnen. Echter, vanuit de natuurkunde zou ik denken dat een bol de optimale vorm is voor een bol van grotendeels water dat onder druk staat van meerdere plasmalagen die er voor zorgen dat het water niet omhoog spat. Zonder die lagen zou het water niet op zijn plek blijven, nu staat het onder zeer hoge, gelijke druk door de atmosfeer die zich onder de plasmalagen bevindt, rondom de planeet, de zgn Schuman cavity. Het kleine beetje water dat wel loskomt bestaat daardoor als wolken, en regen en zo.

      • Beste Immortal,

       Jouw uitgebreide reactie vraagt om een uitgebreide reactie van mijn kant.
       Een reactie waarbij ik moet oppassen om niet teveel de platte-aarde-theorie aan te halen, want dat zijn de spelregels hier.
       Dat ik dat jammer vind moge duidelijk zijn, maar we zijn hier op iemands blog waar we tenminste redelijk in vrijheid kunnen posten wat we willen, dus respecteer ik dat stukje taboe dan maar.
       De andere vrijheid maakt veel goed ; )

       Wat ik nu eigenlijk wil zeggen is, is dat het ons aangelulde heliocentrische model onmogelijk is.
       Dat onze aardbal ook niet mogelijk is zoals deze ons wordt aangeluld.
       En dit is allemaal met iedereen’s eigen ogen waarneembaar.
       Hoe het nu allemaal werkelijk zit?

       Mochten we op een bal leven, dan moet deze wel enorm veel groter zijn dan ons wordt verteld.
       Ik zelf ga er vooralsnog vanuit dat wij op een ‘plane’ leven, een plat vlak.
       Mijn insteek was een artikel waar ik 10 jaar geleden op stuitte, met de titel: ‘De aarde is toch plat’.
       Ik dacht pfff wat is dit nu weer voor onzin en begon te lezen:
       10 minuten later zat ik flabbergasted achterover in mijn stoel.
       Er was geen speld tussen te krijgen.
       WTF!
       En zodoende ben ik nu al 10 jaar bezig om antwoorden te krijgen.

       Ik heb zo’n beetje alles gezien / gelezen vwb de platte aarde, de holle aarde, krater-aarde (Godgevlamste – alle video’s), etc…
       1 ding heb ik nog niet gecheckt en dat is de theorie waarmee reaguurder Vince (dacht ik) steed mee komt hier.
       Ik kom even niet op de naam van die theorie.
       Ook deze gaat uit van een heelal / een universum.
       Vanuit mijn positie en opgedane “kennis” voel ik hier niet veel voor.
       Dus blijf ik het maar voor me uitschuiven omdat het bestuderen ervan wel enige tijd kost.

       Nu dan zomaar even 2 voorbeelden van het niet kloppen van het ons aangelulde heliocentrische model:

       1. de video The 2017 Solar Eclipse that Debunked the Globe
       https://www.youtube.com/watch?v=Cnnqo06begU (11 min 41 sec)

       2. de zon en de maan:
       Er zijn meerdere dagen in het jaar dat we overdag een (gedeeltelijke ) halve maan kunnen zien en als we ons dan 180 graden draaien de zon zien.
       Dat is onmogelijk! De maan zou compleet verlicht moeten zijn, vanuit ons standpunt.
       Laat ik dit even versimpelen.
       Ik hang aan de ene kant van het plafond een lichtpeertje op.
       Aan de andere kant hang ik een discobal op.
       Ik ga vervolgens precies in het midden staan tussen deze twee.
       Ik kijk naar de lamp en doe hem aan.
       Dan draai ik me 180 graden om.
       Dan zie ik toch geen half verlichte discobal?
       Het is dezelfde situatie als met de zon en maan, alleen teruggebracht in proportie.

       En nogmaals, dit is geen pleidooi voor de platte-aarde-theorie.
       Nee, dit is een pleidooi om mensen nu eens echt te laten kijken naar wat ik aanbied.
       Dingen kloppen niet en daarmee valt het heilige heliocentrische-model-huisje in duigen.

