Foto ter illustratie

Massa’s politieagenten in Atlanta, Georgia, lopen “van hun baan weg”, volgens meerdere berichten die woensdagavond zijn gepubliceerd.

Meerdere politieagenten van Atlanta hebben naar verluidt hun werk op politiedistricten in de hele stad verlaten. De berichten kwamen uren nadat de aanklachten tegen ex-agent Garrett Rolfe en agent Devin Brosnan met betrekking tot het geval van Rayshard Brooks werden ingediend.

Onder meer heeft Breitbart gerapporteerd over het incident tussen Rolfe en de Afro-Amerikaan Brooks:

De video van de politiecamera toont Brooks en de ambtenaren die een vrij kalm en respectvol gesprek van meer dan 40 minuten hadden alvorens de dingen snel gewelddadig werden. Brooks worstelde met politieagenten, pakte een van hun stun guns en draaide zich om en richtte het op een van hen terwijl hij over het parkeerterrein rende. Rolfe opende toen het vuur.

De politieafdeling van Atlanta erkende op woensdagavond een “hoger dan gebruikelijk aantal afzeggingen” en beweerde dat ze de nodige middelen had om “op incidenten te reageren”.

Volgens de Atlanta Police Foundation hebben sinds begin juni acht politieagenten van de stad ontslag genomen.

‘Bikers For Trump’ zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters

Vorig artikelHet zijn er maar een paar en heeft niets met de islam te maken
Volgend artikelKranten in de VS tonen niet langer ‘mugshots’ – “versterken negatieve stereotypen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in