Propagandist en politieke oorlogshavik senator Marco Rubio (R-Fla.) heeft een plan om Hamas aan te pakken na de “verrassingsaanval” op Israël dit weekend: vermoord alle 2,1 miljoen mensen die in de Gazastrook wonen.

Op de vraag van CNN’s Jake Tapper of er een manier is om Hamas te stoppen “zonder massale slachtoffers te maken onder de onschuldige mensen” in Gaza, zei Rubio nee en stelde vervolgens massale genocide voor als oplossing, bericht Ethan Huff.

“Ik denk niet dat er van Israël verwacht kan worden dat het samenleeft of een diplomatieke uitweg vindt met deze wilden,” antwoordde Rubio, terwijl hij dezelfde ontmenselijkende taal tegen de Palestijnen gebruikte als de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant, die deze week hatelijk naar de Palestijnen verwees als “menselijke dieren”.

“Dit zijn mensen, zoals u hebt gemeld en anderen hebben gezien, die opzettelijk tienermeisjes, vrouwen en kinderen, en ouderen als doelwit hebben genomen… Afschuwelijke dingen,” ging Rubio verder, zich beroepend op twijfelachtige mediaberichten en beweringen om zijn genocidale standpunt te rechtvaardigen.

“En ik denk dat we de volledige omvang nog niet kennen. Ik bedoel, er komt nog meer de komende dagen en weken. Je kunt er niet mee samenleven. Ze moeten uitgeroeid worden.”

Palestijnen zijn ook mensen

Zoals velen die “Israël steunen” vaak doen, maakte Rubio geen duidelijk onderscheid tussen Hamas en de miljoenen niet-Hamas Palestijnen die veel talrijker zijn dan Hamas en toevallig tussen hen leven.

Door dit te doen, zet de pro-Israël menigte ook de deur open voor massale genocide, door zich niet te realiseren dat er echte mensen zijn zoals zij die in de Gazastrook leven nadat ze met geweld in het “openlucht concentratiekamp”, zoals velen het noemen, werden gestopt door binnenvallende troepen aan het begin tot midden van de vorige eeuw.

  Patrick Lawrence: De banaliteit van propaganda

Duizenden jaren daarvoor leefde het Palestijnse volk in wat nu als Israël wordt beschouwd, nadat het oorspronkelijke Israël dat daar in de tijd van het Oude Testament woonde, door God zelf uit het land werd verdreven vanwege hun ongehoorzaamheid.

Nu Israël wraakzuchtig is teruggekeerd, wil het wat het beschouwt als “zijn land” terug van de Palestijnen, die nu meestal beperkt zijn tot dat kleine stukje land dat bekend staat als de Gazastrook, waarvan de voormalige president Hosni Murabak van Egypte zegt dat het al vele jaren in het vizier is van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu met het oog op annexatie.

Wat dit alles nog meer verontrustend maakt, is het feit dat voormalige Israëlische militairen, voormalig volksvertegenwoordiger Ron Paul en anderen in het verleden hebben verklaard dat Hamas in de jaren ’70 door Israël zelf is opgericht – uiteraard met hulp van de VS – om de Palestijnse gebieden opzettelijk te destabiliseren als voorwendsel om ze later allemaal als “terroristen” te bestempelen om massale genocide tegen hen te plegen.

“Dit wordt ongelooflijk pijnlijk,” gaf Rubio toe over zijn genocidale plan voor de Palestijnen in de Gazastrook. “Het wordt helemaal moeilijk. En het zal gruwelijk zijn, de prijs die betaald moet worden.”

Netanyahu deed eerder in de week soortgelijke uitspraken als Rubio, toen hij en andere extreem-rechtse leiders beloofden om het Midden-Oosten volledig te “veranderen” vanwege de Hamas-aanval.

“Let maar op: we zullen nu allemaal te horen krijgen dat we moeten blijven doneren aan Israël, net als aan Oekraïne, terwijl we het geld liever gewoon houden om onze gezinnen te voeden,” schreef een van onze eigen commentatoren over alle bedel-om-geld-componenten van deze ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

  Jemen van veraf aanvallen zal niets uithalen

“Ik geloof niet eens dat dit Israël echt Gods uitverkoren volk is. En zelfs als ze dat wel zijn, kan God al het manna leveren dat deze mensen nodig hebben.”

