Yuri_B / Pixabay

Gemanipuleerde ziekteverwekkers zijn lang een theoretische zorg geweest, maar technologische vooruitgang heeft geavanceerde biotechnologische wapens snel van abstract naar een reële mogelijkheid gebracht – en een nieuw defensierapport wijst naar een specifiek type biologisch wapen dat volgens hen de toekomst van oorlogsvoering zal zijn.

Een rapport van de Rand Corporation dat gefinancierd werd door het National Research Defense Institute en het Office of the Secretary of Defense toonde het potentieel aan van gemanipuleerde ziekteverwekkers om als wapen te dienen en onderstreepte het belang voor landen om rekening te houden met deze technologieën bij het maken van strategieën en plannen, schrijft Cassie B.

Het rapport identificeert synthetisch gegenereerde en genomisch gerichte plagen als een belangrijk aandachtsgebied.

“Technologische verbeteringen, waaronder mRNA-vaccins (messenger ribonucleic acid), het gebruik van CRISPR (clustered regularly interspaced short palindromic repeats) gensequenties als een genetisch manipulatie-instrument, en vooruitgang in BCI (brain-computer interfaces), kunnen strategische berekeningen doen verschuiven,” staat er.

In het verleden werden biologische wapens niet erg serieus genomen omdat er zo’n groot risico bestond dat de strijdkrachten die ze inzetten bijkomende schade zouden oplopen. Omdat ziekteverwekkers zich zo gemakkelijk verplaatsen, werd de kans dat ze diegenen zouden treffen die ze vrijlieten lang te groot geacht om er een levensvatbare oorlogsmethode van te maken.

Een van de nadelen van de snelle vooruitgang in de biotechnologie is echter de evolutie van gemanipuleerde pathogenen die zich kunnen richten op individuen met specifieke genetische markers, wat betekent dat bepaalde groepen mensen het doelwit kunnen worden zonder schade te berokkenen aan degenen die deze wapens inzetten. Met CRISPR en kunstmatige intelligentie technologieën die elke dag kosteneffectiever worden, wordt bovendien verwacht dat dit soort wapens een belangrijk aandachtspunt zal zijn bij de ontwikkeling van wapens in de toekomst.

  Oorlog en de Grote Illusie: Het tragische spektakel van Oekraïne

Een andere reden waarom deze wapens worden nagestreefd is het feit dat het erg moeilijk kan zijn om de bron van dergelijke pathogenen te traceren. Als gevolg daarvan zouden deze biowapens zeer aantrekkelijk zijn voor clandestiene operaties omdat het moeilijk zou zijn om hen te identificeren en verantwoordelijk te houden.

Het rapport wijst op het volgende: “In vergelijking met niet-overdraagbare pathogenen zijn overdraagbare pathogenen inherent moeilijk toe te schrijven aan een actor of zelfs aan natuurlijke versus menselijke oorzaken… en hebben ze een veel groter potentieel voor massaslachtoffers en maatschappelijke ontwrichting.”

Het potentieel van dit soort wapens betekent dat de beveiliging van bioveiligheidslaboratoria nog nooit zo cruciaal is geweest. Het maken van geavanceerde biotechnologische wapens vereist geavanceerde technologie die erg duur kan zijn, wat betekent dat veel landen, paramilitaire operaties en terroristische groeperingen niet over de middelen beschikken om ze te ontwikkelen. Kwaadwillenden zouden echter de technologie kunnen stelen van laboratoria in meer geavanceerde landen die aan dit soort technologie werken.

Er zijn wereldwijd een aantal bioveiligheidslaboratoria ontstaan die zijn uitgerust om te werken met door mensen en dieren overgedragen ziekteverwekkers. Labs die kunnen werken met de gevaarlijkste pathogenen ter wereld, BSL-4 labs, worden massaal gebouwd, met minstens 30 nieuwe labs van deze classificatie in Europa sinds de eeuwwisseling. Ondertussen bouwen Aziatische landen zoals India en de Filippijnen 18 nieuwe BSL-3 en BSL-4 labo’s. Hoewel hun onderzoek bedoeld is om oplossingen te vinden voor natuurlijke pathogenen, vormen deze instellingen een groter aantal doelwitten voor diegenen die pathogenen willen stelen.

