Biden kwam naar Polen, waar hij een toespraak hield en zich richtte tot de Russen. Zijn toespraak werd gehouden nadat de Russische president Vladimir Poetin het Russische parlement had toegesproken en er werd verwacht dat deze toespraak een symbolische reactie zou worden op de beweringen van Poetin. Link

Biden deed geen belangrijke mededelingen. Zijn toespraak was emotioneel, populistisch en vooral bedoeld om het politieke imago van de Amerikaanse president te versterken, schrijft Southfront.

De toespraak van Biden zat vol traditionele clichés, die door het Westen voor en tijdens de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne werden gepromoot. De standaardleuzen waren onder meer:

 • De inval van Rusland in Oekraïne is een test geworden voor de Verenigde Staten en de Europese landen. Maar “er is een coalitie van 50 landen gevormd”, die Oekraïne zal steunen tot de overwinning;
 • De NAVO heeft haar eenheid bewaard;
 • Poetin dacht zogenaamd dat hij sterker was dan ooit, maar hij werd geconfronteerd met de ijzeren wil van alle landen, waarvan de strijd werd geleid door Zelensky;
 • Als Rusland ten minste één NAVO-land aanvalt, zal dat worden beschouwd als een aanval op het hele blok. Wij zullen elke centimeter NAVO-grondgebied verdedigen;
 • We moeten eerlijk zijn. De bescherming van de vrijheid is een zeer lang proces en Oekraïne blijft ervoor vechten. Dit kan lang duren en er kunnen nog veel meer verliezen vallen;
 • De sanctiedruk zal doorgaan, want het Westen kan niet toestaan dat Rusland de overhand krijgt.

De toespraak werd breed uitgemeten door de MSM, in een poging deze als een overwinning in de strijd met zijn Russische tegenhanger te tonen.

  Plan B: Oekraïense oorlog is nieuwe route naar Grote Reset

Ondanks de symbolische toespraak werd het bezoek van Biden gekenmerkt door meer mislukkingen.

Na zijn opbeurende toespraak tot de Russen werd Biden gefotografeerd met zogenaamd Oekraïense kinderen. De geënsceneerde foto werd gemaakt volgens de door de westerse “cultuur” opgelegde richtlijnen. Het is dus zeer twijfelachtig of ten minste één van deze kinderen Oekraïens was.

Biden was opnieuw lost in space. Hij werd tijdens de ceremonie in Warschau geleid door een speciaal aangestelde persoon, maar zelfs die kon de Amerikaanse president niet op de rode loper houden:

Een van de teamleden van Biden slaagde er naar verluidt niet het vliegtuig normaal te verlaten, volgens de oude Biden-traditie.

Op een gegeven moment struikelde Biden over zijn woorden en legde een nogal onzinnige verklaring af: “Would we respond? Or would we look the other way? Would we be strong? Or would we be weak? Would be, you, we would be, would we the, all of our allies would be united, or divided?”

Kijken naar de capriolen van Biden is interessanter dan luisteren naar de oude sprookjes over de bedoelingen van de VS om de hele wereld vrede te garanderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!

Lees meer over:

Vorig artikelDe Verenigde Staten en Rusland zijn in oorlog. Je beseft toch wel hoe dit gaat aflopen?
Volgend artikelRusland’s onafhankelijkheidsverklaring – Overzicht van de toespraak van Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Biden, de ZioNAZI Pedofiele Hufter van de ZioNazi Banksters NATO (National Terreur-Organisaties) en Gladio (hun moordcommando sinds WW2), kon zijn smerige vingers weer niet van kinderen afhouden.
  Een visite-kaartje voor de uiterst corrupte ZioNAZI US en hun vazallen UK en EU en hun regime sinds 1900 en hun doorgaande serie-massamoorden, -oorlogen, -fraudes, -diefstal en crimes tgen de mensheid.

 2. Vreemd dat wat zich vroeger links noemde en die waren van het gebroken geweertje en anti kruisraketten nu de meest oorlogzuchtige Nazi’s zijn zoals D66 en GroenLinks en de PVDA.