       Hoe het werkelijk zit?
       Ik heb geen idee! Nuja, wel een idee, maar geen nul komma nul bewijs.

       Vele mensen reageren helaas vaak alleen maar met tegen-vragen of het belachelijk maken.
       Ze gaan nooit in op de geboden informatie danwel de gestelde vragen.
       Vaak wordt er doodleuk ook nog even een snel opgeduikelde google-link ingegooid die wel eea zou verklaren.
       Uiteraard ga ik daar altijd op in, maar krijg helaas nooit een inhoudelijke reactie.
       Ik snap dat niet.

       • Hmmm,
        Nog geen enkele reactie, zelfs niet van andere reaguurders.
        Terwijl deze normaal gesproken meteen reageren op reacties zoals de mijne.

        Wellicht betreft dit een soort van “cordon santaire” vanwege moi?
        Of raak ik hier toch een gevoelige noot en wel een dusdanige noot waarop niemand een antwoord weet?

        Waar zijn de trollen, waar zijn de zogenaamde betweters die doodleuk eea proberen te torpederen zonder bewijs en zonder in te gaan op wat ik aanbied?

        Waar zijn Adriaan, Bert, Doordenker 2, etc…..?

        Pfff, wat een wereld, wat een arrogantie.
        Ik hoop elke dag, dat het mijn laatste is.

        • En nu vergeet ik DS.
         Onze droplul wetenschapper, onze eigen conclusie-loze woordjes aan mekaar breier.

         Kom er maar in DS 🙂

        • Reaktie op oktober 3, 2023 Bij 22:30
         Beste Mensen
         U allen hebben Gelijk
         Door alle valse verkondigingen raakt de mensheid helemaal de kluts kwijt en gaat vervolgens mede dankzij voorgenoemde ook rare handelingen verrichten

         Dank U

       • Beste Mensen

        Joep van de Stoep
        Wij Mensen verbeelden ons dat Wij alles weten
        Zo niet beter weten dan een ander bezetene
        Terwijl wij vergeten dat wij met z’n allen bezeten zijn van tijd tot tijd
        Sommigen zijn helaas 24/7 bezeten
        Daar kan men niks tegen beginnen

        Dank U

        • Hier is Joep van de Stoep, zoals jij mij doodleuk benoemt.

         Ik weet praktisch helemaal niets, dat heb ik al geleerd.
         Maar feiten zijn feiten. En dan heb ik het over echte(!) feiten.
         Niet de aangelulde “feiten” welke simpel te weerleggen zijn, maar ons aangeluld zijn en welke mensen maar niet kunnen loslaten (vanwege welke reden dan ook).

         Bewijs mij mijn ongelijk en ik zal je bedanken, want ik WIL de waarheid weten.

       • Wat een oorverdovende stilte op mijn inhoudelijke, reactie(s), welke vooralsnog nog steeds niet zijn weerlegd.

        Waar zijn de gatekeepers die het gelogen narratief horen te verdedigen?
        Waar zijn de half-wakkeren die u blijven meesleuren in hun half-wakker-zijn?
        Welnu, dat zal ik u vertellen.
        Deze leugen-ridders/half-wakkeren hebben geen idee hoe zij zich moeten verdedigen tegen de feiten die ik aanbreng.
        Normaal gesproken springen ze meteen op elk wan-geluid wat het narratief niet volgt.
        In mijn geval is dat te lastig, omdat ik met feiten kom.
        Anders gezegd: zij durven geen tegengas meer te geven, omdat ze weten dat wat ik schrijf niet te ontkrachten is.
        En dus reageren ze niet meer en hopen daarmee dat mijn reacties snel op de achtergrond verdwijnen en daarmee alle aandacht verliezen.
        Kunnen zij lekker door met hun leugens of hun half-wakkere waarheid.

