Steve Bannon © Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De voormalige Witte Huis chef-strateeg voorspelt dat de globalistische structuur die probeert om de presidentsverkiezingen te stelen binnen twee weken zal worden verslagen nu het bewijsmateriaal van de verkiezingsfraude blijft binnen stromen.

In zijn show War Room, Pandemic Tuesday, herinnert Bannon zijn publiek eraan dat de inspanningen van Big Tech en de media om hem en andere waarheid-vertellers te beletten zich uit te spreken over verkiezingsfraude zullen falen.

“Iedereen, ik wil het herhalen, jullie veranderen de wereldgeschiedenis. Dit is de reden waarom ze proberen de show te stoppen, dit is de reden waarom ze proberen jullie stemmen te onderdrukken.

En dit is de reden: Donald Trump – niet in de kamer, niet in de deal – Donald Trump zette jullie in de kamer, en dat is wat de wereldgeschiedenis veranderde”, zegt Bannon.

“Ze willen niet dat hij afsluit en zijn overwinning opeist. We zijn 14 dagen tot de nederlaag van de globalisten”, voorspelt Bannon.

“Je ziet hoe ze te werk gaan. Ze hebben geen debat, ze hebben geen discussie. Ze willen je gewoon buitenspel zetten, dat gaat niet gebeuren”, aldus Bannon.

Bannon richt zijn opmerkingen vervolgens op de liberale nepnieuwsmedia en waarschuwt hen dat al hun geklaag president Trump niet zal tegenhouden om voor een tweede termijn beëdigd te worden, meldt Newswars.

“Biden verloor. De media zal het moeten accepteren, oké?. Biden is gedaan, hij is voorbij. Hij is illegaal, onwettig, heeft niet gewonnen, en jullie kunnen zeuren wat jullie willen – het is OVER. En we gaan dit vandaag beginnen te verpletteren”.

Bannon’s opmerkingen komen te midden van rapporten van Trump’s advocaat Sidney Powell die “overweldigend bewijs” heeft verkregen waaruit blijkt dat software die is ontworpen om “verkiezingen te manipuleren” miljoenen stemmen van Trump naar Biden heeft gewisseld.

  Amerikaans geneesmiddelenagentschap FDA verwerpt boosterinjectie Pfizer voor leeftijdsgroep 16-65 wegens verhoogd risico op hartontsteking

“We zijn vastbesloten om de resultaten van de verkiezingen in meerdere staten teniet te doen, en President Trump won niet alleen met honderdduizenden stemmen, maar met miljoenen stemmen die werden verschoven door deze software die speciaal voor dat doel was ontworpen”, zei Powell op zondag.

Analist: waarom Trump waarschijnlijk een tweede termijn zal winnen

Vorig artikelEU wil haar gezondheidsautoriteit de macht geven: “We hebben meer EU nodig”
Volgend artikelHoofd VS Federale Verkiezingscommissie: als Sidney Powell beweert bewijs te hebben van verkiezingsfraude, dan geloof ik haar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het blijft mij verbazen dat de eventuele stembusfraude in Amerika , ik lees fraude met -tig miljoen stemmen die vóór Trump zouden zijn, die nu plots zijn verdwenen; ik kan NIET geloven dat er geen enkele rechter zou zijn, óók in Amerika, die dit NIET zou willen onderzoeken, en over die onderzoeken hoor en zie ik niks.
  Zoals ik eerder opmerkte : ik wacht de diverse rechtszaken wel af.
  Ik bén en blijf een Trump-fan, maar ik heb twijfels betr. de berichtgeving over ál die verdwenen stemmen.

  • Dat gaat grof. Als een rechtervolgend jaar wil leven,moet hij OF een lijfwachthebben, OF niet tegen het linkse kamp in gaan

   Maar er moet er eentje zijn die WEL…
   Maar dan, zoals met een hertelling nu:max EEN controleur per 10 tellers….
   Normaal zou zijn als de republikeinen de tellers leveren,of de FBI.

  • Ik woon in FL en het is echt waar. We gaan dit winnen, ik ben ervan overtuigd. Je hoeft alleen maar naar de rallies te kijken van Trump en de Crop circles van Biden die 5 rallies had in de 2 weken voor de verkiezingen. Zelfs Obama kon geen toeschouwers krijgen. Ze waren zo nonchalant een overtuigd dat ze gingen winnen en vinden het niet nodig om rallies te houden. Je kunt genoeg vinden om te begrijpen hoe ze het gedaan hebben en waarom ze door de mand gevallen zijn. #TRUMP2020 #neverbuyden

 2. Trump heeft gewonnen; dat is duidelijk.
  Maarde wetgevingop deprocedure is achtelijk aldaar

  Net zoals een burgemeester een veelte grote macht heeft; die moet er bij wanbestuur-zie Chicagozo uitgetrapt kunnen worden.
  Net zoals de federale staat met politie/leger lokaal moet kunnen ingrijpen.

  Kijkeens naar al die mensen die hun bezit zijn kwijtgeraakt, en die paar duizend die zijn vermoord door BLM en Antifa zonder enige reden…

  • De wetgeving is niet het probleem. Het is de corruptie in vooral de grote steden en Washington DC. De corruptie is langzaam doorgevoerd into de FBI, rechtssysteem een wetgevings branches. President Trump is 4 jaar bezig geweest huis te houden en schoon te maken maar de corruptie (swamp) is zo diep dat de continue stroom van corrupte steeds weer tegengewerkt. Vandaar al de executive orders en zijn familie en vrienden die met hem werken. Dat zijn de enige mensen die hij kan vertrouwen, maar dat wordt afgedaan als vriendjes politiek en nepotisme (the irony)….

 3. Ik ben de moeder van Esther en woon in een dorp in Nederland.
  Het is frustrerend te zien hoe de mensen hier als makke schapen naar de slachtbank worden geleid, niet gehinderd door enige kritiek of vragen….
  Mijn enige hoop is nog gevestigd op president Trump, die voor de Amerikanen zoveel goeds heeft gebracht en vrede in de wereld!
  maar het is weerzinwekkend in dit land dat de msm hem zo gedemoniseerd heeft dat een groot deel van de bevolking hem uitkotst!
  Ik kots de msm en de overheid uit, die alle media, geen enkele uitgezonderd, gekocht heeft en de leugens dicteert waarmee ze de bevolking vergiftigen!
  En alles wordt hier voor zoete koek aangenomen, geloofd en vertrouwd….
  President Trump is de enige wereldleider die de macht en integriteit bezit om de deepstate te vernietigen, onze vrijheid te herstellen, Nederland te redden voor onze kinderen, en moet en zal absoluut president blijven!
  God bless Donald Trump!
  Maureen VP 71 jaar

 4. Laten we afwachten! Elke dag, maar dan ook ELKE DAG staat de MEDIA in Nederland bol van ontkenning dat er gesjoemeld is met de stemmen. En onderschat de Media niet, want die is nog linkser dan LINKS! BAH

 5. De stemapparaten in NL komen van dezelfde corrupte lui…. herinner het verhaal van de vrouw van Omzigt , haar stem kwam bij Hugo de Jonge. Wake up, alle stemmingen van de laatste jaren zijn zo gegaan ( ook in NL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in