Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單)Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0 DEED)

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat “alle mensen” in de nabije toekomst een “implantaat in hun hersenen” zullen hebben.

Bekijk hieronder de laatste berichten hierover.

“Kun je je voorstellen dat we over 10 jaar een implantaat in onze hersenen hebben?” zei Schwab terwijl hij zijn visie uit de doeken deed.

Schwab legde verder uit hoe hij ieders gedachten zou kunnen lezen zodra ze allemaal een microchip in hun hersenen hebben.

Dit commentaar komt van het hoofd van dezelfde organisatie die heeft verklaard: “De menselijke vrije wil en geest is een misvatting”.

Deze krankzinnige Globalist Lunatics willen letterlijk IEDER ASPECT van je leven beheersen tot aan de essentie van wat je denkt, vandaar de term transhumanisme.

Kijk:

Iemand gaf commentaar op X en zei:

“Chips om verloren functies terug te krijgen is geen slechte zaak. Maar waar hij het over heeft, is het niet. We zitten midden in een algemene psychose. Daarin krijgt alleen het analytische brein, van nature gebouwd om ruimte en tijd (economie en materie) te beheersen, macht. Mensen en het leven worden dus alleen als objecten beschouwd. Dit leidt onvermijdelijk tot de ondergang van deze beschaving.”

  Net als het "vaccin" zijn Chemtrails langzame genocide

Ondertussen heeft het WEF gezegd dat de landen zich moeten aanmelden voor het WHO Pandemie Verdrag om voorbereid te zijn op “Ziekte X.”

Bekijk de laatste berichten hierover hieronder.

WEF-bijeenkomst over Ziekte X

Hier is de relevante tweet:

Iemand zei: “Ik leef al heel lang en in al die tijd heb ik nog nooit meegemaakt dat een samenleving te horen kreeg dat ze zich moest richten op ziekte in plaats van gezondheid. Stel je voor dat deze nutteloze bureaucraat iedereen zou aanmoedigen om hard te werken, gezond te bewegen en goed te eten in plaats van angst te promoten. Hij is het beste voorbeeld van waarom het LAATSTE wat we moeten doen is luisteren naar het WEF.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe de Westerse beschaving werd uitgewistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlackrock CEO in Davos: ‘Je moet verandering forceren, bij Blackrock forceren we gedrag’
Volgend artikelZelensky wijst Trump (opnieuw) af: Noemt aanbod om oorlog met Rusland te beëindigen ‘zeer gevaarlijk’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. De titel klopt niet.

  ‘Klaus Schwab en zijn mede-elites moeten binnen 10jr bij iedereen chips in hun hersenen laten implanteren om ze slaafs te houden, want anders zullen ze zelf binnen nu en 10jr alles verliezen en worden geëxecuteerd.’

 2. Ik las net op dr.tenpenny dat het verhaal gaat in één staat dat daar de mazelen zijn uitgebroken. Zover dr. Tenpenny kon uitzoeken is dat een broodje aap verhaal ,leugens door de media om mensen bang te maken stekt dr tenpenny. Ze stelt dat het hiet gaat om het pushen van mazelen vaccins voor volwassene en kinderen en dt diet de nieuwe covid gaat worden de MAZELEN. Maar alles jones heeft net een banned video uit dat in colorado een volledige stf in een groot ziekenhuis incollorado is gevaccineerd met het levendige ebola beestje dat 11% shedding geeft,dus 11% overdraagbare ebola via vaxinaties. En nu pioneert alex jones dat ebola dus ziekte x is. 50% dodelijk en voor gegifprikte nog dodelijker.

 3. Ziet nog steeds niemand waar die gifspuit mee te maken had? Antwoord —-> met het beheersen van je bewustzijn.

  https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  Die implantaat is larie. Het gaat er om het controle-centrum in je hersenen (pijnappelklier en nog wat andere kliertjes) te verdoven met de shit in de gifspuit, zodat je bewustzijn vermindert. Tegelijkertijd leren ze er veel over wat dat controle-centrum medieert inzake vele, bijna alle, lichamelijke processen. Dus een mooi experiment! En nog zeer geslaagd ook! De volgende stap is om ronde twee in te spuiten (vandaar de verschillende batches, dan valt het niet op) en om de zgn ‘wakkeren’ ook aan het spit te krijgen. Deze ronde had al eerder moeten gebeuren.

  De implantaat hoeft niet per se in de hersenen, en die gaat je controle-centrum vervangen. De “chip”, in andere woorden, waar iedereen al jaren over spreekt.
  Groeten.

  • Misschien niet met zijn leger, maar als Poetin het guerrilla verzet van wapens kan voorzien, en die mogelijk is groot , ook wat zwaarder gereedschap bijv. raketwerpers etc dan komen we een heel eind om die schoften daarmee hún stinkende holen in te jagen.