China waarschuwt voor dreiging van genetische wapens

Afgelopen herfst waarschuwde China’s hoogste spionageagentschap voor de dreiging van genetische wapens die gericht kunnen zijn op specifieke rassen. Een bericht van het Ministerie van Staatsveiligheid op een Chinese sociale netwerk-app waarschuwde: “Als ze worden gebruikt door individuen of organisaties met bijbedoelingen, kunnen genetische wapens zelfs worden ontwikkeld om doelwitten van een vooraf bepaald ras te doden, waardoor doelwitten met specifieke raciale genen selectief worden aangevallen.”

  Servische president waarschuwt voor "groot wereldconflict" binnen twee maanden

Ze voegden eraan toe dat genetische wapens een grotere bedreiging vormen dan traditionele chemische en biologische wapens omdat ze makkelijk te verspreiden zijn, moeilijk te voorkomen en te isoleren, en zeer goed te verbergen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het einde van OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrbán: “Geen geld ter wereld kan ons dwingen LGBTQ en massa-immigratie te accepteren”
Volgend artikelMet ‘Ziekte X’ het ‘dekmantelverhaal’ voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun ‘bloedlust’ niet ophouden voordat ze worden gestopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Allemachies, ze halen alles uit de kast he? Parasieten die hun einde aan voelen komen scheiden zoveel gifstoffen uit dat t lichaam van de prooi dezelfde symptomen krijgt als wanneer je gaat ontgiften van bv zware metalen..er is een term voor die reeks symptomen, kan ik even niet opkomen. Geld ook bij lange kuur ivermectine e.d…
  Niet gek laten maken, dicht bij mezelf blijven, gulden middenweg..Flinke klus aangezien ik nogal driftig ben aangelegd. Schaduwwerk houdt nooit en te nimmer op, het zij zo.

  • Het probleem is hoofdzakelijk dat regeringen het toestaan in al die landen ala de 300+ biolabs van bv de JewSA buiten Amerika om.

   zeer zeer gevaarlijk en triest en, why are those inhumane sort creeps still alive.

  • Je hoeft niet zo ver te gaan. Al sinds Bernard (1937) is Hol land al het beste pupje van de klas (CIA (Allen Dulles)). In Rotterdam in de Erasmus heeft Koopmans en haar team vanaf begin 2002 in opdracht van de CIA virus X ontwikkeld naast hun SARS1 en 2 die een sterfte-percentage heeft van ca. 60% i.p.v. 3% in samenwerking met de RIVD/UN waar Koopmans ook werkte. Alles vanzelfsprekend afgedekt door de hoerige media. De perverse satanische wereld (het Westen) is de weg kwijt.

   • In plaats van 3%?

    Cojona is nooit verder gekomen dan 0,013%.

    We zitten in psychologisch/spirituele oorlog. We worden bestookt met leugens om ons de gaskamers (gifspuiten) in te krijgen. Maar in mijn totaal geboosterde dorpje van 2000 mensen is nog steeds helemaal niks aan de hand. Geen rare oversterfte, geen prikschade… maar iedereen is wel 10 slagen dommer/oppervlakkiger dan ooit geworden.

    • Theme: 3% was het doel en wellicht werd meer bereikt want er zijn geen betrouwbare resultaat-cijfers bekend vanwege de volstrekt onbetrouwbaarheid van roverheden. Jouw 0,013% is absolute onzin. Kun je die een beetje onderbouwen of zijn het RIVM-RIVD-de Jonge misinformatie cijfers?
     Ikzelf zonder vaccin was zelfs de klos met een bijna dodelijke overdraagbare SARS-infection, terwijl mijn zwager er aan stierf met een vaccinatie vanwege die moordende Philips-O2-compressors.
     Er is al sprake van miljoenen-sterfte agv SARS met de piek nog lang niet bereikt. Doe wat meer onderzoek en luister vooral naar DE SARS-expert Dr. David Martin !!
     En kom uit je 10 slagen dommiger dorpje (Maxima-taal) en wellicht onder een steen vandaan of praat je de hoerige mis-/disinformatie-media-brigade na ??

  • Klopt. En het zit óveral in en op. Groente en fruit in de supermarkt , met een “beschermlaagje”.
   Waarom wordt mijn sla en andijvie in 1 dag slap en dat uit de winkel niet…
   DÉNK NÁ!

