Het is nog maar een sprankje hoop, maar we zien misschien het begin van het einde van de psychotische episode rond Covid-19 die de wereld van wetenschap en geneeskunde heeft geteisterd, schrijft Neville Hodgkinson.

Vorige week publiceerde BBC News een verhaal van hun wetenschapsredacteur, “Is Covid oplopen nu beter dan meer vaccinatie?”, waarin Britse gezondheidsambtenaren vraagtekens zetten bij het streven van hun Amerikaanse tegenhangers naar booster injecties voor alle volwassenen.

Hoewel de kop snel werd veranderd in “Covid: Wat is de beste manier om onze immuniteit aan te vullen?” was de kat al uit de zak: je krijgt een bredere immuunrespons door met het virus besmet te zijn dan door de vaccins, waarvan de doeltreffendheid steeds meer in twijfel wordt getrokken. Duizenden Covid-gevallen komen voor bij gevaccineerde mensen. Israël, ooit geprezen als een succesverhaal vanwege zijn hoge vaccinatiegraad, heeft nu een van de hoogste infectiepercentages ter wereld.

Vorige week hebben we ook vernomen dat volledig gevaccineerden evenveel viruslast bij zich dragen als ongevaccineerden wanneer zij geïnfecteerd raken, waardoor het hele idee dat degenen die de prik niet hebben gehad, anderen in gevaar brengen, in twijfel wordt getrokken.

Volgens een Twitterbericht van een vertegenwoordiger van medische apparatuur in de VS, die veel contact heeft met gezondheidsmanagers, heeft de Biden-regering een “spectaculaire” inschattingsfout gemaakt met betrekking tot booster injecties. Als zij volhardt, zal zij te maken krijgen met een nationale gezondheidscrisis waarbij zowel gevaccineerde als ongevaccineerde werknemers “massaal zullen vertrekken”.

De meeste ziekenhuissystemen en chirurgische centra in New Jersey hebben het vaccin verplicht gesteld voor medio september of oktober, schreef hij. Vóór deze week waren de gevaccineerden luidkeels in hun veroordeling van hun collega’s die het vaccin weigerden. Met de aankondiging van deze week dat er boosters zullen komen, zien VEEL van de gevaccineerden in dat deze mandaten binnenkort hun baan zullen bedreigen als ze één, twee of 15 boosters weigeren. Dit heeft in slechts een paar dagen een aardverschuiving in denken en houding veroorzaakt.

  Absurd of levensgevaarlijk? Duitse regering raadt ingeënte mensen aan om besmet te worden met Corona - om immuniteit op te bouwen

Een psychose is een ernstige psychische stoornis die abnormaal denken en waarnemen veroorzaakt. Mensen met psychoses verliezen het contact met de werkelijkheid. En dat is precies wat er de afgelopen 20 maanden lijkt te zijn gebeurd.

Het begon allemaal met het verdoezelen van de genetisch gemanipuleerde oorsprong van het Covidvirus.

Daarna hebben paniekerige gezondheidswetenschappers en regeringsadviseurs zichzelf ervan overtuigd dat het in ons eigen belang was om de samenleving in lockdown te brengen en ons weg te houden van de open lucht, de zon, scholing, werk, sociale contacten en normale medische zorg die ons gezond houden.

Lockdowns veroorzaakten ook onvoorstelbare economische schade. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn aan Covid 400 miljard pond extra overheidsuitgaven toe te schrijven – 15.000 pond voor elk huishouden.

Levensreddende vaccins zouden ons, dankzij de genialiteit van onze wetenschappers, op het nippertje redden, hoewel uit het octrooipad blijkt dat ze al tientallen jaren in voorbereiding waren. Miljoenen mensen werden overgehaald de injecties te nemen, met de belofte dat ze levens zouden redden en ons zouden bevrijden.

We weten nu echter dat ze in verband worden gebracht met wijdverspreide sterfgevallen en letsels, ondanks voortdurende beweringen van regeringsfunctionarissen die de miljarden die eraan worden uitgegeven proberen te rechtvaardigen, dat het “veilige en effectieve” producten zijn.