De extreem-rechtse neoconservatieven en andere “Israël aanhangers” lijken geen probleem te hebben met de massale genocide op Palestijnen die Netanyahu voorstelt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Deze “verrassingsaanval” op Israël lijkt net zo vaag als de “bosbranden” in Lahaina (en de door BEIDE Israël EN de Palestijnse Autoriteit afgedwongen “vaccincampagnes”)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHaviken gebruiken geweld in Gaza als voorwendsel voor oorlog met Iran
Volgend artikelEen gevaarlijke sideshow
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

  • Piet,
   Heb zelf al geschreven dat er geen enkele toekomst is voor het Palestijnse volk, hun leefgebied verdwijnt steeds meer, ook al gebeurd het illegaal, de wereld kijkt weg, de beloofde 2e staat naast Israël is een geschonden belofte en die gaat men niet inlossen, het 2e probleem is dat gelijke rechten en het Israëlische paspoort gaat ook niet gebeuren, wat moet je dan als je een Palestijn bent, welk perspectief heeft dit volk?
   Het apartheidsregime van Israël doet alles waardoor zij wanhopig zijn, zou het graag allemaal anders zien maar het Westen o.l.v. de USA steunt hen zelfs als zij een atoombon zouden droppen dan nog zwijgen ze en praten het goed, met de hand op de bijbel, dit is de dagelijkse praktijk voor het Palestijnse volk, die aanslagen die gebeurd zijn vind ik echt verschrikkelijk, wanhopig zijn en zoveel boosheid voelen en onrecht maken mensen dit doen, en het ergste, er komt geen einde aan want aan de illegale bezetting doet men niks, zucht!

  • Gewoon OPPAKKEN en BERECHTEN.
   Wie wacht waar nog op ?
   Wanneer wordt dit eens aangekaart door Amerikanen zelf ?
   Er hangt bloed aan je handen als je dit soort dingen uitkraamt !

 1. En we vinden onszelf toch graag oh-zo “beschaafd” want arrogante zelfgenoegzaamheid is een vrijkaartje voor het recht op verspreiding van kinderlijke emoties waar de hele wereld zich maar aan moet onderwerpen …

  • Uhm… WE???

   Ik ga er vanuit dat je over de groep gestoorde psychopaten in de overheden praat? Want ik ken niemand die achter dit soort gestoorde praatjes staat. Sterker nog, ik ben de enige in een straal van 10 kilometer die dit leest en weet wat er in de wereld aan het gebeuren is. De meeste mensen zijn zo braaf dat ze vrijwillig de slachtvloer van dit soort psychopaten op zouden lopen. Het gaat niet over WE… het gaat om een groepje gestoorde psychopaten die overal de macht gijzelen en ons als een maffia de hel in loodsen.

   De 95% vd mensen in het westen heeft geen flauw benul wat onze cultleiders allemaal doen en hoe dat hen zal gaan raken. WIJ worden van binnenuit verraden doordat de massa wil vertrouwen omdat ze gewoon hun leventjes willen leiden zonder achter elke boom een psychopaat te moeten zoeken. Helaas worden ze keihard belazerd en kapotgemaakt. WIJ willen gewoon onze leventjes leiden, ZIJ smeden smerige satanische plannen om ons en anderen te vermoorden en te onderwerpen.

    • niknok.
     Vraagje, vond jij niknok gewoon een grappig naampje of weet je ook wat het betekend.
     Zoek het anders maar eens op.
     Het is een soort van scheldwoord.

    • @niknok…
     ‘hoe raak je ze kwijt ????????’

     Hun leugens zijn al duizenden jaren te snel voor de waarheid, maar de tijd is gekomen dat de waarheid de leugens aan het achterhalen is. Ga uit je hoofd en vertrouw op je hart… blijf bij de waarheid dat WIJ (99%) in onze harten allemaal gewoon een fijn en veilig en liefdevol leven willen leiden.

