Er zijn altijd interessante gegevens uit Schotland. Public Health Scotland meldde op 23 juni 2021 dat in 6 maanden tijd 5522 mensen binnen 28 dagen na vaccinatie waren overleden. Nu heeft Statistics Scotland interessante gegevens over oversterfte gepubliceerd, schrijft Tkp.at.

Het aantal sterfgevallen in Schotland lag vorige week 30% hoger dan het gemiddelde van vóór de pandemie, zo blijkt uit nieuwe cijfers. Volgens de National Records of Scotland werden in de week tot 10 oktober 1.353 sterfgevallen door alle oorzaken geregistreerd.

Dit was 315 meer dan het gemiddelde voor dezelfde week van 2015 tot 2019 en het hoogste aantal ” excessieve” sterfgevallen sinds de eerste week van januari 2021.

“S C H O T T L A N D
Ter vergelijking een jaar eerder

Week 41/2020 (5-11 oktober).

stierf met C
2020: 25
2021: 126 … 5 – voudig in het vaccinatiejaar”

“S C H O T T L A N D

30% oversterfte
Week 40/2021

C is niet de oorzaak – 126
totaal 315 meer
slechts 5,5 miljoen inwoners”

Het aantal sterfgevallen waarbij Covid in het verslag werd genoemd, daalde voor de tweede week op rij, tot 126. Het aantal sterfgevallen in verband met de pandemie was sinds medio augustus aan het stijgen, maar lijkt in de week tot 27 september een piek van 167 te hebben bereikt.

De 315 extra sterfgevallen die vorige week zijn geregistreerd, vertegenwoordigen een stijging van 30% ten opzichte van het gemiddelde van vijf jaar vóór de pandemie voor deze tijd van het jaar.

  Prikspijt: Gevaccineerd en Beschadigd (Video, Nederlands transcript)

Dit is de 20e achtereenvolgende week met meer sterfgevallen dan het vijfjarig gemiddelde en de hoogste sinds de week die eindigde op 10 januari 2021.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin
Volgend artikelEen patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in