Screenshot video X

Hongarije “laat zich niet chanteren” om het cultuurmarxisme te accepteren, zegt premier Viktor Orbán.

Er is niet genoeg geld in de wereld om ons te dwingen massa-immigratie te accepteren en onze kinderen in handen te geven van LGBTQ-activisten. Dat is onmogelijk,” zegt Viktor Orbán in een videoclip die wijd verspreid is op social media.

In het interview legt de Hongaarse premier uit dat de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft gezegd dat ze twee problemen heeft met Hongarije en dat dit de reden is waarom de EU de fondsen van het conservatieve land bevriest.

“Het is omdat Hongarije geen immigranten toelaat en geen LGBT-activisten onder zijn kinderen toelaat. En dit is verkeerd volgens waar Europa volgens hen voor staat. Ze zullen nergens voor stoppen om dit doel te bereiken, inclusief financiële druk om de wetgeving te veranderen.”

Orbán vervolgt:

“Geen geld ter wereld kan ervoor zorgen dat we ons land door hen laten afpakken. We zullen niet de toestand creëren die we in West-Europese landen zien: terroristische dreigingen, criminaliteit, parallelle samenlevingen – ik kan nog wel even doorgaan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Hongaarse premier Viktor Orban maakt het leven van de EU tot een nachtmerrieVolg Frontnieuws op Telegram

  Adolf Hitler krijgt een Covid-certificaat, terwijl de media speculeren over de vraag of EU-veiligheidssleutels werden gestolen

Lees meer over:

Vorig artikelOver Fish and Chips
Volgend artikelBIOLOGISCHE RASSENOORLOGEN: Defensierapport waarschuwt dat toekomstige plagen gericht zullen zijn op specifieke genomen en rassen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Tintor,
   Ik dacht toch dat hij al een keertje weg liep of bij de EU of bij de Navo zodat hij niet zijn tegenstem gebruikte, ik bezie hem net als Erdogan van tweewalletjes willen eten, ik begrijp natuurlijk wel dat Hongarije ook een tijd achter de rug hebben met de Sovjetunie, ik kijk niet alleen naar hun woorden maar daarna naar de daden, zijn die in overeenstemming met wat zij zeggen, we zullen zien! Voor mij is geen enkel land of regime waar ik graag zou willen wonen want de wereld staat in brand, wel gaat mijn voorkeur uit naar de multipolaire wereld, dat proces is gaande dat zien we wel en het Westen doet er ECHT alles aan om dit tegen te houden.

   • Dat hij wegliep voor de stemming werd geschreven. Het zou zo maar kunnen zijn dat hij even wegliep en er toen gestemd is. Dan telt jouw stem ff niet. En ja je jouw gelijk binnen halen.
    Dat gebeurt in Den Haag vaker heb ik gemerkt

    • Nico,
     Ik durf niet te beweren dat Orban het niet bewust liet gebeuren, ik blijf Orban en Erdogan personen vinden die men met geld te manipuleren zijn, ik juich dus nooit om hun 2, dat zij durven af te wijken van de rest dat zie ik wel maar hoever ze daarin durven te gaan zonder consequenties van de rest is de vraag, we zien het wel vanaf de laptop,groet aan U van mij!
     In Den Haag gebeurde het eens met een motie van Wilders, die ging over de zorg, rende ze allemaal weg, schaamteloos, ze staan zogenaamd ergens voor, ik weet en denk wel beter inmiddels,triest.

 1. Hij wordt klem gezet met zo’n 30 miljard euro rechtsmatige EU subsidie door onder meer meeloop-Aap Thijs Reuten van de PvdA NL. Het is zo schunnig om een hele bevolking op die manier te laten boeten voor die narcistische club in Brussel omdat ze hun zin niet krijgen. Veel meer geld dan dit schijntje werd weggesluisd via Oekriestan, en dat was okay. Gestoorde ratten zijn het bij het EU Parlement en de Commissie, welke riolen geven geboorte aan ze.

  Orban hoeft die lgbtqr waanzin niet voor zijn land, dus hij (en de bevolking) wordt gestraft. Maar hetzelfde gebeurt op individueel nivo, jij neemt de gifspuit niet, en je wordt gestraft. Het is verderf en tyrannie op elk nivo van de samenleving hier op Aarde, door en door verrot.