 2. Ze prullen met niets veel geblaas en niets kunnen.

  Je hebt geen ziekte nodig dat is te gevaarlijk voor de elite die nu al geen vaccines nemen nee nee je hebt enkel de illusie van een ziekte nodig

 3. Welk ras de globalisten aan zouden gaan vallen mocht dit mogelijk zijn is duidelijk: de BLANKEN.

  Dit ras is al decennia lang het ras dat in de hoek wordt gedreven en het ras waar alles wat ze hebben tegen gebruikt wordt, dus met dit zal dat niet anders zijn.

 4. En men blijft maar van alles bedenken om anderen uit de wereld te helpen….
  Alles uit heerschappij, angst voor anderen, uit op vernietiging, achterdocht en haat.
  De enigste woorden van toenadering en samenwerking komen uit Rusland.
  Het is voornamelijk moord en doodslag wat het westen lijkt te willen, althans, ik hoor ze nergens anders over.

  • Het is een feit dat ze proberen zoveel mogelijk mensen te elimineren, ook een feit dat diegenen wat overblijven ook diegenen zijn die al lang weten wat voor smeerlappen die bende Davosgangers zijn , wat op zich betekent dat de weerstand tegen de knoppendraaiers steeds heftiger wordt aangezien de overblijvers dan een massa vormen waar niet mee te sollen is.

 5. Als ze alle blanken uitroeien dan blijven ze met een niet werkende bevolking over die dan bij hun villa/ bunker ‘aankloppen’ nou ik ga wel hemelen dan, laat karma maar toeslaan. Wij hebben hart gewerkt alle shit opgeruimd die op ons pat kwam, 2 rechtschapen kinderen grootgebracht die ook werken, ik vind het jammer dat ze maar 21 jaar een goed leven hebben gehad en dat nu de koek bijna op is maar ook daar heb ik mij bij neer gelegd. Elke goede dag die je nu hebt is er
  een de rest is afwachten.

 6. Al die corona labo’s hebben gigantisch veel gratis data verzameld en opgeslagen in enorme databanken. Dat dit ooit zou worden aangewend en gebruikt, ligt voor de hand.
  Coqui’s dochter stelde het tussen de regels door toch klaar en duidelijk tijdens haar hoogmis preek.

 7. Zo’n 15% van de wereldbevolking is blank en het DNA van de blanke mensen is bekend door veel afgenomen PCR-test/bloeddonatie/ziekenhuizen/online dossiers, veilig opgeborgen in de Etno-bom database, elke zwakheid is bekend en wordt in de nabije toekomst aangewend, enfin er is geen politieke wil en animo om gecoördineerd iets te doen hiertegen. volledig in een hoek gedreven wachten totdat de fascistische knuppels je deur intrappen.

 8. Wordt best lastig om een heel ras uit te roeien en zo te behouden. Voor je het weet wordt er een wit kind (wellicht albino) geboren uit 2 zwarte ouders. Vice versa kan het ook, omdat er generaties genen overgeslagen zijn en het later dan ergens weer tot expressie komt. Het zou ook erg frappant zijn als ineens alleen maar zwarte mensen of witte mensen of gele mensen dood zouden gaan terwijl de rest vrolijk doorleeft.

 9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1200679/
  Biological warfare and bioterrorism: a historical review
  Stefan Riedel, MD, PhD corresponding author

  In addition, genetic engineering holds perhaps the most dangerous potential. Ease of production and the broad availability of biological agents and technical know how have led to a further spread of biological weapons and an increased desire among developing countries to have them. This article explains the concepts of biological warfare and its states of development, its utilization, and the attempts to control its proliferation throughout history. The threat of bioterrorism is real and significant; it is neither in the realm of science fiction nor confined to our nation.

  https://www.youtube.com/watch?v=8wP32kg-Ias
  The dirty history on the US biological warfare – YouTube
  During the Korean War in 1952, the #US military dropped biological weapons on DPRK and Northeast China, bringing plague and cholera and …

  https://www.youtube.com/watch?v=7esodXkIt2I
  Can chemical and biological weapons save lives? Aileen …
  TEDx Talks · 2 dec 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in