Sponchia / Pixabay

Volgens Klaus Schwab’s ‘World Economic Forum’ is ‘Ziekte X’ een ‘mysterieuze besmetting’ waarover het WEF een bijeenkomst heeft gehouden. Het WEF waarschuwt dat deze ‘mysterieuze besmetting’ 20 keer meer mensen kan doden dan ‘COVID’ heeft gedaan (vervang ‘vaccins’ voor COVID als we nauwkeuriger willen zijn!), waarbij de Verenigde Naties beweren dat de enige manier om de verspreiding van deze mysterieuze besmetting te stoppen de snelle ontwikkeling van een nieuw ‘vaccin’ zou zijn, schrijft Stefan Stanford.

In dit verhaal van december 2021 op de website van de VN wordt beweerd dat “hoe sneller een effectief vaccin wordt ontwikkeld en ingezet, hoe sneller een beginnende pandemie kan worden bedwongen en beheerst,” zoals dat verhaal ook meldt, “het streven van de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) is dat de wereld in staat is om te reageren op de volgende ‘Ziekte X’ met een nieuw vaccin in slechts 100 dagen.”

Ze beweren ook dat het afleveren van een nieuw vaccin in iets meer dan 3 maanden tijd “de wereld een kans zou geven om de existentiële dreiging van een toekomstig pandemisch virus uit te roeien,” maar in het verleden heeft het decennia en decennia aan onderzoek naar verschillende ziekten gekost om ‘vaccins’ te ontwikkelen. Dit verhaal van Business Insider meldt dat vrijwel GEEN enkele ziekte ooit volledig is uitgeroeid door ‘vaccinatie’, hoewel ze melden dat een vaccin voor pokken in de buurt kwam.

Dat betekent dat deze mensen in 100 dagen hopen te doen wat in de geschiedenis van de mensheid vrijwel onmogelijk is geweest. Dit must-read nieuwe verhaal op The Expose zet alles in perspectief voor ons over wat de globalisten nu aan het ontvouwen zijn, en het is niet prettig voor mensen die ervoor kiezen om onze eigen gezondheidsbeslissingen te nemen.

  De eindoplossing van de Globalisten zal een Blitzkrieg bloedbad zijn van ongeëvenaarde proporties

En met de mainstream media die helemaal op de ‘Ziekte X’ bandwagon springen omdat de globalisten ons moeten vertellen wat ze van plan zijn met ons te doen voordat ze het doen, bekijk dan de titels van deze recente verhalen…:

Van Bloomberg: “Wat is ziekte X? Hoe wetenschappers zich voorbereiden op de volgende pandemie”

Van Forbes: “Wat is ‘ziekte X’? Rechtse kringen hekelen hypothetische pandemie”

Van Fortune: “‘Ziekte X’ zou volgens de WHO de volgende pandemie kunnen veroorzaken – of Ebola, SARS of Nipah. 9 ziekteverwekkers die onderzoekers in de gaten houden”

Van The Independent: “Wereldleiders komen in Davos bijeen om dreiging van hypothetische ‘Ziekte X’-pandemie te bespreken”

Van Azer News: “Ziekte X die 20 keer meer doden kan veroorzaken dan Covid-19 wordt besproken in Davos”

Dit betekent dat de globalisten druk bezig zijn met het maken van ‘vaccins’ voor ‘iets’, terwijl ze geen idee hebben wat dat ‘iets’ is, en zelfs in hun verwrongen geest geloven dat dat ‘iets’ 20 keer meer mensen zal doden dan ‘COVID, het WEF en de WHO nemen niet eens de moeite om het feit aan de orde te stellen dat de ‘vaccins’ die (in WARP SPEED) voor COVID zijn gemaakt, mensen over de hele planeet hebben gedood en dat is bewezen dat die ‘vaccins’ een ‘militaire operatie’ zijn, geleid door het Pentagon, waarbij het Pentagon ALLEEN GOED is in één ding; mensen vermoorden.

En zoals we zullen onderzoeken in de rest van dit verhaal, met het Amerikaanse Congres dat in juni 2023 een nieuw wetsvoorstel voorstelde met de naam “The Disease X Act“, terwijl de oorsprong van ‘Disease X’ minstens teruggaat tot 15 maart 2018 en dit verhaal van de website van het WEF met de titel “The World Health Organization is worried about Disease X and you should be too,” zien we dat deze nieuwste psyop van degenen die bezig zijn ons te vermoorden al een lange tijd loopt, minstens 6 jaar in de maak, zo niet veel langer.

  Alarmerende ongevallencijfers voor mRNA-vaccins rechtvaardigen dringende maatregelen

Volgens dit alarmerende nieuwe verhaal in The Express (opgeslagen in het archief) zijn ‘hartaandoeningen’ de hoofdoorzaak van alle ‘sterfgevallen’ op aarde, waarbij ‘hartfalen’ de ‘drijvende kracht’ wordt genoemd in wat zij noemen ‘een alarmerende toename’ van ‘sterfgevallen’, wat zij het meest dodelijke niet-pandemische jaar sinds 1945 noemen, hoewel ze nooit de ‘vaccins’ als oorzaak noemen.

