Foto Credit: Southfront.press / Screenshot via 𝕏

Een Israëlische kolonist raakte op 21 april gewond door een Palestijnse vlag met een booby-trap in de buurt van de nederzetting Kochav Hashahar in de bezette Westelijke Jordaanoever.

Op videobeelden die op social netwerken zijn geplaatst, is te zien hoe de Palestijnse vlag, die aan de kant van Route 458 was geplant, ontploft nadat hij door de kolonist aan de kant is geschopt. Er was blijkbaar een explosief onder de vlag geplaatst, bericht Southfront.

De Israëlische hulpdienst Rescuers Without Borders zei dat de kolonist ter plaatse werd behandeld aan lichte verwondingen en niet naar een ziekenhuis werd gebracht.

Geen enkele Palestijnse gewapende factie heeft de verantwoordelijkheid voor de aanval opgeëist. Deze tactiek werd echter al eerder gebruikt in de Gazastrook.

In februari 2018 raakten vier Israëlische soldaten gewond door een explosief dat verborgen zat in een Palestijnse vlag die op het scheidingshek rond Gaza was geplaatst tijdens een Palestijns protest. De al-Nasser Salah al-Deen Brigades, de militaire vleugel van de Volksverzetcomités, eiste toen de verantwoordelijkheid op. De factie is niet alleen actief in Gaza, maar ook op de Westelijke Jordaanoever.

Het incident in de buurt van Kochav Hashahar kwam midden in de oorlog van Israël tegen de Hamasbeweging en andere gewapende Palestijnse groeperingen in Gaza.

Het Israëlische leger en de veiligheidsdiensten voerden hun operaties in de hele Westelijke Jordaanoever op na het begin van de oorlog in Gaza, waarbij ten minste 418 Palestijnen werden gedood en 3.800 anderen gewond raakten. Honderden Palestijnen werden ook gearresteerd. Toch wordt de veiligheidssituatie in Israël alleen maar slechter.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Netanyahu wilde Hamas “laten instorten”. Deze oorlog kan Israël doen instortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson op Joe Rogan Podcast: ‘UFO’s en intelligenties erachter zijn in wezen bovennatuurlijk’
Volgend artikelVIDEO: Franse troepen ingezet in Odessa Oekraïne; NAVO-troepen gisteren gedood in Dnipropetrovsk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Opzich wel een goede ’trap’ val.

  lokken met iets wat ze haten, dan denkt de rest wellicht 2x na voor ze zo’n soort iets betreden.

  • Covid was er ook zo een,

   Daarom alle israelis vaksen, en palestijnen ziek laten worden
   Maar faks was erger dan de kwaal

   Palestijnen zijn nog naturel en fit
   En israelis zijn nu van gmo en e-coli afstamming
   En in de toekomst mogelijk wat vatbaar voor kwaaltjes.

   Dus wie is nu echte vijand van israel

  • GTRene:
   “Opzich wel een goede ’trap’ val”

   Wij zagen van dichtbij de andere kant van ‘gehate voorwerpen’ in de Balkanoorlog.
   Barbiepoppen, AK-47 magazijnen, radio’s, verrekijkers limonadeflesjes, conservenblikjes en ander speelgoed wat de aandacht trok van kleine kinderen. U kunt zich nog niet misschien de gruwelijkheid van de verwondingen voor de geest halen.

   Prijst u zich vooral gelukkig niet de beelden op uw harde schijf mee te hoeven dragen….

 2. Allemaal leuk, totdat een kind die vlag pakt. Geef de Israëliërs vooral meer “false flags” zodat men zich als nog grotere beesten kan gedragen. Niet echt slim.

  • Ovi,
   De zionisten doen al heel lang alles wat zij van hun G.d niet mogen doen, zij laten een volk leven onder apartheid, ik ben zo ongelooflijk boos op ons Westen en die steun aan de zionisten dat het mij geen reet kan schelen als er iemand die een vlag van de Palestijnen omver schopt opgeblazen wordt, de boosheid is bij mij zo groot dat ik de gehele wereld zou willen oproepen, schreeuwen om een militair ingrijpen want wat daar gebeurd door het Heilige Land (sarcasme) dat is gewoonweg genocide, geen goed woord over meer voor het Westen met zijn steun aan het naziregime van Zelensky en de zionisten in Jeruzalem.
   Ik ben een vredelievend persoon maar dat ik dit moet aanzien als mens, sorry, ben er echt te boos over, geen medelijden meer met die kolonisten of die hardcore zionisten!!!

 3. Wat kost een mijn eigenlijk? Volgens mij destijds een handgranaat nog geen tientje in voormalig Joegoslavië. Of een dronenvan nog geen 1000,- die een Russische tank kan uitschakelen. ( als het waar is tenminste )

  Nu stond er nog vlag bij. Wat als ze gelegd worden zonder een waarschuwing. Dan ben je nergens meer veilig. Kun je zelfs de berm niet meer inlopen om effe te pissen, fruit plukken of het land bewerken zonder het risico om je benen te verliezen. Heb je het dan?

  • Die Palestijnse vlag stond op “PALESTIJNS GRONDGEBIED”
   Wat doet die jood daar ??????
   Die jood mag dat helemaal niet komen……!!!!!!
   Boontje komt om zijn loontje.!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in