        Het is aan u wat u met deze info (deze reactie) doet.
        Ik wens u alle wijsheid toe.
        Nee, geen wijsheid eigenlijk.
        Ik wens u toe dat uw innerlijke gevoel, uw echte (!) intuïtie weer de overhand krijgt.
        Dat u weer herkent wie waarlijk is en wie (gewild of ongewild) leugens verkondigd.

        Vooralsnog ben ik wel even klaar hier op FN.
        Heb mijn ding gezegd en laat het hierbij.

        Gegroet!

       • 1Wat een oorverdovende stilte op mijn inhoudelijke, reactie(s), welke vooralsnog nog steeds niet zijn weerlegd.

        Waar zijn de gatekeepers die het gelogen narratief horen te verdedigen?
        Waar zijn de half-wakkeren die u blijven meesleuren in hun half-wakker-zijn?
        Welnu, dat zal ik u vertellen.
        Deze leugen-ridders/half-wakkeren hebben geen idee hoe zij zich moeten verdedigen tegen de feiten die ik aanbreng.
        Normaal gesproken springen ze meteen op elk wan-geluid wat het narratief niet volgt.
        In mijn geval is dat te lastig, omdat ik met feiten kom.
        Anders gezegd: zij durven geen tegengas meer te geven, omdat ze weten dat wat ik schrijf niet te ontkrachten is.
        En dus reageren ze niet meer en hopen daarmee dat mijn reacties snel op de achtergrond verdwijnen en daarmee alle aandacht verliezen.
        Kunnen zij lekker door met hun leugens of hun half-wakkere waarheid.

        Het is aan u wat u met deze info (deze reactie) doet.
        Ik wens u alle wijsheid toe.
        Nee, geen wijsheid eigenlijk.
        Ik wens u toe dat uw innerlijke gevoel, uw echte (!) intuïtie weer de overhand krijgt.
        Dat u weer herkent wie waarlijk is en wie (gewild of ongewild) leugens verkondigd.

        Vooralsnog ben ik wel even klaar hier op FN.
        Heb mijn ding gezegd en laat het hierbij.

        Gegroet!

        • Laatste reactie nog even van mijn kant:

         Ik ben geen betweter, ik heb de waarheid niet in pacht.
         Sterker, ik weet dat ik amper wat weet.

         Wat wil wel weet is dat wat ik aanbreng de feiten zijn.
         Maar vervolg-conclusies verbinden aan deze feiten kan ik niet.
         Ik mis hiervoor nog veel meer informatie, net als het gros van ons allen.

         Echter, mijn aangedragen feiten blijven overeind staan.
         Daar hou ik me aan vast en ik hoop dat ik steeds meer van de sluier weet te ontlichten.
         Ik vrees echter dat…. vul maar in….

         Waar zijn toch de mensen die ook dezelfde vragen gaan stellen?

         Anyway, ik ben hier echt even klaar op FN.
         Voel me een persona non grata.
         So be it.
         Succes allen met wat u probeert te doen.

 3. Dit heeft niks met dit onderwerp te maken, althans niet direct maar ik heb net een ruim 2uur durend gesprek beluisterd met dr Ardis over slangengif in covid en in de vaccins en dat nicotine 100% helpt tegen alle soorten gif omdat elke lichaamscel een nicotine receptor bevat. De parasieten roepen al jaren dat de samenleving tabakvrij moet worden. Geen toeval. Onderzoeken van Harvard bewijzen dat ze weten dat nicotine helpt bij gif en parkinson. Koop tabak zaad en sla nicotinepleisters in..of tabak…voordat ze t gaan verbieden..het interview werd gehouden door John Galt…

  • Klopt dit?

   Als ik dit vraag aan Chatgpt: Welke invloed geeft nicotine pleisters als je totaal niet rookt ?

   Krijg ik als antwoord:
   Nicotinepleisters zijn ontworpen om mensen te helpen stoppen met roken door het verlangen naar nicotine te verminderen. Ze bevatten een bepaalde dosis nicotine die geleidelijk door de huid wordt opgenomen.

