Het lijkt wel een test van de machthebbers om te zien hoeveel nonsens wij zullen verdragen. Dan, op hun meestal meesterlijke manier, trekken zij zich terug net op het moment dat het publiek begint terug te vechten, wachten geduldig tot de samenleving zich aan de nieuwe norm heeft aangepast, en hervatten dan het evolutionaire proces van controle van de wieg tot het graf, bijna alsof het nooit onderbroken was. Er is één ding dat nooit verandert aan totalitaristen en/of technocraten; zij zijn oneindig geduldig en meedogenloos in het nastreven van hun uiteindelijke doel… totale abjecte controle over iedereen en alles, schrijft Dan Happel.

Sinds de financiering door Big Pharma de overhand heeft gekregen over de medische hogescholen in heel Amerika, is het genezen van ziekten steeds meer op de achtergrond geraakt door het maskeren van symptomen met receptmedicijnen. Het winstbejag heeft de geneeskunde veranderd, zoals het ook de rest van de samenleving veranderd heeft. Dit werd nog duidelijker tijdens de Covid-19 plandemie, toen massale financiële stimulansen van de overheid het diagnose- en behandelingsproces aanstuurden op een manier die niet mogelijk zou zijn in een echte vrije markteconomie.

Zoals het spreekwoord zegt “als je een hamer bent, lijkt alles op een spijker”, en met onbeperkt overheidsgeld dat de “hamer” levert, verdwijnen normale ziekten zoals hartziekten, griep en longontsteking; vervangen door Covid, Covid, Covid. Ziekenhuizen stelden normale medische procedures uit, en veranderden complete ziekenhuiscomplexen in Covid behandelcentra. En, aangezien Covid eigenlijk een heel gewone ziekte is met een lage sterfte bij kinderen en de meeste gezonde volwassenen, werd het voor de ziekenhuizen vrij gemakkelijk om voor elke positieve diagnose 13.000 dollar op te sporen en te innen. Gekoppeld aan het feit dat kanker en andere ziekten te weinig gerapporteerd worden vanwege de sluiting van chirurgische centra, werd alles de spijker die Covid heette, ongeacht de onderliggende werkelijke doodsoorzaken.

  Video: Russische soldaat won strijd tegen 12 Oekraïners bij Urozhainoe, Zaporozhie front

Voeg aan dit proces de sluiting van hele economieën toe, en gedwongen sluitingen van elk bedrijf dat door een of andere regeringsbureaucraat als “niet-essentieel” werd beschouwd, en wij werden “fundamenteel omgevormd” tot een angstige en passieve maatschappij van steeds afhankelijker schapen. Isolement werd de norm, en menige grootouder of bejaarde verpleeghuisbewoner werd alleen achtergelaten om te sterven zonder steun van familie vanwege overheidsmandaten… en, natuurlijk, stierven zij uiteraard aan Covid-19, ongeacht hun andere reeds bestaande aandoeningen.

Intussen werden schoolgaande kinderen gedwongen in afzondering thuis te blijven, ondanks een Covid-sterftecijfer in hun leeftijdsgroep dat iets lager ligt dan de kans dat ze door de bliksem getroffen worden. Kerken en buurtwinkels werden als niet-essentieel beschouwd, terwijl Walmart, Costco, Lowes, bars en stripclubs open mochten blijven volgens de grillen van een of andere politieke hork. O, had ik het al gehad over de volstrekt ondoeltreffende gezichtsmaskers en sociale distantie van 2 meter, waaraan veel schapen zich vandaag de dag nog steeds vrijwillig onderwerpen, zelfs als dat niet meer nodig is?

En, wat te denken van de onkenbare nawerkingen voor de 70% van de Amerikanen die zich onderwerpen aan een boodschapper-RNA injectie van stoffen in hun lichaam die vrijwel niet getest zijn volgens de traditionele testprotocollen voor vaccins? Waarom zijn alle eerdere normen voor werkzaamheid en veiligheid losgelaten tijdens Covid? Waarom worden sterfgevallen en verwondingen ten gevolge van vaccins zo opzettelijk ondergerapporteerd, terwijl sterfgevallen ten gevolge van de Covid-ziekte overgerapporteerd worden?

