De Centers for Disease Control and Prevention hebben een aantal nieuwe regels opgesteld voor de classificatie van besmettelijke ziekten en sterfgevallen. Deze regels blazen tegelijkertijd het aantal covid-19 gevallen bij ongevaccineerden op en stellen ziekenhuizen in staat dode gevaccineerden te classificeren als “ongevaccineerde” sterfgevallen, bericht Globalresearch.ca.

Ziekenhuizen en laboratoria zijn verplicht deze regels te volgen en de officiële covid-19 gegevens op basis van deze regels te rapporteren. Het blijkt dat deze regels zo zijn opgesteld dat het aantal gevallen van covid-19 bij gevaccineerden en het aantal sterfgevallen als gevolg van de covid-19 vaccins wordt verhuld.

Door deze medische fraude en dit morbide bedrog kan het CDC doorgaan met het valse narratief dat het land lijdt aan een “pandemie van de ongevaccineerden”. Mensen die sterven aan het vaccin worden gebruikt als rekwisieten om de noodzaak van meer van deze dodelijke vaccins frauduleus aan de man te brengen.

Verdachte CDC-regels verdoezelen ziekenhuisgegevens, waardoor de bevolking wordt misleid

Wanneer iemand zijn eerste dosis van een covid-19 vaccin krijgt, wordt hij nog steeds geclassificeerd als “ongevaccineerd” gedurende meerdere weken na de prik. Als ze positief testen op covid-19 in de maand na de injectie, worden ze officieel geregistreerd als een “ongevaccineerd geval”.

Als het vaccin fysieke ziektesymptomen uitlokt (zoals werd gerapporteerd bij 50 procent van de ontvangers in de klinische studies), wordt deze ziekte geclassificeerd als een gezonde immuunreactie op het vaccin of wordt het aangeprezen als een mildere ziekte in vergelijking met een hypothetisch geval van covid.

Hoewel er geen manier is om een vaccinatieverwonding te vergelijken met een hypothetisch, niet-bestaand ziektegeval, wordt gevaccineerde patiënten verteld dat zij dit vermoeden als feit moeten aanvaarden. Het maakt niet uit hoeveel medicijnen de patiënt nodig heeft om de pijn te beheersen nadat hij ziek is geworden van het vaccin. Het maakt niet uit hoe vaak de gevaccineerde patiënt naar de dokter of naar de eerste hulp moet nadat hij is gevaccineerd.

  Amerikaanse Democratische senator Wiener introduceert een wetsvoorstel om volwassen mannen die seks hebben met minderjarige jongens te decriminaliseren

De gevaccineerde patiënt wordt verteld dat deze problemen veel beter zijn dan een mogelijke infectie met het covidvirus.

Na drie tot vier weken krijgt een gevaccineerde patiënt de instructie om terug te komen voor een tweede dosis. Zelfs na het nemen van de tweede dosis worden zij niet als “volledig gevaccineerd” beschouwd. Als de dubbel gevaccineerde patiënt een ongewenste bijwerking op het vaccin heeft of positief test op covid-19 in de volgende twee weken na de tweede dosis, worden zij nog steeds als “ongevaccineerd” beschouwd.

Volgens de regels van de CDC wordt niemand als “volledig gevaccineerd” beschouwd totdat een volle 14 dagen zijn verstreken na de tweede injectie met het mRNA-vaccin van Pfizer of Moderna, of 14 dagen na de eerste dosis van de prik van Johnson & Johnson.

Deze regel verbergt gemakshalve 80 procent van de sterfgevallen die zich voordoen na vaccinatie en schrijft deze sterfgevallen op slinkse wijze foutief toe als “ongevaccineerde sterfgevallen”.

Deze frauduleuze regel blaast het aantal ongevaccineerde sterfgevallen op en verbergt de echte medische problemen die het gevolg zijn van de covid-19 injecties.

De overgrote meerderheid van de sterfgevallen vindt plaats binnen de eerste twee weken na vaccinatie, maar toch worden al deze sterfgevallen afgeschilderd als “ongevaccineerde sterfgevallen”.

CDC’s covid testfraude creëert een illusie van uitbraken bij de ongevaccineerden

CDC’s morbide verdraaiing van de dood is niet het enige proces dat gegevens verdoezelt en de natie misleidt. De CDC heeft ook verschillende testrichtlijnen opgesteld voor gevaccineerden en ongevaccineerden. De CDC dringt er bij veel bedrijfssectoren op aan om de ongevaccineerden op hun plaats van tewerkstelling en opleiding te straffen door hen te dwingen vaker covid-19 teststaafjes en neussondes af te nemen.

  Liberale stafleden onthullen Trudeau "in paniek, bezorgd, aangeslagen" & Trudeau's broer onthult: "Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum"

CDC-richtlijnen staan toe dat laboratoria een cyclusdrempel (CT) van 40 of hoger gebruiken voor de ongevaccineerden.

De CDC beveelt aan dat laboratoria een CT van 28 of minder gebruiken voor gevaccineerden.

Deze uiteenlopende testrichtsnoeren minimaliseren het risico van vals-positieven voor de gevaccineerden, maar blijven een pandemie van vals-positieven bij de ongevaccineerden veroorzaken, waardoor het aantal gevallen bij de ongevaccineerden kunstmatig wordt verhoogd.

De CDC dwingt gezonde mensen om valselijk gekalibreerde covid-tests te doen, wat resulteert in valse meldingen van uitbraken.

Tegelijkertijd meldt de CDC alleen gevallen van covid bij gevaccineerden als deze 15 dagen na de tweede dosis vaccin zijn en alleen als deze gevallen leiden tot ziekenhuisopname of overlijden.

Deze fraude wordt nog verergerd door een andere coulante regel van de CDC, die ziekenhuizen toestaat te beweren dat covid-19 de oorzaak is van ziekenhuisopname of overlijden, wanneer het niet kan worden uitgesloten of wordt vermoed dat het de ziekte veroorzaakt.

Covid-19 was de enige doodsoorzaak voor slechts zes procent van de gerapporteerde covid-19 sterfgevallen in 2020, wat wijdverspreide medische fraude onthult. Voormalig CDC hoofd, Robert Redfield sloeg alarm tijdens een hoorzitting van het House Oversight and Reform Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis.

Hij zei dat ziekenhuizen een “perverse economische stimulans” krijgen om het aantal sterfgevallen door het covidvirus bij ongevaccineerden op te drijven.

Er zijn honderden veel voorkomende infecties die nog steeds als covid-19 worden gerapporteerd, zoals blijkt uit de bijna uitroeiing van honderdduizenden griepgevallen in 2020.

Al deze medische fraude, dwang en bedrog schetst een schrijnend beeld: de CDC maakt deel uit van een vaccineer-iedereen agenda en probeert wanhopig misdaden tegen de mensheid in de doofpot te stoppen.

  Dr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen plan voor wereldheerschappij – of ben ik gewoon een dwaas?
Volgend artikelDigitale Tirannie en het Rockefeller-Gates WHO “Vaccin-Certificaat Paspoort”: Op weg naar een scenario voor de Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zo werkt dat dus in de technocratisch communistische/marxistische wereld der gemuteerde waarheden opgedrongen door het ashkenazi joden zionistische gespuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in