  • Dit is maar 1 persoon, wel degene die “aan de weg timmert met zijn opmerkingen”. Misschien ook alleen maar een uitvoerder van wat er op de achtergrond speelt.
   Met zo’n ronde chip voor hem ben je er dus nog niet.

 4. De manier om de mens te verbeteren door mechanisatie is het hele pad van de duistere broederschap, het zogenaamde linkerpad. Duitsers blijven hier steeds ergens affiniteit mee houden. Daarom leg ik steeds de nadruk op het verschil tussen mechanisch en organisch, vorm en inhoud, middel en doel. Alle manipulatie verwart deze twee.

 5. Eigenlijk zouden we een crowd funding moeten organiseren om voor eens en altijd af te rekenen met Swaab, Gates, Soros jr. en die WHO pief.

  • Het is hetzelfde niveau als de simpele zielen in Afrika die met glimmende spiegeltjes en kralen werden omgekocht om dan als slaaf op elkaar gestapeld te worden. Glamour.

 6. Deze megalomane nitwit is de spreekbuis van een groep idioten die 50+jaren geleden albezig waren om de basis te bespreken van hoe zij de “toekomstige” wereld bevolking onder controle willen houden. In al die volgende jaren hebben ze geëxperimenteerd met medicatie om “ziekten” te perfectioneren. Om paar voorbeelden te noemen:kanker, zwakzinnigheid, AIDS, Ebola etc.waar ze allemaal patenten op hebben. De pandemie X werd ingezet door Elon Musk Twitter te laten overnemen en deze platform X te benoemen. Alles volgens de script!

  • Levi Patty januari 21, 2024 Bij 14:44
   Wat vinden ze er aan, he.. het is puur neurotisch gedrag om anderen gedrag op te leggen en de baas te willen zijn over alles. Neurotisch gedrag heeft nu het punt van vernieling bereikt. Dit is geen bouwen meer, geen creatie, dit is neurotisch gedrag omwille van de neurose zelf. Dit leidt naar verval en rotzooi.

 7. ‘‘Alle mensen’ zullen ‘over 10 jaar een implantaat in hun hersenen hebben’’

  Voor de mensen dus die de gifspuiten hebben geweigerd.
  Elon Musk is hier ook mee aan het experimenteren.

  Wie is er nog te vertrouwen in de wereld?

  • Laatst op ’n RU-site met een glimp ergens gelezen dat mUsky
   met één van zijn raketjes een sateliet voor de Cé Ié Aà zou lanceren,
   maar domweg ’t artikel vergeten opslaan ….

   Nog los van ’t fet dat hij ‘r publiekelijk voor uit komt,
   dat hij de mensheid hersenchips wil implanteren ….

   ’t Is inderdaad één kOek van ’t zèlfde VERDORVEN DEEGSEL !

   DARE ME MUSK☠Y ! DARE US, SS_Zw💀b !! ………

   “* Vero Nihil Verius *” ~ “* NEMO ME IMPUNE LACESSIT *” 21 I 2O24 15:O

 8. Obsessie (bezetenheid) is de methode van de duisteren, en er zijn bepaalde mensen die hier al aanleg in hebben die de rest van de mensheid in hun prestatie op een mechanische manier willen laten delen.

  • Hitler werd, zogezegd, zo overschaduwd, door de broeders van de schaduw. Laten we daarom niet door de term geobsedeerd zijn. Overschaduwen werd ook gebruikt bij grote geesten als Jezus, door het bewustzijn van Christus, maar met instandhouding van de vrije wil. Het was een vooruitzicht van wat iedereen een keer zou moeten gebeuren. Het alternatief raakt al steeds beter bekend.

 9. Levi Patty januari 21, 2024 Bij 14:44
  Wat vinden ze er aan, he.. het is puur neurotisch gedrag om anderen gedrag op te leggen en de baas te willen zijn over alles. Neurotisch gedrag heeft nu het punt van vernieling bereikt. Dit is geen bouwen meer, geen creatie, dit is neurotisch gedrag omwille van de neurose zelf. Dit leidt naar verval en rotzooi.

 10. Hopelijk, en z.vl.a.m.k. , gaat K💀l💀nder SS_Zchwa💀b
  ” TER MOLLEN FEESTE ! ” UitgAng ….. “FEESTE in d’ HÈLLE” !

  “BLOEMEKES NOCH KRANSJES” “TRANENLOOS”, wat Òns betreft;
  dat zéér zéker !!!

 11. Hopelijk, en z.vl.a.m.k. , gaat K💀l💀nder SS_Zchwa💀b
  ” TER MOLLEN FEESTE ! ” UitgAng ….. “FEESTE in d’ HÈLLE” !

  “BLOEMEKES NOCH KRANSKES” “TRANENLOOS”, wat Òns betreft;
  dat zéér zéker !!!