  • Oeverloos GeBelgd ben ‘k ervan ! Maar de Hongaren zùllen die rit
   met bravoure en waardigheid doorstaan !
   ‘Chiqlettes’ (fr) (eigenlijk ‘Chiclets’ chewing gum), … peanuts tégen wat
   ze decennialang onder ’t communistisch regime moeten ondergaan hebben !
   ’t Maakte hun nog maar
   waardiger, résitenter en diplomatischer, veerkrachtiger en ‘ENDURA’ !

   “* Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit*” tijdloos

 2. ÉLJEN ORBÁN VIKTOR 🌸🎀🎗 ÉLJEN PÉTER ZIJJÁRTÓ 🌸 ÉLJEN MAGYAR ORSZÁG ❗

  ISTEN ÁLDJON TED ÉS AZ ORSZÁGOD, EMBEREKET és GYERMEKEKET, ….. és MINKET MÉG ❗……..
  GOD ZEGENE JULLIE EN JULLIE LAND , VOLK en KINDEREN, ….. en ONS BOVENDIEN ❗ …….

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” tijdloos

 3. Hopelijk krijgt Nederland ook nog eens een leider als Orban die het opneemt voor de eigen bevolking en asiel tuig buiten de deur houd ,en in Hongarije betaalt de belasting betaler niet mee aan de transitie van in geestelijke nood verkerende transgenders en miss Hongarije zal ook geen omgebouwde kerel zijn dat kan alleen in het zieke Nederland.

 4. Nederland wordt bestuurd door neoliberale manipulerende hypocrieten die geld als hoogste goed in het vaandel hebben.
  Zowel regeringsleiders als bedrijfsleiders.
  De menselijkheid is helemaal weg.
  Een doodziek land is het geworden.

 5. Respect voor deze woorden zijn hier wel op zijn plaats, alvast Bravo, de weegschaal staat voorlopig terug op niveau…wikken en wegen doet Orban prima, tot op heden toch…

 6. Kijk dit is een vent met ballen wat hebben we hier in NL en in de meeste landen half ommetjes kun je geen man noemen of vrouw 😜💥💥🖕💉⚰️

 7. alleen dt debiele wijf is volledig gestoord en heeft een nazie achtergrond en denkt dat ieder land als een schoothondje achter het debiele bende van brussel aanloopt en bevelen uitvoert die zij met geld van bijvoorbeeld nederland belgie en nog groter debiel Duitsland op moeten volgen mensen helpen is goed maar niet in het land die ze weghaald in hun bedreigd oorlogsland Als wo 3 uibreekt moeten ook wij vluchten maar waar naar toe dan als vluchtelingen ook vanuit die landen naar hier worden gehaald Een debiele minister in Nederland denkt dat de bevolking hier kan groeien tot 25 miljoen ondanks dat er een oversterfte is Dus kortom een ontvolking plaats vindt door een onstabiel kabinet

 8. Zeg gewoon luid en duidelijk NEE tegen die kl*te EU en gooi je grenzen dicht meneer Orban. Trek je eigen plan. Laat zien dat het kán!

  • Hij heeft niet de gehele bevolking achter zich, die willen en hopen alleen maar geld te zien vanuit de eu…..

   Dat is de hoofdreden waarom men zich wilde inlijven in de eu

   Zoveel zielen worden verkocht voor geld, waardoor satan kan regeren.

   En die geldzucht is bewust gecreëerd door de mensheid arm te houden met veel rondom vertier van rijke filmsterren en andere sprookjes, waardoor deze overheersend is geworden.

   • Precies. En misbaksels zoals Thijs Reutel hopen dat de bevolking zich tegen Orban keert als er geen EU subsidies binnenkomen. En dan heb je de poppen aan het dansen. Veel mensen lijven zich in voor een paar stuivers. Je zag toch ook hoe ze naar de gifspuit renden, om er als haantje de voorste bij te zijn om als eerste ‘gered’ te worden van het ‘dodelijke virus’. Voor een stuiver doen ze hetzelfde, vuistje maken en schoppen tegen diegenen die ‘nee’ durven te zeggen tegen het dodelijke EU Parlement. Daar hopen die kwallebakken in Brussel op….

 9. Ik was ooit van plan naar Hongarije te verhuizen.

  Een land met een arme bevolking en goedkope huizen.

  Orban heeft de EU subsidie gebruikt om een voetbalstadion te laten bouwen.

  Ook is er in Hongarije gevaccineerd tegen het coronavirus. [?????]

  Demonstraties -daar- tegen de gifprikken heb ik niet gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in