Klaus Schwab mag vele premiers tot zijn entourage rekenen. Zo is de Belgische premier Alexander De Croo een Young Global Leader van het World Economic Forum. De psycholoog Steve Van Herreweghe noemde hem minachtend een “Schwab-marionet”, bericht Uncutnews.ch.

Ook onze premier Mark Rutte onderhoudt zeer nauwe betrekkingen met Schwab. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen sprak op basis van een briefwisseling van een “lakei die zijn meester gehoorzaamt”.

De Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon noemde Rutte “het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau”. “Het is niet gemakkelijk te bereiken,” zei hij.

“Klaus van het WEF schept op over het feit dat zijn organisatie al in regeringen is geïnfiltreerd. Het doel van het WEF is de oprichting van een wereldregering. Onze premier, een leerling van Klaus, werkt op hilarische wijze mee aan de vernietiging van ons land en zet mensen doelbewust tegen elkaar op,” merkt de Belgische arts Anne Fierlafijn op.

“Is het niet tijd voor een aanklacht wegens verraad? Waarom onderneemt geen enkele partij hier actie? Zijn ze allemaal al gekocht door Klaus of aan hem gebonden?” vraagt ze.

“Wie weet hoe legaal de macht kan worden teruggegeven aan het volk”, schrijft de arts op Twitter.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

  De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

Lees meer over:

Vorig artikelIs oorlog waar u om vroeg?
Volgend artikelNu ook in de mainstream media: De vernietiging van de Duitse economie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Via welk kanaal ga je deze organisatie aanklagen?
  Via Justitie, waarvan je weet dat het merendeel benoemd is door dezelfde marionetten?
  Via een volksraadpleging die de regering zal tegenhouden wegens niet grondwettelijk?
  Zij hebben dit jaren op voorhand reeds uitgestippeld.
  Het volk moet werkelijk in opstand komen, en hun instrumenten (leger, politie,..) overtuigen (al dan niet met geweld).
  Dit gaat mensenlevens kosten, en daar is men (het volk) zich steeds meer van bewust, maar niemand wil hierin het voortouw nemen door het risico als eerste geslachtofferd te worden.
  Momenteel zijn er nog teveel opportunisten in onze maatschappij, die nog steeds afwachten van welk walletje ze het beste blijven eten om hun eigen rijkdom veilig te stellen. Te weinig mensen zien nu al waar dit naartoe zal gaan.
  Als het banksysteem uiteindelijk kantelt, is er geen (fiat)geld meer en tellen enkel nog de echte waarden (samenhorigheid, respect voor de mensheid,..) waar zij (kabal) niets van bezitten. Dat is het moment om de kabal te verjagen, maar dan moeten we eerst de angst van ons afwerpen, en ervoor zorgen dat zij die voor ons strijden nadien ook het meest respect krijgen (en blijven krijgen in de toekomst).

 2. Ja ik denk dat je zulke foute mensen moet laten opruimen want zij hebben dat ook gedaan met vele burgers van over de hele wereld waarom mogen zij wel moorden en wij mogen dat niet, moeten wij dan toe blijven kijken hoe ze ons gewoon vermoorden en moeten dan ook nog dank je wel zeggen het lijkt erop dat wij gekke Henkie zijn van de onnozele oog om oog tand om tand is mijn mening.

 3. Gaat ze nooit lukken een wereldregering! Er zijn maar ongeveer 22 landen die steun geven aan het WEF, meeste zijn westerse landen. De meerderheid zoals de BRICS+ landen zijn in de meerderheid en willen gewoon handelen met elkaar. Veel landen zien en hebben ervaren dat de beloften van de VS en het westen loze beloftes zijn. Het WEF denken dat ze hun plannen werkelijkheid kunnen maken maar hun denken niet zoals “echte mensen” en daarom gaan ze falen!

 4. Wat ik al eerder zei: 51 jaar terug schreef ik een stukje over een wereldfedratie versus EU.
  Wat ik toen voorspelde, komt nu uit.

  De linksen en WEF volgers zijn de SA van de jaren 30 in Mofrikana.
  Hun toekomst ziet er net zo uit: nacht van de lange messen…..

  Alles wijst erop; maar beslissende factor zal zijn koude.( en honger)

 5. Maar frontnieuws kan wel een uitgebreide enquette houden, met vragen over stikstof, EU, euro, gas en alle actuele zaken…

 6. Kijk eens naar wat er in Miranmar gebeurde : (na door George Soros gemanipuleerde verkiezingen !) :

  – het leger vroeg inzage van de gemanipuleerde verkiezingsuitslagen en kreeg die niet
  – staatsgreep door leger en politie met steun van de bevolking
  – alle WEF-politiekers en Soros NGO-leden werden opgepakt en in de gevangenis opgesloten
  – alle tegoeden van de WEF-leden en NGO’s werden verbeurd verklaren
  – voorbereiden van democratische (ongemanipuleerde verkiezingen)
  – oprichten van eigen banksysteem, los van IMF
  – nauwe samenwerking met de bevolking en transparantie

  Dat is volgens mij de enige manier om deze WEF en Soros klein te krijgen.

  De globalisten zijn razend op Miranmar omdat ze er in slaagden van de Globalisten uit hun land te verdrijven.

  Als we er in slagen om deze strategie in Europa toe te passen zal de boel snel opgeruimd zijn, en de Globalisten weten dat maar al te goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in