Screenshot YT-video © FrontalPlus

Vandaag heeft de Food and Drug Administration (FDA) volledige goedkeuring verleend aan het Pfizer Covid-19 vaccin, ondanks de talloze bijwerkingen die de injectie heeft veroorzaakt, bericht Dailyexpose.co.uk.

De Covid-19 vaccins hebben een Emergency Use Authorisation (EUA) gekregen, wat betekent dat de injecties kunnen worden gedistribueerd en gebruikt zonder dat er volledige goedkeuring is.

De Covid-prik van Pfizer kreeg in december 2020 EUA en werd daarmee de eerste Covid-prik die de federale goedkeuring kreeg.

Op de website van de FDA staat dat:

“Op 23 augustus 2021 heeft de FDA het eerste COVID-19 vaccin goedgekeurd. Het vaccin stond bekend als het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, en zal nu op de markt worden gebracht als Comirnaty, voor de preventie van COVID-19 ziekte bij personen van 16 jaar en ouder.

Het vaccin blijft ook beschikbaar onder toestemming voor noodgebruik (EUA), inclusief voor personen van 12 tot 15 jaar en voor de toediening van een derde dosis bij bepaalde immuungecompromitteerde personen.”

Aangenomen wordt dat de goedkeuring van de tweedosesprik van Pfizer ertoe zal leiden dat meer bedrijven en instellingen vaccinvereisten zullen vaststellen. Veel gezondheidsdeskundigen hebben de FDA bekritiseerd omdat zij het vaccin niet eerder groen licht heeft gegeven, terwijl andere gecensureerde artsen – zoals Dr. Mike Yeadon – hebben gewaarschuwd dat de injecties een risico voor de volksgezondheid vormen en overhaast zijn genomen.

De Amerikaanse hoofdchirurg, Dr. Vivek Murthy, voorspelde zondag dat de toelating van het vaccin ertoe zou leiden dat meer onderwijsinstellingen en bedrijven vaccinatiemandaten zouden invoeren.

Dr. Murthy zei tegen Fox News:

“Er zijn universiteiten en bedrijven die hebben overwogen om vaccinatie-eisen in te voeren om een veiliger, een werkplek, een leeromgeving te creëren.

Ik denk dat deze aankondiging van de FDA hen waarschijnlijk zal aanmoedigen en hen meer op hun gemak zal laten voelen bij het invoeren van bepaalde vereisten.”

Sommige universiteiten hebben aangekondigd dat ze na de toelating de Covid-19-vaccins voor alle studenten verplicht zullen stellen.

Facebook voegt informatie Wereldgezondheidsorganisatie toe aan alle berichten over Covid-19 vaccins

M. David Rudd, president van de Universiteit van Memphis, zei dat een vaccinatiemandaat zal worden ingevoerd zodra de Pfizer-prik de goedkeuring van de FDA heeft gekregen, aldus de Memphis Commerical Appeal.

“Zodra de CDC volledige goedkeuring geeft, zoals het geval is voor de andere vaccins, zullen we absoluut streven naar [het verplichten van COVID-vaccins]. Mijn gok is dat zodra [volledige goedkeuring] plaatsvindt, het moeilijker zal zijn op wetgevend niveau om verplichte vaccinaties te verbieden, simpelweg omdat we verplichte vaccinaties hebben op een aantal gebieden.” zei hij in het artikel dat vrijdag werd gepubliceerd.

“Als het vaccin in feite binnen de komende week wordt goedgekeurd, zullen we de kwestie, in coördinatie met de staat, onmiddellijk nastreven.”

Ook de president van de Louisiana State University zei dat zij alle studenten zullen verplichten zich te laten vaccineren na de goedkeuring van de FDA.

Natuurlijk lijkt de FDA volledig voorbij te zijn gegaan aan de talloze bijwerkingen die het Pfizer-vaccin heeft veroorzaakt, waaronder het veroorzaken van schade bij kinderen. Desondanks is het federale agentschap met volle kracht vooruit gegaan en heeft het de vaccinatie goedgekeurd, door te stellen dat het “veilig en effectief” is tegen Covid-19.

Aangenomen wordt dat de goedkeuring van het vaccin van Moderna door de FDA nog enkele weken op zich zal laten wachten, ondanks het feit dat de vaccinatie onlangs is onderzocht op een verband met myocarditis, een ontsteking van het hart.


Update.
Frontnieuwslezer in de redactiemail:

Hallo, wellicht dat jullie hier al van op de hoogte waren, maar voor de zekerheid stuur ik het toch maar even, gezien het belang ervan.