     We leven nu in hun wereld obv angst en daardoor leven we allemaal in onze hoofden ipv onze harten. Dat is de omgekeerde wereld. In onze harten willen wij allemaal dat die paar psychopaten eindigen en dat het leven simpel en liefdevol (hart) is.

     Elk mens kan dit in zichzelf realiseren en hoe meer mensen dat doen, hoe sneller alles verandert. Hoofden/gedachten/ego’s maken complexiteit en oorlog. Harten maken eenheid, harmonie en liefde. Niemand wil dat de wereld een hel is.

 2. Zoals ik een paar keer heb genoemd, het idee van uitverkoren (een superieur) volk komt uit het begin van de evolutie 20 miljoen jaar geleden, toen de vroege mens zich nog wel kruiste met de late diermens. Nog steeds worden in dat verband de niet-joden of heidenen Goyim genoemd, dieren. De Joden waren de eerste mensen uit een vorig zonnestelsel, de voorlopers van de mens. Het is een microkosmos. Het is niet meer actueel in die vorm, maar het proces heeft zich verschillende malen herhaald. De laatste mensensoort (dus wat meer ontwikkeld) zijn wij, en er is een punt om niet te veel terug te kruisen naar eerdere soorten, waar meerdere oorlogen uit voortkwamen, ook nu. Vanzelf ligt het Joodse concept ten grondslag aan racisme. Want niemand noemt het zo als een lagere soort discrimineert. Maar dat betekent niet dat ze uitgeroeid moeten worden, het probleem is ontstaan via de seksuele component van de vrouwenemancipatie.

  • De wet van evolutie (karma-reïncarnatie) verbiedt regressie zonder terugslag. De oorlogen die nog steeds woeden zijn in feite een regressie, of een terugslag, naar de dieren.

  • All beings tremble before violence. All love life. All fear death. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?

   Je bent onbewust en egoïstisch of bewust en liefdevol… dat zijn de twee soorten mensen, ongeacht afkomst. De hele wereld is ingericht om mensen vooral onbewust en egoïstisch te houden, want egoïsten zijn eenvoudig te besturen. Elk mens kan in zichzelf transformeren van het ego naar het hart. Zodra mensen dat doorkrijgen kunnen we als mensheid transformeren. Mensen worden in hun ego’s (hoofd, gedachten, programma) opgesloten, maar van nature zijn we onze harten. In onze ego’s willen/denken we allemaal wat anders en dat geeft eindeloze strijd, maar in onze harten zijn we allemaal gelijk en verlangen we allemaal naar hetzelfde. Onze hoofden draaien om wat we willen en om consumeren, onze harten draaien om wat we nodig hebben en om geven en delen. Onze hoofden maken oorlog om onze verlangens/gedachten. Onze harten verlangen naar wat we nodig hebben om fijn samen te leven; liefde, vrede en harmonie.

   Als elk mens bewust wordt van het verschil tussen hoofd/ego en hart, gaan dingen snel veranderen.

    • @John…

     Ego’s begrijpen liefde op hun eigen manier.

     Maar het is heel simpel. Liefde is niet buiten ons. Jij bent liefdeloos of liefdevol. Dat is voor zelfs de meest onderontwikkelde mens te begrijpen.

     Maar het ego buigt die waarheid omdat het ego alleen van zichzelf houdt en voor zichzelf wil zorgen.

     De oefening is simpel. Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient.

     • Lgsto dat klopt wel wat je zegt,maar de meeste mensen hebben zelf dermate veel problemen (hoofd) dat ze geen tijd hebben om naar hun hart te luisteren.
      Daarom help ik buren en familie GRATIS en voor nix.
      Laat me niet voor de lap houden.
      Compassie is wat deze maatschappij mist

   • Er was een tijd in de Middeleeuwen dat alles draaide om het Hart. Maar de mens was puur emotioneel. Een balans is nodig.
    “Het hart van de dwaas zit aan de linkerkant, het hart van de wijze aan de rechterkant.” Dit staat in de Bijbel.

    • De mens is eerst van het hart ontkoppeld, daarna is God ge-externaliseerd en toen is geld tot God gemaakt, waardoor we overal van zijn ontkoppeld en niks meer voelen en alleen nog maar denken (ego) zijn.

