Nu het vaccinatiemandaat van Biden voor het Amerikaanse leger is opgeheven, kunnen militairen die ontslagen werden omdat ze het vaccin weigerden, weer in dienst treden.

Dat gaat niet zo goed.

Van de 8.000 mensen die ontslagen zijn, zijn er slechts 43 weer in dienst gegaan, schrijft Mike LaChance.

Breitbart News meldt:

Rapport: Slechts 43 van de 8.000 militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s militaire vaccinatiemandaat hebben zich opnieuw bij de dienst willen voegen.

Volgens een recent rapport van CNN hebben slechts 43 van de meer dan 8.000 militairen die uit het leger zijn ontslagen vanwege het COVID-19 vaccinatiemandaat van de regering Biden, geprobeerd om zich weer bij het leger aan te sluiten.

Volgens het rapport hebben 19 zich weer bij het Leger aangesloten, 12 bij het Korps Mariniers, één bij de Luchtmacht en twee bij de Marine.

Het rapport suggereerde dat de lage aantallen bewijzen dat de Republikeinen die zeggen dat het mandaat de rekrutering en retentie schaadt, ongelijk hebben.

Sommige manschappen die het mandaat bestreden toen ze in het leger zaten, vertelden Breitbart News echter dat ze het daar niet mee eens zijn.

Gepensioneerd Air Force Master Sergeant Nick Kupper, die onlangs met pensioen ging nadat hij zijn ontslag met succes had aangevochten, vertelde Breitbart News dat troepen zich niet opnieuw willen aanmelden omdat ze zich verraden voelen.

“Ik denk dat een militair die terugkeert naar het leger nadat hij eruit geschopt is vanwege het COVID-mandaat, is als een vrouw die terugkeert naar haar mishandelende echtgenoot. Hij belooft dat het deze keer anders zal zijn en dat hij haar niet meer zal slaan, maar in werkelijkheid zal hij haar waarschijnlijk zo hard slaan dat hij haar deze keer vermoordt,” zei hij.

  Het bevriezen van het geld van de truckers - het grote verraad van dictator Trudeau

Wie kan het deze soldaten kwalijk nemen dat ze zich zo voelen?

Mannen en vrouwen in uniform verdienen zoveel beter.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slechtste vier minuten die u vandaag zult hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWie zijn ‘zij’? Duik in het konijnenhol in deze exclusieve reportage
Volgend artikelOorlogskoningin Hillary Clinton klaagt over “mannen die oorlogen beginnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Mannen en vrouwen in uniform verdienen zoveel beter.

  De betaalde huurmoordenaars van elke oorlog.
  Deze mensen verdienen helemaal niets.
  Zonder mannen vrouwen in uniform was er nergens oorlog.

  Bert de weigeraar.

   • Wees maar blij dat ze van jou nooit hebben gevraagd om je verplicht te melden voor je keuring en je dienstplicht.
    Dat heeft je een hoop onzin tijd bespaard om er weer helemaal van af te zijn.
    Maar het is mij gelukt om overal van af te zijn.
    Ik heb ze alles wijs gemaakt wat ik maar kon verzinnen.

  • Zo is het wel, helaas zijn de meesten erin gestonken via mooi praatjes en je land verdedigen enz enz enz, alles met opzet.

   We zouden helemaal geen legers meer moeten hebben, dan hoeven andere landen oid ons ook niet te bombarderen, neer te schieten, te verminken oe whatever, en aandelen in oorlogstuig zou verboden moeten worden en de politiek trouwens ook met hun nep democratie, het is altijd een demoncreatie geweest.

   Peace,
   was getekend een veteraan.

   • Daar ben je dan laat achter gekomen mr. de veteraan.
    Ben blij dat ik daar toch wat eerder goed over nagedacht heb en wat zo’n leger nou inhoud en betekend.
    Maar verstand komt met de jaren, zullen we maar zeggen.
    En bij sommige valt het kwartje iets eerder.