Ze rapporteerden dat er in 2023 1000 extra sterfgevallen PER WEEK plaatsvonden in vergelijking met 2022. Hun verhaal meldde ook dat deze ‘extra sterfgevallen’ zich nu vaak voordoen onder jonge mensen die veel te vroeg sterven, het verhaal meldde ook dat de grootste sprong in ‘extra sterfgevallen’ onder jonge mensen te wijten is aan hartaandoeningen, met jonge mensen die sterven aan hartaandoeningen tegen een snelheid van 16% boven het tempo waarin ze in het verleden aan hetzelfde stierven.

Nu jonge mensen ook plotseling en op mysterieuze wijze sterven aan ‘kanker’, zoals dit verhaal in de Wall Street Journal onlangs meldde, en artsen naar verluidt ‘verbijsterd’ zijn over de oorzaak van al deze sterfgevallen door kanker, vooral onder jonge en voorheen gezonde mensen, zou het dan te ver voeren om te suggereren dat al deze ‘sterfgevallen’ een opzettelijke poging zijn om de planeet te ‘ontvolken’, waarbij de globalisten in hun krankzinnige en verwrongen geesten al lang geloven dat de planeet Aarde enorm ‘overbevolkt’ is?

Zoals dit eerder genoemde verhaal op The Expose betoogt, hoeven we niet al te diep te kijken om te zien dat deze globalisten al tientallen jaren werken aan manieren om de planeet Aarde te ontvolken. Uit dat verhaal:

  Misdadig Canada injecteert kinderen met COVID-19, koopt ze om met ijsjes terwijl de politie de ouders op afstand houdt

De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) is afgelopen week in Davos geëindigd, waar ze hun ongekozen tegenhangers op het gebied van gezondheid een centrale plaats hebben gegeven om te waarschuwen voor een niet-bestaand virus waarvan ze beweren dat het twintig keer erger kan zijn dan COVID. Het niet-gekozen WEF en de WHO zijn “Ziekte X” aan het klaarstomen in de laatste aanloop naar het Pandemie Verdrag en bundelen hun krachten om wereldleiders ervan te overtuigen hun soevereiniteit op te geven ter voorbereiding op een niet-bestaand virus waarvan ze beweren dat het “zou kunnen leiden tot 20 keer meer doden dan de coronavirus pandemie”.

Zou dit de “pandemie zijn die ieders aandacht zal trekken” waar Bill Gates zo vrolijk voor waarschuwde en is het de tijd dat Bill Gates’ “Endlösung” wordt ingevoerd?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Honderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu TurbokankerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBIOLOGISCHE RASSENOORLOGEN: Defensierapport waarschuwt dat toekomstige plagen gericht zullen zijn op specifieke genomen en rassen
Volgend artikelLaatste nieuws van Oekraïne: 5.600 DODEN IN ÉÉN WEEK; komt overeen met een verslag van een bezoeker aan Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

 1. Te Davos werd letterlijk gezegd dat ziekte X wel eens een nieuwe coronavariant zou kunnen zijn. Wat er op het programma staat laat zich raden voor eenieder wie de actualiteit volgde; G. Vandenbossche krijgt gelijk. We hebben de afgelopen maanden een normaal verkoudhedenseizoen ervaren, inclusief de nieuwe covidverkoudheid, en allemaal in onze omgeving kunnen vaststellen dat tal van gevaccineerden met wekenlang aanslepende verkoudheden zaten en zodra ze ervan genezen waren alweer een nieuwe verkoudheid opliepen, terwijl wij ongevaccineerden ook wel eens enkele dagen gewoon verkouden geweest zijn.
  Er komt een nieuwe coronavariant die de gevaccineerden ernstig ziek maakt en voor velen van hen dodelijk zal zijn, hoe meer geboosterd hoed dodelijker, terwijl het voor ongevaccineerden gewoon een verkoudheidje is.

  • @PJ
   “dat ziekte X wel eens een nieuwe coronavariant zou kunnen zijn”

   Het zou mij niet verbazen dat men reeds de bevolking aan het bestoken is met een nieuw gif.

   Begin deze maand kregen wij hier in huis te maken met enorm pijnlijke ontsteking van de amandelen.
   Volgens de dokter “besmettelijke bacterielogische ontsteking van de amandelen”. We krijgen het maar niet onder controle. Pijn blijft aanwezig, nu wel iets minder, me niettemin. Antibiotica maakt het er niet beter op. Niemand die ook maar 1 spuit gekregen heeft de laatste 18 jaar .
   Het zou mij echt niet verbazen dat ze er reeds mee gestart zijn.

