De informatie die een paar uur geleden is vrijgegeven over de gevechten in Pavlovka en in de wijde omgeving van Ugledar is schokkend. Alleen aan de Oekraïense kant zijn er 1.400 doden gevallen en is de regio letterlijk van de kaart geveegd, bericht Warnews24/7.

Russische en Oekraïense troepen vechten al enkele dagen hevig om het strategische dorp Pavlovka. De Russen zijn er de afgelopen dagen ook in geslaagd het noordelijke deel van Pavlovka te ontruimen. Dan ligt Ugledar op minder dan 1 km afstand.

De Russen hebben echter ook zware verliezen geleden in het gebied: sommige bronnen spreken van 500 doden.

Pavlovka is veranderd in een groot kerkhof van NAVO- en Oekraïens materieel. Tijdens de gevechten werden meer dan 90 tanks en pantservoertuigen vernietigd.

Lancet en KUB kamikaze-drones zijn voortdurend in het gebied actief.

Volgens de beschikbare gegevens verloren de Oekraïners alleen al op de 16e van de maand in Ugledar 3 tanks, 3 BMP’s, 4 M-777’s, een Caesar en verschillende BMP-1, BMP-2.

Er zijn ook veel Oekraïense gevangenen die zijn overgeleverd aan de strijdkrachten van Donetsk, Cascade en de Mariniers.

Video: Verliezen van Oekraïners in Pavlovka (Ugledar) – Schokkende beelden

Video: Oekraïense krijgsgevangenen in Pavlovka

In Pavlovka werden 1400 Oekraïense soldaten gedood!

Volgens het Russische ministerie van Defensie:

– Op 14 november werd als gevolg van succesvolle offensieve operaties van Russische troepen het dorp Pavlovka van de Volksrepubliek Donetsk volledig bevrijd.

Tijdens de gevechten om Pavlovka hebben Russische troepen tot 1400 Oekraïense militairen gedood en twee Su-25 vliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht en een Mi-8 helikopter neergeschoten.

  Zo werkt propaganda: 30 Oekraïners zouden het Russische konvooi van 60 km volledig vernietigd hebben

Ze vernietigden ook 12 tanks, 27 infanteriegevechtsvoertuigen en tot 30 andere gepantserde gevechtsvoertuigen.

Daarnaast werden zes artilleriestukken, waaronder twee M777 artilleriesystemen van Amerikaanse makelij, meer dan 25 voertuigen voor diverse doeleinden en achtentwintig onbemande luchtvaartuigen vernietigd.

– In de richting Kupyansk hebben de acties van de Russische troepen de aanval van twee tactische gevechtsteams van de Strijdkrachten van Oekraïense strijdkrachten in de richting van de nederzetting Kuzemovka in de Volksrepubliek Luhansk verhinderd. Als gevolg van artillerievuur en TOS-1A zware vlammenwerpersystemen werden de vijandelijke eenheden geïmmobiliseerd en teruggedreven naar de uitgangspositie.

Honderd Oekraïense militairen werden gedood en acht tanks, drie infanteriegevechtsvoertuigen, vijf pantserwagens en zes andere voertuigen werden vernietigd.

– In de richting Krasnolimansky deden de Oekraïense strijdkrachten vergeefse pogingen tot een aanval met twee tactische gevechtsgroepen in de richting van de dorpen Chervonopopovka en Zolotarevka van de Volksrepubliek Luhansk.

90 Oekraïense militairen werden gedood en één tank, vier gepantserde gevechtsvoertuigen en vijf vrachtwagens werden op één dag vernietigd.

Operationeel-tactische en militaire luchtvaart, rakettroepen en artillerie hebben zes commandoposten van de Oekraïense strijdkrachten getroffen in de gebieden van het dorp Kupyansk in Kharkiv, Stelmahovka in de Volksrepubliek Lugansk, Chernobaevka in Kherson, Petrovskoye, Verkhnekamenskoye en Nevelskoye nederzettingen in de Volksrepubliek Donetsk, alsmede 82 artillerie-eenheden op vuurposities, mankracht en militaire uitrusting in 178 gebieden.