   Als je totaal niet rookt en geen nicotineverslaving hebt, is er geen direct voordeel of invloed van nicotinepleisters. In feite wordt het gebruik van nicotinepleisters niet aanbevolen voor mensen die niet verslaafd zijn aan nicotine. Het onnodig toedienen van nicotine kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en een verhoogde hartslag.

   Als je geïnteresseerd bent in het stoppen met roken, maar geen nicotineverslaving hebt, zijn er andere methoden en benaderingen die meer geschikt kunnen zijn. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een arts of een gekwalificeerde zorgverlener voordat je beslissingen neemt over het gebruik van medicatie of nicotinevervangers.

   • Het schijnt dat pure tabak , zonder toegevoegde chemicaliën waarvan ik de naam niet meer weet, eigenlijk niet verslavend is. Door toevoeging van bepaalde stof wordt t verslavend. En kankerverwekkend..hij zegt dat er bewezen is dat iedere menselijke cel een nicotine receptor bevat, veel van ons groente dieet komt van nachtschade planten die allemaal giftig zijn. Tabak is een nachtschade maar ook aardappel, tomaat, paprika en peper, pompoen en veel meer. Daar raken we ook niet aan verslaafd. Alle covid en vaccin schade symptomen komen overeen met bepaald slangengif.. cobra en een Afrikaanse gifslang..
    Elke dag een nicotine pleister van 7 miligram kan mensen van heel veel schade afhelpen.. het is een feit dat de rokers bijna niet ziek werden ondanks het geloei vanuit regering dat rokers moesten stoppen omdat ze dood zouden gaan aan covid..
    Zoek op zijn naam en luister naar zijn onderzoek, bij mij gingen er wat radertjes draaien..zeker met marburg en ebola angst zaaierij..preventief schone nicotine pleisters of kauwgom werkt Dus beter dan ivermectine..

    • Juist!
     En daarbij: een tevreden roker is geen onruststoker 🙂

     Èn zijn rokers over het algemeen bewuste mensen en vragen-stellers, die sich niet met een kluitje in het riet laten sturen.
     Wij willen echte antwoorden.

     En dat valt niet mee in deze schimmige wereld….

  • Ik krijg zijn mails ook, maar kan helaas de tijd niet vrijmaken om telkens zulke lange interviews of video’s te bekijken. Alleen al om de dagelijkse dingen te volgen bij FN, Ninefornews, niburu en ook ezaz.nl kost al klauwen tijd. Moet tussendoor gebeuren of in de nachtelijke uurtjes, maar dan moet er ook geslapen worden.
   Maar interessant is het wel. Fijn dat anderen dan hierover kunnen vertellen!

   • Meer dan 600 chemicaliën worden er aan tabak toegevoegd..beter zaad kopen en zelf kweken. Niet moeilijk. Ik rook al jaren tabak zonder toevoeging..hooguit wat wiet of hasj erbij.
    Die suiker doen ze erbij zogenaamd voor de smaak maar het carameliseerd in je longen en blijft daar zitten. Suiker is de voeding voor kanker.
    Het is t waard om die Harvard studie te lezen. Of om die podcast te luisteren..parkinson wordt aanzienlijk handelbaar na een aantal dagen nicotine pleister..
    Mijn opa had altijd zijn eigen tabaksplanten waar hij zelf zn sigaartje van rolde..in zijn eigen rookstoel, heerlijk genieten…een tevreden roker is idd geen onruststoker.

    • Beste, zou eens willen vertellen hoe u uw eigen tabak groeit?
     Hoeveel planten zijn er nodig om een jaar lekker te kunnen paffen?
     En hoeveel ruimte is daar bijv. voor nodig?
     Etc..

     Ik zou heel graag mijn eigen tabak groeien, maar bewoon een appartement en dus zonder tuin.

     • Pfff, weer een rectificatie:

      zou u eens willen vertellen….