   • Bij plotselinge ontstekingen is bijna altijd de omgeving of voedsel de oorzaak. Pas verbouwing gehad met schadelijke stoffen? Hetzelfde nieuwe goedje gegegeten of gedronken? Bacteriën zijn er om de boel op te ruimen, als die gevonden worden in je lichaam is in 99% van de gevallen iets anders de werkelijke oorzaak. In een gezond lichaam heeft een bacterie namelijk niks te doen.

   • Zware bacteriële longontsteking gehad met een tweede herval. Tweede keer twee dagen chloordioxide gebruikt en de bronchitis was na amper twee dagen weg. Longen compleet slijmvrij. Terwijl ik de eerste keer ’s nachts letterlijk de longen uit mijn lijf hoestte.

  • XYZ januari 21, 2024 Bij 09:52 FN >>biologische-rassenoorlogen-defensierapport-waarschuwt-
   Vanzelfsprekend wisten alle WEFers (vooral de oranje CIA-) dit al heel lang.
   Je hoeft niet zo ver te gaan. Al sinds Bernard (1937) is Hol land al het beste pupje van de klas (CIA (Allen Dulles)). In Rotterdam in de Erasmus heeft Koopmans en haar team vanaf begin 2002 in opdracht van de CIA virus X ontwikkeld naast hun SARS1 en 2 die een sterfte-percentage heeft van ca. 60% i.p.v. 3% in samenwerking met de RIVD/UN waar Koopmans ook werkte. Alles vanzelfsprekend afgedekt door de hoerige media.
   De perverse satanische wereld (het Westen) is de weg kwijt.

   • PS: RIVD = RIVM = AIVD = CIA alles gefinancierd met belastinggeld voor HUN oorlogen van ZioAmerica-Israhel tegen de wereld met genocides in Palestina, Jemen, Ukraine en spoedig de EU van Von der Lijken/WEF.

    • ”en spoedig de EU van Von der Lijken/WEF.”

     Kijk om je heen het is allang begonnen.
     Of heb jij nog niet opgemerkt dat de mensen met bosjes om je neer vallen.

    • @XYZ…
     Nederland zou beter CIA land kunnen heten, wij leven in het land waar heel veel van de wereldwijde ellende wordt bedacht. Als de mensheid zichzelf wil redden, dan zouden ze Nederland en Engeland van de aardbodem moeten vegen. Nederland is voorbeeldland voor wat de elites globaal willen, mensen in veel te kleine landen en zo dicht op elkaar pakken zodat we als kippen in een te kleine schuur worden. Daarom noemen ze ons altijd Gidsland. Nederland is de rattenvanger van Hamelen.

     • Nu niet 3% maar 100% met je eens.
      Quote: “Als de mensheid zichzelf wil redden, dan zouden ze Nederland en Engeland van de aardbodem moeten vegen.”

      Zoals eerder door mij op FN opgemerkt:
      Als de oorlogszuchtige “Zio-Warmongers” in Engeland, Hol land , Brussel en Frankrijk doorgaan met de beer te porren, zal deze slechts 1 torpedo nodig hebben om London, Brussel en Hol land onderwater en van de kaart te vegen.

  • Ligt eraan naar wie je kijkt. De zogenaamd wakkere mensen blijven maar obsessief staren naar iedereen die nog in diepe slaap is. Veel ‘wakkeren’ denken nog steeds dat deze oorlog gewonnen moet worden door de mensen die überhaupt niet eens doorhebben dat er wat mis is.

   Stop nou toch eens om te hopen dat de mensjes die niks doorhebben ons moeten gaan redden!!!

   WIJ zijn de groep die de mensheid kan redden, tenzij we maar blijven janken over mensen die niet wakker zijn. We zitten in een evolutieproces… iedereen die nu nog spuiten neemt en diep in slaap is, is een gevaar voor zichzelf en alles om zich heen, die kunnen we missen als kiespijn. FOCUS nou eindelijk eens op de mensen die wel wakker zijn. We weten nu wel dat er slapende schapen zijn… DAAR DOE JE NIKS AAN.

   Je medestanders hebben zoveel geleerd dat ze bijna klaar zijn om eigen landen te beginnen. Kap nou eens om maar blind te staren op de uitstervende debielen die zich nog laten volspuiten.

  • 90% van de mensen heedt nog altijd niks nada noppes in de gaten. Bijna iedereen om mij heen die begin 2020 niks doorhad is nog altijd in diepe alles ontkennende slaap.

