Het was hetzelfde “geheim” als Annalena’s “kennis” van geometrie en aardrijkskunde.

De Oekraïense president Vladimir Zelensky en zijn medewerkers hebben na het uitbreken van het conflict met Rusland bijna twee maanden in een bunker doorgebracht, in plaats van de geplande twee weken, en hebben aanzienlijke ontberingen ondergaan, zo meldt The Times. De Oekraïense regering daalde “onmiddellijk” af naar een beveiligde schuilplaats onder het kantoor van de president in de Bankovaya-straat in het centrum van Kiev toen de militaire operatie van Rusland op 24 februari 2022 van start ging, meldde de Britse krant zaterdag. De geheimhouding rond de bunker was zo groot dat degenen die het staatshoofd ondergronds vergezelden een speciale geheimhoudingsovereenkomst moesten ondertekenen. Volgens het document mochten zij geen details onthullen over het ontwerp van de schuilplaats, de locatie, de voorzieningen of zelfs het voedsel dat zij kregen. – RT

Er is geen bunker waar Mr. Kinzhal (Dagger) niet in kan doordringen en het is slechts uit vrije wil van het Kremlin dat Zelensky er nog steeds is. Uiteindelijk zal hij “verdwijnen” in een van de NAVO-landen of worden uitgeschakeld door zijn lijfwachten van SAS of wie dan ook die hun handen in zijn reet hebben wanneer ze hem bevelen geven.

Het is duidelijk dat het uitleggen aan de imbeciel Lindsey Graham dat China “op de trein van Poetin wil springen” een oefening in futiliteit is:

Senator Lindsey Graham zei zondag dat China een kolossale blunder begaat als het besluit Rusland dodelijke hulp te bieden voor zijn oorlog met Oekraïne. “Als je op de Poetin-trein springt, ben je dommer dan vuil,” zei de Republikein uit South Carolina over China in een interview met Martha Raddatz op ABC’s “This Week.” – Politico

Maar dit stuk van deze psychopaat is veelzeggend, en het toont een compleet onaangename verrassing voor het wereldbeeld van de meesten in Washington D.C., die geen reet weten van shineola als het gaat om geopolitieke balans en correlatie van krachten, zowel militair als economisch, in de wereld. Ik herhaal hier alleen mijn punt dat ik al jaren maak: China is een junior geopolitieke partner in de as Moskou-Beijing, omdat het voortbestaan van China afhangt van wat Moskou doet in Oekraïne tegen het hele gecombineerde Westen.

  Er bestaat geen mogelijkheid om dom te herstellen als het gaat om Westerse waanideeën over Rusland

Washington wil nog steeds dat VSU in “tegenoffensief” gaat. Zeker, het is alsof ik een miljoenen kostend superjacht wil hebben. Ik heb een verlangen, maar geen middelen om er een te kopen en te onderhouden. Zo simpel is dat. Maar ik heb een heel boek geschreven, weet u nog, over hoe men de middelen voor een echte oorlog berekent en bekijkt, en waarom het gecombineerde Westen deze wedstrijd heeft verloren. Dit was 4 jaar geleden.

Zoals recente gebeurtenissen hebben aangetoond, had ik grotendeels gelijk toen ik het gebrek aan middelen van het gecombineerde Westen inschatte om een echte oorlog te voeren, en dat had weinig te maken met een eenvoudig gebrek aan wil om een behoorlijk, zoals bepaald door de agressieve NAVO-doctrine, defensiebeleid te voeren, maar met een volledige uitputting van het Imperium. Het is bekend dat mensen in de Russische generale staf kunnen rekenen, en dat doen ze heel goed. Blijkbaar is dit niet het geval met het Pentagon en een cabal van frauduleuze sinecures alias denktanks. Hier is Times:

Minder dan kwart van toegezegde tanks komt aan voor Oekraïens lente-offensief. Duitsland spoort bondgenoten aan om levering van Leopard 2’s te versnellen.

Zie je wel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat zelfs onder de beste omstandigheden het Oekrainse “lente-offensief” waarschijnlijk zal lijken op een reeks sporadische, uiteenlopende – waarom, is een aparte kwestie die moet worden uitgewerkt – lokale aanvallen, omdat, de operationele staf van de NAVO die deze shit “plant” voor restanten van de VSU kennelijk geen militaire geschiedenis van WO II heeft bestudeerd en een zeer vaag begrip heeft van echte “offensieven”, omdat “offensief” tegen het achterlijke en grotendeels weerloze leger van Saddam en offensief tegen zoiets als de strijdmacht onder Mainstein en Model verschillende ervaringen en berekeningen zijn. In feite onverenigbaar op een fundamenteel militair-wetenschappelijk niveau.