Wie heeft er gewonnen en wie heeft er verloren in de afgelopen 27 maanden? Volg het geld! Amazon is in waarde verdubbeld, Costco en andere megawinkels hebben het goed gedaan, terwijl 40% van de kleine bedrijfjes die vóór Covid in Amerika bestonden, hun deuren hebben moeten sluiten, en waarschijnlijk nooit meer zullen terugkeren. Het verkiezingsproces is zo volledig gecompromitteerd dat het onwaarschijnlijk is dat er ooit nog legitieme verkiezingen zullen zijn zonder grootscheepse hervormingen op plaatselijk en staatsniveau; uiterst onwaarschijnlijk nu de vossen de toegang tot het federale kippenhok controleren. De politieke genieën die het voor het zeggen hebben, hebben de vrije markt en het ondernemerschap gedemoniseerd, terwijl zij de geldpersen op hyperdrive hebben gezet; zij hebben de dollar vernietigd en een gedwongen omschakeling gegarandeerd naar een geldloos monetair systeem zonder contant geld, dat gecontroleerd wordt door dezelfde internationale bankiers die de vroegere fiatsystemen vernietigd hebben… Beginnen wij een methode te zien voor al deze waanzin?

  De geavanceerde Lancet-UAV van Rusland blijft op het hele slagveld zware materiële verliezen toebrengen aan de Oekrainse strijdkrachten (Video's)

En weten wij meer over het Covid-19 “virus” dan 27 maanden geleden? Eén ding weten wij wel; dat dit “virus” nooit geïsoleerd en geïdentificeerd is als een echt virus. Veel medische deskundigen weigeren het als een virus te identificeren, sommigen beweren dat het een parasitaire ziekte is, terwijl anderen beweren dat het iets is van synthetisch slangengif tot cytoplasmatische/elektromagnetische nanodeeltjes. Voor iets dat zo totaal geconsumeerd en bestudeerd wordt door de machthebbers, moet het feit dat wij nog zo volkomen in het duister tasten over de nuances van Covid-19 boekdelen spreken.

Het is heel waarschijnlijk dat het nooit de bedoeling is geweest dat wij de oorzaak en de gevolgen van Covid-19 of de “vacinnes” die gebruikt worden om de ziekte te behandelen, zouden kennen. Misschien, heel misschien, worden wij verondersteld te blijven zitten en onze mond te houden terwijl de machtswellustige en hebzuchtige globalistische technocraten de menselijke kudde uitdunnen tot een niveau dat zij als “duurzaam” beschouwen… iets minder dan een miljard mensen. En als zij er deze keer niet in slagen hun doel te bereiken, wat is dan het volgende: een nieuwe zwarte pest, pokken of hemmorragische koorts? Dan is er natuurlijk nog de oude noodoplossing van een totale atoomoorlog of een dergelijke oplossing van het militair/industrieel complex.

Wanneer halen wij het roer eens weg bij de krankzinnigen die het staatsschip naar de klippen van de totale vernietiging sturen?

Gast: Dr. Lee Merritt diende 9 jaar als arts en chirurg bij de marine voordat zij terugkeerde naar Rochester, waar zij als enige vrouw benoemd werd tot de Louis A. Goldstein Fellow of Spinal Surgery.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïense strijdkrachten willen zich overgeven en Azov strijdkrachten begonnen op hen te schieten - Zij zijn in oorlog met elkaar (Nederlands transcript)

Lees meer over:

Vorig artikelBereid u voor om kou te lijden… De elitaire machthebbers van de EU geven een grimmige nieuwe betekenis aan de Koude Oorlog
Volgend artikelHet Oekraïense leger bestookt Donetsk stad met brandende thermiet-munitie artilleriegranaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Nee ben je gek. Ze maken gekke sprongen nu. Ik heb lang geleden geleerd mijn wraak en boosheid aan de kant te zetten door verhalen die ik gelezen heb over een spin. Ananzi (oid). Ik dacht dat t over karma ging, maar het gaat erom om te wachten en te kijken. Vooral wachten en kijken wat er gebeurt. Als je dat toepast ga je zien dat ze bang zijn, onzeker zijn en fouten maken. Die maken ze nu. Kijk maar en adem gewoon maar in en uit…

 1. De beste optie voor wereldvrede en het vermijden van een kernoorlog is het uitgummen van de zogenaamde politieke elite die voor het WEF werkt. Dat kan in zijn gehee3l of in stukjes en beetjes. Ieder die eraan meewerkt dat deze lui macht hebben en behouden is mijns inziens een verrader…exit.

 2. De wereld was altijd al knettergek, het enigste verschil sinds 2-3 jaar is met daarvoor dat iedereen maar dan ook iedereen heeft z’n maskers laten vallen.

  En momenteel zijn ze als een kat in het nauw, vandaar al die idiote angst aanjagende suggesties.etc.
  Niet voor vallen, Neem wat maatregelen, zorg goed voor je zelf.

 3. ab en frans ,ik doe exorcisme, ik heb een speciale stoel met ijzeren handvaten ,dan kun niet weg komen.

  geen grap

  • @Edwin Vissers
   En de prijs voor de meest gestoorde opmerking gaat naar …… ff wachten…
   Ja Edwin Vissers je hebt de prijs voor de meest mallotige opmerking (EVER) hier op FN .

