Zonder twijfel gaat de technologie nu zo snel vooruit, dat tegen de tijd dat sommige dingen op de markt komen, ze al verouderd zijn. Robotica, bijvoorbeeld, was nog maar een paar decennia geleden een ontluikend gebied, maar dankzij de vooruitgang in de constructie, kunstmatige intelligentie, materialen, en programmering, worden ze nu snel werkelijkheid en nog veel meer, schrijft JD Heyes.

Ze gaan ook oorlogswapens worden.

Zoals CyberNews meldt, heeft Boston Dynamics laten zien hoe zijn voornaamste robotmodel verbazingwekkende danspasjes en andere mensachtige bewegingen kan uitvoeren. Maar andere firma’s zijn bezig om van robots moordmachines te maken.

Dat gezegd hebbende, lijken de nieuwste modellen, waarvan video’s op social media zijn geplaatst, op iets uit een sci-fi film:

Twitter-gebruiker Sean Chiplock deelde een video van iemand in Rusland die een geweer afvuurt van een viervoeter-robot. Sean Gallagher, een senior bedreigingsonderzoeker bij Sophos, zei dat de robothond van Chinese oorsprong is.

“Alle mensen die jaren geleden de “zorgenmakers” hebben uitgelachen omdat ze uit hun dak gingen over de Funny Dancing Robot Dogs™ zouden gedwongen moeten worden om de rest van het jaar één keer per dag naar deze video te kijken,” schreef hij in een Twitterbericht met daarin de verbluffende videoclip.

“Ik ben vooral dol op al die verdwaalde kogels die onder volkomen willekeurige hoeken worden afgeschoten om een willekeurige burger te treffen, omdat de miljarden-dollar-robot op de een of andere manier nog steeds geen rekening kan houden met de terugslag van de vuurmond na de schoten,” voegde Gallagher er in een andere tweet aan toe. “Onze belastingcenten worden aan het werk gezet, met of zonder toestemming.”

Ondertussen postte een ander Twitter-account, DaddyPsyops genaamd, een nog verbluffender videoclip van een meer mensachtige robot die op de proef wordt gesteld met echte munitie. Men ziet de onderzoekers de robot schoppen en omverwerpen, hem van achteren slaan, hindernissen opwerpen en andere oefeningen doen, zoals het wegnemen van zijn wapens. De robot vuurt niet alleen uiterst nauwkeurig op doelwitten, maar hij kan ook “begrijpen” wanneer hij niet op een mens moet schieten, of althans op de aangewezen menselijke onderzoekers.

  Hypocrisie, Oorlog, Moord, Leugens, Verdeeldheid, "Racisme," Afhankelijkheid: Allemaal opzettelijk beleid van de V.S.

KIJK:

Wat de robothond betreft, meldde CyberNews dat die lijkt op het model Go1 robothond, gemaakt door Unitree Robotics.

“Zo vertoont de achterkant van het apparaat in de video een duidelijk patroon op een plastic bekleding tussen zijn achterpoten. Een soortgelijk ontwerp is te zien op apparaten in het promotiemateriaal van Unitree,” aldus het rapport. “Het in Hangzhou gevestigde bedrijf verkoopt het Go1 model van de robot voor $2.700 op zijn website, een fractie van de meer dan $75k die de in Amerika gemaakte Spot zijn eigenaar zou kosten.”

Zoals in de video wordt opgemerkt, kan de robothond niet goed overweg met de terugslag van het wapen wanneer het in de volautomatische stand staat, maar wanneer het wapen ingesteld is om één kogel per keer af te vuren, lijkt het platform veel beter overweg te kunnen met de terugslag en is het nauwkeuriger. Ook lijken, volgens CyberNews, de patches en insignes op de “hond” erop te wijzen dat hij in Rusland getest wordt.

Wat betreft de “menselijke” robot die de verschillende schietoefeningen ondergaat, werd het al heel snel duidelijk dat de onderzoekers de robot beslist met hun leven vertrouwden.