De Amerikaanse media schreeuwen al dagen van de daken af dat de Pfizer prik die in gebruik is nu volledig goedgekeurd is door de FDA, die het zelf ook als een billboard op hun hoofdpagina hebben staan. Echter klopt dit voor geen meter. Het is gewoon een verlenging van de emergency use status. Wat er goedgekeurd is, is een BioNTech product waarvan ze zeggen dat het een soortgelijk product is qua formule en effectiviteit, maar waar Pfizer helemaal niks mee te maken heeft en dat nog niet eens in gebruik is. Gewoon een misleidend pers statement dus waarbij ze essentiële informatie over het Pfizer/BioNTech contract expres achterhouden. Want dmv deze stunt kunnen ze gedekt blijven tegen schade en blijven profiteren van de emergency use status, waarmee ze door kunnen gaan met afdwingen van verplicht prikken door te doen alsof hun injectie het nieuwe goedgekeurde goedje is, terwijl het dat niet is. Wat alleen maar weer bewijst dat de FDA/regering onder één dakje spant met Big Pharma. Om over de media maar te zwijgen. Ze spelen een heel vies spelletje.

Hier het artikel van de gerespecteerde Patrick Wood (maar ook oa Robert Malone, uitvinder van de mRNA technologie heeft er uitgebreid over gerapporteerd):
https://www.technocracy.news/fda-media-shell-game-pfizer-vaccine-not-approved-after-all/

En hier de FDA documenten waarin ze herhaaldelijk zeggen dat er nog helemaal niks goedgekeurd is:
https://www.fda.gov/media/150386/download (zie oa footnote 8 dat benadrukt dat het om een geheel ander product gaat)
https://www.fda.gov/media/144414/download

Groet,


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

PSYOP-19 Kindermoord in open zicht: Verhaal van een kinderpatiënt - Suri
Vorig artikelKomt de wetenschap eindelijk bij zinnen over COVID-19 vaccinatie?
Volgend artikelNieuwe categorie COVID-19 CARTOONS voor plaatjes plukken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. Nou, alles verloopt dus volgens plan. Hoeveel studenen zullen de komende zeg 2 á 3 jaar het loodje leggen? Zal rustig worden op de universiteiten. Het zal overal rustig worden….

 2. deze situatie gaat zo escaleren : heb op de bitchute site al diverse berichten gelezen / gehoord dat de particuliere wapen verkoop nog nooit zo hoog is geweest..fasten your seat belts

  • Gekochte goedkeuring. Hoe denken de betreffende “wetenschappers” hier uit te komen. Terug betalen wat ze al gekregen hebben zullen ze niet meer kunnen.

 3. NEEEEEE, het is niet goedgekeurd: de Emergency Use Authorization is alleen verlengd. Dat is een belangrijk verschil. Ze zijn slim genoeg om niets onwettigs te doen, want dan krijgen ze meteen rechtszaken aan hun broek die ze zouden verliezen, met het risico dat ze ook de EUA zouden verliezen.

 4. Vaccins en medicijnen, die in een testfase zitten (de zogenaamde klinische test fases) kunnen niet tijdens deze testfases een goedkeuring krijgen, enkel een verlenging van de periode. Daar alle zogenaamde tijdelijke experimentele injecties op mRNA basis hebben een (illegale) noodvergunning, die door omkoping tot stand is gekomen. Vandaar dat alle alternatieve medicamenten verboden zijn geworden en dat er gecensureerd wordt als je toevallig de waarheid spreekt. Door nu valselijk te spreken over de algehele goedkeuring, zullen veel bedrijven en instellingen dit misbruiken om zo iedere werknemer en/of leerling te gaan verplichten om deze euthanasie gifspuit vrijwillig verplicht te nemen. Anders geen werk of studie meer voor de weigeraars. Dit is pure chantage. Met list en bedrog worden de mensen in de maling genomen, waar de media een kwalijke rol inspeelt.

 5. Burgers in Australië praten nu openlijk over het omverwerpen van hun regering en coördineren openlijk een first-strike: een landelijke stopzetting van vrachtwagens vanaf 31 augustus. NIETS zal ergens worden vervoerd totdat de overheid weer onder burgercontrole komt.

  De mensen van Australië hebben genoeg van deze tirannie en komen nu openlijk in actie om de regering met geweld af te zetten. Ze zijn van plan de regering omver te werpen door alle vrachtwagenvervoer op het continent te stoppen. NIETS zal verplaatsen per vrachtwagen, waar dan ook.

  Aangezien alles , met uitzondering van elektriciteit en aardgas, MUST , op een bepaald punt, verplaatsen per vrachtwagen, zal absoluut niets bewegen in Australië begint met 31 augustus.