   • @Bas, als je goed om je heen & op internet kijkt, zie je dat het aantal mensen dat mondiaal ontwaakt explodeert, omdat ze door gaan krijgen dat zaken als (verplichte) vaccinatie, eID, QR-code & massa-immigratie nauw met elkaar zijn verbonden.
    Ondergetekende is al behoorlijk lang ontwaakt (niet zo lang als Adriaan trouwens) en tijdens het verkondigen van de wereldwijde coronaplandemie op 11.03.2020 was misschien 1% wakker, maar het huidige percentage is minimaal zeker 30%.
    Waarom denk je is het realiseren van de Agenda 2030/ SDG vervroegd naar 2025? De duistere krachten zijn in steeds grotere paniek en het motto van de WEF-bijeenkomst in Davos was niet voor ‘herstel van vertrouwen’.
    Iedere dag, neen ieder uur wordt het spannender, omdat we tevens verkeren in de overgang van het kali Yuga-tijdperk naar het sat Yuga-tijdperk, m.a.w. de onvermijdelijke overgang van de derde naar de vijfde dimensie.
    Ik herhaal maar weer eens, de duistere krachten staan er bij en kijken er naar, want het momentum is reeds lang gepasseerd en de macht over deze planeet, die duizenden jaren in handen was van uiterst kwalijke krachten verdwijnt als sneeuw voor de zon.

   • ‘k Ben ‘r 1.OOO%% zéker van, dat die “jàbszzz’
    de gepiékte brave naïeve schapen ‘dociel’ houdt,
    “G E C E D E E R D” en “G E E S T E S B L I N D”,
    en in die sfeer ’n KUDDE-EFFECTPSYCOSE aangewakkerd
    heeft om ze in ’n AUTO-HYPNOSE en BLAZENMAKERIJ
    gedachtencirkeltjes laten draaien, met de MS-meRdia
    als triggeraars…..

    Omzeggens moeilijk tot niet te doorbreken, BAS !

  • Niet waar ik werk, want ik zag zowaar een stuk of 20 covid testen op het bureau bij de administratie liggen. Ik en nog één collega zijn de enige die niet geprikt zijn. Als één van die vier of vijfvoudigen besmet zijn dan gaat dat hele achterlijke circus weer van start. Maar wanneer dat los gaat en er gebeuren gekke dingen dan schakel ik de andere krant en omroep ON in.

  • Zolang dezelfde mensen, die vooraan staan bij de dodenherdenking en om het hards roepen dat we deze tragedie niet moeten vergeten noch herhalen en die de andere dag wapenleveranties aan de Oekraïne toestaan. Dan heb je toch je antwoord wel denk ik?
   De mensen die echt de macht in handen hebben zien ons als vee, als plaag, die ze willen uitroeien…

 2. Hoogstwaarschijnlijk liggen de nieuwe gifspuiten allang klaar ergens in een ‘geheime’ basis op Antarctica.

  Ze berijden de wereld nu voor om deze vaccins verplicht aan de wereldbevolking toe te dienen.
  Een selectie zal natuurlijk ontzien worden en de benodigde slaven om hen te dienen.

  Gelukkig zijn er wakkere mensen en journalisten die ons waarschuwen.
  Zodat we in opstand kunnen komen tegen ‘hen’.

  • @ piet
   Nieuwe gifspuiten?
   Denk je, de oude doen het immers uitstekend wat hun beoogde uitkomst betreft?
   Wat wel zou eventueel kunnen is dat het meer gericht is tegen het blanke ras, ze willen duidelijk ervan af. Ze zijn veel te schaapachtig 🤭😜

 3. Een prik gecombineerd met de eerdere zal een mix van ernstige problemen veroorzaken. Zolang je geen prik haalt gebeurt er helemaal niks. Dus gevaccineerden, denk na nu het nog kan.

  • ”Dus gevaccineerden, denk na nu het nog kan.”

   Geef geen valse hoop voor de gevaccineerden is het ook al te laat binnen afzienbare tijd zijn zij ook overleden.

   Alleen de wakkeren zullen overleven.

   • Wanneer ben je wakker ? – als je door krijgt dat er niks anders bestaat dan God ?- God zegt I am – als jij tegen jezelf zegt Ik ben – GOD – dan ben je wakker .

 4. Kom maar door met nieuwe “virussen” en “vaccins”. Volgens mijn natte vinger berekeningen heeft rond de 30% van de volwassenen in Nederland geen spuit genomen. Dat zijn ongeveer 4 miljoen mensen. Die gaan dat nooit meer doen, aangevuld met de mensen die er slechts een genomen hebben zijn dat voldoende mensen om geen enkele lockdown of vaccinmandaat van de psychopaten te accepteren. Laat die confrontatie dus maar snel komen, hij komt er vroeg of laat toch.

  • Tel daar ook maar de mensen bij op die er alleen maar 2 hebben genomen. Die doen dat nooit en nooit meer. Daar heb ik mensen genoeg voor gesproken. Trouwens hoe? Als je de 2e hebt genomen begin je dan bij drie of kan je gelijk naar nummer 7?