    • Toch is er wel een probleempje; er zijn geen twee partijen nodig om ruzie te maken, doch slechts 1. Er zijn geen twee landen nodig om een oorlog te beginnen, doch slechts 1.
     Het hebben van een leger is in principe cruciaal, hoewel ik persoonlijk meer heb met ’territoriale milities’. Een land dat geen leger of anderszins verdedigende macht heeft is gewoon overgeleverd aan de grillen van een land dat dat wel heeft. Dat is zo met mensen, dat is zo met dieren, dat is in sommige opzichten zelfs zo met planten.

     Ik heb niks tegen het leger an sich. Ik heb niks tegen mensen die hun land willen verdedigen. Ik heb wel een probleem met de politiek die dergelijke mensen misbruikt om over de hele wereld oorlog te stoken.

     @GTRene
     Ook ik ben een veteraan en heb daarvan geleerd dat het de politiek is die niet te vertrouwen is.
     Maar het idee dat je oorlog en legers kunt verbieden is gewoon een wensdroom, want dat is niet af te dwingen dan met geweld en dat is nu juist wat je wilt voorkomen.

     • De politiek misbruikt geen mensen, mensen LATEN zich vrijwillig misbruiken en doen dat vaak zonder tegenstribbelen. Een weldenkend mens zou er niet intrappen en de baasjes aan de top het lekker zelf laten opknappen. Laat die politieke mafkezen die zo boos zijn op elkaar het lekker zelf uitvechten.

      • Semantiek. Of mensen zich nu laten misbruiken of dat ze misbruikt worden door de politiek. Denk eraan dat veel ouderen gewend waren aan staatslieden die in ieder geval nog enigszins voor het eigen volk opkwamen.
       De huidige jeugd is zozeer op zichzelf gefocused dat ze helemaal niet eens in de gaten hebben dat ze niks weten of kunnen en ‘gelukkig’ afhankelijk zijn van de staat.

       Dat alles is ook een gevolg van beleidskeuzes vanuit de politiek, waarbij met kleine stapjes die afhankelijkheid werd vergroot.

       Doet niks af aan het idee dat je zonder enige vorm van leger/militie bent overgeleverd aan de grillen van een ander.
       Zelfverdediging is een universeel principe, dat gaat op voor dieren en mensen en ook voor landen.

  • precies zo lijkt het mij ook.
   hetzelfde geldt voor politie, handhaving en andere over het paard getilde minkunkels die in theorie ook iets goeds te doen hebben.

   bovendien ben ik van mening dat de politiek moet worden vernietigd

 2. Is dit niet de PERFECTE CONTROLEGROEP, om eens te vergelijken hoevelen van deze vaccin-weigeraars er ziek of niet ziek zijn geworden, of erger nog hoe zit het met de oversterfte in deze groep in vergelijking tot de rest van het leger ?
  Waarom wordt dit niet in één keer uitgeklaard !!!!!?

 3. Je bent sowieso een debiel als je vrijwillig het leger ingaat. Of je nu ontslag neemt om een verplichte injectie of niet, gestoord ben je toch wel. Lekker andere mensen afknallen omdat je baasje het zegt, ziek is het, totaal ZIEK. Neem de politieke leiders gevangen, knal ze af, of wat dan ook, maar ga niet als een debiel op elkaar lopen schieten. Pak gewoon die paar mongolen in de politiek of aan de top van het leger aan en neem een biertje met elkaar, waar je ook woont, wat je achtergrond ook is. Doe gvd NORMAAL tegen elkaar.

  • Als je normaal tegen elkaar wilt doen is er maar 1 oplossing. Namelijk normaal tegen elkaar doen, het oude principe “ voor wat hoort wat” en sodemieter op met je BTW, inkomstenbelasting en meer van die shit.

   Leg het systeem droog door het niet meer te voeden. Ruilhandel, zo werkt het altijd in een crisis. En voor de rest handelsgeld in je portemonnee, een vliegende kraai vangt altijd wat, en wat edelmetalen om je welvaart op pijl te houden.

   En los je schulden af. Als je ze nog hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in