John Fallon, CEO, Pearson, Larry Fink, CEO, BlackRock en Mark Hoffman, President, CNBC / Financial Times / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Larry Fink, CEO van Blackrock, liet deze week op het World Economic Forum in Davos zijn masker vallen en gaf toe dat zijn bedrijf zich bezighoudt met het “afdwingen van gedrag” en het “afdwingen van verandering” ten behoeve van de globalistische agenda van de elite, bericht Thepeoplesvoice.

“Je moet gedrag afdwingen,” verklaarde Fink tijdens een toespraak waarin hij klonk als een technocratische versie van een ouderwetse communistische dictator. “Bij Blackrock dwingen we gedrag af.”

Blackrock bezit in wezen elk groot bedrijf ter wereld en bepaalt nu kapitaalinvesteringen via ESG (environmental social governance). De macht van Blackrock om kapitaalstromen te bepalen geldt ook voor soevereine landen. Kijk:

In wezen betekent ESG dat je alle “groene”, “diversiteit” en “rechtvaardige” vakjes zorgvuldig moet aanvinken om een cent aan financieel kapitaal te ontvangen van de globalistische poortwachters. Het is een vorm van bedrijfscommunisme en drijft de gevaarlijke technosocialistische agenda aan die de kern vormt van Klaus Schwab’s Great Reset en 2030 visie.

Het hele Ponzi-piramidespel is opgezet om ervoor te zorgen dat alle grote bedrijven voldoen aan de dictaten van de mondiale elite en deelnemen aan de klimaatveranderingsagenda die gewone mensen over de hele wereld jaar na jaar armer maakt.

Sri Lanka had een ESG-score van 98% en de globalistische elite beloofde dat het land naar rijkdom zou worden gestuwd.

  Metamorfose

Wat gebeurde er toen? Sri Lanka implodeerde vorig jaar spectaculair en liet de economie in puin achter, waarmee opnieuw werd aangetoond dat de versie van technocommunisme van de globalistische elite gewoon niet werkt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Voormalig Blackrock fondsbeheerder ontdekt verontrustende sterftetrendsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaatste nieuws van Oekraïne: 5.600 DODEN IN ÉÉN WEEK; komt overeen met een verslag van een bezoeker aan Oekraïne
Volgend artikelKlaus Schwab: ‘Alle mensen’ zullen ‘over 10 jaar een implantaat in hun hersenen hebben’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Jammer dat je die mensen nooit face-2-face tegen komt, dan zullen wij hun gedrag eens forceren te veranderen.
  Echte helden zij dit hoor, durven geen stap buiten te zetten zonder bodyguard

 2. En gek toch hoe niemand met het Sri Lanka vlaggetje stond te wapperen en geen Sri Lankans in huis haalde. Waren die mensen niet leuk genoeg om te zien zoals de Oekrie meisjes of zo?

  Iedereen die betaald wordt doet mee met de psychopaten. Of ze het nou willen of niet. Ik herinner me bij een grote bank in NYC dat managers verslagen terug kwamen van een overleg met hun managers, dit ging over onaangename veranderingen, en op de vraag “waarom” hadden die top managers gezegd “omdat we het kunnen!” Ze kwamen er dus ook nog eens recht voor uit! En zo wordt gedrag opgelegd en geforceerd. Wat ga je doen? Weglopen van je baan, en je huis en kinderen etc in de kou laten? Nee dus.

  In de grote pyramide van het bestaan trapt iedereen OMLAAG. Dat heet verval. Alles loopt naar verval, entropy. Er resteert alleen nog de ’technocratie’ om dit verval tegen te houden, en dat zie je in de BRICS gebeuren. Laten we er geen doekjes om winden wat daar gebeurt, ook al doen ze niet mee aan de sociale verloedering die we hier in het Westen zien.

   • Dat bedoel ik. Dat is het laatste dat het verval zal tegenhouden maar niet voor lang. Technocratie is het enige waar men nog mee bezig is in de wereld. Het einde vd bouw. Technocratie is namelijk niet “duurzaam” in de natuurlijke wereld.

  • @Immortal,

   “En gek toch hoe niemand met het Sri Lanka vlaggetje stond te wapperen en geen Sri Lankans in huis haalde. Waren die mensen niet leuk genoeg om te zien zoals de Oekrie meisjes of zo?”

   Er werden ook amper andere gekleurde mensen in huis gehaald. Oekraïners zijn wit gelig dus die worden zonder twijfel direct in huis gehaald. Men haat allochtonen (gekleurd), men geilt op allochtonen (mits vrijwel even wit als henzelf). Oef maar verrek het woord allochtonen, net als negerzoenen zijn buiten dienst.