      Ik lees mijn eigen reacties altijd na voordat ik ze plaats, maar kennelijk vullen mijn hersenen woorden in, die er helemaal niet staan.

      • Een tabaksplant heeft grote bladeren, hangt er van af hoe je door rookt of dat je een emulsie ervan maakt om een pleister/compressen te maken..lees je goed in want t blijft een gifplant. Op een balkon kan t ook, misschien zelfs binnen voor t raam aangezien tabak t goed doet in een kas.

     • Er zijn een paar merken die geen toevoegingen hebben.
      Bastos is een Vlaams merk.
      Vroeger had je american spirit, werd geteeld door natives americans omdat zij t gebruiken voor ceremonie..ze hebben t verkocht aan camel een aantal jaar geleden.
      Koffieshops gebruiken vaak emmers natuur tabak van het merk apache..kilo emmers. Geen smaakstoffen en andere zooi, zeggen ze…ik heb voor de zekerheid zaad besteld zodat ik iig een eigen voorraadje kan kweken.

      • Beste Donders,

       Ik begreep in eerste instantie dat u uw eigen tabak groeide.
       Dat blijkt niet zo te zijn, uw opa deed dat.
       Hiermee kom ik niet verder en zal dus zelf gaan graven.

       Toch bedankt voor uw moeite om te reageren op mijn reacties aan u!

  • Beste Mensen

   Meneer of Mevrouw Klein die heel oud en Wijs is
   Geen probleem
   We hebben er allemaal last van
   Het zicht laat ook te wensen over
   Niet ergeren
   Gewoon doortypen
   De mensen die het willen lezen en begrijpen die gaan dat ook zeker begrijpen
   Wij letten al helemaal niet op Hoofdletters punten komma’s vraagtekens enzovoorts
   Er zijn soms wel mensen die iets kunnen vragen over wat er met een bepaalde woord word bedoeld
   Als men die schrijven toevallig onder ogen krijgt en er een andere benadering kan formuleren
   Dat is mooi mee genomen ookal wederom met heel veel type fouten
   Dat geeft niks

   Dank U

  • Joep september 30, 2023 Bij 23:14
   Beste Joep, bedankt voor de Tycho Brahe link van Simon Shack. Wb jouw reacties, ik zag ze niet.

 4. Globalisme = Totalitarisme.
  In de volledige vorm.

  Elites hebben altijd “gedroomd’ van het beheersen van de hele wereld.
  En godsdienstige / politieke elites helemaal.
  Nu hebben ze er de technische mogelijkheden toe ………………..

  Verzet is de enige ontsnapping !

 5. Beste Mensen

  Logica…
  Verhouding in … Dieren
  Onbalans in …. Dieren
  Balans in …… Dieren
  Als er over een overgroot deel van Mama Aarde een overpopulatie aan Hyena’s , Kraaien , Wolven , Pirana’s enzovoort zijn verscholen onder èèn en dezelfde Huidsoort in èèn belichaming Diersoort
  Met ….
  Alle andere Dieren specifiek uitzonderlijk genomen geminimaliseerd ?
  Wat gaat er dan gebeuren ?
  Zelf Nadenken

  Beste mensen

  Een Mens weet tegenwoordig tijdens het praten met een andere als mens uitziende belichaming niet meer met wie die aan het praten is
  Is dat die wezen ook een mens ?
  Waarmee word gecommuniceerd ?
  Zie voorin in schrijven

  Er heerst heden ten dage een Super Onbalans
  Hierbij zijn tot overmaat van Ramp
  Ook nog eens wezens ge-brainwashed en wel
  Die zichzelf zijn gaan noemen …. BLANKEN

  Beste mensen Alstublieft U bent nooit geweest , bent het Nu niet en gaat het tot in de verste vert van de toekomst ook niet zijn EEN BLANKE
  Immers verleden en toekomst bestaan niet
  Alles vind NU plaats
  Blank vertegenwoordigd ALLE Negative Entiteiten in een belichaming Mens meer niet
  Alleen een Dier Mens kan bezeten Raken
  Die is Begiftigd Vergiftigd met een Gave dat heet Ego ik
  Vraag in Uzelf af
  Wat is Blank ?
  Meer ook niet
  Krijg het antwoord uit het diepste van het Hart

