In Melbourne, of beter gezegd: Richmond, is de situatie vandaag geëscaleerd: de burgers verzetten zich steeds meer tegen de draconische lockdownmaatregelen van hun regering – ook de politie kon de woedende protesten nauwelijks aan.

Op videobeelden is te zien hoe demonstranten zich opstellen om door een politiecordon heen te breken – zelfs de pepperspray die veelvuldig door politieagenten wordt gebruikt, houdt de mensen niet tegen:

Backup:

De demonstranten marcheerden door de straten van Richmond; steeds meer mensen sloten zich bij hen aan. Keer op keer waren er botsingen met de politie. Er zouden 235 mensen zijn gearresteerd – volgens berichten in de mainstream media waren er echter slechts maximaal 700 deelnemers.

De politie van de staat Victoria was met een groot contingent ter plaatse. Tien agenten raakten gewond, wat scherp werd bekritiseerd door politiecommandant Mark Galliott. Hij beschuldigde de protesten ervan niet over vrijheid te gaan, maar over vechten met de politie. Hij ging echter angstvallig voorbij aan het feit dat het de politie is die niet alleen de draconische lockdownmaatregelen van het beleid steunt, maar ze ook handhaaft. Een demonstrant bij 9News Melbourne maakte het duidelijk: “Dit protest ging over mensenrechten. Burgers verliezen hun middelen van bestaan door de restricties van Corona en de opgelegde vaccinatie-eisen, de woede en de wanhoop nemen gestaag toe.”

De opgelegde restricties dienen ook in de eerste plaats als pressiemiddel om de burgers te dwingen de omstreden Covid-vaccinatie te ondergaan. Echte ontspanning wordt beloofd bij vaccinatiepercentages van 70 tot 80%. Gezien de lage vaccinatiegraad in Australië is het einde van de strenge aanvankelijke beperkingen een ver vooruitzicht – en onbereikbaar als de regering spoedig van gedachten verandert en de streefgraad verhoogt tot een onbereikbare 100%, gezien het mislukken van de vaccinatie in onder meer Israël of Singapore.

  Houden ze ons voor dom? Grote interesse in deelname aan experiment om het vaccin van AstraZeneca en Pfizer te combineren!?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie van Tel Aviv Universiteit: Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan ongevaccineerdeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet COVID-19 “Vaccin” en de Code van Neurenberg – Misdaden tegen de Mensheid en Genocide
Volgend artikelZijn Covidvaccins ontworpen om ons immuunsysteem uit te schakelen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Oh wat hoop ik dat het de Australiërs lukt om door te pakken en dat de regering bakzeil moet halen. Zou een goed voorbeeld zijn voor hier, want wat daar gebeurd, komt hier ook, Australië is de proeftuin van de globalistische onderdrukkers.

 2. Yes! You’ve made my day. Dit is geen geweld, dit is terug slaan en je eer verdedigen. De geest is uit de fles. Ik zou nu voor geen miljoen een NSB’er willen zijn.

 3. Toppers gewoon door blijven lopen ,ze gaan dat alleen winnen op deze manier !
  Hoop dat ze genoeg mensen mee krijgen in hun strijd het is daar verschrikkelijk ?

 4. Yep thats the way, no merci …
  Gewoon doorbreken samen en jammer als er gesneuvelden vallen, beter een paar nsberflikken minder dan nog meer domme onwetende gevaccineerde.

  By the way ik ben een transvaxer.!!!!!!!!
  Ik ben geboren in een verkeerd ongevaccineerde lichaam maar voel me echt aangetrokken tot een gevaccineerde lichaam. Dus neem ik mij het recht tot transit van lichaam ook in mijn laspoort van een ongevaccineerde lichaam naar gevacinneerde lichaam, ik maak het transgender proces zonder hormonen of vaccinatie. De regering geeft mij het recht te transmuteren in een ander lichaam , bij deze ben ik nu een transvaxer die zich thuisvoelt in een gevaccineerd lichaam zonder ooit de vaccinatie te hebben genomen ….how about that?doe me dat maar eens na

  • Je kunt alleen bij de politie als je onderdanig kan zijn en onvoorwaardelijk het beleid uitvoerd welke jouw werkgever opdraagt.

   Voor mensen die zelfstandig kunnen nadenken , en dus ook verantwoordelijkheid kunnen voelen voor hun opgedragen criminele gedrag ( zoals met wapens in opdracht inhakken op medemensen) is er voor deze echte criminele organisatie geen plaats.

   Helaas maar ook de politie kan zich alleen profileren met geweten loze mensen, ofwel de kern van macht.

   • U zou wel eens gelijk kunnen hebben. Dagelijks kom ik er achter dat de situatie nog erger lijkt te zijn dan ik al veronderstelde. Ik ging er altijd vanuit dat de gemiddelde politie man/vrouw een doorsnee is van de bevolking, dat zij ook een mening hebben over vaccineren etc. zij hebben ook vrienden, familie en kennissen die verschillend denken over verschillende onderwerpen. Ik heb vernomen dat in Australië slechts 30% is gevaccineerd, in dat geval kan je het toch geen handhaving noemen om brave, gezagsgetrouwe mensen die opkomen voor hun geschonden grondrechten met pepperspray te bespuiten? Ik zie hier ook geen handhaving want deze groep mensen lijkt vreedzaam te betogen, hen wordt enkel de doorgang ontzegd en dat accepteren zij zeer terecht niet! Wij zijn vrije mensen!

  • Het is geen ‘politie’, in het Engels noemt men het ’thugs’, hersenloze uitvoerders van een crimineel syndicaat dat zich overheid noemt.

 5. Uiteindelijk zijn het niet de burgers die als eersten geweld gebruiken maar is het de politieke overheid die door middel van geweld haar wil opdringt aan de burgers die ze beweert te vertegenwoordigen.

 6. Als de bevolking bang is voor de staat (en gehoorzaamt als willoze schapen) is er iets vreselijks aan de hand.

  De staat dient bang te zijn voor de bevolking; die angst moet machtsmisbruik, onverschilligheid en corruptie beperken en voorkomen.

  De staat is de hond; de baas is de bevolking; wat doe je met een hond die zijn baas bijt?
  Maar een ding mogelijk: afschieten

 7. Heerlijk om dit te zien. Je mag je toch verdedigen?! Wat een tuig die politie. Smerige gasten met hun knuppels en pepperspray. Pepperspray die een `burger` niet mag kopen….pffff

  Lekker gemakkelijk, ik zou zeggen lekker terugmeppen!!

 8. Ik voel het al een tijdje aan mijn water, er gaat vroeg of laat een wereld burger oorlog beginnen, en ergens in een land begint het, en dan volgen er meer landen.

 9. ik ben vandaag weer geblokt omdat ik van mening ben dat Rutte het aan zich zelf te danken heeft en ik de woede van de mensen meer dan begrijpt facboek is een links middel om ,mensen de mond te snoeren en op het moment beginnen mensen zich terecht te verzetten wanneer wordt Rutte eens wakker dat het volk hem kots moei is en dat er nu naar andere middelen wordt gegrepen vind ik dan ook niet meer als terecht en zal geen traan om dat stuk vuil laten als hij gepakt gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in