TCW Defending Freedom meldde een vroege waarschuwing voor de gevaren, die bijna universeel werd genegeerd, toen een intensieve vaccinatiecampagne gepaard ging met een ongekende golf van sterfgevallen onder ouderen in Gibraltar.

Sindsdien zijn er steeds meer aanwijzingen dat de vaccinaties een grote ramp voor de gezondheid kunnen betekenen, zoals op verschillende manieren, maar met hetzelfde thema, wordt beschreven in verschillende recent geplaatste video’s.

Deze grafische beschrijving van wat er in het lichaam gebeurt na een Covid-19 injectie verteld door Dr. Charles Hoffe, een Canadese huisarts in een klein stadje in Brits Columbia. Hij uitte afgelopen april zijn bezorgdheid nadat een van de ongeveer 900 patiënten aan wie hij het Moderna-vaccin had toegediend, na de injectie was overleden. Zes anderen hebben een zogeheten verminderde inspanningstolerantie, wat betekent dat zij veel sneller buiten adem raken dan voorheen.

  Overwinning voor de gezondheidsvrijheid: Oostenrijk zet COVID-vaccinmandaat in de ijskast na mislukte dwangpogingen

Hoffe gelooft dat dit het gevolg is van het feit dat het vaccin duizenden kleine haarvaten in hun longen heeft geblokkeerd. De aandoening betekent dat het hart harder moet werken om bloed door de longen te krijgen, met het risico van cumulatieve hart- en longschade bij elke opeenvolgende injectie.

In zijn stad waren geen Covid-gevallen, wat hem tot de conclusie bracht dat “dit vaccin duidelijk gevaarlijker is dan Covid-19”.

Hoffe zegt dat bij elke dosis van het Moderna-vaccin biljoenen Covid-virus “spike”-eiwitmoleculen in het lichaam worden aangemaakt. Als deze circuleren, kunnen ze vast komen te zitten in de wanden van bloedvaten. Circulerende bloedbestanddelen ontdekken de schade en veroorzaken microscopisch kleine klonters. Deze zijn met conventionele middelen niet op te sporen, maar recente stollingsactiviteit kan worden opgepikt met een test die D-dimeer wordt genoemd en die een eiwitfragment meet dat ontstaat wanneer een bloedstolsel oplost.

“Ik heb dit bij mijn patiënten gedaan en mensen gevonden die tussen de 4 en 7 dagen daarvoor de Covid-injectie hebben gehad. Ik probeer nog steeds meer informatie te verzamelen, maar van degenen die ik tot nu toe heb, heeft 62 procent bewijs van stolling. Dat betekent dat de meerderheid van de mensen bloedstolsels krijgt waarvan ze niet eens weten dat ze ze hebben.”

De beweringen van Hoffe worden gesteund door de Duitse microbioloog en immunoloog Dr Sucharit Bhakdi, een gepensioneerde professor die met andere artsen en wetenschappers de actiegroep Doctors for Covid Ethics heeft opgericht. Bhakdi zegt hier dat naast het aanvankelijke stollingsprobleem, antilichamen die tegen het spike-eiwit worden geproduceerd ook schade kunnen aanrichten, door mogelijk latente ziekten te activeren zoals gordelroos, lupus, herpes, Epstein-Barr, en tuberculose. “Ik maak me grote zorgen over het feit dat de wereld ertoe wordt aangezet iets in het lichaam op te nemen dat het hele aanzien van de geneeskunde zal veranderen”, zegt hij.

Een andere opvallende video waarin soortgelijke zorgen naar voren komen, is die van het bewijs dat de vooraanstaande New Yorkse arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko vorige week heeft geleverd voor een rabbinale rechtbank in Israël, waar meer dan 240.000 mensen inmiddels een derde injectie met het Pfizer-vaccin hebben gekregen.