     De mens is van de adam en eva staan van bewustZIJN afgegleden naar ego. En het ego is nu op, waardoor het gaat sterven en het bewustZIJN (liefdevol) een wederopstanding zal beleven.

 3. Rusland, Israël en Oekraïne: wat verborgen gaat door de plotselinge verklaring van de Russische militaire commandant
  Auteur: Pavel Shishkin, redacteur

  Militair correspondent Kots zei dat het Arabisch-Israëlische conflict gunstig is voor Rusland

  © Russische Ministerie van Defensie

  t.me/mod_russia

  Installeer de applicatie “Militaire Zaken”.
  De Russische militaire correspondent Alexander Kots zei dat Rusland zou profiteren van een lange confrontatie tussen Israël en Hamas. Hij gelooft dat de Amerikaanse steun aan Israël de middelen die de Verenigde Staten en bondgenoten van plan waren naar Oekraïne te sturen, naar het Midden-Oosten zal leiden.

  “Ik denk dat het geld voor Israël uit precies hetzelfde potje zal komen waaruit het geld voor de hulp aan Oekraïne wordt geslurpt. Daarom, hoe cynisch het ook mag klinken, hoe langer het conflict in het Midden-Oosten voortduurt, hoe winstgevender het is voor Rusland.”

 4. @ Mike. Ja. Israel runt de VS, de regering, het “onderwijs” (= antiblanke propaganda), de complete MSM en de “gezondheidszorg” (misvormd naar een afzetplaats voor pharmaceutica gefabriceerd door de zionistiese BigPharma) en misbruikt de onnozele, overwegend blanke amerikaanse burgers om hun oorlogen voor ze te voeren, uiteraard met gebruik van wapens die gefabriceerd worden door het militair-industrieel complex. 3 Keer raden wie ervoor zorgen dat die wapens op magische (nou ja) wijze altijd weer opduiken in de oorlogen die de zionisten willen voeren, De zionisten profiteren van moord, konflikt en oorlog.
  Ik noem ze zionisten ipv joden, omdat ze niks te maken hebben met het land wat ze gestolen hebben van de Palestijnen: 97,5% van de Israeli’s heeft geen semitisch DNA.
  Hun claim dat ze joods zijn is een leugen om hun diefstal te legitimeren.

  • Themis oktober 13, 2023 Bij 13:36
   Geen kritiek, maar kun je dit met feiten aantonen? Het interesseert me. BVD.
   “97,5% van de Israeli’s heeft geen semitisch DNA.”

  • We ell tha5vis something to think about. I think you are on the right track. I would wonder how many real jews are going to be safed by god in the last days. My feeling is ,, just a handbfull,, not many. Reason ,there are not many real jews in Israel.

 5. Mensen kiezen zelf voor hun eigen emoties en betekenisverlening. Taalkundig gezien worden er nou eenmaal “persoonlijke” voornaamwoorden gebruikt, bv. “wij” of “ik”. Ook dat gebruik is kleuterachtig en ideaal om ontwikkeling te remmen, maar ja, “we” kunnen niet veel anders omdat we niets anders hebben geleerd :-).

  Net als dat kleuters denken dat alles wat er gebeurt of wordt gezegd op hen betrekking heeft, zo is het ook duidelijk merkbaar dat het gros van de zogenaamde volwassenen meestal nooit verder is gekomen dan deze instelling omdat de aangeleerde ego-aanbidding nou eenmaal zeer dominant is in bijna iedere “beschaving”. Die informatie is bedoeld om te helpen verder ontwikkelen en niet stil te blijven staan bij allerlei vormen van emotionele onvolwassenheid waarmee wij in ruime mate worden overspoeld ten behoeve van controle en gedragsmanipulatie (dat heet ook wel: verdeel en heers). Het gaat helemaal niet om de emotioneel onvolwassen behoefte aan bezig zijn met afbranden, verwijten, beledigen of wat dan ook. Het gaat ook niet om de behoefte aan tentoonspreiden dat “ik” zo goed ben en “het” allemaal zo goed weet want dat is compleet irrelevant. Er hoeft eigenlijk niets te worden bewezen, verklaard of verantwoord en toch blijven “we” daar maar mee doorgaan …

  Informatie is bovendien simpelweg gewoon dat, namelijk informatie. Men hoeft zich dus niet constant te willen vereenzelvigen met alles wat men leest of hoort. Er staat namelijk niet: “ik” vind dit of dat over “jou” (ook dat zou trouwens volslagen irrelevant zijn). Waarom vinden we de mensheid trouwens zo geweldig belangwekkend?