In de regio Krasnogorovka in de Volksrepubliek Donetsk is een munitiedepot vernield.

In de loop van de dag werden zeven onbemande vliegtuigen vernietigd in Salkovo, Radensk, Tavriysk, regio Kherson, Novokrasnyanka, Krasnorechenskoe, Volksrepubliek Lugansk en Novoandreevka, Volksrepubliek Donetsk.

Bovendien werden drie raketten van het HIMARS-multiraketsysteem onderschept in de regio Skadovsk, Cherson.

  Het Oekraïense "tegenoffensief" was voorbestemd om te mislukken - vandaag is het zover

Video: Vernietigde tanks en gepantserde voertuigen

Ugledar: Russisch leger nam controle over weg bij Pavlovka

In de richting van Zuid-Donetsk kwam de weg tussen het dorp Pavlovka en Nikolskoe onder controle van de Russische troepen.

In de afgelopen 24 uur:

In de richting van Kupyansk werd een poging om de posities van Russische troepen in de richting van Novoselovskoe in de Volksrepubliek Luhansk aan te vallen uitgesteld als gevolg van een preventieve vuuraanval in het concentratiegebied van de Oekraïense strijdkrachten.

20 Oekraïense militairen werden gedood en twee pantservoertuigen werden vernietigd.

In de richting Krasnolimansky, als gevolg van vuur van Russische artillerie, gevechtsvliegtuigen en zware vlammenwerpersystemen, pogingen van de Oekraïense strijdkrachten om met vijf tactische gevechtsteams aan te vallen in de richting van de dorpen Kolomyychikha, Makeyevka, Ploschanka, Chervonopopovka en Chervonaya Dibrova in de Volksrepubliek Luhansk geëlimineerd.

De vijandelijke verliezen in deze richting bedroegen 100 Oekraïense soldaten, gedood en gewond. Een tank, drie infanterievoertuigen, twee pantservoertuigen en drie vrachtwagens werden vernietigd.

Bovendien hebben de acties van de eenheden van de Russische troepen drie aanvallen van de Oekraïense strijdkrachten met troepen van maximaal drie tactische gevechtsteams in de gebieden van de nederzettingen Prechistovka, Ugledar en Novomikhailovka voorkomen. De vijandelijke eenheden werden onderschept en verspreid.

Meer dan 60 Oekraïense militairen werden gedood en twee tanks en zes gepantserde gevechtsvoertuigen werden vernietigd.

In de richting Lysychansk weigerde het militaire personeel van de 81e Luchtlandingsbrigade van de Oekraïense strijdkrachten in het dorp Belogorovka (LPR), als gevolg van zware verliezen en een laag moreel van de reservisten, bevelen op te volgen en gevechtsmissies uit te voeren.

  Scott Ritter: "Het is allemaal voorbij voor Oekraïne"

De strijders van een van de Oekraïense nazi-formaties, die naar Belogorivka waren gestuurd om de orde te herstellen, schoten vijf Oekraïense militairen voor de ogen van de formatie neer om het brigadepersoneel te intimideren.

Video: Russische artillerie raakt Oekraïense soldaten die zich in een school in Pavlovka verschuilen

Video: Russische Kub-BLA kamikaze drone raakt Oekraïense soldaten in Pavlovka

Video: Russische artillerie op Oekraïense doelen in Ugledar

Video: Oekraïners aangevallen in Ugledar

Kaarten bekijken


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Britse politie bereidt zich voor op “ineenstorting van de openbare orde” als gevolg van de kosten van levensonderhoudcrisisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel50% van het Oekraïense energiesysteem vernietigd: 12 Brigades vast in Kherson – VS: Evacueer steden
Volgend artikelAustralië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” – Wat zal het excuus van de regering zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Nou de eerste drie video’s hier al eerder gezien , Niet in herhaling volgen FN.
  Nieuws ok maar dan ook Echte nieuws , Vers van de pers

 2. Arme jongens! Allemaal zonen van ouders. Nog een heel leven hadden zij voor zich. Nooit zullen zij families stichten, kinderen krijgen, grootouder worden. Allemaal omdat een stelletje psychopaten hun spelletjes spelen met ons als inzet!