  • Precies… fijn dat je reageert Adrian… veel ‘wakkere’ mensen zijn nogal neurotisch en kijken alleen nog maar hopeloos de afgrond in. Doem doem doem… meer komt er bij velen niet uit. En maar obsessief blijft gillen over schapen en slapende mensen. Pfff… een deel van de wakkeren leeft in de illusie dat de schapen zullen ontwaken en dat dan alles ineens goedkomt. Pfff… wake up… WIJ zijn de toekomst!!! En WIJ zijn echt een gigantische groep, maar de neuroten blijven maar gillen dat we alleen kunnen winnen als de schapen die nooit wakker zullen worden, wakker worden. De wakkere groep lijkt te denken dat die grootste schapen onze krachtigste wapens zijn en ze verklaren alles hopeloos tot de schapen die gewoon moeten uitsterven omdat ze verloren zijn, ons moeten gaan redden.

   Ze blijven maar zeiken over schapen en slapers ipv zichzelf te verenigen en de schapen te vergeten omdat de schapen NIKS bijdragen. Vele wakkeren denken dat onze redding afhangt van dode paarden en ze zijn hele dagen aan hef trekken en slepen ipv zich te richten op de mensen die wakker en strijdbaar zijn.

   WIJ ZIJN ECHT MET ZOVEEL MILJOENEN DAT WE NIET TE STOPPEN ZIJN…

   …TENZIJ WE PASSIEF BLIJVEN ZEIKEN OVER SCHAPEN DIE ZICHZELF LATEN VERNIETIGEN.

   • Gelukkig nu weer wel Theme, maar we hebben geluk gehad dat de groep die eerste heeft geweigerd groot genoeg was. Of het 30% was, ik vrees minder. Maar nu is het sentiment omgeslagen. We kunnen trots zijn op onszelf en ook op de mensen die er maar 1 of vooruit 2 hebben genomen. Maar het werd toch even spannend. De druk was enorm.

    Maar daar heeft de koninklijke hoogheid een andere visie op. Het artikel op frontnieuws over Máxima bij het WEF zou viraal moeten gaan. Iemand schreef net al, ik meen Djennis. Feitelijk heeft ze hiermee het koningshuis opgeblazen. Wat zou dat een opluchting voor me zijn als die opgedonderd zijn. En alle bezittingen confisqueren. En ze hebben wat gejat in die ruim 200 jaar. Dat is onze geboortetrust en deze dan verdelen onder alle Nederlanders.

    Dan is iedereen uit de stress en kan een periode van creatie beginnen waar Jij volgens mij op doelt. Als vrij mens je eigen dromen realiseren. Het kan. Dan is Nederland weer gidsland in positieve zin en de wereld zal vol bewondering naar ons kijken en ook het juk afgooien van de bankiers en de zogenaamde elite. Wegwezen. Jullie tijd is voorbij.

    • De mensheid begint het immense duizenden jaren durende bedrog door te krijgen en ook de Mockingbird press/ newspeak/ msm kan dit gegeven niet meer onder de pet houden.
     Máxima heeft ooit samen met paus Bergoglio getekend bij het kruisje en op grond van dat contract moet ze de gifbeker helemaal leeg drinken.
     Neem van mij aan, de afschaffing van dat vervloekte koningshuis is een kwestie van tijd.
     Of Max + Alex koningsdag gaan halen is zeer de vraag.

   • Zeker, het maakt ook niet zoveel uit of het 20% of 30% is die geen vaccin heeft genomen. Het zijn er zeker drie miljoen. Samen vormen ze een muur, een onneembare vesting voor de psychopaten. Een vesting die iedere dag sterker wordt. Een lockdown en vaccineren gaan ze zeker weer proberen. Ik wens ze veel succes. Ze hebben een enorme fout gemaakt door te beginnen met vaccineren. Ik denk dat ze dit naar voren hebben gehaald ivm de verkiezing van Trump. Ze waren in paniek. Het gaat ze opbreken, ze zijn gezien, de vaccin schade maakt hun kwaadaardigheid zichtbaar. Ook al proberen ze het onder het tapijt te vegen en weg te propaganderen, maar mensen zijn niet helemaal gek. Ze horen over tante Nel en oom Wim die ziek worden of een hartaanval krijgen. Er is een stille revolutie gaande, de revolutie van niet meer meedoen. De rest van hun plannen kunnen ook de prullenbak in als klimaat en CBDC. Mensen geloven de praatjesmakers niet meer, mede dankzij de vaccinatiedrang/dwang die hun leugens zichtbaar hebben gemaakt. “Je doet het voor opa en oma” Nu moeten wij druk uitoefenen op onze locale ambtenaren en politici die de plannetjes tenslotte moeten implementeren. Bij alles wat ze voorstellen of invoeren vragen stellen en de uitvoerders van krankzinnige maatregelen “in het zonnetje” blijven zetten.

    • Daarom ben ik ook niet heel negatief Adrian. Het is mooi geweest. En Máxima heeft het aardig verpest als ik het allemaal her en der lees. Ze heeft al eerder het volk tegen zich gekregen, slechts om een koekje. Dit is andere koek.