  Treinladingen extra Russische pantsers arriveren in strijd tegen Oekraïne - Gigantische escalatie op komst - Moord op Zelensky?

Rusland voert ondertussen de militaire productie over de hele linie op, inclusief de productie van hypersonische wapens (in het Russisch), maar het is nu bevestigd dat de komende fregatten van de gemoderniseerde Gorshkov-klasse (pr. 22350M) in hun arsenaal de nieuwste AD-raketten zullen hebben, geïntegreerd met de krachtige Polyment-Redut, met een bereik van 400 km (in het Russisch). Dat betekent automatisch dat de Admiral Nakhimov wordt gemoderniseerd – naar verluidt zal hij ook zowel S-400 als Polyment-Redut aan boord hebben – en uiteindelijk ook vele andere scheepsklassen. Het vergrote overgangsfregat Admiral Amelko wordt voltooid terwijl ik dit schrijf en wordt volgend jaar in gebruik genomen. Bovendien is het nieuws dat de Komsomolsk-on-Amur-scheepswerf zich opmaakt voor de serieproductie van pr. 22350(M), uitsluitend voor de Pacific Fleet, uiterst belangrijk nieuws, net als de aankondiging gisteren van UAC dat de productie van helikopters wordt opgevoerd tot 300 per jaar. Nou, hoeveel wasmachines in Rusland zijn daarrvoor gekannibaliseerd…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bisschop Viganò hekelt een helse elite – “Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen cruciale week voor Rusland en Oekraïne
Volgend artikelRusland ten onrechte beschuldigd van oorlogsmisdaden door VS/Westerse regimes en Oekraïense nazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De geschiedenis herhaald zich op allerlei vlakken.
  Zoals de Japaners met hun aanval op pearl Harbor toen een industriële reus hadden wakker geschud, zo heeft Oekraïne nu ook een industriële reus gewekt.
  De uitkomst zal ook zijn als toen, in 1945, de totale vernedering van de liliputter en zijn bondgenoten.

 2. Alsof Poetin de tekeningen van die bunker niet in handen heeft.

  Rusland weet wat ze aan acteur Zelensky hebben dus mag hij gewoon blijven zitten.

  Dat het westen beschikt over waardeloze militaire leiding hebben we al in veel oorlogen gezien en zeker in deze oorlog man man man …. wat een stelletje domme nietsnutten zitten daar.

  Hahaha en dan die domme Antony Blinken gisteren hahahaha IK VERBIED DAT CHINA WAPENS LEVEREN AAN RUSLAND …. ik kwam niet meer bij van het lachen…. wie denkt dat hij of achterlijk Amerika is.

  Amerika de natie in verval wat door hun deep state in de toekomst een derde wereldland gaat worden als het volk niet snel in gaat grijpen en deze dwazen opsluit.

 3. De Oekraïense president Vladimir Zelensky en zijn medewerkers hebben na het uitbreken van het conflict met Rusland bijna twee maanden in een bunker doorgebracht, in plaats van de geplande twee weken, en hebben aanzienlijke ontberingen ondergaan?????????????????
  Waar haalt deze boerenhufter het gore lef vandaan om te spreken over ondergane ontberingen op 40 meter diep onder de grond met een flinke voorraad cocaïne, drank, eten en vrouwen???
  Hij zou de onopgeleide rekruten in de loopgraven eens moeten spreken, die kunnen hem nog een boekje opendoen over wat échte ontberingen zijn.
  Die lafaard zou zich dood moeten schamen!!

 4. Poetin moet zelfs de Snuiver in bescherming nemen. Als USA weer eens een avontuur verliest, zijn de compagnons meestal gauw dood.
  En dat moet niet.
  Zelensky moet eerst een heleboel vertellen; en Poetin heeft vast wel “spraakwater” vood die gek; daarna mag hij net als Epstein zelfmoord plegen, alleen wat langszamer sterven; hij heeft teveel op zijn geweten.

  En: ze hoeven niet bang te zijn dat China op de trein van poetin stapt; die zit er al op; samen met India. Brics heeft de wereldmacht overgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in