Geen enkele school erkent dat de prikken hartproblemen veroorzaken, ook al roepen ze ouders op om hun sportleerlingen te laten controleren. Het moet de klimaatverandering zijn, toch?

Er is een duidelijke trend in heel Amerika, en voor één keer is het geen negatieve. Meer Amerikanen worden zich snel bewust van de realiteit dat de Covid-19 prikken “misschien” niet effectief en onveilig zijn. Degenen die regelmatig onze verhalen lezen of naar mijn shows luisteren, zijn waarschijnlijk al lang op de hoogte van deze feiten. Maar nu worden de “normies” massaal wakker, wat leidt tot reacties van organisaties die voorheen vastberaden en zelfverzekerd waren in hun pro-vaccin standpunten, schrijft JD Rucker.

Eén zo’n groep die reageert op het veranderende sentiment is ons gebroken openbaar onderwijssysteem. Zij horen de zorgen van ouders die zich afvragen of hun kinderen wel veilig kunnen sporten nadat zij een exponentiële stijging hebben gezien van het aantal jonge en anderszins gezonde atleten die in elkaar zakken en vaak sterven op het veld.

In de aflevering van The JD Rucker Show van vandaag besprak ik in een kort segment een Facebook-post van de sportafdeling van Everett Public Schools waarin een “Screen Your Teen”-evenement in maart wordt aangekondigd. Het doel is het “voorkomen van plotselinge hartstilstand,” wat niet echt een groot probleem was totdat de prikken werden ingevoerd. Vóór de prikken waren er zelden gedocumenteerde gevallen van jonge atleten die bezweken aan hartproblemen en die waren altijd te wijten aan reeds bestaande aandoeningen. Maar zoals uit een recente studie blijkt, is het aantal jongeren dat hartkwalen ontwikkelt na vaccinatie opzienbarend.

  Grote studie vindt "Overvloed van patiënten opgenomen in het ziekenhuis met Covid-19  binnen zeven dagen na vaccinatie"

Hier is het bericht op Facebook dat ouders van sportleerlingen nonchalant waarschuwt dat ze hun kinderen kunnen en moeten laten screenen:

Bron

Zoals altijd het geval is, worden nergens de prikken of Covid-19 zelf genoemd, ondanks het feit dat deze en de vele andere soortgelijke screenings op openbare scholen voortkomen uit bezorgdheid van ouders over de vaccins. Ze houden het stil en proberen het symptoom aan te pakken terwijl ze de onderliggende oorzaak volledig vermijden.

Hier is de clip van de show van vandaag:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWagner verklaart volledige controle over Soledar (Video 21+)
Volgend artikelBill Gates eist dat “waanzinnigen” die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hoppa, niets aan de hand mensen gewoon doorlopen er valt niets te zien

  Moderna-baas kondigt zonder blikken of blozen nieuwe mRNA-prik tegen hartfalen aan

  Moderna heeft een nieuwe mRNA-prik ontwikkeld (https://www.infowars.com/posts/moderna-ceo-announces-new-mrna-shot-to-treat-heart-failure-patients/) voor patiënten die lijden aan hartfalen. Een gesprek dat hij in oktober had met Business Weekend op Sky News gaat momenteel rond op internet.

  https://youtu.be/YBHXUkrezMQ

 2. Ik denk, bussiness plaatje;
  Uitnodiging; kassa
  Telefoon gesprek ; kassa
  Screenings ; kassa
  Medewerker screenings; kassa
  Uitslag beoordelen; kassa
  dan de vraag wat de marge is wat goede/slechte uitslag gaat worden.
  Informeren
  Ongetwijfeld; velen vervolg afspraken
  Medicatie 💊
  Psychologen
  prestatie achterstand.school ,
  Leerling is (wederom) de klos daar uitslag mi geen meerwaarde heeft.
  medicatie is ws de volgende ‘ stap’ naar meer ellende.

  Uiteindelijk betaald de ouder/ belasting betaler.

 3. Dus moderna heeft in zeer korte tijd klaarblijkelijk een M-RNA vaccin ontwikkeld tegen hartfalen.
  We hebben gezien wat er gaat gebeuren als er eventjes snel zo’n vaccin op de markt wordt gebracht.
  Zal wel goed gekeurd worden na een test met 8 ratten die allemaal binnen 2 weken accuut dood neervallen.
  Moordaanslag nummer 1 niet goed uitgevoerd dus volgt nu de tweede aanslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in