  Dank U

 6. P.s Quote “dat wanneer de ouderen deze wereld niet meer bewonen, de heersers standaard gewonnen zullen hebben; met een totaal afgestompt, volgzaam en onwetend volk dat een hoogste autoriteit accepteert om hun leven te leiden en te controleren.”
  Zo waar > !

  • CorNietdus oktober 1, 2023 Bij 13:43
   Daar gaat het heen met die GMO gifspuit. Alleen de ingespotenen zullen nog bestaan. Een afgestompt dom volkje dat goed te beheersen is, nog erger dan wat er nu al is. Verder maakt het de heersers niet uit wat er met dat volk gebeurt als ze hun waanzin ideëen uitvoeren. Einde menselijke beschaving zoals we die kennen.

   • @mmortal
    Rutte te voeten uit .
    Kaag idem en de rest die je kunt opnoemen .
    Dit is hun goal .
    De dystopische schurk: De onderdrukker is de slechterik, de kwaadaardige schurk.
    Het is typisch een persoon die machtsgeil en verachtelijk is. In sommige gevallen zijn ze puur slecht, en in andere gevallen excuseren ze hun acties als een noodzakelijk kwaad. In het laatste geval beweren ze meestal dat het onderdrukken van de arbeidersklasse nodig is om de maatschappij niet uit de hand te laten lopen.
    En 22 nov loopt de hele swik weer in de fuik.
    De Jonge gaat zich met de telling bemoeien . (Stemmen)
    Ik zei nog tegen mijn moppie “wat gaat het hard hé ”
    Zienderogen zie het afspelen .
    Nu een wef teef had het al over water als wapen .
    P.s aanvaard je niet de digitale munt en je wil geen vax dan staat je bestaan op het spel .
    Geen voedsel geen geld voor je huur en energie en noem maar op .
    Het is al bekend hoe het volgende kabinet gestalt gaat krijgen .
    DE sukkels zijn overal in getrapt .
    De grootste move is FB .
    Al die bekken in kaart gebracht , hoef je niets te vertellen .
    De hele eigenwaarde is door het riool gespoeld .
    De grootste vertrutting van de eeuw 😑
    Mannen lopen met knotjes en schaamhaar op hun bakkus .
    Vreselijke schimmen die voor man moeten doorgaan .
    Wat gaat het hard hé ? 😃
    Baby’s eerste luier met stront posten op FB 🤣
    Unfucking real !!
    Ben er nimmer geweest, nog op X.
    Huidige vrouw ?
    Praat me er niet van inlegkruisjes met kamille geur . 🤣
    Ziek zooitje .
    Ik Quote je ” Einde menselijke beschaving zoals we die kennen.”
    Zo waar, waarde Immortal .
    Fijne dag verder .

    • Ik loop ook altijd ongeschoren rond. Wat is daar mis mee?
     Omdat ik gewoon te lui ben omdat iedere dag te herhalen.
     Na een week of of 1-2 gaat de tondeuse erover.
     En dan begint het weer opnieuw.

    • Beste CorNietDus,
     Het gaat inderdaad snel nu, alweer 2 weken later. Hoe kom je trouwens aan de datum van 22 november over de gifprik?

   • Al duizenden jaren wordt gewerkt aan de verwijdering van demonische entiteiten (w.o. archonten) in een deel van het melkwegstelsel waarvan de aarde deel uitmaakt en het einde is in zicht.
    Wat heb ik jaren geleden gelezen: we zullen langs de rand van het ravijn scheren, een dubbeltje op z’n kant. Het geteisem kan onze planeet niet meer verlaten en ook is de ruimtevloot van de bilderbergers onklaar gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in