  COVID-19 vaccindoses "verlopen": gevaarlijk afval, ontwikkelingshulp of nog meer leugens en bedrog?

Factcheckers hebben de zorgen over de stolling weggewuifd. Eén zei dat de vaccins “onschadelijke kopieën maken” van het spike-eiwit, een bewering die indruist tegen de feiten die hierhier en hier zijn gepresenteerd. Een tweede zei dat een hoge D-dimeerwaarde kan worden veroorzaakt door een reactie van het lichaam zoals door het vaccin bedoeld is, en niet noodzakelijkerwijs betekent dat er bloedstolsels ontstaan.

De Britse gezondheidsregulator MHRA blijft volhouden dat vaccinatie de meest effectieve manier is om het aantal sterfgevallen en ernstige ziekten als gevolg van Covid-19 te verminderen, en dat, hoewel alle vaccins en geneesmiddelen een aantal bijwerkingen hebben, de verwachte voordelen veel zwaarder wegen dan de momenteel bekende bijwerkingen.

Zij zegt dat, zoals bij alle vaccins en geneesmiddelen het geval is, de veiligheid van de Covid-vaccins voortdurend wordt bewaakt en dat de voordelen en mogelijke risico’s voortdurend worden geëvalueerd. De 1.500 sterfgevallen die in het VK zijn gemeld in de nasleep van de Covid-vaccinatie staan in contrast met de vermeende 132.000 sterfgevallen die zich naar verluidt hebben voorgedaan binnen 28 dagen na een positieve test op het virus.

De Amerikaanse regelgevende instanties nemen een soortgelijk standpunt in. Officiële cijfers tonen 600.000 meldingen van ongewenste voorvallen na de Covid-vaccinaties, waaronder 13.068 sterfgevallen en 81.050 ernstige kwetsuren, hoewel het werkelijke cijfer volgens een beëdigde getuigenis van een klokkenluider binnen de Centers for Disease Control (CDC) vele malen hoger ligt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gevaccineerden worden in rap tempo ziek en wetenschappers weten niet waarom
Volgend artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit FDA verleent volledige goedkeuring voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Covid prikken zijn niet therapeutisch bedoeld. De bedenker van de mRNA therapie heeft toegegeven zich gigantisch te hebben vergist. De satanische organisaties achter het hele plan hebben willens en wetens deze moord op termijn erdoor gedrukt. Het is genocide.

 2. Tja, en de regeerders deden een plas en lieten alles wat het was.
  Doorgaan met spuiten, want stoppen is een fout erkennen die vele levens heeft gekost en waarvoor ze de verantwoordelijk stelling willen ontlopen.
  De werkelijke bedoeling wordt bekend, en dan ….dat willen ze niet mee maken.

 3. Quote : de voordelen en mogelijke risico’s voortdurend worden geëvalueerd.” Wanneer komt dan het moment dat ze alles stil leggen ? Zoveel meldingen , zoveel gevolgschade. De evaluaties zijn zoethoudertjes,een wortel aan een stok dit gaat op deze manier nooit stoppen. Het enige wat maakt dat de injectie euforie gaat verdwijnen is als de mensen wakker worden. Hoor en zie nu al om mij heen dat juist de gevaccineerden ziek zijn. Dat gaat de goede kant op. Het besef dat ze zijn voorgelogen kunnen ze straks en misschien nu niet meer ontkennen.

 4. Ik heb die “factcheck” blauwe link ‘reactie van het lichaam’ van het Franse AFP eens nader bekeken …
  Klaarblijkelijk is er ook een versie AFP Nederland ;

  https://factchecknederland.afp.com/fact-checking-bij-afp
  Daarin zien we staan ;

  AFP’s middelen zijn zowel commercieel (ongeveer tweederde) als afkomstig uit een subsidie van de Franse overheid ter ondersteuning van journalistiek die onpartijdig en van publiek belang is in Frankrijk en elders.

  ‘commercieel’ en ‘overheid’ … en dat in het Macron tijdperk … “factcheck” my ass.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in