     • Ja dat denk ik ook, iedereen is woest. Dit is puur landverraad. We zijn nog aan herstellen van de ontwrichtingen die de vaxx heeft aangericht en dan dit. mainstream overigens nog niks. Mijn vrouw wist het nog niet eens maar ze ging lachen. Als die komen dan kunnen ze ook vals zijn.

      En dan doorpakken. Weg met die troep en al hun vermogen confisqueren en verdelen. Hun huis in Argentinië mogen ze houden en het speedbootje waar ze in Griekenland mee zijn gefotografeerd ( waar ook nog veel mensen woedend om zijn) wordt ook inbeslag genomen en komt ergens in een rariteitenkabinet te staan.

      Dan kan het Oekraïne beleid ook wel eens op losse schroeven komen te staan. Sterker dan staat Nederland in de fik en daarmee ook alle verdragen en O.a. De NATO. Kunnen de Oekraïne ook weer naar huis en zijn er weer huizen beschikbaar voor starters.

      Pak je kans Wilders! Alles in één klap kapot door de EU uit te lopen. Laat de victorie in Nederland beginnen.

   • Ik ben toch wel al met succes een aantal gevacinneerden (1 en twee x geprikten) aan het laten zien hoe het er echt voor staat d.m.v. het alternatieve nieuws uiteraard.
    Een groot deel is inderdaad verloren, die zitten helemaal vast in het angst verhaal, maar bij sommigen begint er inderdaad wat te dagen.

   • Agree. Getting pretty fed up and moving on in a positive way.
    Spreading truth like crazy and getting censored. Only makes me stronger and everyone else. Jesus is my protector.

  • ” EENGRAG MAAKT MAG ” (Jan van RIEBEECK)

   United We Stand, Adrian ! Gelijk heb je, maar moét intensief met mekaar gecommuniceerd worden, al was ’t met Postduiven of per TamTam…..
   Want dat is wat ‘ze’ zouden gehoopt hebben, dat w’als indivius als uitéén geschoten
   spreeuwen plompverloren al1 en communicatieloos staan ….

 5. Ik blijf bij het idee dat ze een biologisch wapen hebben ontwikkeld en los hebben gelaten eind 2019 in de lucht o.i.d.. Toen de angst regeerde hebben ze het zelfde wapen met een prik ingespoten. Gevolg als je klachten hebt laat je je controleren, maar hoe duizelig, slechtziende, hartklachten, kortademigheid, onverklaarbare pijnen, moeheid nou noem maar op, na medisch onderzoek is altijd de uitslag nee u mankeert niets. Om die reden denk ik dat het een wapen is wat niet traceerbaar is en dus ideaal om de mensheid op te ruimen. Ik heb zelf van april 2020 maanden extreme klachten gehad die na de prikken ook bij collega’s ontstonden, ze verklaarden mij voor gek ik werd ineens een wappie omdat ik bang was dat ik nog zieker zou worden van zo’n prik. Nu ben ik al 2,5 jaar niet meer ziek geweest en lopen mijn collega’s chronisch verkouden te wezen en zijn ze continue met hun gezondheid bezig zonder dat er iets ontdekt wordt met bloedonderzoek. Ze kijken glazig naar mij als ze moeten bekennen dat ze alweer verkouden zijn voor de 4e keer sinds september en vragen zich vanalles af. Ik glimlach en zeg niets. Een ding heb ik wel geleerd, denk niet dat je 80 word in goede tijden want die hebben we gehad, ik ben voorbereid op een naar ziekelijk einde als gevolg van biologische oorlogsvoering en ik verwacht dat je huis en voedsel moet verdedigen tegen rovers dus dat is nog wel een dingetje. We zullen zien voorbereid zijn is de enige actie.

  • “maar hoe duizelig, slechtziende, hartklachten, kortademigheid, onverklaarbare pijnen, moeheid nou noem maar op”

   Ik heb het allemaal.

  • I feel compelled to say it doesn’t matter how sick you are, you can heal. I was disabled with many ailments, suffering 25 years. Then I went naturopathic, got off all but one medication and have never been healthier. I wish you the best, your body WILL heal, just needs focus and perseverance.

 6. Het is steeds het zelfde verhaal : “nieuwe ziekte-verwekkers, nieuwe vaccins” enz, enz, enz.
  Voorspelde, dus gemaakte pathogenen; al ontwikkelde injektie-stoffen en -technieken.

  Onzichtbare zaken. Angst verspreiden.
  Wereldwijd.
  De wereld-bevolking beperken.

  De grootste misdaden allertijden.
  De hel op aarde.

 7. Pharmageddon. De winkel moet draaien en als het niet draait moet men het doen draaien.
  Bekijk de beurskoersen van die farma vehikels. Dringend nood aan een paar uitgelezen turbo’s.