 3. Alles wat je forceert gaat kapot… en dat is de bedoeling omdat deze losers fantaseren over Build Back Better. Ze willen alles ombouwen zodat zij alle macht hebben. Deze losers DENKEN dat het leven om niks anders draait dan macht.

  De mensheid is in oorlog met de losers van onze soort. De wezens met een minderwaardigheidscomplex zijn overal de baas en daarom draait alles om macht. Sneue, laffe, kneusjes die in hun sneue levens tot sociopaten zijn geworden/gemaakt omdat ze meer ego (trauma en angst) dan mens (liefde) zijn.

  Deze losers begrijpen zelf helemaal niet dat ze angstig op zoek zijn naar de liefde die ze in zichzelf missen. Deze sneue mensjes zijn pure angst en ze denken/fantaseren dat geld en macht hetzelfde is als liefde. Ze zijn zo dom, en naïef en sociaal emotioneel totaal onderontwikkeld. De elites zijn doodsbang voor de wakkere mensen… omdat de wakkere mensen doorzien wat voor zielige, bange wezens de elites zijn… doordat ze hun eigen liefde niet kennen en doordat ze in de wereld denken dat liefde draait om bezit en vrouwen en huizen en geld en macht. De elites zijn hele hele hele bange losers die DENKEN dat ze hun angst met geld ipv liefde kunnen oplossen.

  De wakkere mensen zijn bezig om de elites en hun matrix evolutionair te ontstijgen. Wij zitten op zoveel niveau’s hoger dat de elites een soort holbewoners lijken vergeleken met de wakkere mensen. En dat verschil zal duidelijker en groter worden… tot we binnenkort doorkrijgen dat wij hele angstige kleuters met heel veel geld, een oorlog tegen ons voeren.

  Ze maken geen schijn van kans tegen een hoger bewustzijn. De wakkere mensen moeten nog gaan inzien dat wij in kalmte totale schaakgrootmeesters zijn in vergelijking tot het Duplo lego niveau van de elites. De elites kunnen maar 1 ding… hun macht misbruiken om orde te voorkomen door chaos te creëren, zodat ze de macht houden. Meer kunnen ze niet. Het zijn losers, nutteloze eters, holbewoners die met geweld en intimidatie en bedrog de baas blijven.

  Ze kunnen niks, ze weten niks, ze hebben miljoenen mensen omgekocht en zolang hun geld iets waard is, hebben ze macht. Maar het zijn nutteloze parasieten, die ons nutteloze eters noemen… terwijl WIJ alles maken, bouwen, uitvoeren.

  Haha… binnenkort verdampt de macht van deze losers omdat wij ze totaal niet meer serieus nemen. Hun orde-naar-chaos werkwijze gaat in hun gezichten ontploffen en omdat ze geen andere strategie hebben zullen ze in totale paniek tenonder gaan. Duizenden jaren arrogantie maakt dat ze nooit slimmer/wijzer zijn geworden. Ze spelen nog steeds exact hetzelfde spel als waarmee ze ons ooit duizenden jaren geleden in hun macht kregen. We zijn in oorlog met sneue fossielen en volgens mij beginnen ze zelf te realiseren dat ze uit hoogmoed en arrogantie ten val gaan komen. Ze hebben ons ontwaakt door hun hand totaal te overspelen!!! Dom dom dom… we zijn in oorlog met domme, nutteloze, parasieterende elites. Ze gaan uitsterven omdat ze door hun totale arrogantie te dom zijn geworden.

  • Theme januari 21, 2024 Bij 13:33
   Probleem is dat ze heel veel poen hebben, en poen is in de meeste ogen nog steeds een teken van “elite” en authoriteit. De meeste mensen hebben daar veel ontzag voor; voor die medemensen met heel veel geld. Geld koopt macht en gehoorzaamheid, en verwijdert de natuurlijke gelijkwaardigheid onder het mensdier. Ze hebben mij niet in hun macht, en misschien iemand anders ook niet, maar wel heel veel mensen. En de domme kudde regeert en sleurt mij ook mee in de bagger, of ik het nou wil of niet. Je ziet toch hoe de kudde staat te wuiven naar het geld dat voorbij paradeert in koetsjes etc op Koninginnedag? En hoe mensen altijd opkijken naar maakt-niet-uit-wie met heel veel geld? Zelfs bij nonprofits voor bijvoorbeeld kanker, zie je hoe geld iemand automatisch een hoger aanzien geeft, ongeacht zijn bijdrages. Money talks and bullshit walks, zeggen we niet voor niets in Ziomerica! Ik hoop dat je gelijk hebt en dat de parasieten uitsterven, maar zolang de kudde ze nog aanbidt, dan is er weinig hoop.