  • Net voor de zomervakantie inging, mocht ik getuige zijn van een militair uitziende oefening geleidt door één van de juffen. Voor haar stonden alle kinderen op het schoolplein opgesteld die op een muziekje een militair uitziende parade moesten uitvoeren.

   Enige tijd geleden mocht ik er eveneens getuige van zijn dat een lange ongeveer zestienjarige Scouting boy een sliert kleinere jongens – in een keurig rij – aanvoerde, marcherend door de wijk. Toen één van de jongens een opmerking maakte die ik niet heb kunnen verstaan, reageerde deze lijer van een leider met ´Houd je bek!´ Dus ouders, overweeg nog maar eens goed wanneer je je kids op de Scouting hebt of wilde hebben. Vrijmetselaars praktijken voor de jongsten inclusief spelen en luchtkussens. Groen van buiten, rood van binnen. Akela is de nickname voor Akelig. Inclusief communistische vlechtjes. Wie het ziet, ziet het.

 4. De wereld wordt wakker. 13:13

  Heb jij het stuur al volledig in handen?

  Is het antwoord ja? Lees dan de vraag nog een keer en ga echt goed ”voelen”, vaak zit namelijk het hoofd (ego) in de weg.

  Or this is the future Why AI is already self-aware.
  https://youtu.be/Zs6ytAKdCM4

  Alpha and Omega could have communicated and no human may ever be able to tell the difference, but one would not have any sense at all of what it was saying while the other would.

  That’s why I don’t think AI is sentient and it never will be.
  It’s possible to have it appear as if it is aware, but it will never be aware.

  It will never have any sense of “I am”.

  It cannot feel pain, joy, anger, fear or any other emotion because while you can recreate the “hardware” that allows those things to be felt, you cannot recreate the thing that actually feels them because it’s the only thing that’s “uncreated”.

  Help ik ben wakker, WAT nu? te bekijken.

  Hierin worden de diverse vormen van ontwaken besproken aan de hand van hele praktische voorbeelden. Uiteraard ook handvaten wat je zelf kunt doen om dit proces makkelijker te laten verlopen en dichter tot je zielskern te groeien.

  My dear brothers and sisters, this is not just a video but a reminder to the current generation that have forgotten about the most ancient spiritual discipline which Hindus have been practicing since the time immemorial.

  Karma is a journey in 2022 https://youtu.be/AKCy8DOCmcY

  Rewritten story in 2019 after 2000 years of God The Divine Plan, The First Temple, Divine DNA and the New Earth when we arrived all in the Aquarius periode https://youtu.be/QL_0n7MFzGc

  In this brief explanation you will get an overview of the enormous changes that are taking place on the energetic and spiritual levels on earth, and the gigantic possibilities you have.

  The Divine Plan is an impulse for earth and humanity that makes a completely new reality possible.

  = Rebirth all = rewinding yourself for better outcomes when we arrive in what was in those 2000 years always the meaning for every one but because this energy from the previous cycle it wasn’t possible till 2019 was: we say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing to authenticity, free wil experience for the whole world when we are changing from yang to yin…= female getting the lead for restore the disbalans on earth from ego driven male energie.

  https://zelfwerkzaamheid.com

  • @Ed Dirker – Ja, ik ben tamelijk wakker al erken ik dat na de zwarte band toch nog altijd de witte band volgt. Met andere woorden – Hoe meer je weet of denkt te weten, hoe beter je beseft dat je nog maar weinig weet en er nog veel meer is om te weten. Een mensenleven is te kort om alles te kunnen weten. Na nogal een levensreis met daarin ook plaats voor onderzoek naar en/of beleving van de diverse geestelijke stromingen heb ik het occulte pad verlaten en heb ik God – de Enige Levende God – erkent als mijn Schepper en Schepper van Hemel en Aarde en al wat Hij schiep in de eerste zes dagen. Een nieuwe studie begon hiermee voor mij en zoals Hij heeft bevolen, is de zevende dag – dat is Zaterdag / Sabbat / Sabado – een Rustdag voor mij geworden.

   Het gaat u goed.

   • Klopt. Elke dag is een nieuwe dag met een nieuwe ervaring rijker. De enige god die er is ben jezelf en de rest is als tijdelijke leerles ter harte te nemen als les die hieruit te leren valt. Niets meer, niets minder is jezelf eeuwig trouw blijven en vertrouwen op je derde oog, intuïtie, gevoel en dat creëert alles wat je zelf wil en U bent vrij in een wereld die van ons allen is = een samenleving die samen wil leven = iets over hebben voor elkaar…..Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap! https://dewijsheidvanhethart.nl/innerlijke-autoriteit/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in