  De behoefte aan alsmaar blijven hangen in strijd en competitie of aan proberen aan te tonen dat wat anderen zeggen onlogisch, incorrect of niet consequent is, is ook weer een schoolvoorbeeld van de mate waarin zogenaamde volwassen geleerd hebben om te blijven steken in kinderachtig gedrag.

  De pratende aapjes op hun geliefde apenrots met al hun oh-zo geweldig voorname en interessante praatjes en ideetjes 🙂 … Het spel van doen alsof “mijn” insteek toch wel de meest correcte en belangrijke is 🙂 …

 6. Waarom nemen andere islamitische landen hun Palestijnse geloofsbroeders niet gewoon op, of is dat te min volk voor bijvoorbeeld Saoedi Arabië/ Irak/Iran, enz

  • Omdat ze weten welke ellende ze dan in huis halen.
   En daar hebben ze geen zin in. Wie wel.
   Geen enkel omringend land moet die gasten en houd ze liever buiten de deur.
   Ze gebruiken als de eeuwige vluchteling en slachtoffer komt ze ook veel beter uit zo.
   Dus ze vinden het eigenlijk wel best.

  • Omdat de Palestijnen een eigen land hadden. Waarom zou het Palestijnse volk hun eigen land moeten verlaten dan?

   De oplossing die u geeft maakt het probleem alleen maar erger. Wees deel van de oplossing, niet van het probleem.

  • Sarcoff oktober 13, 2023 Bij 14:18

   President van Syrië was in zijn nopjes toen al deze zgn. vluchtelingen overal in Europa een plaats kregen, zelfs meer dan dat, hij was de relschoppers kwijt beter en mooier kan een dictator het niet krijgen, ook tussen de Syrische ‘vluchtelingen’ zitten moordenaars met veel gevechtservaring, prettige wedstrijd.

 7. We woeden door oorloghetzende, massamoordende en satanische imperialisten geregeerd. Verwondert iemand zich nog als de rest van de wereld zo’n tyfushekel aan de westerse neonaziofascistische dominantie hebben?

 8. Hamas-verbond 1988
  Het Verbond
  van de
  Islamitische Verzetsbeweging
  18 augustus 1988
  In de naam van de meest barmhartige Allah

  ´De Islamitische Verzetsbeweging is een van de schakels in de keten van de strijd tegen de zionistische indringers. Het gaat terug tot 1939, tot de opkomst van de martelaar Izz al-Din al Kissam en zijn broeders de strijders, leden van de Moslimbroederschap. Het gaat verder om uit te reiken en één te worden met een andere keten die de strijd van de Palestijnen en de Moslimbroederschap in de oorlog van 1948 en de Jihad-operaties van de Moslimbroederschap in 1968 en daarna omvat.

  Bovendien, als de banden ver van elkaar verwijderd zijn geweest en als obstakels, geplaatst door degenen die de lakeien van het zionisme zijn in de weg van de strijders, de voortzetting van de strijd belemmerden, streeft de Islamitische Verzetsbeweging naar de realisatie van Allah’s belofte, ongeacht hoe lang dat zou moeten duren. De Profeet, Allah zegene hem en schenk hem redding, heeft gezegd:

  “De Dag des Oordeels zal niet tot stand komen totdat moslims tegen de Joden vechten (de Joden doden), wanneer de Jood zich zal verschuilen achter stenen en bomen. De stenen en bomen zullen zeggen: O moslims, o Abdulla, er is een Jood achter mij, kom en dood hem. Alleen de Gharkad-boom (blijkbaar een bepaald soort boom) zou dat niet doen, want het is een van de bomen van de Joden.” (gerelateerd door al-Bukhari en Moslem).´

  Officieel document:
  https://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp

  https://www.youtube.com/@PoliticalIslamBillWarner/videos

 9. Stel dat Israel in een situatie komt, waarin zij een oorlog van meerdere partijen tegen hun dreigen te verliezen; dat weten ze, dat alle burgers worden afgemaakt.

