Uit een recent onderzoek van het advocatenkantoor Fisher Phillips is gebleken dat ten minste 83 procent van de Amerikaanse werkgevers niet eens overweegt om te proberen een werknemersmandaat in te voeren voor COVID-19 vaccins. Terwijl bedrijven als Delta Airlines en Houston Methodist Hospital trots pronken met hun dwaze pogingen om lichamelijke autonomie te criminaliseren, doen de meeste andere bedrijven wijselijk een stapje terug, al was het alleen maar om de onvermijdelijke rechtszaken te voorkomen.

Dat cijfer van 83 procent is gestegen van 64 procent in januari, waaruit blijkt dat veel meer werkgevers beginnen in te zien dat het een heel slecht idee is om te proberen hun werknemers met COVID-19 creërende spike-eiwitten injecties op te dringen.

Hoewel de meeste werkgevers, ongeveer 75%, zeggen dat zij hun werknemers aanmoedigen om zich te laten vaccineren, doet slechts een zeer klein percentage zelfs maar een poging om dit als arbeidsvoorwaarde af te dwingen.

Tweeëndertig procent van de respondenten zegt liever niet in strijd te handelen met de antidiscriminatiewetgeving, terwijl 54 procent zegt te denken dat alle werknemers die zich zonder verplichting willen laten vaccineren, dat al hebben gedaan. Fisher Phillips stelt vast dat de meeste werkgevers vaccinatie eerder willen aanmoedigen dan verplichten. Dit is een verstandige aanpak, want elk bedrijf dat vaccinatie probeert af te dwingen, zal uiteindelijk waarschijnlijk ten onder gaan aan alle rechtszaken die daaruit voortvloeien.

Bedrijven die werknemers Wuhan griepprikken willen opdringen, vragen er gewoon om failliet te gaan

Op het moment dat het onderzoek werd uitgevoerd, had de Amerikaanse Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) haar eigen richtlijnen al vrijgegeven en vermeld dat werkgevers kunnen eisen dat hun werknemers de Chines griepprikken nemen. Dit is natuurlijk een slechte leidraad, omdat het werkgevers die dit proberen alleen maar in de val van eindeloze rechtszaken zal lokken. Om die reden hebben de slimmeriken al besloten om zelfs geen poging in die richting te doen. De domme, zoals Delta en Houston Methodist, hebben zichzelf het doelwit gemaakt van mogelijk miljoenen dollars uitbetalingen zodra de onvermijdelijke rechtszaken hun beloop hebben gehad. Het is bijna alsof sommige maatschappijen uit de handel willen worden gedreven omdat zij erop staan medische fascisten te zijn. Delta en Houston Methodist moeten er duidelijk aan herinnerd worden dat zij niet de artsen van hun werknemers zijn, en dat zij dus niet het recht hebben een medische ingreep op te leggen die hen uiteindelijk zou kunnen doden.

  Biden's plan voor Amerikaanse blanke boeren: Koop hun land en geef het aan zwarten

Het is belangrijk op te merken dat de federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) reeds eerder duidelijk heeft gemaakt dat werknemers die verwond raken of sterven ten gevolge van verplichte Covid-griepinjecties op hun werkplek, vrij zijn om hun werkgevers aan te klagen voor een maximale schadevergoeding. Dit zou een ernstige financiële aderlating kunnen betekenen voor elk bedrijf dat dom genoeg is om zoiets te proberen, wat een paar bedrijven doen. De meeste blijven gelukkig op hun strepen staan en laten hun werknemers hun eigen gezondheidsbeslissingen nemen met geïnformeerde toestemming. Hoewel OSHA de eis heeft laten vallen dat werkgevers letsels door Covid-vaccins moeten melden, kunnen werkgevers nog steeds aansprakelijk worden gesteld voor letsels door vaccins die het gevolg zijn van bedrijfsmandaten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe weg naar een nieuwe mens: groen, kleurrijk, gevaccineerd en gehoorzaam
Volgend artikelHet tellen van Covid’s bedrieglijke sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in