  Geen voedsel. Geen brandstof. Geen medicijn. Geen chloor voor de behandeling van openbare watervoorzieningen. Geen leveringen aan ziekenhuizen. Het stopt allemaal wanneer de vrachtwagenchauffeurs op 31 augustus toeslaan.

  De truckers kennen de werkelijke macht die ze hebben. Zonder vrachtwagens implodeert een land binnen een week. Geen enkel land op aarde kan overleven zonder vrachtwagens.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/australia-new-zealand-to-be-shut-down-by-truckers-on-aug-31-to-throw-off-the-government

   • De vrachtwagenchauffeurs geven duidelijk aan de bevolking aan om voedsel etc. in te slaan.
    Daarom wachten zij ruim een week alvorens met hun verzet te beginnen.
    Ik vind het top wat die lui gaan doen.
    Geen woorden maar daden!
    Power to the people!!

    • Dat zal gezellig worden in de winkels daar die in 2 dagen helemaal leeg zijn.
     Zoveel voorraad hebben winkels nou ook weer niet om voor enkele weken voedsel in te slaan voor iedereen.
     De actie vind ik ook goed maar niet voor de bewoners i.v.m. voedsel.

    • Mee eens. Ik heb het gezien. Dit is de enige manier. De poltie en het leger zijn te klein om dit issue op te lossen. De grens is bereikt.

   • Er is opgeroepen om zoveel mogelijk voedsel en water in te slaan om de eerste nood te lenigen. Een volk in het nauw heeft meer kracht dan je cenkt. Het komt aan op overleven.
    Ik doe dat trouwens al tijden en ververs geregeld.

    • Alle winkels in 1 stad hebben daar nog niet voorraad genoeg voor om de hele stad weken te voorzien, volgens mij.
     Ik heb vroeger bij Maxis gewerkt, bestaat dat eigenlijk nog, en die hadden me toch een groot magazijn.
     Groter dan menig supermarkt ooit kan inslaan of aan oppervlakte groot is.
     Maar nooit groot genoeg om heel Muiden en of Diemen weken lang van voedsel te voorzien.
     Ik heb geen flauw idee hoe jullie dat zien, maar dat is onmogelijk als er niks meer binnen komt.

  • Wat mij betreft stoppen ze me in zo’n groene rol emmer als ik dood ben.
   Ze zien maar, ik kan er echt niet wakker van liggen wat ze met mij doen.
   Voer voor de vissen is ook goed, het maakt mij echt niks uit.

 6. Waarschijnlijk hoopt Claus swaps daarop dat we de boel platleggen.. met nog een cyber attack erbovenop… Dan zijn we volledig afhankelijk van hun militairen en de greenpas om u randsoen te ontvangen.

 7. Het is ondertussen allang duidelijk dat het een biologische oorlog is. En de globalisten hebben zich op alle fronten ingedekt. Dus daarom kunnen ze zo makkelijk doorgaan. Maar het is wel verstandig om alvast een vooraad op te slaan. Aan ingeblikte groenten en aardappelen. Deed m’n oma vroeger ook zonder te kijken naar de eind datum. Dat is onzin bedacht om mensen te laten kopen. Maar vergis je niet. Het wordt wel moeilijk omdat de winkels inderdaad niet rekenen op massaal inkopen. Dus…die zullen leeg stromen. Maar dat het een nare tijd gaat worden. Klaus zei al dat het erger wordt dan de 2e wereldoorlog. En ik geloof het serieus. Maar blijven vechten bidden en hopen op betere tijden

 8. ‘Rutte had gezegd dat in bepaalde gevallen de rechter maar moest bepalen wat wel of niet kan.
  Dit over een vaccinatieplicht via de achterdeur.
  In de Tweede Kamer is een breed verzet tegen vaccinatieplicht. Maar nu zoekt het kabinet via een achterdeurtje, namelijk of dat toch niet zou kunnen voor zorgpersoneel, naar mogelijke openingen.
  Als het een twijfelgeval was, dan moest de rechter daar maar een oordeel over vellen, zo is het verhaaltje van Rutte en de Jonge.
  Kuzu vraagt een sterker verbod hierop, gewoon vastleggen in de Tweede Kamer, zo betoogt hij.
  Maar de Jonge wil er niet aan.
  Moeten we toch via een sneaky achteraf route aan de plicht? Dwang? Drang?’

  Kuzu wil van de Jonge precies weten hoe het zit met plicht tot vaccinatie Kabinet laat deurtje open?

  https://www.youtube.com/watch?v=LayCYTQVP5Q

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in