  • niets vreemds aan…..gedroegen zich pacifistisch om in de smaak te vallen van een ganse bende onnozelaars….die gemakkelijk te manipuleren zijn…eens die gemanipuleerd, kan je ermee doen wat je wilt…

  • En gisteren tijdens het debat in de 2e Kamer buitelden ze over elkaar heen met hun oorlogszuchtige taal om die UKReich hoogwaardigheidsbekleders in de voorzittersloge te kunnen paaien. De enige die nog tegengas gaf was Baudet van FVD.
   Ik heb nooit een hoge dunk gehad van de dames en heren kamerleden. Een applausmachine voor een coke snuivende clown. Gadver….

 3. Hoe was dat ook al weer: Kiev still stands, die hebben geluk gehad dat ze niet in Irak of Libie zijn, daar stond niet zoveel meer, wie deed dat ook al weer? Nare vraag.

 4. De laatste dagen van westen zijn in aantocht , dit dankzij onze laffe politiekers die on hebben uitverkocht . We kunnen nog alleen op onszelf vertrouwen en trachten een toekomst op te bouwen nadat die corrupte elite verwijderd is.

  • Jij niet alleen en hopelijk die crackpot ook. Stelletje zieke geesten zijn het.,aar daarom ook die zieke seniele clown aant roer. Met zijn leugens. 70% van de wereld heeft niet meegedaan met lockdowns en is voor putin wat zit die seniele zwaplans nu te lullen dat 50 landen achter oekraine staan🤣🤣🤣als 70% van de wereld achter putin staat. Achterlijke debiele oude versleten pedo is het. 😂die uitspraken maakt die er voor zorgen dat die een keer met een kogel in zijn nek zelfmoord heeft gepleegd. Kheb uit betrouwbare bronnen vernomen dt de rotshilds het niet eens zijn met wat er nu gebeurd en dat zij aanvoelen dt hun macht aan het uitsterven is door de neocons die hen hebben gecaptiuleerd. Vraag is gaan de rothshilds terug slaan nu ze beseffen dat in hitler klaas schwaab en dr mengelen kill bill gates geen ruimte is voor de rothshilds money system. Ik dnk dt we nog veel verzuurde rottigheid gaan tegenkomen. Al die fabrieken die nu in brand staan en die treinen die ontsporen allemaal het werk vn k.t soros en neocons. Ik denk dt de rothshilds gaan terug slaan en die arrestaties in brussels met dt omkopen is er een vn, dua geen white had gedoe maar rotshilds die via legale wegen mensen proberen uit te schakelen. En hoezeer ik ze haat ik denk dat zij niet Putin onze verlossing gaan zijn. Dat ze steeds meer belngrijke mensen die omgekocht zijn op belangrijke posten juridisch uitschakelen. Ik denk dat ze James o kieve van project veritas wel snel terug in het zadel zullen helpen.voor degenen die het niet weet, pfizer zou achterbaks project veritas hebben gekocht en james o kiefe hebben ontslagen. En James o kieve is project veritas wat die best man nu snel weer op de poten zet en mee begint zal net zo een succes zijn. Want het gros van zijn personeel gaat met hem mee😇Dus pfizer zal voor paal staan binnenkort.
   Dus ondanks de rotshilds zullen zij ook vechten voor hun federale bank….wie zich ingelezen heeft weet dat die zich heeft ontrokken. Was benieuwd wanneer martin armstrong zich hierover zou uitlaten. ……..dus er is nog hoop buiten Putin.

 5. Helder

  ‘Biden bekent opnieuw terreuraanslag Nord Stream in Warschau: “We hebben ons gemobiliseerd om de afhankelijkheid van Russische energie te verminderen”

  “Poetin dacht dat hij energie als wapen kon gebruiken. Maar nee. We hebben onze afhankelijkheid van Russische energiebronnen gemobiliseerd en verminderd”, zei Biden in Warschau.

  Sinds de publicatie van Seymour Hersh’s bombshell-rapport over de vermeende Amerikaanse aanval op de Nord Stream-pijpleiding, is het Witte Huis druk bezig geweest om het rapport “totaal onjuist” te noemen en eerdere verklaringen van Biden-topfunctionarissen te bagatelliseren die zeiden dat de VS de Nord Stream zouden “beëindigen”. pijpleiding.’
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/biden-confesses-nord-stream-terror-attack-again-in-warsaw-we-mobilized-to-reduce-dependence-on-russian-energy/

 6. Wat een leider die van het Westen, Biden voorop, ik zie er echt niks zinnigs uitkomen of een een visie, Rutte kan het daarom al heel goed met die gasten vinden denk ik!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in