   • @Immortal…

    Klopt… alleen geld is al 100jr over de houdbaarheid sinds het van goud is ontkoppeld. Ze hebben ons in de schulden gelokt en nu bezitten ze alles en iedereen. Als dat in ons nadeel klapt zijn we slaven, als het in ons voordeel wordt exposed dan gaan we onszelf bevrijden. De wakkere 30+% ter wereld moet alles van het westen gaan weigeren e

    • Schulden kan je zo afschaffen . Schulden zijn gebaseerd op fictief geld . Ze hebben geld gecreëerd uit het niets en uitgeleend . Schulden zijn dus illusies . Nu alleen nog een rechtzaak tegen de banken .

   • Ik ben het voor 99% met je eens beste Immortal maar 2 eigenschappen zijn met al het geld van de wereld NIET te koop namelijk:
    Onverwoestbare Loyaliteit en Onverwoestbare Integriteit.

    Deze 2 eigenschappen zullen de Wereld redden.

    • Wat we kunnen/mogen doen is ons huis bijv. in een stichting onderbrengen, en zodra deze schuldvrij is, dat huis dus, overdragen aan een stichting, waarmee de banken worden uitgeschakeld, net als hypotheekverstrekkende verzekeringsmij. allemaal gekoppeld aan Blackrock en al die anderen.
     We kunnen meer dan we denken te kunnen, anders denken is anders doen, afgekort ADAD. En helder toelichten aan je kinderen natuurlijk, die dachten dat er iets te ERVEN zou zijn. Ze erven steeds een begin van vrijheid, hoe belangrijk nietwaar?

  • Ik ben het helemaal met je eens. One trick pony, zeggen de Amerikanen. In hun geval drie. 1. Alles wat ze op een ander projecteren, dat doen ze zelf. 2. Geld creeeren vanuit niets, CBDC is het ultimum hierin, hun persoonlijke ejaculatie met zichzelf. 3. Al duizenden jaren hebben ze dezelfde tactiek om een crisis te veroorzaken. Duizenden jaren de tijd om die tactiek te verfijnen. Niet 1 die opstond en zei, de volgende keer moeten we het anders doen. Geef mij 1 heisessie, en ik zou met nieuwe plannen komen. Uit alles blijkt dat het geen creatoren zijn. iets creeeren uit niets. Dit is een lager ras, parasitair van oorsprong. Het enige probleem wat ze nu hebben, is dat we ons bewust zijn dat dit DNA-vuilnis deze aarde met ons bewoond, en hun gekochte verraders. Mensen die alles doen voor geld. De strijd gaat nu pas beginnen. Omdat we nu pas weten dat er vijanden onder ons zijn. Het kan onze buurman zijn. Je lokale politici. Ze zijn echter makkelijk te herkennen. Jij bent een fascist! De defenitie van fascisme is dat politiek en grootbedrijf 1 worden. Nummer 1 hier opgesomt. 2020 is het jaar van de omkering, ze gaan vechten tot ze dood neervallen. Maar ze gaan dood neervallen.

   • @Martin…

    ‘Uit alles blijkt dat het geen creatoren zijn. iets creeeren uit niets. Dit is een lager ras, parasitair van oorsprong.’

    ‘De strijd gaat nu pas beginnen. Omdat we nu pas weten dat er vijanden onder ons zijn.’

    🎯🎯🎯

    En ons sterkste wapen is ons bewustzijn. Zij maken geen schijn van kans tegen ons als we bewust zijn/waarheid zijn. Wij waren allemaal high van consumeren en verward door de complexiteit van de matrix, maar nu we ontwaken worden we pure intelligentie en prikken we overal in seconden doorheen. De kwakzalvers, moordenaars en verkrachters, dieven en demonen zijn op duizenden kilometers afstand, eigenlijk globaal, te herkennen. Ze zijn doodsbang voor ons, als kinderen die weten dat sinterklaas ze executeert als hij hoort hoe stout ze zijn. Daarom pushen ze volgas door. Het is een kwestie van tijd voordat wij zien hoe ze allemaal moeten oogsten wat ze hebben gezaaid.

    • Bij ‘echt bewustzijn’ hoort dat we inzien dat niet alleen ZIJ, maar ook WIJ zullen oogsten wat we hebben gezaaid. Ook WIJ hebben het money-money systeem en het profijtbeginsel gekoesterd zolang het in ons voordeel was en daarmee het duivels kartel vet gemest en alle macht gegeven.

     Nu de waard aan onze tafel staat met de rekening helpen geen boekhouders meer, of schrijfklerken met mooie woorden en een toetsenbord. Zoals eerder vertoond worden vechters met harde knuisten gevraagd om schoonschip te maken.
     Wat daarna (weer) komt zou het verleden moeten leren.

