Een 33-jarige zwarte man, later geïdentificeerd als Alvin Gary Shaw, werd gearresteerd nadat hij minstens twee senioren, waaronder een 84-jarige vrouw, op een pro-Trump bijeenkomst in Aliso Viejo had geslagen.

De razende zwarte racist haalde uit en sloeg een 84-jarige vrouw in het gezicht. Dit was nadat hij haar Trump-mascotte had verbrand.

“Een 33-jarige man is gearresteerd nadat hij naar verluidt een aantal mensen had aangevallen bij een bijeenkomst op woensdagavond die werd gehouden ter ondersteuning van president Donald Trump in Aliso Viejo.

“Hij haalde zijn hand naar achteren alsof hij me ging slaan, en hij sloeg me recht in het gezicht”, zegt de 84-jarige Donna Snow. “Hij sloeg mijn oorbellen eraf”.

Volgens het Orange County’s politiebureau raakte een gepensioneerde politieagent erbij betrokken en trok zijn pistool toen de man probeerde weg te rennen van de plaats delict.

Een andere persoon bij de bijeenkomst werd door de man tegen de grond geslagen terwijl deze probeerde om anderen te helpen, en een derde slachtoffer werd in het lokale ziekenhuis met een halsverwonding opgenomen.

Volgens het Orange County’s politiebureau werd Alvin Gary Shaw in hechtenis genomen wegens verdenking van mishandeling van ouderen, mishandeling met een dodelijk wapen en mishandeling drie mensen”, meldt CBS.

Candace Owens beschuldigt George Soros van de rasrellen in Minneapolis

Twitter labelt Trump's berichten aan de lopende band

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here