  Als zoiets dreigt zijn neutronen wapens tegen West bank en Gaza strook en Zuid Libanon wel zeer gepast. (of eventueel nukes–Israel heeft die)

  Zeweten heel goed, dat de keus is uit twee: of winnen, of allemaal uitgemoord worden.

  En de Palestijnen? Dat is rotzooi; zie gebeurtenissen in libanon.

 10. zover ik weet worden voor de bombardementen met een vliegtuig honderduizenden pamfletten uitgestrooid die de Palestijnse bevolking vragen om te evacueren. Bron :rechtsreeks uit Israel nl Amir Tsarfati messiaanse jood (christen) en prediker en voormalig kolonel bij het Israëlische leger. Wie Amir wil volgen kan dat op telegram, waar hij nu onafgebroken verslag uitbrengt. U kan er ook beelden zien van de slachtingen aangericht door de terroristen maar pas op gruwelijke beelden !
  Enige correcte berichtgeving hier zou toch op zijn plaats zijn.

 11. URGENT MESSAGE TO HUMANITY – A CALL TO ACTION – REVEAL YOUR HIDDEN LIGHT NOW https://youtu.be/UujF7MLfj5Y?si=IA62h8SgYCcZ2AmQ
  Heart chakras in balance. The heart chakra is about social awareness, love and openness, dedication, forgiveness, acceptance, kindness and joy. While the unifying power of the second chakra is more focused on things and people, that of the heart chakra manifests itself more as a state of mind. That has less to do with sexuality and matter and more to do with ideas. The force regulates the harmonious integration of our personality into larger social contexts, without loss of self-esteem. This allows us to break through the limitations of our ego. By transcending our ego we can deepen and strengthen our being, and with the blurring of our boundaries we become more open to the joy of love. The physical consequences of an imbalance in this chakra can include heart problems, high blood pressure, arthritis in the arms and respiratory diseases such as asthma. The emotional ones include a possible feeling of conditional love where you expect something in return for your love or confuse love and sex. You may become tempted to impose your will on others and act manipulatively. Conversely, you can also completely efface yourself and maneuver yourself into a martyr role. A disturbed balance can further lead to insensitivity, arrogance, self-centeredness or feelings of sadness and depression. When the heart chakra is in balance, the related organs and bodily functions are in good condition. You feel connected to all life and that gives peace, joy and a feeling of unconditional love for all beings. Your relationships will also be more harmonious. Your feelings are free, but not unstable and you can express them spontaneously. You are open, willing and fearless in life. You bring material and emotional goods into harmony. Because the heart chakra has an ‘integrating power’, it helps us overcome dualities and because love is the ultimate healing power, this chakra has a healing effect.

 12. De mens, de mens is het enige die zijn eigen soort vernietigd.
  Hetzij door hebzucht, machtsmisbruik, materialisme, arrogantie, hoogmoed, noem maar op.
  Leef en laat leven.{karakter eigenschappen van de satan) Die vanaf het beginne de vernietiger is van de mens. Nu zet hij zijn mannetjes in.
  Gun de ander het licht in de ogen. verdruk hen niet, want op een dag zullen allen verantwoording moeten leggen aan de Allerhoogste Schepper, de Almachtige die het leven geeft. En dan zal u door de Heilige engelen op de zelfde wijze of erger behandeld worden, naar uw eigen handelingen in dit leven, aan uw naaste. Alle dingen zijn van de Almachtige Schepper. YAHWEH die Vader, Koning en Schepper is van het heelal. En alles wat leeft.
  DE PALESTIJNEN ZIJN OOK KINDEREN VAN ABRAHAM.

 13. Dit krijg je dan door de huidige coruptie dat in Gans het westen vrij spel heefd. de rotchilds zijn joden en die willen WW3 om plaats te maken achteraf voor de great reset van nazi Klaus Schwab.ik stel voor als die WEF klootzakken trug in Davos Zwitserland samenkomen om daar een raket op te schieten.want dat is volgens mij nog de enigste manier om WW3 te voorkomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in