De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke bijwerkingen is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 50.663 doden en 5.315.063 gewonden na injecties van door het EMA goedgekeurde experimentele COVID-19 injecties vanaf 25 februari 2023, bericht Brian Shilhavy.

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de rapporten opgesteld voor elk van de COVID-19-vaccins die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en dodelijke slachtoffers te tabelleren, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance-systeem dat wij hebben gevonden waar alle resultaten in tabelvorm worden weergegeven*.

Hoewel het aantal toegediende COVID-19 vaccindoses in Europa afneemt, heeft onze analyse uitgewezen dat de Pfizer mRNA boosters voor OMICRON BA.4-5 varianten, en de Moderna mRNA boosters voor OMICRON BA.4-5 varianten, een aanzienlijk hoger percentage dodelijke slachtoffers onder de gemelde gevallen veroorzaken dan de oorspronkelijke COVID-19 injecties.

Klik voor groot

Hier volgt een uitsplitsing van de “reactiegroepen” waar de dodelijke slachtoffers zijn geregistreerd.

Klik voor groot

Hoe werden zoveel miljoenen mensen wereldwijd overtuigd om een experimenteel “vaccin” te nemen dat nu wereldwijd miljoenen doden en gewonden heeft veroorzaakt?

Dit was de grootste propagandacampagne in de geschiedenis van de mensheid, waarbij ANGST werd gebruikt om mensen te intimideren om in te stemmen met een injectie met een biowapen, of in veel gevallen onder dwang.

  De gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad

DAT MOGEN WE NOOIT VERGETEN!

Dit is van checkur6 op Bitchute, die enkele gezichten plaatst op deze koude, harde statistieken, aangezien jonge mensen “plotseling blijven sterven” tot februari 2023.

Laat uw hart alstublieft niet ongevoelig worden. Bekijk elke minuut van deze video en de jonge mensen en kinderen die nu dood zijn, en sta uzelf toe te huilen voor de mensheid, zoals ik deed toen ik dit bekeek.

*Deze totalen zijn schattingen op basis van meldingen aan EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn, gebaseerd op het percentage gemelde bijwerkingen. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden gemeld aan de bijwerkingendatabases van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-database en het Britse Yellow Card-systeem. De sterfgevallen zijn gegroepeerd per symptoom, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Gerelateerd:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNBC-verslaggever gaat naar de Krim en schokt de kijkers door de waarheid te vertellen
Volgend artikelBill Gates arrestatiebevel uitgevaardigd in Filipijnen voor “moord met voorbedachten rade” in verband met uitrol vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik heb maar 1 vraag: waarom zitten alle moordenaars en ‘mensen’ die hieraan hebben meegewerkt niet al lang achter slot en grendel??

 2. Aan de andere kant, deze criminelen vertellen gewoon wat er gebeurt.
  Waarschijnlijk onderdrijven ze hun eigen getallen.
  En wat vinden de mensen hiervan?
  Ik hoor geen schaap, only the silince of the lambs…

 3. kan ook zijn dat het gebeurt om alles te verplichten dat maakt het erg MOEILIJK (MAAR NIET ONMOGELIJK ) om zelf te kiezen maar ik zeg zelf dat DENK GOED NA GELOOF NIET ALLES WAT DE REGERING ZEGT JUIST ZIJ LIEGEN ALLES BIJ ELKAAR

 4. Professionals die met doden werken maken zich ernstige zorgen: ‘Wat het is weet ik werkelijk niet’

  Uitvaartondernemers worden geconfronteerd met onverwachte sterfte. Ook zien ze vaker verkleuringen die ze voorheen niet zagen. Veel van hen maken zich ernstige zorgen.

  Peter van de Voorde, al 19 jaar werkzaam in de postmortale zorg, zegt in gesprek met De Andere Krant dat er aanzienlijk meer sterfgevallen zijn van kerngezonde familieleden die plots overlijden.

  Doordat artsen de familie niet willen belasten en bureaucratie willen voorkomen, vreest hij dat opvallende zaken ongezien blijven. Dat vindt hij zorgelijk.

  https://www.ninefornews.nl/professionals-die-met-doden-werken-maken-zich-ernstige-zorgen-wat-het-is-weet-ik-werkelijk-niet/

 5. Dat zijn de officiële cijfers, maar officieus durven deskundigen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te stellen dat deze cijfers slechts tussen 1 en 10% vertegenwoordigen. De redenen die zij aandragen kunnen o.a. zijn: geen verband (willen/durven) zien, patiënten melden het wel maar de dokter doet er niets mee omdat men geen tijd/zin heeft om de nogal ingewikkelde, dus tijdrovende meldingsformulieren in te vullen. Toen BPOC in 2021 een oproep deed kregen ze binnen 1 week al meer meldingen binnen dan het Lareb over de gehele periode tot dan toe.

 6. Iedereen kan nu zien dat westerse democracien eigenlijk heel zwak zijn

  Als burger mag je het nieuws volgen met weinig censuur, en
  je kan er over mee kletsen, en het blijft geklets om dat je het geheel aan factoren niet kent waar politicie in navigeren
  Je mag stemmen op kandidaten die je niet kent, die via allerlei programmas boven komen drijven.

  En als er wat fout gaat in eigen land dan is er helemaal niets om de koers bij te stellen:
  + zoals in de jaren zestig toen duitse jeugd protesteerde tegen de politiek en hun bruine verleden
  + en zoals in de jaren 80 tegen kernwapens in europa tegen alle verdragen in
  + en in de jaren 90 tegen de yugoslavie oorlog
  + en in de jaren 2000 tegen meedoen met oorlog in: Irak, afganistan, libie, syrie
  + en nu weer deze oorlog in ukraine plus
  + het krankzinnig beleid tegen corona, co2, stikstof, pfas, digitalisering, electrificatie, chemische landbouw, experimentele therapieen, kern energie, justitie die criminelen beschermd, belastingdienst die burgers vermorzelt, inlichtingen diensten die burgers (Kinderen) Verkracht, etc etc het is er allemaal.

  En niemand kan wat.

 7. Je kan het maar verzinnen als overheid…..Om de bevolking zoveel mogelijk de maatregelen te laten opvolgen koos men voor een aanpak om mensen zo bang mogelijk te maken en kreeg de politie de opdracht om hard in te grijpen.
  Er waren korte lijntjes met de media, die de regering hielpen om het beleid te verkopen.
  In een apart artikel onder de titel “Exhibit A” laat ik het voorbeeld zien hoe Hancock aangaf hoe hij met de nieuwe variant de bevolking doodsbang zou gaan maken, mede om zoveel mogelijk bereidheid te scheppen om gevaccineerd te worden. https://www.maurice.nl/2023/03/04/verbijstering-in-het-kwadraat-de-lockdownfiles/

  How to control your thoughts https://dna-awakening.org/how-to-control-your-thoughts-and-transform-your-life/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in