 12. Hitler werd zo overschaduwd. Laten we daarom niet door de term geobsedeerd zijn. Overschaduwen werd ook gebruikt bij grote geesten als Jezus door een hoger bewustzijn, van Christus, maar dan met instandhouding van de vrije wil. Het was een vooruitzicht van wat iedereen gezamenlijk een keer gebeuren zal, als we inzien dat we er zelf niet uitkomen, want dat zullen we ook niet en het is misschien ook wel nooit gebeurd. En het alternatief raakt steeds verder bekend.

 13. Ha ha ha over 10 jaar hebben we zijn een en[ even oud] Klaus en ik een wormen winkel
  Lachen toch de groenen zeggen dat de wormen gestrest zijn door stikstof en Klaus en ik samen lachen

 14. Het zit eraan te komen. Ik denk dat iedereen die weigert, uit de weg zal worden geruimd, op een manier uit 1789 en daarna op nog erger manieren van voor die tijd. Klaus Zelf wordt door de Allerhoogste opgeruimd als zijn feestje over is na een jaar of zes. Zelf werd hij ook gedwongen tot ‘implantaat’ – wat hem enorme pijnen bezorgt voor hele lange tijd. Het staat allemaal opgetekend in het laatste Bijbelboek. Woord van Jezus Christus, die zei: Hemel en aarde zullen voorbijgaan maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan. Ik raad iedereen aan het eens serieus te gaan lezen en overwegen. ‘Zalig hij die leest en zij die horen, de woorden van de profetie die in dit boek geschreven staan’.

  • IK!
   Zodra een van mijn pracht kinderen ineens geen leven meer heeft en wordt geruïneerd, (Ja, eentje heeft zich laten inpakken door Pfeizer en die hele klote propaganda zooi!) dan sta ik niet in voor de gevolgen voor dit gajus! Nee, dan zét ik me in!
   Aangaande een chip in ieders hoofd het volgende: Hooguit een lost soul is zo gek!
   lol! 🤣

 15. Schwab is dat de schuilnaam van Timmermans? Of andersom ? Dat men begint met een implantaat bij Klaus/Frans zelf doormiddel van een Kalasnikof of beter, een Mi.50

 16. Die hele club dient te worden geruimd al waren het kippen met vogelgriep…………… Graag snel want het schijnt besmettelijk te zijn……

 17. “Pleister op de huid drukken, pleister eraf trekken, klaar. Onderzoekers in Japan ontwikkelden een nieuwe methode om een simpele tatoeage aan te brengen. Ze testten hun tatoeage-pleister succesvol voor het merken van dieren, maar misschien dat ook mensen in de toekomst op deze manier getatoeëerd kunnen worden”.
  https://www.deingenieur.nl/artikel/dieren-tatoeeren-met-een-pleister-met-micronaaldjes#:~:text=Onderzoekers%20van%20het%20Institute%20of,dier%20is%20aan%20te%20brengen.

  • Het is al jaren dat er kleding is met nanofinishing die ervoor zorgt dat de kleding niet, of minder, vuil kan worden.
   Vanaf het eerste moment, jaren geleden, had ik iets van dat koop ik niet. Maar ja je weet niet wat er in kleding zit waar dat niet op staat. Ook verfstoffen ed kunnen in het lichaam komen.
   Dus nieuwe kleding tenminste altijd eerst wassen.
   Onze hond, die we gezond kregen toen hij 5 was, hebben we moeten laten inslapen op 8 jarige leeftijd als gevolg van een agressieve vorm van lymfeklierkanker. Wij hebben hem nooit laten prikken, de vorige eigenaar een fokker heeft dat wel gedaan. Was verplicht in dat land. Maar we hadden wel vloerbedekking die pas een paar jaar oud was. Ik verdenk nu de stoffen daaruit (en van de prikken en chip) van het veroorzaken van de kanker. Maar ja, we krijgen hem er niet meer mee terug.
   Ik hou mijn hart vast voor onze huidige hond die we kregen toen ze 3,5 jaar was. In april wordt ze 8. Hoop dat ze nog lang bij ons mag zijn. We doen ons best daarvoor.

 18. Ik denk dat het een jaar of twintig geleden is dat er een film over dit item uitgezonden werd.
  Het ging over een verplichte chip in je hoofd, zodat ze controle hadden over iedereen. De mensen die weigerden werden opgejaagd en mochten niet meer deelnemen aan de samenleving. Het bracht een behoorlijke discussie op gang in mijn gezin. Ik ben al jaren op zoek naar de titel van de film om hem nog eens te kunnen bekijken, maar helaas…. Toen wist je nog niet wat je nu allemaal weet (tnx Rommel) maar zover als ik me kan herinneren klopte het toen al behoorlijk met wat er nu aan de hand is. Misschien weet 1 van jullie welke film het geweest kan zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in