 8. Een griepprik heeft nog nooit gewerkt omdat het corona virus al binnen 24 uur kan muteren, en nu maken ze een “vaccin” wat over 3 maanden beschikbaar is voor een virus wat nu nog niet bestaat. Als jullie het nog snappen.

  • Je zegt: Een virus dat nu nog niet bestaat. Maar het bestaat HELEMAAL NIET. In, ik dacht, 2020 is er €100.000 uitgeloofd voor degene die het levende virus kan aantonen. Heb tot op heden nog niet gezien dat iemand het heeft opgevraagd.
   Voor zieke zijn m.i. enkele oorzaken. De eerste is de natuurlijke manier van het lichaam zich te ontdoen van stoffen die niet meer bruikbaar zijn, bv het afvoeren van dode cellen. Kan heftig zijn, maar daarna voel je je weer goed.
   De tweede is een reactie op het opdoen van gifstoffen die niet in je lichaam horen (bv via voeding, vaccins, medicijnen, andere chemische stoffen ed).
   Er zijn altijd uitbraken van ziektes (en overlijdens) geweest al sinds de eerste vaccins in 1918 uitgedeeld zijn aan de militairen uit de USA. Alleen de geprikten overleden toen aan de zogenaamde “Spaanse griep”.
   En ten derde, op moment dat je immuunsysteem door welke oorzaak dan ook verlaagd is, hebben bacteriën, parasieten e.d. meer kans om je ziek te maken.
   Dus het op peil houden van je immuunsysteem kan ziekte voorkomen.

   Ik raak soms ook nog in de war met de virussen, ook omdat ik jaren geleden las dat Rife de eerste was die een virus onder een speciale microscoop kon aantonen. Als dat geen virus was, wat was het dan wel. Een bacterie? Een parasietje? Want in ons lichaam zitten daar duizenden van. Alleen op een onderarm zouden er al meer dan 80 soorten zitten, soorten dus, dan is niet aangegeven hoeveel het er per soort zijn.
   Kortom we leven in symbiose met alles wat in en om ons heen is. Alleen door verstoring van die symbiose (vele oorzaken) worden we ziek.

   • “Als dat geen virus was, wat was het dan wel. Een bacterie? Een parasietje?”.

    Ook EM-straling van bepaalde golflengtes en intensiteit alsook geluidsgolven kunnen ziekmakend zijn. EM door zenders en geluid door bronnen zoals luidsprekers of iets dergelijks.
    Er is veel bekend op dat gebied, ziektes kunnen zelfs psychische oorzaken hebben zoals door de invloed van de MSM. Psychisch niet alleen door beeld en geluid maar ook door verstopt geluid in geluid en verstopt beeld in beeld. Ook de reuk kan van invloed zijn op gezondheid; de neus is een tamelijk onderschat orgaan. Het klinkt allemaal technisch, maar het is waar; er zijn veel patenten op die gebieden. Ook het eten kan besmet zijn met gif. Of het water.
    Het kan veel zijn, maar een ‘virus’ lijkt het mij niet. Dat is zoiets als: “Ja,we worden heus nooit ziek van de industrie, het verkeer, de stress, het eten, drinken, geluidsoverlast, EM-overlast, gif in het eten en drinken, de lucht en zelfs extra in de medicijnen, in de pannen zelfs, het plastic . . . maar uiteraard wél door een ‘virus'”.
    (Virus betekent gif, dus het klopt wel wat ze zeggen, de slimmeriken, maar alles wat ik noemde is écht een soort vergif voor lichaam en geest. Maar dat schijnen dokters maar niet goed te beseffen op e.o.a. manier, dat leren ze zeker niet.)

    • AntiSoof, helemaal eens met je aanvullingen.
     En hedendaagse dokters krijgen een pc-programma waarop ze kijken als iemand me een klacht bij ze komt. Opgeleid door de farmacie, en de eed van Hippocrates (gij zult geen schade toebrengen) verwaarlozend.
     Oh middel 1 helpt niet, dan proberen we 2, enz. Oh nee je moet er maar meer leven.
     Je vraagt je af waar de deskundigheid blijft. Kuipers wil (oa) hartcentra sluiten en samenvoegen en zo de gezondheidszorg nog verder afkalven. Verpleeghuizen worden afgebouwd. “Geen personeel genoeg”, dat is maar de vraag, maar je wilt je werk ook wel goed doen en als dat niet kan loopt het personeel weg
     Overal leugens, leugens en nog eens leugens.
     Eerst vertelt iemand een leugen en dat gelooft iedereen, daarna wordt de waarheid vertelt en dat gelooft dan niemand meer.
     Wat een wereld, wat een wereld.
     Maar wel een fijne avond, dat kunnen we er zelf nog van maken.