     • @Coco…
      In duizenden jaren glijdt alles langzaam van het licht weg in de duisternis. Net zoals de vier seizoenen. Het is een neverending cyclus. Het manifesteert zich maximaal en gaat dan tenonder omdat de lente/het licht terugkomt. Maar dan begint weer langzaam het verval in duisternis. Wat wij nu aanschouwen is een cyclus van duizenden en duizenden jaren. Wij maken het moment mee dat het duister maximaal sterk wordt en dan heel snel sterft omdat de lente begint. De afgelopen 2024jr waren de winter van het collectieve bewustzijn. Nu komt de lente en het duister wil dat tegenhouden.

      Je zegt dat er geen wij en zij is… daar ben ik het mee eens, alleen ‘zij’ zijn het daar niet mee eens. Het duister, dat al duizenden jaren als nutteloze eters parasiteert op de mensheid, ziet ons als de vijand. Je kan beter zeggen dat zij zijn vergeten dat WIJ met zn allen één zijn. Maargoed… de duistere heersers die ons als slaven of als vijanden zien, hebben zichzelf nooit ontwikkeld. Zij zijn nog precies zoals ze duizenden jaren geleden zijn… en dat brengt ze nu ten val. We zijn in oorlog met alle slechte eigenschappen die een mens kan hebben, deze angstige en gewetenloze wezens hebben geprobeerd en proberen nog steeds om mensheid zoals hen te maken… maar dan dommer en zwakker zodat zij de macht houden.

      Wij zijn getuige van iets veel groters dan we tot nu toe hebben meegemaakt. De transitie van collectiet ego (angst) naar het collectieve bewustzijn (liefde). We zijn onderweg van duister naar licht.

 4. Alleen die zelfvoldane kale k*tkop van die vent al, dat je zijn bril wilt evolueren tot een contactlens. Hem in 1 klap (whats in a word?) daarmee duidelijk maakt dat hij niet de alpha man is. Alpha mannen leven niet in een spreadsheet world, zoals Larry. Natuurlijk is dit van mij een fantasie, ik wil en zal nooit in de kringen komen waar deze parasiet zich bevind. Larry gaat wel heel moeilijke jaren tegemoed, de resterende jaren gaat hij afzien, vernederd en misschien nog wel vermoord worden. De revolte van de vaccinnemers moet nog komen, als ze niet meer kunnen wegkijken. Het is niet eens gek om te denken dat een van die slachtoffers eerst zijn familie uitmoord, zoals Larry ook deze persoon zijn gezin heeft afgepakt met financieren van deze vaccins. Honderden miljoenen mensen zijn slachtoffer daarvan geworden. Betrokkenen en slachtoffers. Er hoeft er maar 1 gek tussen te zitten. Helaas is de hele wereld gek, ik zie het donker in voor deze parasiet/charlatan. The great awakening. Nothing can stop this.

 5. Uiteindelijk zal men oogsten wat men gezaaid heeft.
  Er bestaat een wet van ‘ oorzaak en gevolg’.
  Het is duidelijk dat de meerderheid van de mensheid er geen flauw benul van heeft.
  Edgar Cayce gaf in de jaren 30-40 van de vorige eeuw aan;
  Ons huidige leven is het resultaat van het vorige, ons huidige leven zal gevolgen hebben voor het volgende.
  Anders gezegd; Karma kent geen tijd maar is onmiskenbaar.
  Karma lijkt vaak niet te werken, soms echter wel wat dan gezien wordt als toeval.
  Karma is niet te ontlopen maar ook niet af te dwingen.

  Het is voor menigeen frustrerend zich niet bij machte te voelen om als rechter en beul te kunnen handelen t.a.v. hen die veel ellende teweeg brengen.
  Het enige wat wij kunnen doen is zelf zo zuiver en menselijk mogelijk door het leven te gaan samen met anderen, gewoon met liefde in je lijf.

 6. Kijk tegen dit soort mensen hoort de overheid de bevolking te beschermen.
  Maar de domme ezels die voor 4 jaar gekozen worden doen gewoon mee met deze ratten.
  Ja, ze hebben veel poen.
  Dat zegt niet dat ze slim en sociaal zijn.
  Dat zegt tegenwoordig dat ze op het juiste moment meedogenloos kunnen zijn, over lijken kunnen gaan.
  En steeds openlijker doen.

 7. wat ik eigenlijk een keer zou willen doorgronden is waar en naar wie de Nederlandse pensioen aanspraken gaan. Ja, naar Blackrock, maar hoe dan? En ook de globalistische torens groeien niet tot in de wolken. Las ergens dat het hele invaren van de pensioenen bij de rechter waarschijnlijk geen schijn van kans maakt? Een idee voor een verhelderend artikel misschien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in