US Department of Agriculture / Wikimedia / (Public Domain)

Het World Mosquito Program, eigendom van de Monash University en gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, is een experimentele operatie die naar verluidt door muggen overgebrachte ziekten zoals knokkelkoorts, Zika, gele koorts en chikungunya wil uitroeien, schrijft Lance D Johnson.

De wereldwijde operatie heeft projecten in 14 landen en beweert de afgelopen tien jaar 11 miljoen mensen te hebben beschermd tegen door vectoren overgedragen ziekten. Deze projecten omvatten het uitzetten van miljarden genetisch gemodificeerde muggen.

Om te beginnen worden de muggeneitjes geïnjecteerd met Wolbachia-bacteriën. Nadat ze zijn vrijgelaten, wordt erop gerekend dat ze zullen paren met de inheemse populatie muggen en de soorten zullen uitroeien die ziektes als knokkelkoorts, chikungunya, het Zika-virus en gele koorts verspreiden.

“We kweken deze muggen die de Wolbachia-bacterie bevatten en laten ze dan los in gemeenschappen waar de Wolbachia-bacterie zich verspreidt in de wilde muggenpopulatie,” zegt Scott O’Neill, microbioloog aan de Monash University in Melbourne, Australië, en directeur van het World Mosquito Program.

Massale muggenexperimenten houden geen rekening met selectieve druk en resistente eigenschappen in muggen en ziekteverwekkers

Maar het programma houdt geen rekening met het ontstaan van resistente eigenschappen in muggen of pathogenen. Er is bewijs dat transgene Aedes aegypti-muggen genen overbrengen naar een natuurlijke populatie. Welke druk veroorzaakt dat op de muggenpopulatie en de ziekteverwekkers die ze bij zich dragen? De instroom van Wolbachia-bacteriën in de muggenpopulatie kan selectieve druk uitoefenen op het genoom van de muggen en de virussen die de muggen overbrengen, wat de ontwikkeling van nieuwe, resistente pathogene soorten en stammen stimuleert. Deze biologische fall-out is vergelijkbaar met het ontstaan van antibiotica-resistente bacteriën door de selectieve druk van antibiotica op specifieke eigenschappen van ziekteverwekkers.

  Hoe de "ongevaccineerden" het bij het rechte eind hadden

De genetisch gemodificeerde muggen roeien de door overbrengers overgedragen ziekten niet perfect en met zekerheid uit. Mutaties zijn gedocumenteerd in genetisch gemanipuleerde dodelijke systemen die bedoeld waren om muggenpopulaties onder controle te houden. In één onderzoek ontdekten onderzoekers dat het uitzetten van muggen met een dominant dodelijk gen een toxische overexpressie veroorzaakt die leidt tot resistentie bij bepaalde muggenpopulaties. In laboratoriumstudies ontdekten ze dat de ziektedragende A. aegypti-muggen weerstand boden en 3,5% van hun populaties behielden. De wetenschappers waren het erover eens dat dit “voornamelijk te wijten is aan inherente “lekkage” in de respectieve systemen door variabele transgene dodelijke effectorexpressie of -functie, hoewel erfelijke overleving door mutaties in genetische componenten van het systeem die nog moeten worden gerapporteerd”.

De onderzoekers zeiden ook dat er “mogelijkheden zijn voor de genetische afbraak van dodelijkheidssystemen door zeldzame spontane mutaties of selectie voor inherente onderdrukkers”.

Deze mutaties kunnen leiden tot resistente door vectoren overgedragen ziekten die nog moeilijker uit te roeien en/of te behandelen zijn als ze eenmaal mensen infecteren.

Gates Foundation bouwt een muggenkweekfabriek in Brazilië en profiteert van experimenten met knokkelkoortsvaccins

De Gates Foundation brengt zijn “filantropie” terug naar de straten van Brazilië. De Gates Foundation trekt 55 miljoen dollar uit voor een experimenteel vaccin tegen knokkelkoorts en financiert de ontwikkeling van een muggenkweekfabriek waar 5 miljard genetisch gemodificeerde muggen per jaar zullen worden losgelaten.

Toen het World Mosquito Program in 2011 voor het eerst van start ging in Brazilië, toonden hun pilotstudies aan dat Wolachia het risico verkleint dat Aedes aegypti-muggen virussen overbrengen. Hoewel dit op de korte termijn kan helpen om door vectoren overgebrachte ziekten te verminderen, zou het kunnen leiden tot een heropleving van meer resistente ziekten.

  Vertrouwelijke documenten onthullen dat Moderna mRNA Coronavirus vaccin naar Universitaire Onderzoekers stuurde weken voor het uitbreken van Covid-19

Het eerste experiment met levende muggen in Brazilië vond plaats in september 2014 in Rio de Janeiro. In 2017 werden er grootschalige experimenten uitgevoerd met de hulp van de Oswaldo Cruz Foundation (Fiocruz), onder leiding van het Ministerie van Volksgezondheid. Tien jaar later zijn de resultaten van dit experiment rampzalig. Vandaag de dag zijn er meer dan 2,8 miljoen gevallen van knokkelkoorts gemeld in Noord- en Zuid-Amerika. Van deze landen rapporteerde Brazilië het op één na hoogste aantal gevallen, met 1.104,5 gevallen per 100.000 mensen. In de eerste vijf weken van 2024 zijn er 364.855 gerapporteerde gevallen van knokkelkoorts-infectie, een ziekte-incidentie die vier keer zo hoog is als in dezelfde periode in 2023.”

Bloomberg en andere omgekochte media beweren dat de “opwarming van de aarde” de oorzaak is van de toename van knokkelkoorts. Ze doen deze beweringen zonder enig onderzoek naar de milieu- en genetische oorzaken van dit door vectoren overgedragen ziekteverschijnsel in Brazilië. Er wordt geen melding gemaakt van de mogelijke gevolgen van muggenexperimenten in het land.

Het is dan ook niet verrassend dat het Braziliaanse Ministerie van Volksgezondheid in 2023 een nieuw knokkelkoortsvaccin heeft goedgekeurd en het eerste land ter wereld is dat de experimentele injectie aanbiedt via het openbare gezondheidszorgsysteem. De Gates Foundation, die de massale muggenexperimenten financierde, zit ook achter deze massale vaccinatiepoging en wil profiteren van de aanhoudende mislukkingen van hun massale muggenexperiment.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates’ WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereistVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuw Normaal Duitsland's Geisterfahrer Geist

Lees meer over:

Vorig artikelDokterspraktijken worden vervangen door digitale medische thuiszorg gevangenissen
Volgend artikelTwilight van de Blobs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dit soort experimenten, moet natuurlijk verboden worden.
  Het zijn medische experimenten, waar – grote groepen – mensen, ONvrijwillig aan worden onderworpen.
  NEURENBERG CODE.

  Steeds die Gates weer.
  Las net, dat in Brazilië de knokkelkoorts explodeerde.

  • of sluit hem op in een redelijk luchtdichte kubus en laat een miljard van zijn muggen in die kubus, maar voor Gates en dat soort inhumane creeps in zo’n kubus gaan, geef ze eerst al hun gepromote prikken met zware lading x 3 minimaal en natuurlijk een aantal boosters e.d.

   zet dan rondom wat camera’s zodat belastingbetalers kunnen zien dat ze echt hun straffen uitzitten tot de dood er op volgt.

   No Mercy voor dat soort en hun hulpjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in