  • Ja dat willen de republikeinen en zij will wel Maar zij heeft het niet voor zeggen jammer genoeg .
   Als de republikeinen het voor het zeggen hadden dan was deze idioterie snel gebeurd .

   • Treeg,
    Oorlogen door de VS begonnen en uitgelokt, Democraten of Republikeinen de baas maakt geen reet uit voor het buitenlandse beleid, bekijk de geschiedenis maar van jarenlang, kulargument en niet waar!

 3. Dit is een klein begin.
  De nieuwe engelse PM was vandaag op bezoek bij de snuivende kabouter.
  Hij beloofde radars, anti missile systeem en anti vliegtuig systeem.

  Zal ze niet helpen.
  Er is maar een weg uit de oorlog: overgave aan de Russen.
  Dan kan er opgeruimt worden en het land verdeeld worden.

  • Lijkt me inderdaad mosterd na de maaltijd.
   1. Anti-missile systemen om infrastructuur te beschermen die er al niet meer is
   2. Westerse wapens, terwijl.deze.mogelijk als gevolg van vernietigde infrastructuur niet meer naar “het front” geleverd kunnen worden
   3. Anti vliegsystemen terwijl we.het hebben over afweer tegen kleine drones en hypersonische raketten

   Let wel: alles.wat.je nu levert kan je mogelijk nooit meer terughalen uit zo’n derde wereld.modderland

   Ach…wat weten de politici ervan. Als.ze.wat.konden in hun leven dan waren ze wel.ingenieur of arts geworden

   • Het enige wat zou werken tegen drones en zo: het “goalfinder systeem”oorspronkelijk door Philips ontwikkeld.
    Maar dat kost centjes…..

    Ik denk dat als de Russen nog wat doorzetten en de rest van de infra structuur vernietigen, en de vorst begint dat waarschijnelijk in de grotere steden de bevolking begint te roeren….
    (note;platte land: verwarming op hout, cv systemen met natuurlijke circulatie, geen electriciteit nodig….In de steden; heel vaak stadsverwarming)

    Zou natuurlijk leuk zijn, als RU inbreekt op het oekie tv systeem en overgave eist van de oekies….

 4. Aan beiden kanten wordt er propaganda gepleegd. Dat Rusland deze oorlog wel even zal gaan winnen is inmiddels ontkracht, we zijn 9 maanden verder en de strijd lijkt uitzichtloos. Maar van het zogenaamde heroïsche Oekraïne dat met totaal superieure wapens uit het westen de overhand hebben en het totaal gedemotiveerde Russische leger gaan verslaan is wellicht nog grotere onzin. Wierd Duk gelooft trouwens heilig in dat tweede scenario maar die gast kan je na die Corona onzin niet meer serieus nemen. Wierd Duk geloofde heilig dat die vaccins goed getest waren, onvoorstelbaar!

  • Reknir,
   Wierd Duk is toch van de Telegraaf!!!
   Zijn die onafhankelijker dan in hun commentaren dan de Volkskrant,Trouw,AD,NRC of het Nederlands Dagblad, ik zie het niet hoor, voor mij hebben zij allemaal afgedaan, trouwens de wakkere krant heulde met Nazi Duitsland dus moet ik hen zo en zo niet.

  • Weard Duck, vreemde eend is een knettergekke bilderberg puppet. Bilderberg bestaat nog steeds, maar is geniepiger en gevaarlijker dan ooit met Maxima erbij!

 5. Er zijn maar een paar scenario’s.

  –RU wacht de winter af, en gaat ondertussen door met bombardementen; ’s nachts te zien met sateliet foto’s waar er nog licht is; en uiteraard in de regiao aanvallen, zoals deze.

  –er komt een grootschalig offensief met belarus, en de gemobiliseerden;

  –Nato bemoeit zich ermee, meer manschappen en wapens in Oekraine; wellicht atoom bommetje.
  ————————
  Personelijk denk ik, dat met doorgaan met raket aanvallen en koude winter genoeg is om de bevolking te motiveren Zelensky en consorten eruit te trappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in