 9. Het is de hoogste tijd om de mensheid duidelijk te maken dat *genesis* een door de elite in elkaar gedraaid verhaal is, dat ze nu met man en macht ten uitvoer willen brengen.

  Als wij daar geestelijk niet in mee gaan, zijn ze machteloos, want omdat zij al lang geleden hun ziel verkocht hebben aan de duvel en zijn moer, zijn ze verstoken van kosmische energie, de broodnodige levensenergie, dus wij hoeven alleen maar te stoppen met hen aandacht te geven en door die aandacht onze energie, dan zijn ze snel uitgeschakeld.

  Ze hebben weliswaar een enorm holografisch veld aan vals licht gecreëerd, maar dat is dood licht, daar doe je het niet lang op…

  • That is so true! Where our mind and emotions focus, it only increases their energies. I’m also wondering if humanity is creating these “black, shadowy entities”(like the Miami mall incident) with their own negative energies emanating into the universe. So important like you say to stick to our own positive spirits.

 10. Fijn dat het artikel zoveel mensen hierboven hun dag geslaagd maakt. Ben er wel van overtuigd dat ik niet de waarheid in pacht heb, maar ben geen volger.

 11. Men blijft bijna ongebreideld brallen over virussen, nou de angst zit er goed in, lees het verhaal van dokter Stefan Lanka welke een rechtszaak won over de controverse dat Mazel-virussen niet bestaan.

 12. De komende Covid doden zullen de doden zijn van de nieuwe X ziekte,een loco spuit erin,de doden aanX toeschrijven,en de Covid oversterfte is verdwenen.

 13. De criminelen hebben het er altijd over dat de mensen die niet prikken twijfelaars zijn. De “hesitancy” zoals Gates het noemt moet overwonnen worden. Wij weten wel beter, we twijfelen niet. Misschien hebben ze het idee door te dreigen met een veel gevaarlijker virus ons over de streep te kunnen trekken. En hopen ze dat de ongeprikten zich alsnog laten inspuiten. Maar ik vermoed dat die volgende “pandemie” het gevolg zal zijn van die prikken, dat ze zo proberen de bijwerkingen in de doofpot te stoppen.
  Dus er gewoon weer doorheen prikken en je niet letterlijk laten prikken.

 14. Ik voel zo’n nàttigheid, dat die inmiddels fameuze, doch ONBESTAANDE ziekte ” iXs ” wel ‘ns de VLAG kan zijn, wèlke de massaal verwachte, FUTURE, nog op til zijnde C°JONAJàB💉DODEN EN VERMINKTEN zal moeten (be)DEKKEN èn CAMOUFLEREN en de ECHTE SCHULDIGEN de DANSEN, c.q hun RECHTSVERVOLGING en STRAFFEN zal laten ONTSPRINGEN … ….

  De quasi zékere sluimerende op til zijnde letselsn verminkten en dodelijke slachtoffers, na de zovéélste ‘c_v☠dboostaszz’ en pikuren (spuiten), zullen alsdan gewiekst gerechtvaardigd want geweten worden aan die zgn. fantoomziekte ‘iXs’ waarvan ze nu al weten dat de veroorzaakte letsels nu al als slapende gezaaide bOmmen latent en broedend in de slachtoffers zullen ontploffen ….

 15. Erg vreemd dat mijn 2 pogingen van gisteren om een reactie te geven niet lukten… Probeer het dus nu nog maar eens in een wat kleinere vorm.

  Ik verkondig het al een heel tijdje dat ik geloof hecht aan alle artikelen die vermelden dat 5G mede gebruikt wordt om de symptomen te veroorzaken die overeenkomen met CV-19. Op Bitchute zag ik gisteren een video van een persoon die zich daar in verdiept had…

  Als ik na deze poging om een reaktie te geven weer geblokt wordt weet ik inmiddels hoe laat het is hier op frontnieuws en zien jullie mij niet meer terug. Opgeruimt staat immers netjes.

 16. DISEASE _X’ IS 5G AND IT WILL DROP PEOPLE IN THE STREETS UNLIKE _COVID_

  ——————-
  Quote: They’re still pushing more COVID “variants”

  Another important development is an announcement from communist China about a new “deadly variant” of the Chinese virus that is 100 percent fatal in mice “by infection of the brain.”People’s Liberation Army (PLA) scientist Yigang Tong published a paper on the variant, known as “pangolin” or “GX_P2V,” that killed every hACE2 mouse evaluated.

  “SARS-CoV-2-related pangolin coronavirus GX_P2V(short_3UTR) can cause 100% mortality in human ACE2 transgenic mice, which may be attributable to late brain infection,” the article said. “This underlines the risk of GX_P2V spreading to humans and provides a unique model for understanding the pathogenic mechanisms of SARS-CoV-2-related viruses.” ……… ……… ……….. ……….. The excuse (cause) is already getting prepared now that 5G is being rolled out at rapid speed. Let’s hope I’m wrong….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in