Feit is, of wij het leuk vinden of niet, dat deze dystopische wapenplatforms binnenkort naar een slagveld – of een straat in de stad – bij ons in de buurt komen. En waarschijnlijk eerder vroeger dan later.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bewakingsrobot in park Singapore zorgt ervoor dat mensen hun social distance behoudenVolg Frontnieuws op Telegram

  WEF geeft toe dat ziekte X in 2025 zal uitbreken

Lees meer over:

Vorig artikelHet is officieel: Uw DNA wordt als wapen tegen u gebruikt
Volgend artikelBijwerkingen van COVID19 -prikken: “Zal ik wakker worden met pijn – of zal ik überhaupt wakker worden?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Vanaf 10 jaar terug begon ik mensen hierover te waarschuwen. Nou, werd alleen maar uitgelachen. Geen serieuze reacties hierop. Nu zijn we bijna zover dat het straks tegen eigen bevolking wordt gebruikt.

  • Het is al zover dat agressie op allerlei fronten TEGEN eigen bevolking wordt ingezet.
   Wij betalen mee aan een systeem dat vijandig en uiteindelijk dodelijk uitpakt tegen ons aller belang.

   • Waarom denk je dat Nederland opeens drones wil gaan bewapen?
    Zulke bewapende drones zijn trouwens simpel te hacken en heel eenvoudig over te nemen. De verbinding is slecht of niet beveiligd. Van veilige (versleutelde) data krijg je namelijk vertraging bij de besturing. Dat zal voor die schiethond ook wel gelden? Kunnen we die ook hacken. Kan nog interessant worden. Sturen we hem terug naar zijn baas..
    Deze schiethond uit de video is wel heel luidruchtig, die hoor je van verre aankomen. Je kunt zijn ‘poten’ ook eerst met ouderwetse boleadoras uitschakelen. Dan doet ie niks meer, dan verliest hij zijn evenwicht. Leuke tijden! Verheug me er al op!

  • Helemaal niet. Weet je niet hoe kwetsbaar zo’n schiethondje is? Je hoeft maar een touw over de weg te leggen dat je aan weerszijden optrekt als hij eroverheen loopt en het ding is al uit evenwicht. Zonder evenwicht is het niks. Of stort mul zand waarin hij verzandt, maak modderwegen waarin hij vastzuigt.
   Of laat die geweerloop in een lus lopen die je daarna optrekt. Het moderne ringsteken.
   Allemaal oplossingen ma dame!

 2. Veel shit is (nog) vrij simpel uit te schakelen!
  Al dat wifi gedoe kan je uitschakelen met een zware wifi jammer.
  En er zijn nog andere middelen zoals de tesla coil want er is veel dat ook autonoom kan werken.
  Neem nu dat laserpistool waar ze uw drone in de lucht mee uitschakelen.
  Met 1 kW kan je al een gat in branden…
  Dan heb je nog de technieken die gebruikt worden in de Hallway of Doom Death and Destruction.
  Die organiseren competities samen met de Nationale Politie zodat ze weten welke middelen creatieve geesten gebruiken.

 3. Even in overweging nemende dat huidige technologie eigenlijk al 50 jaar bekend is,
  zijn dit maar schoothondjes.
  Die je de eerste de beste keer bij tegenkomst mee moet nemen en demonteren.

  Dit is echt terminator-shit. Eerst liefhebber van die films maar al snel niet.
  Met die WEF aanhanger acteurs/producers.

  Ook wat betreft drones…….schop of schiet die dingen uit de lucht.
  Je mag je stukje leefgrond + ondergrond en lucht/hemel opeisen als eigendom.
  Vooral omdat alles zo STIEKEM gaat.
  Kom op mensen! Houdt het in de gaten…………..

 4. Ze kunnen van die hoogtechnische robots maken, maar niet ‘backdraft’ tegenhouden
  wanneer zo’n hel-ding omhoog schiet?

 5. Ja voor huizen en medicijnen is geen geld maar voor moord wapens te ontwikkelen is er geld zat straks beginnen ze weer te bedelen voor geld voor de arme kindertjes in Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in